2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok şükür canım sevindim sizin adınıza inş bir daha bulaşmaz 3 ayda bağışıklık var 3+7 gün corona virüs açısından huzurlu gecirebilirsiniz

Hadi iyi cnm çok sevindim hep seni merak ediyordum
hastaneye nasıl gittin tedbirini aldin mı??

Umudum- Size de çok geçmiş olsun allah sabır versin

Sütü kaynatır kaynatmaz sıcak sıcak kavanoza koyup ağzını sıkıca kapatırsan konserve gibi olur taze kalır. Ben öyle yapıyorum taptaze kalıyor süt.

Olaya bak ya sen kendini bilmesen negatif çıktı test diye rahat rahat dolaşan işte böyle böyle yayılıyor neyse ki sen iyi hissetmeye başlamışsın Rabbim tez zamanda şifalar versin sana oğluşuna eşine
Maşallah becerikli anne afiyet şifa bol bol da vitamin olsun paşaya

gecmis olsun canim kesin bende pozitifim bu tat koku kaybi baska neyden olabilir esim yarin ise gidecekmis bugun buyuk patron aramis baska arkadsylada görüşmüş adam test yaptirdim 14 gun doldu sonucunu bekliyorum demis bir suru firca kaymis 14 gun dolduysa iyiysen bitmiştir hastaneye neden gidiyorsun hastaneler riskli flan diye. Esimde yarin ise gidecek ama hastaneyede gidip test verecek emin olmak istiyoruz sonucta.
insallah gecirmisizdir yarin burada 13. Gunum. 3 ay neden rahatiz onu anlamadim ya SonsuzUmut da oyle demis
masallah yaa sana valla ben nasil yapicam bunlari yapamam ki ya keciboynuzu tozunu nerden aldin markasi ne ?
BKGK kuzum inşallah geldi geçti. Rabbim bir daha yaşatmasın bunla geçmiş olsun.
insallah canim insallah sizlerde dikkat edin bebisler cok ufak daha 1 yasini gecselerde biraz daha rahatlariz heralde

3 ay bağışıklık kazanılıyormuş coronanın bulaşma ihtimali olmuyor yani

Peki kac gün dayanir oyle yapsam.?
Kapağını açana kadar taze kalır konserve mantığı yani. Buzdolabında muhafaza et yine de havalar sıcak kapak atmasın.
Aa oylemiymis ya neden 3 aymis peki :) nsallah hadi bakalim
Vucut antikor üretiyor canım yani koruyucu hücreler 3 ay uyanık kalıyormuş bu süre içinde virüs tekrar gelirse anında tanıyıp yok ediyorlar. Ama 3 ay sonra virüsü unutuyorlar hücreler ve yakalanırsa tekrar aynı mücadeleyi veriyorlar.
Keçiboynuzu tozunu aktardan bulabilirsin bence. Ben makarnavitma dan aldım.

Yoğurt makinasına bakıyorum hemen canım sağol benimki yalancı meme tutmadı helin ya böyle tutar mı sence seninki önceden tutmuş muydu

Eline sağlık çok güzel tarifler bunlar bişey sorcam sen alerji için tek tek tadım yaptırdın mı yoksa direkt başladın mı?

Melekler korur derler ya gerçekten koruyor ben birde dağıldım çok çocuklular tebrikler valla

Her zaman vermiyorsan alışmaz çok zorlanıyor sa ver gitsin yazık uğraştırma kuzuyu 1 2 seferle alışmaz

Ahh Umudum çok üzüldüm inan çok Rabbim evladının yüzüne baksın sen çevreni boşver agzı olan konuşuyor malesef neden bu kadar acımasızca alınıyor ya benim eşimde polis uyaracağım böyle yapıyorsa asla yapmasın evladını karısını görsün niyesi nedenini sormak haddim değil sormuyorum bence önemli de değil zaten ama inşallah en kısa sürede düzelecek bir yanlış anlaşılmadır Allahım size kavuştursun eşini en kısa sürede çok duacınım

Eline sağlık çok güzel tarifler bunlar bişey sorcam sen alerji için tek tek tadım yaptırdın mı yoksa direkt başladın mı?
Sebzeleri ve meyveleri tek tek tattırdım ama 3 gün kuralı uygulamadım pek. Yoğurdu 3 gün verdim. Yumurta sarısını da denedim. Gerisini koyuverdim gitti. Yani ne bileyim kızlarımda yoktu öyle 3 gün kuralı falan yeni çıkmış bunlar. Yine oğlanda biraz daha temkinliyim kızlarda daha çok veriyordum sanki. Dün sebze püresine enginar kattım mesela bir sıkıntı olmadı. Bir de şükür öyle alerjik bünyesi yok çocuklarımın benim de eşimde de yok çünkü. Anne sütü de alıyor ya herşeyi yiyorum alerji durumu olmadı şimdiye dek.
Yarın sabah bebe bisküvisini ıslatıp içine lor ve yumurta sarısı ekleyip yedireyim diyorum kahvaltıda bakalım.

Melekler korur derler ya gerçekten koruyor ben birde dağıldım çok çocuklular tebrikler valla
Ay ben ilk kızımda halıya odaklanıp millet nasıl bir daha bir daha çocuk yapıyor diye yarım saat düşünüyordum kafayı sıyırmış gibi bir daha kesintisiz uyuyamıycak mıyım istediğim saatte kalkamıycak mıyım neden insanlar çocuk yapar ki bu eziyet resmen falan diye düşünürdüm bak 3.yü yaptım evlat işte ötesi var mı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Normal canım sindirime farklı şeyler gidiyor ona alışması vakit alacak ne veriyorsun oğluna zeytinyağ koyuyor musun verdikkerine

İnsan hayatı ucuz ya resmen nasıl yapılır böyle bi hata hafif atlatmayada bilirdin nasıl olsa negatifim diye dışarda gezip bi sürü kişiye bulaştırabilirdin geçmiş olsun kuzum en aIndan hafif geçmiş umarım tamamen biter kurtulursunuz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…