2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her zaman vermiyorsan alışmaz çok zorlanıyor sa ver gitsin yazık uğraştırma kuzuyu 1 2 seferle alışmaz
Sadece labne peynir ve yumurta sarisi verdm ufack o da ha bi de yoğurt yağ vs koymadm cok az aldigi icin o da gerek duymadm o yzden. Yavas yavas fazla vermeye basladigimda katiyim yağ ama yumurta sarisi labne olsn katilmaz yag heralde dimi.?
Normal canım sindirime farklı şeyler gidiyor ona alışması vakit alacak ne veriyorsun oğluna zeytinyağ koyuyor musun verdikkerine
Yarn zor yaparsa veriyim bari ya dedign gbi olr alismaz duzelene kdar insllh

TV de açıklamalar öyle 3 aydan sonra 2. Kez bulaşanlar olmuş keşke geçiren bir daha hiç geçirmese bitse gitse şu illet
Hehe resmimi koyayim dedim sıkıntıdan tesekkur ederim.
Internetten baktim misskokulumm un dedigi gibi 3 ay antikorlar yasiyormus.
Ayy asisi ciksada kurtulsak ya. Biz eski hayatimiza ne zaman donebilecez acaba
Cocuklara da yazik bir parka bahceye cikaramiyacak miyiz orayi elleme buraya oturma boyle hayat mi gecer ya

Bugn meyve suzgeciyle ilk karpuz verdm cok sevdi snra üzüm koydm fzla istemedi ama. İlk anlamadi karpuzda napacagini bakti tat geliyo emmeye basladi hemn kendi tutamasa da veririm hergun bisyler heo elini de emmez belki.
Kiz bi ne tatli olmus boyle masallah. Canim hep meyve verme ama sonra sebzeyi red ederrl diyorlar.

Kızlar uğrayamıyorum hiç
Okuyamadim pek ama bikac sey okudum..
Oncelikle
Umudum- umudum şimdi kendini salma zamani degil.eger eşinin sucsuz olduguna inaniyorsan bir avukat aramaya basla..ve evde tek kalma..annen baban kardesin biri gelsin yanina.boylelikle sende daha guclu olursun.senakuş a da belli etme.çocugun icin guclu olmaya calis.Allah tez zamanda feraha erdirsin her ne ise sıkıntınız.

misskokulumm miss ek gida icin paylastigin kurabiye tarifini kaydettim..sagolasin

BKGK bahar hastaliginiz gecmis gitmiştir insAllah canim

Sevgi22884550 sevgi negatif cikmaniza ragmrn ihtimal pozitif diye dusunup kendinizi izole etmenizi tebrik ediyorum.ve gecmis olsun.daha iyi olmaniza sevindim..

CocoChanelmademoiselle coco canim gecmiş olsun kuzuya..daha iyidir insAllah

D dilzar dilzar kuzum hoşgeldin ❤ seni gormek guzel

Arkadaslar biraz canım sıkkın ya..kız hic durmuyor.. sürekli bağırıyor...

Ve cok yoruluyorum..bi yandan annemlerde ev isi bilmem ne...bi yandan cocuklar..annem se surekli eski hızını kaybetmissin deyip söyleniyor.psikolojim alt üst..ya iki bebek ve ben protein kalsiyum tuketemiyorum hatya baska bircok vitamin..sallaniyorum adeta..ama annem seni boyle gormek istemiyorum diye kızıyor..hep söyleniyor..bence epey hızli is görüyorum ama o kız hallerimi ariyor herhalde.ben de sahalara dönerim gene anne biraz daha toparlanmam lazim dedim.biraz tartistik ama gecti kapattik..keyfim yoktu hic girmedim..su anda cok bitkinim..aksama kadar hic oturmadan ayaktayim veya cocuklayim avutmak beslemek vs..evimde de oyle ama kendime 10 15 dk vakit ayiriyorum mesela cociklari severken vs.ama burda annem 5 dk bos kalmama musade etmiyor.cocuk duruyorken kalk suni bunu yap diye..bugun gozlerim gidiyor artik

