- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Hmm pek cazip gelmedi bana dabebek liderliğinde beslenme diye geçiyor türkçede. aslında onun keşfetmesini motor becerisinin artmasını sağlıyor. bebek kendi istediği kadar kendi yiyor. ama heryer dağılıyor
Ne bilim cazip gelmedi pek desem. Cunku dindirmaya bayılırım ve o tadi alacagimi hic sanmiyormcanim donmuş şeftaliyi rondodan geçir süzme yoğurt ve bal ekle karıştır at dondurucuya al sana organik dondurma istersen badem de at en son yakışır bence
Kuzum benim minik kuşum da kucaktan inmiyor. Tek elle bulaşık makinesi yerleştiriyor, çamaşır topluyorum. Kucakta kendilerini güvende hissediyorlar. Canları saolsun. Ondan önemli işim yok. Yürümeye başlayınca zaten istesek de kucak istemeyecek bu kadar. Ek gıda tadımlarına başladık. Yoğurtta 5. Günümüzdü. Yumurta sarısında 2. Gün. Dişi çıkacak diye düşünüyorum. Salyası çok. Eküri modundayız. Ya bende ya babasında . Şimdi ayağımda salladım uyudu masumum.Kızlar benim kzı da ateş parçası resmen hiç durmuyor yatmadığı sürece hep kucağımda ben ek gıdaya 6 ay olmadan geçmek istemiyorum ama o her gördüğüne saldırıyor ağzına almaya çalışıyor korkudan yanında bir şey yiyemez olduk ve hep kucak istiyor uyuyunca da sallanmak istiyor allahtan gece sallanmadan yatıyor ama abana kadar genelde 3-4 kez uyanıyor ve 6 dan sonra 8-8,5 kadar zorla bir yatıp bir kalıp Sallayarak uyuyoruz Oyalanıyoruz
Hala diş belirtisi de yok
Sizlerde durumlar nasıl
Benim ev dubleks. Valla kara kara düşünüyorum. Hiç düzayak bir yer yok ille merdiven çıkılacak. Eşim merdiven başlarına korkuluk yapacak. Gün boyu kucağımda Ata in çık korkuyorum da düşeceğiz diye.canim bavamlarin yayla evi dubleks. tövbe ettim istemem çocuklar büyüyene kadar. inan hem tehlikeli hem de in çok zor ya.
ben hep yavaştım
bahar canim aman dikkat diyim amannn
3 gün kuralı önemli alerji olayından dolayı. sebzeden başla çünkü meyve tatlı olduğu için daha çekicidir sonra sebzeyi reddeder. benim tavsiyem ben bu sefer öyle yapacam. parmak şeklinde hafif haslayacam önüne koyacam sebzeyi biraz ellesin ağzına götürmeyi denesin. ama ben yine de azcik püre yapıp kaşıkla verecem tadımlık. 1.gün 1 çay kaşığı. 2. gün 1 tatlı kaşığı. 3. gün 1 yemek kaşığı. sıkıntı yoksa daha sonra bu sebzeler karıştırılır.
Canım robottan çek yada rendele buzluyken tencerede su ile kaynat kavanozlara koy. Bende yrn oyle yapacagimYaaa üzüldûm ama bak smdi daha geçen paylastm burda dolaba atmistm buyuk parcalar halindetüh getti bizim organik şeftali desene bi de seviniyodm daldan yicek sıpa diye baska da yokdu dal küçüktü.
