2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi insallah canım negatif haberi gelsin rahatlayın biz de aynı emzir yatır kaldır oyna bi maraton ama hep aynı ne demiş sago monotonluk maratonu aynı öyle iste

Fön makinasi sesi olmadan uyumayan bir sıpa burakiyorm buraya. Ya o sesten bıktım ama gercektn başım agriyo. Hem kurtarıcı hem zulüm sesi koydum adını iş de yapasim yok bugn zaten sabah 7 de kalktik uyutmadi bi daha gece desen mis gni yattik beraber ama rahat yatmadi resmen üstünü acti oldugu yerde yatmak neyimize götü düz durmadi 4 döndü yatakta.

Kızlar benim kzı da ateş parçası resmen hiç durmuyor yatmadığı sürece hep kucağımda ben ek gıdaya 6 ay olmadan geçmek istemiyorum ama o her gördüğüne saldırıyor ağzına almaya çalışıyor korkudan yanında bir şey yiyemez olduk ve hep kucak istiyor uyuyunca da sallanmak istiyor allahtan gece sallanmadan yatıyor ama abana kadar genelde 3-4 kez uyanıyor ve 6 dan sonra 8-8,5 kadar zorla bir yatıp bir kalıp Sallayarak uyuyoruz Oyalanıyoruz
Hala diş belirtisi de yok
Sizlerde durumlar nasıl

kız çocuğu daha kolay olur sanırdım. canim bizde de yemeğe ilgi var ama ben 6yi bekliyorum. sütün koruyuculuğundan ne kadar yararlansam kardir bu donemde. dişi evet sıkıntılı dış kasiyicilari veriyorum elimi veriyorum kemirip duruyor hatta bazen emzirirkende yapıyor canımı acıtıyor. uyku değişken bizde bazen çok kötü bazen iyi. çocuk doktoru artık düzene oturt emzirerek de uyutma dedi ama yok hala girişimde bulunamadım. zihnimde kabul edip öyle başlamam lazım zira büyüğünden çok çekiyoruz uyku anlamında. bacaklarım pert oldu onu sallamaktan.

Ayniyiz canim benim kiz yediklerime saldirmiyor ama kucak istiyor ilgi istiyor agliyor birakamiyorum yere biraksam yuzustu dönüyor agliyor bir ana kucaginda idare ediyorum biraz gunduzde hamakta sallanarak uyuyor yarim saat 1 saat flan gecede uykuya direniyor ama yatiyor bu ara yatakta cok dönüyor acikiyor mecbur gece kalkiyoruz bugece 3 de kalktik ayagimda sallayp uyutabildim sonra sabah 7 de kalkti sonrada hep kisa kisa uykular ne zaman tam duzene girer bilmiyorum.

Kizlar selam tekrar ben ek gidaya basliycam ya cok gec kalmak istemiyorum kiz 5 bucuk aylik oluyor ve mama yiyor sadece. Hepsiburada da fiyatlar uygundu vakumlu tabaklardan philipsin alistirma bardagindan silikon kasiktan meyve suzgecinden birde buharda pisirme aparatindan aldim. Bunlar simdilik yeterli heralde eksik birşey var mi sizce ? Bu arada sebzeden baslamayi dusunuyorum once nasil yapmaliyim buharda sebzeyi haslayip catalla ezip uzerine biraz su mu koyacağım yada zeytinyagi mi ? Ilk basta kac kasik vermeliyim ? Tesekkurler

Ben yazdım sandım Tıpatıp aynısı kucak kuşu oturunca biraz rahatlarız inşallah
sırtı yere gelmicek benimkinin hep kucak hep kucak öğlen uykusu zar zor ittir kaktır 1 saat ya memede ya sallanarak 1 saati buluyoruz, gece neyseki sallanmadan uyuyor ama sürekli kalkıyor emziği atıp ağlıyor veriyorum ağzına geri susuyor tam sabır denemesi Arkamı dönüp bişeyler yiyorum masadaki herşeye atılıyor ama ona sunduğum şeyleri yemiyor bizimkileri istiyor Tam dayaklık ısırcam poposundan az kaldı

Canım buharda haşla zeytinyağı damlat ez ilk gün bir çay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün yemek kaşığı kadar verip 3 günü tamamla. Daha 5.5 aylıkmış sadece tattır bu ara. Yoğurt kabak havuç patates yumurta sarısı bunları 3 gün deneyerek başladım ben. 15 gün etti zaten. pürelere çorbalara sonra geçeceğiz.

Bir de suluk aldık biz bunlar yeterli bence canım güle güle kullanın
Ben önce meyveden başladım şeftali armut suyu veriyorum. Süzgecin icine koyuyorum kendisi suyunu emiyor. Ev yapımı yoğurt yediriyorum onu da ara öğün olarak emdikten 1 saat sonra 1 yemek kaşığı yiyoruz.

Son düzenleme:
ay canim sagol pure ve corbalara gecincede yazisalim benim 15 gun boyle yapayim.
Sagol cnm ben sebzeden basliycam cnm hadi bakalom siparislerim gelsin hemen başlıyorum:)

kızlar ben bu kitaptan hala yararlanırım. pratik baya. ama tavsiyem derin dondurucuya sebzeleri doğrayın atın. küçük kıyma paketleri et suyu tavuk suyu peynir altı suyu koyun ve gerisi koy tencereye pissin oluyor

Eklentiler

• 16000909874448773018470100315628.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 16000910554315224955775676697453.webp
    27 KB · Görüntüleme: 64
  • 16000910826081868949637031224361.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…