Benim oğlum da ilk zamanlar su sesiyle uyuyordu. Uyuyana kadar dinletip uyuyunca kapatıyordum. Eşim diyordu bu çocuk uykuya dalana kadar bir gece birimiz altımıza kaçırıcazFön makinasi sesi olmadan uyumayan bir sıpa burakiyorm buraya. Ya o sesten bıktım ama gercektn başım agriyo. Hem kurtarıcı hem zulüm sesi koydum adınıiş de yapasim yok bugn zaten sabah 7 de kalktik uyutmadi bi daha gece desen mis gni yattik beraber ama rahat yatmadi resmen üstünü acti oldugu yerde yatmak neyimize götü düz durmadi 4 döndü yatakta.
Bizde her ay başka bir düzen var. Düzen demeye bin şahit ister orası ayrı. İlk ay klasik hepimizin sıkıntıları aynıydı zaten. İkinci ay gündüz hiç uyumuyordu şok oluyordum tüm gün bakınır mı bir bebek bir şey de yapamıyor. Üçüncü ay yazlığa gittim her gün pusetle 3-4 defa dışarda dolaşıyordum her dolaşmadan sonra bir yarımşar saate yakın uyuyordu. Dördüncü ay eve döndük gün içinde genelde iki uyku uyumaya başladı bu ayda bu şekilde devam ediyor sanki artık bir düzen oturacak gibi saatleri hiç belli değil ama gün içinde iki tane uykusu var artık. Düzene girmeyen uykunun hem saatleri hem de uyuma miktarı. bazen uzun uyuyor bazen 20 dakika olmadan kalkıyor onu da bir düzene soksak rahat edeceğiz sanki ama sanırım bu yeme düzeni de biraz oturduktan sonra olacak. Çünkü artık sadece süt veya mama çok çabuk acıktırıyor gibi geliyor bana.Kızlar benim kzı da ateş parçası resmen hiç durmuyor yatmadığı sürece hep kucağımda ben ek gıdaya 6 ay olmadan geçmek istemiyorum ama o her gördüğüne saldırıyor ağzına almaya çalışıyor korkudan yanında bir şey yiyemez olduk ve hep kucak istiyor uyuyunca da sallanmak istiyor allahtan gece sallanmadan yatıyor ama abana kadar genelde 3-4 kez uyanıyor ve 6 dan sonra 8-8,5 kadar zorla bir yatıp bir kalıp Sallayarak uyuyoruz Oyalanıyoruz
Hala diş belirtisi de yok
Sizlerde durumlar nasıl
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi evlatlarımızı da. Allah acil şifalar versin. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah sağlıkla çıkar hastaneden. Çok üzülüyorum böyle olaylara kız aileden de şanssızmış diyorsun en azından evliliğinde doğru insanlar olsaymış karşısında.Kızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
Burda duydm yazan olmustu denedm de işe yaramadi bizde. Benm oglan da kolik değil zaten ama aglayarak uyuyo son zamnlarda sadece huy degistiriyo iste. Su sesiyle de uyuyani yeni duydumBenim oğlum da ilk zamanlar su sesiyle uyuyordu. Uyuyana kadar dinletip uyuyunca kapatıyordum. Eşim diyordu bu çocuk uykuya dalana kadar bir gece birimiz altımıza kaçırıcazSonra baktım başka şeyler ararken Buzuki Orhan bebeğiniz ağlamasın müziğini buldum kolik bebekler içinmiş. Çok şükür kolik değildi ama bir deneyeyim demiştim üç aydan beri onunla uyuyor.
Aslinda uyutmaya ugrasmasaydin elleme iyice yorgun düşseydi sallar sallamaz hemen uyurdu o zman oyun oynasaydn yorsaydn iyiceedün büyük oğlum uyumamak için yemin vermişti sanki. benim bacaklar pert oldu eşim geliyor onda da anne anneeee diye ağlıyor sabrediyorum baktım olmuyor gidiyorum yine deniyorum yok. geceyi ettik eşim de söyledi . bir çocuğu uyutamıyoruz diye. geçenlerde de bir kez boyle olmuştu 23 aylıkken ne atağı vardı acaba pffff
yok canim yok çok yorulan bebek aksine zor uykuya dalar ve sık uyanır. bilmiyorum niye böyle oluyor ama 72 aya kadar sanirim ataklar var. yani işimiz zor kızlarAslinda uyutmaya ugrasmasaydin elleme iyice yorgun düşseydi sallar sallamaz hemen uyurdu o zman oyun oynasaydn yorsaydn iyicee
Evet insan evladından korkar oluyor malesef inşallah daha güzel bir dünya olur onlar büyüyene kadarİstw byle seyler gordukce korkar oldm ya hele ki gençlerin bsey yapgigini duyunca valla korkuyorum kemdi evladmdan. Hep derim insallh hayirli vicdanli bi evlay olursun insallh diyedua mi eksik etmiylrm hic
Sağol kuzum inşallah hasarsız atlatır da o köpek elini kolunu sallayarak gezmez ortadaKizlar gunaydin nasilsiniz ?Jadesi canim cok üzüldüm insallah kurtulur yazik gunah Malesef cok kotu bir zamandayiz..
