2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar gunaydin nasilsiniz ? Jadesi canim cok üzüldüm insallah kurtulur yazik gunah Malesef cok kotu bir zamandayiz..
SonsuzUmut canim evet birbirimizi tanimamamiza ragmen burada hamilelk sureci dogum vs tum ortak konularımızı paylastik gercekten insan rahatliyor buraya yazdikca hemde birbirimize destek oluyor birbirimzdrn akıl alıyoruz. Birde pandemi zamaninda ilac gibi oldu. Ben buradaki arkdslarin hepsinin samimiyetine inaniyorum bu yuzden buraya yazınca paylasinca mutlu oluyorum

Benim oğlum da ilk zamanlar su sesiyle uyuyordu. Uyuyana kadar dinletip uyuyunca kapatıyordum. Eşim diyordu bu çocuk uykuya dalana kadar bir gece birimiz altımıza kaçırıcaz Sonra baktım başka şeyler ararken Buzuki Orhan bebeğiniz ağlamasın müziğini buldum kolik bebekler içinmiş. Çok şükür kolik değildi ama bir deneyeyim demiştim üç aydan beri onunla uyuyor.

Bizde her ay başka bir düzen var. Düzen demeye bin şahit ister orası ayrı. İlk ay klasik hepimizin sıkıntıları aynıydı zaten. İkinci ay gündüz hiç uyumuyordu şok oluyordum tüm gün bakınır mı bir bebek bir şey de yapamıyor. Üçüncü ay yazlığa gittim her gün pusetle 3-4 defa dışarda dolaşıyordum her dolaşmadan sonra bir yarımşar saate yakın uyuyordu. Dördüncü ay eve döndük gün içinde genelde iki uyku uyumaya başladı bu ayda bu şekilde devam ediyor sanki artık bir düzen oturacak gibi saatleri hiç belli değil ama gün içinde iki tane uykusu var artık. Düzene girmeyen uykunun hem saatleri hem de uyuma miktarı. bazen uzun uyuyor bazen 20 dakika olmadan kalkıyor onu da bir düzene soksak rahat edeceğiz sanki ama sanırım bu yeme düzeni de biraz oturduktan sonra olacak. Çünkü artık sadece süt veya mama çok çabuk acıktırıyor gibi geliyor bana.

dün büyük oğlum uyumamak için yemin vermişti sanki. benim bacaklar pert oldu eşim geliyor onda da anne anneeee diye ağlıyor sabrediyorum baktım olmuyor gidiyorum yine deniyorum yok. geceyi ettik eşim de söyledi . bir çocuğu uyutamıyoruz diye. geçenlerde de bir kez boyle olmuştu 23 aylıkken ne atağı vardı acaba pffff

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi evlatlarımızı da. Allah acil şifalar versin. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah sağlıkla çıkar hastaneden. Çok üzülüyorum böyle olaylara kız aileden de şanssızmış diyorsun en azından evliliğinde doğru insanlar olsaymış karşısında.

Burda duydm yazan olmustu denedm de işe yaramadi bizde. Benm oglan da kolik değil zaten ama aglayarak uyuyo son zamnlarda sadece huy degistiriyo iste. Su sesiyle de uyuyani yeni duydum

Aslinda uyutmaya ugrasmasaydin elleme iyice yorgun düşseydi sallar sallamaz hemen uyurdu o zman oyun oynasaydn yorsaydn iyicee

Aslinda uyutmaya ugrasmasaydin elleme iyice yorgun düşseydi sallar sallamaz hemen uyurdu o zman oyun oynasaydn yorsaydn iyicee
yok canim yok çok yorulan bebek aksine zor uykuya dalar ve sık uyanır. bilmiyorum niye böyle oluyor ama 72 aya kadar sanirim ataklar var. yani işimiz zor kızlar

İstw byle seyler gordukce korkar oldm ya hele ki gençlerin bsey yapgigini duyunca valla korkuyorum kemdi evladmdan. Hep derim insallh hayirli vicdanli bi evlay olursun insallh diyedua mi eksik etmiylrm hic
Evet insan evladından korkar oluyor malesef inşallah daha güzel bir dünya olur onlar büyüyene kadar

Sağol kuzum inşallah hasarsız atlatır da o köpek elini kolunu sallayarak gezmez ortada

2 yaş sendromu gibi canım Allah yardımcınız olsun resmen erken ergenlik..

İşte aile baskısı da insana yanlış tercihler yaptırabiliyor sonra ah vah demek boşuna

Allah ailesine bol sabır versin inşallah kurtulur kızcağız. Evlatlarımızı akıllı fikirli yetiştirmek nasip olsun inşallah tabi iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim en önemlisi de o. Besle büyüt dengesizin biri gelsin eziyet edip öldürsün insanın aklı almıyor.

2 yaş sendromundan çok çektik küçük kızımda vara yoğa ağlarrr ağlarrrr ağlarrrrdı odana git sakinleşince gel ağla iyice derdim. Gider ağlar ağlar gelirdi susamıyorum anneeeeğğğ derdi şimdi açıp videolarını izliyoruz sevimli geliyor ama o zaman öyle gelmiyordu tabi bol sabırlar diliyorum. Ayakta sallamayı yavaştan bırak istersen yanına uzanıp masal okuyabilirsiniz.

Kızlar biz 6 aylık olduk
Çok şükür zaman yavaş geçiyor gibi geliyor ama baya hızlı daha dün gibi doğum yaptığım gün. Bir 6 ay da çabuk geçsin de 1 yaşında olsunlar pıtı pıtı yürüsünler inşallah haftaya aşımız var 6 ay aşıları da zor oluyormuş bakalım ne yapacaz.
Bugün öğlen şeftali, armut, elma püresi içine bir kaşık pirinç unu pişirip koydum severek yedi. Uyanınca da yoğurdunu yediririm. Sebze püresi eşliğinde bakalım.

Ohh ne gzel afiyet olsun kuzuya.. Sen baya bi miktar yediriyosun ya ben korkuyorum fazla vermeye şuan sadece tadına bakitiyorum sanki fzla versem migdesine zarar veririm korkusu var niyeyse gerci 2 gun once 5 aylik oldu daha

ayy kızlar çok sağolun
sabaha kadar takip ettim iyiyiz sukur Rabbim esirgesin yavrularimizi
Çok geçmiş olsun Rabbim korusun yavruları
Rabbim şifa versin sağlıkla ayağa kalksın inş. Böyle nasıl gözü döner insanların bu nasıl vahşiliktir ne zaman bu kadar kötü oldu insanoğlu aklım almıyor çok çok üzüldüm Rabbim evlatlarımızı vicdanlı yetiştirmeyi nasip etsin

Ah ah elleri kırılsın adi adamın ne demek ya nasil insan bu kadar nasıl piskopat olabilir aklım almıyor...
Allah onun cezasını versin
Yazık be kadına ne olacak şimdi ailesinden yana da desteği yokmuş of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…