- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Ben yavaşım biraz ama kendime bunu dert etmedim mesela temizlik yaparken arasına nescafe sigara molası falan sıkıştırırım keyif adamıyım biraz acelem yoksa ağır aksak yaparım detaylıca ohh missama ben hep böyleydim kimse çocuktan sonra değiştin diyemez annene de selam söyle ölümlü dünya takılmasın bu kadar üzmesin seni sende takılma yavaş olsan nolacak ya 3 çocuk ardında ne kadar yavaş olabilirsin ki
Annem cok is yapmayi seven bir kadın.kendi yapamadigi icin bizi yoruyor.kv hep anlatir onlarin köyde bir yasli kadin yasiyormus.ramazan ayinda gunde 10 kere essegini suya goturuyormus.essek icmeyince de kiziyormus.
Buraya gelmeden badanami yaptim iki bebeyle..ama annem hep yapamadiklarimi görüyor.sofrada oglani besleyip sonra kendim yiyorum.sen sofradan hep gec kalkiyorsun.senin yuzunden sofra uzun duruyor ortada diyor
Canim hosgeldin sagol iyiyiz cok şükür atlatıyoruz sanirim. Annen nasil oldu umarim iyidir. Valla ben oncedende yavastim ama tum islerimi tertemz yapardim yemek konusunda ise vaktim kalmıyordu ise gittigimde aksam bir makarna manti tavuk sote flan kolay ne varsa yapar sonra koltukta uzanir esimede ayaklarimi masaj yaptirip tv karsisinda uyuyakalirdim. Aah nerde o gunlersimdi ise sadece kiza odaklanmis durumdayim sac bas dagilmis pijamalarla kendim dogru duzgun yemek bile yemiyorum kizdan firsat olmuyor ki zaten valla sana helal olsun hem 2 cocuk hem anneye hem kardeslere bakiyorsun.. senden her eve lazim o yuzden hic canini sıkma.
Ya bahar yaaa
Alemsin..bu yorum iyi geldi
Valla bazen yorgunluktan olecem sanıyorum..gecen gun bur karikatur gordum..bu duruma cok uugun.asagi ekliyorum
canim çok istekli değildi o atar ben verirdim hatta bazen ogurur gibi yapardi yavas yavas alisti. emzigi tutuyordum agzinda atmasn diye. uyku sersemi bi dene. sütünü az damlat oyle denw bi de.
masallah bahar güzelliğine ve çok geçmiş olsun sizlerden uzak olsun bu hastalik. valla benim de isyanım oluyor bazen nereyeeee kadar diyorum. ev ariyoruz esim diyor ki mustakile mi gecsek boyle 4 duvar arasinda. karşı komşu da biz gibi sağlıkçı pozitif karantinada şimdi. bebekler maske takmıyor diye asansöre de binemez olduk. offf zor ya bir an once eski hayatimizi istiyorum.
canim sen masallah arı gibisin bence. annen haksızlık etmiş. hem niye öyle davranmış ya üzüldüm valla. hani bazen kızlar kaynanadan yana dert yanıyor ya öyle geldi bi an. valla ben hicbirzaman öyle arimaya gibi bir kadın olamadım olamam da gerek de yok. evin işi hiiiiiic bitmez hele de çocuklu evin hiç bitmez. canımızdan da kıymetli değil ya. sıkma sen canını çocuğunu sev kokla bu çok daha önemli.
Tesekkur ederim.helinim..❤
Kuzum işin zor. Hastaya bakmak daha da zor. Çocuklu hayat çocuksuz hayata benzemiyor. Ben de çok pratiktim. İşten öğlen arası gelir akşamın iki çeşit yemeğini tatlısını yapar öyle giderdim daireye yeniden. Şimdi nerdeeee.... 4 kasa domatesi kaç günde yapabildim. Dün gece 12 de ev siliyordum. Uyku gözümden aka aka. Sen anneciğine de takılma. Hasta psikolojisi. Yoksa sana en kıyamayacak olan o. İyileşsin de evine git. Kendi evinde kendi düzeninde yorulsan da bir kalıbına koyabiliyorsun. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
Tesekkur ederim canimcim..cok naif ve pozirifsin..insana iyi gelen insanlar vardır hani ilac niyetine..sanirim sen o gruba dahilsin