- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Sadece labne peynir ve yumurta sarisi verdm ufack o da ha bi de yoğurt yağ vs koymadm cok az aldigi icin o da gerek duymadm o yzden. Yavas yavas fazla vermeye basladigimda katiyim yağ ama yumurta sarisi labne olsn katilmaz yag heralde dimi.?Her zaman vermiyorsan alışmaz çok zorlanıyor sa ver gitsin yazık uğraştırma kuzuyu 1 2 seferle alışmaz
Yarn zor yaparsa veriyim bari ya dedign gbi olr alismaz duzelene kdar insllhNormal canım sindirime farklı şeyler gidiyor ona alışması vakit alacakne veriyorsun oğluna zeytinyağ koyuyor musun verdikkerine
Maaşallah afiyet olsun kuzuyaBugn meyve suzgeciyle ilk karpuz verdm cok sevdi snra üzüm koydm fzla istemedi ama. İlk anlamadi karpuzda napacagini bakti tat geliyo emmeye basladi hemn kendi tutamasa da veririm hergun bisyler heo elini de emmez belki.
TV de açıklamalar öyle 3 aydan sonra 2. Kez bulaşanlar olmuş keşke geçiren bir daha hiç geçirmese bitse gitse şu illet
Hehe resmimi koyayim dedim sıkıntıdan
Kiz bi ne tatli olmus boyle masallah. Canim hep meyve verme ama sonra sebzeyi red ederrl diyorlar.Bugn meyve suzgeciyle ilk karpuz verdm cok sevdi snra üzüm koydm fzla istemedi ama. İlk anlamadi karpuzda napacagini bakti tat geliyo emmeye basladi hemn kendi tutamasa da veririm hergun bisyler heo elini de emmez belki.
Canim hosgeldin sagol iyiyiz cok şükür atlatıyoruz sanirim. Annen nasil oldu umarim iyidir. Valla ben oncedende yavastim ama tum islerimi tertemz yapardim yemek konusunda ise vaktim kalmıyordu ise gittigimde aksam bir makarna manti tavuk sote flan kolay ne varsa yapar sonra koltukta uzanir esimede ayaklarimi masaj yaptirip tv karsisinda uyuyakalirdim. Aah nerde o gunlerKızlar uğrayamıyorum hiç
Okuyamadim pek ama bikac sey okudum..
Oncelikle
Umudum- umudum şimdi kendini salma zamani degil.eger eşinin sucsuz olduguna inaniyorsan bir avukat aramaya basla..ve evde tek kalma..annen baban kardesin biri gelsin yanina.boylelikle sende daha guclu olursun.senakuş a da belli etme.çocugun icin guclu olmaya calis.Allah tez zamanda feraha erdirsin her ne ise sıkıntınız.
misskokulumm miss ek gida icin paylastigin kurabiye tarifini kaydettim..sagolasin
BKGK bahar hastaliginiz gecmis gitmiştir insAllah canim
Sevgi22884550 sevgi negatif cikmaniza ragmrn ihtimal pozitif diye dusunup kendinizi izole etmenizi tebrik ediyorum.ve gecmis olsun.daha iyi olmaniza sevindim..
CocoChanelmademoiselle coco canim gecmiş olsun kuzuya..daha iyidir insAllah
D dilzar dilzar kuzum hoşgeldin ❤seni gormek guzel
Arkadaslar biraz canım sıkkın ya..kız hic durmuyor.. sürekli bağırıyor...