ya byle seyleri yapanlar yazsn olmaz yda olur diye tecrubelilerimizden bekliyorm araya gitmesin yaptiklarimiz
Geri dolapta mi saklayacaksn tam nasil olacak.? Hisaf niyetine iciririm o zaman dimiCanım robottan çek yada rendele buzluyken tencerede su ile kaynat kavanozlara koy. Bende yrn oyle yapacagim
Oyy laf anlamayan erkekler snir bozuyo iste napacaksn. O da aslinda kılını kipurdatmazdi da tek başına kalınca bunaldigindan napacagini şaşırmış belli ki. İyilik ediyim derken aslinda hic iyilik yapmiyo ama farkinda degil. Sen ilaclattir belediyeyi bj ara sor derim virus snrasi dezenfektan olayi var miymş yok muyms.Kizlar esim test yaptirmamis firsat olmadi diyor birde isyerindekiler hastaneye gitmesini uygun gormemisler lafa bak ya sanki ana babalari da uygun görmemişlermis o zaman yine ozel lab dam numune aldırsınlar saka gibiler ya. Bem heralde bu gidislerl 2 hafta daha buradayim gibi gözüküyor test sonucunu almadan o ev iyice mikroplardan arinmadam gidemem. Birde ne zamam arasam bakiyorum evim her köşesiyle ugrasmis gitmis cekmecelere girmis usb bellek hard disk dosyalar vs duzenledim diyor ya sen viruslusun ne isin var senin oralarda elleme diyorum gitmis kac senedir eline almadigi enstrümanı kutusundan cikarmis. Valla bazen beni sinir ediyor.
Geri dolapta mi saklayacaksn tam nasil olacak.? Hisaf niyetine iciririm o zaman dimi
Aminnn kuzum aminnnKızlar ya dünya çok küçükmüş gerçekten ...
Ama şunu anladım ki biz burada iyi kötü her anımızı paylaşıp aslında görüşmesek de tanımasak da birer dost olmuş birçoğumuz benzer dertlerle destek olup anlamışız hepimiz en az bir kez de olsa anne olma duygusu ile aynı sevinci beraber yaşamış paylaşmışız
Bu platform duygular açısından o kadar gerçekçi ki çok şey gösterdi öğretti bana . Bazen bazı tesadüfler belkide çok anlamlıdır . Garip bir duyguya kapıldım şuan hepimiz dua edelim allah sıkıntıda olanlara yardım etsin olmayanları sıkıntıya düşürmesin güzel günler göstersin
Hmm tamam cok saglEvet canım az biraz su ile kaynatırsan hem marmelat olarak yedirirsin hemde meyve suyu yaparsin.
Nasl vicdan ya nasi yapabiliyolar byle kanları donmadan hayret ediyorm. Dün haberleri izledim bayadr tv bakmiyodm kadîn kocasini baltayla öldürüyor nedeni de kavga etmisler adam el kaldirmis sadece o yzden. Nasi yapabiliyolsr nasil bi cesaret anlamis degilim. O yzden haber izlemem ben pek kötü oluyorm oyle okudukça baktıkçaKızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
Kasına şiddet o kadar arttı kiKızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
Bizim de ortak bi arkadaşımız show haberde görmüş arayıp haber verdi kanım dondu dediğin gibi nasıl yapıyor insanlar bunu yaNasl vicdan ya nasi yapabiliyolar byle kanları donmadan hayret ediyorm. Dün haberleri izledim bayadr tv bakmiyodm kadîn kocasini baltayla öldürüyor nedeni de kavga etmisler adam el kaldirmis sadece o yzden. Nasi yapabiliyolsr nasil bi cesaret anlamis degilim. O yzden haber izlemem ben pek kötü oluyorm oyle okudukça baktıkça
Yaptırımlar o kadar komikki kimsenin korkusu yok o yüzden eli kolu serbest dolanan çok fazla piyasadaKasına şiddet o kadar arttı ki
Bu yapılan insanlık dışı davranışlar canavarca
Hiç bir vicdana sığmaz
Allah ailesine sabırlar versin yardım etsin
Öyle valla dün de Müge anlaşa Aleyna Çakar devasına denk heldiöşok oldum gerçekten yaptırımlar insanı daha da kahrediyor komikliğiyleYaptırımlar o kadar komikki kimsenin korkusu yok o yüzden eli kolu serbest dolanan çok fazla piyasada
İstw byle seyler gordukce korkar oldm ya hele ki gençlerin bsey yapgigini duyunca valla korkuyorum kemdi evladmdan. Hep derim insallh hayirli vicdanli bi evlay olursun insallh diyedua mi eksik etmiylrm hicBizim de ortak bi arkadaşımız show haberde görmüş arayıp haber verdi kanım dondu dediğin gibi nasıl yapıyor insanlar bunu yagencecik kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?