2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bebek liderliğinde beslenme diye geçiyor türkçede. aslında onun keşfetmesini motor becerisinin artmasını sağlıyor. bebek kendi istediği kadar kendi yiyor. ama heryer dağılıyor
Hmm pek cazip gelmedi bana da onu daha snra yapsak olmuyo muyms hami byld 7 8 aylikken hatta 9 flan
canim donmuş şeftaliyi rondodan geçir süzme yoğurt ve bal ekle karıştır at dondurucuya al sana organik dondurma istersen badem de at en son yakışır bence
Ne bilim cazip gelmedi pek desem. Cunku dindirmaya bayılırım ve o tadi alacagimi hic sanmiyorm

Kuzum benim minik kuşum da kucaktan inmiyor. Tek elle bulaşık makinesi yerleştiriyor, çamaşır topluyorum. Kucakta kendilerini güvende hissediyorlar. Canları saolsun. Ondan önemli işim yok. Yürümeye başlayınca zaten istesek de kucak istemeyecek bu kadar. Ek gıda tadımlarına başladık. Yoğurtta 5. Günümüzdü. Yumurta sarısında 2. Gün. Dişi çıkacak diye düşünüyorum. Salyası çok. Eküri modundayız. Ya bende ya babasında . Şimdi ayağımda salladım uyudu masumum.

Benim ev dubleks. Valla kara kara düşünüyorum. Hiç düzayak bir yer yok ille merdiven çıkılacak. Eşim merdiven başlarına korkuluk yapacak. Gün boyu kucağımda Ata in çık korkuyorum da düşeceğiz diye.

Canım robottan çek yada rendele buzluyken tencerede su ile kaynat kavanozlara koy. Bende yrn oyle yapacagim

Kizlar esim test yaptirmamis firsat olmadi diyor birde isyerindekiler hastaneye gitmesini uygun gormemisler lafa bak ya sanki ana babalari da uygun görmemişlermis o zaman yine ozel lab dam numune aldırsınlar saka gibiler ya. Bem heralde bu gidislerl 2 hafta daha buradayim gibi gözüküyor test sonucunu almadan o ev iyice mikroplardan arinmadam gidemem. Birde ne zamam arasam bakiyorum evim her köşesiyle ugrasmis gitmis cekmecelere girmis usb bellek hard disk dosyalar vs duzenledim diyor ya sen viruslusun ne isin var senin oralarda elleme diyorum gitmis kac senedir eline almadigi enstrümanı kutusundan cikarmis. Valla bazen beni sinir ediyor.

Kızlar ya dünya çok küçükmüş gerçekten ...
Ama şunu anladım ki biz burada iyi kötü her anımızı paylaşıp aslında görüşmesek de tanımasak da birer dost olmuş birçoğumuz benzer dertlerle destek olup anlamışız hepimiz en az bir kez de olsa anne olma duygusu ile aynı sevinci beraber yaşamış paylaşmışız
Bu platform duygular açısından o kadar gerçekçi ki çok şey gösterdi öğretti bana . Bazen bazı tesadüfler belkide çok anlamlıdır . Garip bir duyguya kapıldım şuan hepimiz dua edelim allah sıkıntıda olanlara yardım etsin olmayanları sıkıntıya düşürmesin güzel günler göstersin

Oyy laf anlamayan erkekler snir bozuyo iste napacaksn. O da aslinda kılını kipurdatmazdi da tek başına kalınca bunaldigindan napacagini şaşırmış belli ki. İyilik ediyim derken aslinda hic iyilik yapmiyo ama farkinda degil. Sen ilaclattir belediyeyi bj ara sor derim virus snrasi dezenfektan olayi var miymş yok muyms.

Kızlar benim ek gıda anlayışım bakın böyle. Öyle sebzeleri tatsız tuzsuz saman gibi hemen cocugun agzina dayamam.

Sebzelere geçerken sebzelerin normal yemeğini yaparım. Baharatsız pişiririm.

Yemeğin suyuna ufak ufak ekmek doğrar yediririm. Ekmek suya girince zaten yumusuyor.Tanelerini de bebek büyüdükçe ezerek yedirmeye başlarım.

Sabah kahvaltı yaparken az birazcık peynir veriyorum çok severek yiyor.

Aminnn kuzum aminnn

Kızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmiş ölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak

Nasl vicdan ya nasi yapabiliyolar byle kanları donmadan hayret ediyorm. Dün haberleri izledim bayadr tv bakmiyodm kadîn kocasini baltayla öldürüyor nedeni de kavga etmisler adam el kaldirmis sadece o yzden. Nasi yapabiliyolsr nasil bi cesaret anlamis degilim. O yzden haber izlemem ben pek kötü oluyorm oyle okudukça baktıkça

Kasına şiddet o kadar arttı ki
Bu yapılan insanlık dışı davranışlar canavarca
Hiç bir vicdana sığmaz
Allah ailesine sabırlar versin yardım etsin

Bizim de ortak bi arkadaşımız show haberde görmüş arayıp haber verdi kanım dondu dediğin gibi nasıl yapıyor insanlar bunu ya gencecik kız

Kasına şiddet o kadar arttı ki
Bu yapılan insanlık dışı davranışlar canavarca
Hiç bir vicdana sığmaz
Allah ailesine sabırlar versin yardım etsin
Yaptırımlar o kadar komikki kimsenin korkusu yok o yüzden eli kolu serbest dolanan çok fazla piyasada

Yaptırımlar o kadar komikki kimsenin korkusu yok o yüzden eli kolu serbest dolanan çok fazla piyasada
Öyle valla dün de Müge anlaşa Aleyna Çakar devasına denk heldiöşok oldum gerçekten yaptırımlar insanı daha da kahrediyor komikliğiyle

Bizim de ortak bi arkadaşımız show haberde görmüş arayıp haber verdi kanım dondu dediğin gibi nasıl yapıyor insanlar bunu ya gencecik kız
İstw byle seyler gordukce korkar oldm ya hele ki gençlerin bsey yapgigini duyunca valla korkuyorum kemdi evladmdan. Hep derim insallh hayirli vicdanli bi evlay olursun insallh diyedua mi eksik etmiylrm hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…