Ve cok yoruluyorum..bi yandan annemlerde ev isi bilmem ne...bi yandan cocuklar..annem se surekli eski hızını kaybetmissin deyip söyleniyor.psikolojim alt üst..ya iki bebek ve ben protein kalsiyum tuketemiyorum hatya baska bircok vitamin..sallaniyorum adeta..ama annem seni boyle gormek istemiyorum diye kızıyor..hep söyleniyor..bence epey hızli is görüyorum ama o kız hallerimi ariyor herhalde.ben de sahalara dönerim gene anne biraz daha toparlanmam lazim dedim.biraz tartistik ama gecti kapattik..keyfim yoktu hic girmedim..su anda cok bitkinim..aksama kadar hic oturmadan ayaktayim veya cocuklayim avutmak beslemek vs..evimde de oyle ama kendime 10 15 dk vakit ayiriyorum mesela cociklari severken vs.ama burda annem 5 dk bos kalmama musade etmiyor.cocuk duruyorken kalk suni bunu yap diye..bugun gozlerim gidiyor artik
Merak ettigim su...sizlerde boyle misiniz? Ben cok pratik ve hizli is yapardim.su an normalim bence..pratik degilim ama himbil da degilim..ama annem himbillasmisn diyor...mesela kendimi yorgun hissetsem azicik dinleniyorum..ama annem kiziyor is dururken dinlenme diye..ama is hic bitkiyor.kalabalik aile..gece yariyi bulsa is bitmiyor.3 cocuk..sira sira acikiyor.kardesim de kucuk..annem de olmadik zamanda acikiyor.erkek kardeşim isten gelince ayri sofra kurun bende belki korona vardir disardan geliyorum diyor..kucuklere anneme erkek kardesime ayri ayri sofra kuruyoruz.. kiz kardesim var o büyük..o da yapiyor birseyler ama gene bitmiyor..
canim çok istekli değildi o atar ben verirdim hatta bazen ogurur gibi yapardi yavas yavas alisti. emzigi tutuyordum agzinda atmasn diye. uyku sersemi bi dene. sütünü az damlat oyle denw bi de.Yoğurt makinasına bakıyorum hemen canım sağolbenimki yalancı meme tutmadı helin ya böyle tutar mı sence seninki önceden tutmuş muydu
masallah bahar güzelliğine ve çok geçmiş olsun sizlerden uzak olsun bu hastalik. valla benim de isyanım oluyor bazen nereyeeee kadar diyorum. ev ariyoruz esim diyor ki mustakile mi gecsek boyle 4 duvar arasinda. karşı komşu da biz gibi sağlıkçı pozitif karantinada şimdi. bebekler maske takmıyor diye asansöre de binemez olduk. offf zor ya bir an once eski hayatimizi istiyorum.Hehe resmimi koyayim dedim sıkıntıdantesekkur ederim.
Internetten baktimmisskokulumm un dedigi gibi 3 ay antikorlar yasiyormus.
Ayy asisi ciksada kurtulsak ya. Biz eski hayatimiza ne zaman donebilecez acaba
Cocuklara da yazik bir parka bahceye cikaramiyacak miyiz orayi elleme buraya oturma boyle hayat mi gecer ya
canim sen masallah arı gibisin bence. annen haksızlık etmiş. hem niye öyle davranmış ya üzüldüm valla. hani bazen kızlar kaynanadan yana dert yanıyor ya öyle geldi bi an. valla ben hicbirzaman öyle arimaya gibi bir kadın olamadım olamam da gerek de yok. evin işi hiiiiiic bitmez hele de çocuklu evin hiç bitmez. canımızdan da kıymetli değil ya. sıkma sen canını çocuğunu sev kokla bu çok daha önemli.Kızlar uğrayamıyorum hiç
Oncelikle
Umudum- umudum şimdi kendini salma zamani degil.eger eşinin sucsuz olduguna inaniyorsan bir avukat aramaya basla..ve evde tek kalma..annen baban kardesin biri gelsin yanina.boylelikle sende daha guclu olursun.senakuş a da belli etme.çocugun icin guclu olmaya calis.Allah tez zamanda feraha erdirsin her ne ise sıkıntınız.
misskokulumm miss ek gida icin paylastigin kurabiye tarifini kaydettim..sagolasin
Sevgi22884550 sevgi negatif cikmaniza ragmrn ihtimal pozitif diye dusunup kendinizi izole etmenizi tebrik ediyorum.ve gecmis olsun.daha iyi olmaniza sevindim..