Merak ettigim su...sizlerde boyle misiniz? Ben cok pratik ve hizli is yapardim.su an normalim bence..pratik degilim ama himbil da degilim..ama annem himbillasmisn diyor...mesela kendimi yorgun hissetsem azicik dinleniyorum..ama annem kiziyor is dururken dinlenme diye..ama is hic bitkiyor.kalabalik aile..gece yariyi bulsa is bitmiyor.3 cocuk..sira sira acikiyor.kardesim de kucuk..annem de olmadik zamanda acikiyor.erkek kardeşim isten gelince ayri sofra kurun bende belki korona vardir disardan geliyorum diyor..kucuklere anneme erkek kardesime ayri ayri sofra kuruyoruz.. kiz kardesim var o büyük..o da yapiyor birseyler ama gene bitmiyor..

Canim hosgeldin sagol iyiyiz cok şükür atlatıyoruz sanirim. Annen nasil oldu umarim iyidir. Valla ben oncedende yavastim ama tum islerimi tertemz yapardim yemek konusunda ise vaktim kalmıyordu ise gittigimde aksam bir makarna manti tavuk sote flan kolay ne varsa yapar sonra koltukta uzanir esimede ayaklarimi masaj yaptirip tv karsisinda uyuyakalirdim. Aah nerde o gunler simdi ise sadece kiza odaklanmis durumdayim sac bas dagilmis pijamalarla kendim dogru duzgun yemek bile yemiyorum kizdan firsat olmuyor ki zaten valla sana helal olsun hem 2 cocuk hem anneye hem kardeslere bakiyorsun.. senden her eve lazim o yuzden hic canini sıkma.

Yoğurt makinasına bakıyorum hemen canım sağol benimki yalancı meme tutmadı helin ya böyle tutar mı sence seninki önceden tutmuş muydu
canim çok istekli değildi o atar ben verirdim hatta bazen ogurur gibi yapardi yavas yavas alisti. emzigi tutuyordum agzinda atmasn diye. uyku sersemi bi dene. sütünü az damlat oyle denw bi de.

masallah bahar güzelliğine ve çok geçmiş olsun sizlerden uzak olsun bu hastalik. valla benim de isyanım oluyor bazen nereyeeee kadar diyorum. ev ariyoruz esim diyor ki mustakile mi gecsek boyle 4 duvar arasinda. karşı komşu da biz gibi sağlıkçı pozitif karantinada şimdi. bebekler maske takmıyor diye asansöre de binemez olduk. offf zor ya bir an once eski hayatimizi istiyorum.
canim sen masallah arı gibisin bence. annen haksızlık etmiş. hem niye öyle davranmış ya üzüldüm valla. hani bazen kızlar kaynanadan yana dert yanıyor ya öyle geldi bi an. valla ben hicbirzaman öyle arimaya gibi bir kadın olamadım olamam da gerek de yok. evin işi hiiiiiic bitmez hele de çocuklu evin hiç bitmez. canımızdan da kıymetli değil ya. sıkma sen canını çocuğunu sev kokla bu çok daha önemli.

Haydo canima okudu ya ilk kez bu kadar ağladı anlamadim nesi var neler yaptim susmadı emmiyo zaten bi yeri agriyodur diye şurup vereyim dedim malum memeyi reddediyor bu ara göğsüme sürdüm calpol öyle öyle tutturduk zor bela ne zor bi gündü

Helinnnnn
Canim tesekkur ederim. Gercekten insan cok yoruluyor simdi annemdeyim burasi mustakil 2 katli alt katta ablam var cocugu arada bahceye cikartiyorum iyi geliyor ona da bana da birde ablami yigenimi görüyorum kafam dağılıyor. Mustakilinde boyle avantajlari var ama disarisi oyle kalabalik ki arabalar motorlar insanlar vizir vizir burada. Gece 3 de motor kuryeler durmuyor dusun. En iyisi sakin bir yerde villa tarzi ufak bir evin olacak altinda da araban sehre de cok uzak olmayacaksın istedigin yere gidip gelebileceksin ama suan icin imkansiz gibi birsey biraz maddiyat lazim.

