ay canim sagol pure ve corbalara gecincede yazisalim benim 15 gun boyle yapayim.
Sagol cnm ben sebzeden basliycam cnm hadi bakalom siparislerim gelsin hemen başlıyorum:)
canim bavamlarin yayla evi dubleks. tövbe ettim istemem çocuklar büyüyene kadar. inan hem tehlikeli hem de in çok zor ya.Helinnnnn
Canim tesekkur ederim. Gercekten insan cok yoruluyor simdi annemdeyim burasi mustakil 2 katli alt katta ablam var cocugu arada bahceye cikartiyorum iyi geliyor ona da bana da birde ablami yigenimi görüyorum kafam dağılıyor. Mustakilinde boyle avantajlari var ama disarisi oyle kalabalik ki arabalar motorlar insanlar vizir vizir burada. Gece 3 de motor kuryeler durmuyor dusun. En iyisi sakin bir yerde villa tarzi ufak bir evin olacak altinda da araban sehre de cok uzak olmayacaksın istedigin yere gidip gelebileceksin ama suan icin imkansiz gibi birsey biraz maddiyat lazim.
ben hep yavaştımBenim annemle ablam çok hızlıdır ama ben değilim herkes bir değil tabikiannende sana alıştığı düzenden kaydın diye diyordur tabiki ama 2 çocuk var normal yani bence
bahar canim aman dikkat diyim amannnHelinnnnn ay yok canim 2.ci flan cok zor gercekten. Allah yardimcinz olsun
3 gün kuralı önemli alerji olayından dolayı. sebzeden başla çünkü meyve tatlı olduğu için daha çekicidir sonra sebzeyi reddeder. benim tavsiyem ben bu sefer öyle yapacam. parmak şeklinde hafif haslayacam önüne koyacam sebzeyi biraz ellesin ağzına götürmeyi denesin. ama ben yine de azcik püre yapıp kaşıkla verecem tadımlık. 1.gün 1 çay kaşığı. 2. gün 1 tatlı kaşığı. 3. gün 1 yemek kaşığı. sıkıntı yoksa daha sonra bu sebzeler karıştırılır.Kizlar selam tekrar ben ek gidaya basliycam ya cok gec kalmak istemiyorum kiz 5 bucuk aylik oluyor ve mama yiyor sadece. Hepsiburada da fiyatlar uygundu vakumlu tabaklardan philipsin alistirma bardagindan silikon kasiktan meyve suzgecinden birde buharda pisirme aparatindan aldim. Bunlar simdilik yeterli heralde eksik birşey var mi sizce ? Bu arada sebzeden baslamayi dusunuyorum once nasil yapmaliyim buharda sebzeyi haslayip catalla ezip uzerine biraz su mu koyacağım yada zeytinyagi mi ? Ilk basta kac kasik vermeliyim ? Tesekkurler
Sagol cnm bnde oyle yapicamcanim bavamlarin yayla evi dubleks. tövbe ettim istemem çocuklar büyüyene kadar. inan hem tehlikeli hem de in çok zor ya.
ben hep yavaştım
bahar canim aman dikkat diyim amannn
3 gün kuralı önemli alerji olayından dolayı. sebzeden başla çünkü meyve tatlı olduğu için daha çekicidir sonra sebzeyi reddeder. benim tavsiyem ben bu sefer öyle yapacam. parmak şeklinde hafif haslayacam önüne koyacam sebzeyi biraz ellesin ağzına götürmeyi denesin. ama ben yine de azcik püre yapıp kaşıkla verecem tadımlık. 1.gün 1 çay kaşığı. 2. gün 1 tatlı kaşığı. 3. gün 1 yemek kaşığı. sıkıntı yoksa daha sonra bu sebzeler karıştırılır.
Tabiki canım paylaşırız ben şimdi biraz ara verdim 6 ayın dolmasını bekliyorum acele etmiyorum nasıl olsa yiyecekay canim sagol pure ve corbalara gecincede yazisalim benim 15 gun boyle yapayim.