Ve cok yoruluyorum..bi yandan annemlerde ev isi bilmem ne...bi yandan cocuklar..annem se surekli eski hızını kaybetmissin deyip söyleniyor.psikolojim alt üst..ya iki bebek ve ben protein kalsiyum tuketemiyorum hatya baska bircok vitamin..sallaniyorum adeta..ama annem seni boyle gormek istemiyorum diye kızıyor..hep söyleniyor..bence epey hızli is görüyorum ama o kız hallerimi ariyor herhalde.ben de sahalara dönerim gene anne biraz daha toparlanmam lazim dedim.biraz tartistik ama gecti kapattik..keyfim yoktu hic girmedim..su anda cok bitkinim..aksama kadar hic oturmadan ayaktayim veya cocuklayim avutmak beslemek vs..evimde de oyle ama kendime 10 15 dk vakit ayiriyorum mesela cociklari severken vs.ama burda annem 5 dk bos kalmama musade etmiyor.cocuk duruyorken kalk suni bunu yap diye..bugun gozlerim gidiyor artik
Merak ettigim su...sizlerde boyle misiniz? Ben cok pratik ve hizli is yapardim.su an normalim bence..pratik degilim ama himbil da degilim..ama annem himbillasmisn diyor...mesela kendimi yorgun hissetsem azicik dinleniyorum..ama annem kiziyor is dururken dinlenme diye..ama is hic bitkiyor.kalabalik aile..gece yariyi bulsa is bitmiyor.3 cocuk..sira sira acikiyor.kardesim de kucuk..annem de olmadik zamanda acikiyor.erkek kardeşim isten gelince ayri sofra kurun bende belki korona vardir disardan geliyorum diyor..kucuklere anneme erkek kardesime ayri ayri sofra kuruyoruz.. kiz kardesim var o büyük..o da yapiyor birseyler ama gene bitmiyor..
Maaşallah afiyet olsun kuzuya
daha sebzeye başlamadm bugn 5 aylk oldu dha. Meyvr de ilk defa verdm sureklu vermeyim o zamn sagl. Zeytin göz ya daha şapşik bakışı var denk gelmiyo cekemedm ayri bi tatli oluyoKiz bi ne tatli olmus boyle masallah. Canim hep meyve verme ama sonra sebzeyi red ederrl diyorlar.
Bir sıkıntısı vardir kesin cnm. Gecmis olsun ins yarin duzelmis olur.Haydo canima okudu ya ilk kez bu kadar ağladı anlamadim nesi var neler yaptim susmadı emmiyo zaten bi yeri agriyodur diye şurup vereyim dedim malum memeyi reddediyor bu ara göğsüme sürdüm calpol öyle öyle tutturduk zor bela ne zor bi gündü
Aynn ya iyi yapmışsın canım profil değiştirerekHehe resmimi koyayim dedim sıkıntıdantesekkur ederim.
Internetten baktimmisskokulumm un dedigi gibi 3 ay antikorlar yasiyormus.