SonsuzUmut canim evet birbirimizi tanimamamiza ragmen burada hamilelk sureci dogum vs tum ortak konularımızı paylastik gercekten insan rahatliyor buraya yazdikca hemde birbirimize destek oluyor birbirimzdrn akıl alıyoruz. Birde pandemi zamaninda ilac gibi oldu. Ben buradaki arkdslarin hepsinin samimiyetine inaniyorum bu yuzden buraya yazınca paylasinca mutlu oluyorum
2 yaş sendromu gibi canım Allah yardımcınız olsun resmen erken ergenlik..dün büyük oğlum uyumamak için yemin vermişti sanki. benim bacaklar pert oldu eşim geliyor onda da anne anneeee diye ağlıyor sabrediyorum baktım olmuyor gidiyorum yine deniyorum yok. geceyi ettik eşim de söyledi . bir çocuğu uyutamıyoruz diye. geçenlerde de bir kez boyle olmuştu 23 aylıkken ne atağı vardı acaba pffff
İşte aile baskısı da insana yanlış tercihler yaptırabiliyor sonra ah vah demek boşunaAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi evlatlarımızı da. Allah acil şifalar versin. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah sağlıkla çıkar hastaneden. Çok üzülüyorum böyle olaylara kız aileden de şanssızmış diyorsun en azından evliliğinde doğru insanlar olsaymış karşısında.
Allah ailesine bol sabır versin inşallah kurtulur kızcağız. Evlatlarımızı akıllı fikirli yetiştirmek nasip olsun inşallah tabi iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim en önemlisi de o. Besle büyüt dengesizin biri gelsin eziyet edip öldürsünKızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
2 yaş sendromundan çok çektik küçük kızımdadün büyük oğlum uyumamak için yemin vermişti sanki. benim bacaklar pert oldu eşim geliyor onda da anne anneeee diye ağlıyor sabrediyorum baktım olmuyor gidiyorum yine deniyorum yok. geceyi ettik eşim de söyledi . bir çocuğu uyutamıyoruz diye. geçenlerde de bir kez boyle olmuştu 23 aylıkken ne atağı vardı acaba pffff
Bilmem bana gore yorulunca daha iyi uyur gibi geliyo hep☺yok canim yok çok yorulan bebek aksine zor uykuya dalar ve sık uyanır. bilmiyorum niye böyle oluyor ama 72 aya kadar sanirim ataklar var. yani işimiz zor kızlar
İnşallahEvet insan evladından korkar oluyor malesef inşallah daha güzel bir dünya olur onlar büyüyene kadar
Ohh ne gzel afiyet olsun kuzuya.. Sen baya bi miktar yediriyosun ya ben korkuyorum fazla vermeye şuan sadece tadına bakitiyorum sanki fzla versem migdesine zarar veririm korkusu var niyeyseKızlar biz 6 aylık olduk
Çok şükür zaman yavaş geçiyor gibi geliyor ama baya hızlı daha dün gibi doğum yaptığım gün. Bir 6 ay da çabuk geçsin de 1 yaşında olsunlar pıtı pıtı yürüsünler inşallahhaftaya aşımız var 6 ay aşıları da zor oluyormuş bakalım ne yapacaz.
Bugün öğlen şeftali, armut, elma püresi içine bir kaşık pirinç unu pişirip koydum severek yedi. Uyanınca da yoğurdunu yediririm. Sebze püresi eşliğinde bakalım.
Çok geçmiş olsun Rabbim korusun yavrularıayy kızlar çok sağolun
sabaha kadar takip ettim iyiyiz sukur Rabbim esirgesin yavrularimizi
Rabbim şifa versin sağlıkla ayağa kalksın inş. Böyle nasıl gözü döner insanların bu nasıl vahşiliktir ne zaman bu kadar kötü oldu insanoğlu aklım almıyor çok çok üzüldüm Rabbim evlatlarımızı vicdanlı yetiştirmeyi nasip etsinKızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
Ah ah elleri kırılsın adi adamın ne demek ya nasil insan bu kadar nasıl piskopat olabilir aklım almıyor...Kızlar eskiden işkur da bir kursa gitmiştim orda bi kız vardı tanıdığım çok muhabbet etmedik ordan sonra ama instaramda falan eklidir hala kız aileden gün yüzü görmemiş bi kız kısıtlamalarfalan var ailesinde anlatmıştı önce gardiyan oldu sonra da bi hastanede tekniker biriyle tanıştı ve evlendi 18 gün önce haberini aldım bugün kocası polis kızcağızı başından vurmuş sonra da intihar süsü vermek için bileklerini kesmişölmemiş yoğunbakımda ama çıksa bile nasıl çıkar kim bilir çok üzüldüm çok hayatı insanlar neden zehrediyor birbirine... Sen emek zahmetçabala güzel bi hayatın olsun diye sonra olana bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?