Sagol cnm ben sebzeden basliycam cnm hadi bakalom siparislerim gelsin hemen başlıyorum:)
İyiyiz çok şükür temizlik yapıyoruz bugun
HiçDimi napalim duvara koltuğa mi çatalım
Güzel bir kitaba benziyor bende yapayım diyorum şu peynir altı suyundan. Lordan. Becerebilirim umarımkızlar ben bu kitaptan hala yararlanırım. pratik baya. ama tavsiyem derin dondurucuya sebzeleri doğrayın atın. küçük kıyma paketleri et suyu tavuk suyu peynir altı suyu koyun ve gerisi koy tencereye pissin oluyor
Canım daha tecrübeli anneler cevap verir ama ben kabak la başladım 1 çay kaşığı kadar verdim 3 gün anca öyle çok çok yemiyor yutamıyor pek sonra patates denedim hiç sevmedi havuç verdim onu sevdi biraz daha yarın başka bi şeye geçeceğim yumurta sarısı veririm hazır köyden gelmiş yumurtam varKizlar selam tekrar ben ek gidaya basliycam ya cok gec kalmak istemiyorum kiz 5 bucuk aylik oluyor ve mama yiyor sadece. Hepsiburada da fiyatlar uygundu vakumlu tabaklardan philipsin alistirma bardagindan silikon kasiktan meyve suzgecinden birde buharda pisirme aparatindan aldim. Bunlar simdilik yeterli heralde eksik birşey var mi sizce ? Bu arada sebzeden baslamayi dusunuyorum once nasil yapmaliyim buharda sebzeyi haslayip catalla ezip uzerine biraz su mu koyacağım yada zeytinyagi mi ? Ilk basta kac kasik vermeliyim ? Tesekkurler
Sagol canim bende kabaktan basliycamCanım daha tecrübeli anneler cevap verir ama ben kabak la başladım 1 çay kaşığı kadar verdim 3 gün anca öyle çok çok yemiyor yutamıyor pek sonra patates denedim hiç sevmedi havuç verdim onu sevdi biraz daha yarın başka bi şeye geçeceğim yumurta sarısı veririm hazır köyden gelmiş yumurtam varüstüne bi kaç damla zeytinyağ damlattım ben su değil
Yaaa üzüldûm ama bak smdi daha geçen paylastm burda dolaba atmistm buyuk parcalar halindeKızlar geçen derin dondurucuya şeftali attım çıkardım vıcık vıcık oldu sevmedim.
En iyisi komposto yapıp yada ortadan ikiye bölüp kaynatip cam kavanozlarda saklamak en sağlıklısı.
Bu blw teknigi ne oluyo.? Faydasi ne.?blw tekniğini bi araştırın kızlar. ben oğlanda pes edip bıraktıydım şimdi hala ben yediriyirum zor oluyor. civanım da blw de daha ısrarcı olacam. kendi yemeyen bebe zor oluyor
bebek liderliğinde beslenme diye geçiyor türkçede. aslında onun keşfetmesini motor becerisinin artmasını sağlıyor. bebek kendi istediği kadar kendi yiyor. ama heryer dağılıyorBu blw teknigi ne oluyo.? Faydasi ne.?
canim donmuş şeftaliyi rondodan geçir süzme yoğurt ve bal ekle karıştır at dondurucuya al sana organik dondurma istersen badem de at en son yakışır benceYaaa üzüldûm ama bak smdi daha geçen paylastm burda dolaba atmistm buyuk parcalar halindetüh getti bizim organik şeftali desene bi de seviniyodm daldan yicek sıpa diye baska da yokdu dal küçüktü.
ya byle seyleri yapanlar yazsn olmaz yda olur diye tecrubelilerimizden bekliyorm araya gitmesin yaptiklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?