Ayy asisi ciksada kurtulsak ya. Biz eski hayatimiza ne zaman donebilecez acaba
Cocuklara da yazik bir parka bahceye cikaramiyacak miyiz orayi elleme buraya oturma boyle hayat mi gecer ya
Kuzum işin zor. Hastaya bakmak daha da zor. Çocuklu hayat çocuksuz hayata benzemiyor. Ben de çok pratiktim. İşten öğlen arası gelir akşamın iki çeşit yemeğini tatlısını yapar öyle giderdim daireye yeniden. Şimdi nerdeeee.... 4 kasa domatesi kaç günde yapabildim. Dün gece 12 de ev siliyordum. Uyku gözümden aka aka. Sen anneciğine de takılma. Hasta psikolojisi. Yoksa sana en kıyamayacak olan o. İyileşsin de evine git. Kendi evinde kendi düzeninde yorulsan da bir kalıbına koyabiliyorsun. Hepinize sağlıklı günler dilerim.Kızlar uğrayamıyorum hiç
Oncelikle
Allah yardımcınız olsun. İnşallah sorun her ne ise bir an önce doğrusu anlaşılıp eşin kurtulur. Ne söylesek ne anlatsak zor yapması biliyorum ama çocuğuna sarılıp sabredeceksin. Allah'a sığınıp dua edeceksin. Bir de sorun ne ise masum olduğunu kanıtlamak için elinden ne geliyorsa sağlam kafa ile düşünüp yapmaya çalışacaksın. Eşin şimdi orada eli kolu bağlı senden yardım bekliyordur. Sen güçlü olup mantıklı düşün bir çözüm bulmak için. Avukata danış, olayla ilgili olayın içinde veya yakınında olan insanlarla konuş elinden geleni ardına koyma. Üzülerek vakit kaybedip kafanı bulandırma ki mantıklı düşünebilesin.Boğuluyorım sanki . Hepiniz Dua etmişsiniz Allah razı olsun . Sıkıntım çok büyük . Bu zamana kadar dert yandım eşimle ilgili . Ama çözüm ikimizin elinde ve çözülmeyecek sorunlar değildi . Şimdi öyle bir durumdayım ki gerçekten boğuluyorım sanıyorım. Yavrumla bir başıma kaldım . Cuma günü sabah erkenden eve polisler geldi , arama yaptılar ve eşimi alıp götürdüler . Ne benle ne Yavrusuyla vedalaşamadı bile . Ağzı olan konuşuyor yorum yapıyor . Bir şey olmasa almazlardı diye düşünen çok . Ne kadar anlaşamasam da Allah tan korkarım hakkını yiyemem . Hayatımız hep zorlukla geçti , kaç sene evlat hasreti çekip evlat sahibi olduk .derken başımıza bunlar geldi . İçinde bulunduğumuz durum çok gurur kırıcı. Daha mahkemesi olmadan sonuca bağlanmadan okulu , öğrencileri , arkadaşları , komşularımız duymuşlar . Ben eşimden eminim . Duyanlar da üzülüyor . Ama insanız hepimiz herkesin aklından bir acaba geçiyordur . Son kez nezarette gördüm keşke görmeseydim .Elbet sonuçlanır evine döner . Ama bu yaşadığımın hesabını kimse veremez . Yavrumun yüzüne bakmaya dayanamıyorum . Çok acı çekiyorum
Valla canı gönülden tebrik ediyorum bi halılara dalmasam da bende düşünüyorumAy ben ilk kızımda halıya odaklanıp millet nasıl bir daha bir daha çocuk yapıyor diye yarım saat düşünüyordum kafayı sıyırmış gibibir daha kesintisiz uyuyamıycak mıyım istediğim saatte kalkamıycak mıyım neden insanlar çocuk yapar ki bu eziyet resmen falan diye düşünürdüm bak 3.yü yaptım evlat işte ötesi var mı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım ben sebze ile başladım azcık yiyo zaten içine zeytinyağ da koyuyorum Bağırsakları rahat etsin diyeSadece labne peynir ve yumurta sarisi verdm ufack o da ha bi de yoğurt yağ vs koymadm cok az aldigi icin o da gerek duymadm o yzden. Yavas yavas fazla vermeye basladigimda katiyim yağ ama yumurta sarisi labne olsn katilmaz yag heralde dimi.?
Yarn zor yaparsa veriyim bari ya dedign gbi olr alismaz duzelene kdar insllh
Ben yavaşım biraz ama kendime bunu dert etmedim mesela temizlik yaparken arasına nescafe sigara molası falan sıkıştırırım keyif adamıyım biraz acelem yoksa ağır aksak yaparım detaylıca ohh missKızlar uğrayamıyorum hiç
Oncelikle
Yine aynı şeyler aynı dönemlerHaydo canima okudu ya ilk kez bu kadar ağladı anlamadim nesi var neler yaptim susmadı emmiyo zaten bi yeri agriyodur diye şurup vereyim dedim malum memeyi reddediyor bu ara göğsüme sürdüm calpol öyle öyle tutturduk zor bela ne zor bi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?