Maaşallah afiyet olsun kuzuya

Kiz bi ne tatli olmus boyle masallah. Canim hep meyve verme ama sonra sebzeyi red ederrl diyorlar.
daha sebzeye başlamadm bugn 5 aylk oldu dha. Meyvr de ilk defa verdm sureklu vermeyim o zamn sagl. Zeytin göz ya daha şapşik bakışı var denk gelmiyo cekemedm ayri bi tatli oluyo

Bir sıkıntısı vardir kesin cnm. Gecmis olsun ins yarin duzelmis olur.

Aynn ya iyi yapmışsın canım profil değiştirerek
Kesinlikle öyle ya çok bunaltıcı çıksa keşke aşısı

Kuzum işin zor. Hastaya bakmak daha da zor. Çocuklu hayat çocuksuz hayata benzemiyor. Ben de çok pratiktim. İşten öğlen arası gelir akşamın iki çeşit yemeğini tatlısını yapar öyle giderdim daireye yeniden. Şimdi nerdeeee.... 4 kasa domatesi kaç günde yapabildim. Dün gece 12 de ev siliyordum. Uyku gözümden aka aka. Sen anneciğine de takılma. Hasta psikolojisi. Yoksa sana en kıyamayacak olan o. İyileşsin de evine git. Kendi evinde kendi düzeninde yorulsan da bir kalıbına koyabiliyorsun. Hepinize sağlıklı günler dilerim.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sorun her ne ise bir an önce doğrusu anlaşılıp eşin kurtulur. Ne söylesek ne anlatsak zor yapması biliyorum ama çocuğuna sarılıp sabredeceksin. Allah'a sığınıp dua edeceksin. Bir de sorun ne ise masum olduğunu kanıtlamak için elinden ne geliyorsa sağlam kafa ile düşünüp yapmaya çalışacaksın. Eşin şimdi orada eli kolu bağlı senden yardım bekliyordur. Sen güçlü olup mantıklı düşün bir çözüm bulmak için. Avukata danış, olayla ilgili olayın içinde veya yakınında olan insanlarla konuş elinden geleni ardına koyma. Üzülerek vakit kaybedip kafanı bulandırma ki mantıklı düşünebilesin.

Valla canı gönülden tebrik ediyorum bi halılara dalmasam da bende düşünüyorum verene bin şükür kesinlikle tadılmalı bu duygu ama 2 3 bilemedim çok yeni diye sanırım böyle

Canım ben sebze ile başladım azcık yiyo zaten içine zeytinyağ da koyuyorum Bağırsakları rahat etsin diye yoğurda labneye katma yağ ama yumurta sarısını sulandır bence zor yutar annesi

Ben yavaşım biraz ama kendime bunu dert etmedim mesela temizlik yaparken arasına nescafe sigara molası falan sıkıştırırım keyif adamıyım biraz acelem yoksa ağır aksak yaparım detaylıca ohh miss ama ben hep böyleydim kimse çocuktan sonra değiştin diyemez annene de selam söyle ölümlü dünya takılmasın bu kadar üzmesin seni sende takılma yavaş olsan nolacak ya 3 çocuk ardında ne kadar yavaş olabilirsin ki

Yine aynı şeyler aynı dönemler diş mi geliyor ne benim kız mememin birini çeke çeke etmiyordu ucunda beyaz su toplaması gibi bişey çıktı resmen canım o kadar yanıyorki şimdi resmen o mememi vermek istemiyorum korkumdan diğerinde de kendini yuları yukarı atıyor diş mi geliyor ne dersin aslıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…