2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Annem cok is yapmayi seven bir kadın.kendi yapamadigi icin bizi yoruyor.kv hep anlatir onlarin köyde bir yasli kadin yasiyormus.ramazan ayinda gunde 10 kere essegini suya goturuyormus.essek icmeyince de kiziyormus. buz gibi su neden icmezsin acaba diye bagiriyirmus..sonra köylü kizmis.yahu sen su icemiyon diye hayvani boyuna su icmeye zorlama diye annemin de o hesap.kendi yapamiyor dile bize yapin diyor.kendi de kabul ediyor.onun icin de zor.torununu kucagina alamiyor.bir daha da alamaz.30 cm yama var icinde bu durum herkesi gerer... sorun annemin bana bagirmasi vs degil de.. kendi kendime dusunmeye basladim.bas edemiyor muyum diye
Buraya gelmeden badanami yaptim iki bebeyle..ama annem hep yapamadiklarimi görüyor.sofrada oglani besleyip sonra kendim yiyorum.sen sofradan hep gec kalkiyorsun.senin yuzunden sofra uzun duruyor ortada diyor hayatimin hicbir zamaninda lüp lüp yutan bir insan olamadim ben ya..cok kiskanirim hizli yiyenleri.. olmuyor bunyem kabul etmiyor..kizlar bunlari yaziyorum sakin anneme kiziyor ya da cekistiriyor sanmayin..aslinda amacim ben de mi problem yoksa annemde mi? Beni bana kusturyorsun diyorum..ben seni kendine getiriyorum eskisi gibi olmani istiyorm diyor

Ya bahar yaaa
Alemsin..bu yorum iyi geldi ❤❤❤
Valla bazen yorgunluktan olecem sanıyorum..gecen gun bur karikatur gordum..bu duruma cok uugun.asagi ekliyorum

Tesekkur ederim.helinim..❤ valla insan kendinden supheye dusuyor..zaten hirpalaniyoruz bebelerle bir de cevre destek ciksa nolur ki..ama nedense insanlar elestirmeyi seviyorlar

Tesekkur ederim canimcim..cok naif ve pozirifsin..insana iyi gelen insanlar vardır hani ilac niyetine..sanirim sen o gruba dahilsin

Eklentiler

• 20200914_012053.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 49
Canım ben sebze ile başladım azcık yiyo zaten içine zeytinyağ da koyuyorum Bağırsakları rahat etsin diye yoğurda labneye katma yağ ama yumurta sarısını sulandır bence zor yutar annesi
Ne bilim ya ardina su verdm hep. Bi kasigi sadece labneyle verdm eşim diyo ikisi bir verilir mi bilanır diye. Cocuklara hrp katar karistirirlar ki hep diyorm sen yer misin oyle yapinca dio adam bir tutuyo

Bir sıkıntısı vardir kesin cnm. Gecmis olsun ins yarin duzelmis olur.
Canim ınsallahh ya nasıl zorlandım
Olabilir jadem ama bi kabarıklık yok bilmiyorum ya bi de bebe ağlayınca karı kocalar neden tartışır haydo ne zaman ağlasa biz küsmüş trip atiyo oluyoruz yüksek gerilim hattı

Canim insanlar her dönem aynı olamaz ki bedenen yorulur zihnen yorulur canını sıkma hep aynı düzen de gidemeyiz robot değilsin sen de illa ki degismissindir şartlara göre ama herşey jilet gibi olacak değil bosver sağlık olsun gerisi hallolur işler de yavaş ilerlesin. Sofra uzun kalsın. Ev dağılsın işler yavaş olsun ama yeter ki sağlık olsun ❤ kendini hic sorgulama eminim her şeyi en güzel şekilde yapiyosundur

Bugn meyve suzgeciyle ilk karpuz verdm cok sevdi snra üzüm koydm fzla istemedi ama. İlk anlamadi karpuzda napacagini bakti tat geliyo emmeye basladi hemn kendi tutamasa da veririm hergun bisyler heo elini de emmez belki.
Masallah yakisikliiiii afiyetler olsun ❤❤❤

Tesekkkur ederim aslicim...haklisin bende senin gibi düşünüyorum âma iste herkes boyle düşünmüyor..en azindan birseyleri yeyip icmeye baslarsam gozum acilacaktir diye düşünüyorum

Günaydın
Kalppare annen sana haksızlık yapıyor sen bari kendine haksızlık yapma. 2 küçük çocukla oraya gitmek bile cesaret işi. Kulaklarını tıka evine dönene kadar üzme kendini.

Teşekkür ederim güzel dileklerine şekerparem. İyi gelebilebiliyorsam ne mutlu. Karikatür çok anlamlı. Annelik yarı delilik. Canları sağolsun bebelerimizin. Bugün daire nöbeti bende. Geldim çalışmaya çalışıyorum. Aklım evde uyuyordu baba oğul. Dün fazlaca ağladı yavrum. Bence dişi çıkacak. Damaklar sertleşmiş. Kıyamam. Sana kolaylıklar dilerim şekerparem. Herkese güzel bir hafta dilerim. YavrukuşlarA huzurlu uykular ve bol iştah

Kızlar günaydın dün Asyam bazadan düştü
Nasıl korktum ağladım kendime zor geldim ne olacak benim bu halim. Ah yavrum biran once büyü nolur
Günaydın canım, seni Asya’yı merak ediyordum. Geçmiş olsun şimdi nasıl. Çok hareketlendiler. Kaşla göz arası kayıveriyorlar.

Kalppare Bence annen sana değil kendine kızıyor farkında değil. En iyisi sen farket ki kendini üzme. Ben her işi eşimle paylaşıyorum tek çocuk onunla uyuyor uyanıyorum karnımı doyurup çocuğa bakıyorsam geri her şeyi öylece bırakıyorum yapılır nasılsa canımızdan kıymetli mi diyorum. O zaman ben tembelin önde gideniyim. Kendine haksızlık etme kendini takdir et anneni duyma o kendi yapamadıklarının hırsını senden almaya çalışıyor. Eskisinden bin kat daha iyisindir emimim ama olmasan ne olur ki

Dün gece bizim kızda öyleydi gece tarımda zor uyudu ve uyuyuncaya kadar da heep ağladı eşimde yoktu çok zorlandım resmen damarlarımdan gücümün çekildiğini hissettim diş mi ataak mı huysuzlukmu bilemedim

Benim annemle ablam çok hızlıdır ama ben değilim herkes bir değil tabiki annende sana alıştığı düzenden kaydın diye diyordur tabiki ama 2 çocuk var normal yani bence

O an gerginlikle birbirimize çatıuoruz bence normal ya sinir basıyor beni Asya ağlayınca etrafımda kim var kocam bey haydı ona çatayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…