- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ay benim küçük kızım da aynı aglama krizlerine giriyor resmen ben de odasına gönderiyorum hickirikla susamıyorum ki anne diyor2 yaş sendromundan çok çektik küçük kızımdavara yoğa ağlarrr ağlarrrr ağlarrrrdı odana git sakinleşince gel ağla iyice derdim. Gider ağlar ağlar gelirdi susamıyorum anneeeeğğğ derdi şimdi açıp videolarını izliyoruz sevimli geliyor ama o zaman öyle gelmiyordu tabi bol sabırlar diliyorum. Ayakta sallamayı yavaştan bırak istersen yanına uzanıp masal okuyabilirsiniz.
Senin de dediğin gibi insan empati yapıyor Allah uzak etsin sen büyüt sakla sakın geceni gündüz et elin iti gelsin kıyamadığın evladına eziyet etsinAllah ailesine bol sabır versin inşallah kurtulur kızcağız. Evlatlarımızı akıllı fikirli yetiştirmek nasip olsun inşallah tabi iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim en önemlisi de o. Besle büyüt dengesizin biri gelsin eziyet edip öldürsüninsanın aklı almıyor.
Ay hadi bakalım yarı yaş oldu kuzunKızlar biz 6 aylık olduk
Çok şükür zaman yavaş geçiyor gibi geliyor ama baya hızlı daha dün gibi doğum yaptığım gün. Bir 6 ay da çabuk geçsin de 1 yaşında olsunlar pıtı pıtı yürüsünler inşallahhaftaya aşımız var 6 ay aşıları da zor oluyormuş bakalım ne yapacaz.
Bugün öğlen şeftali, armut, elma püresi içine bir kaşık pirinç unu pişirip koydum severek yedi. Uyanınca da yoğurdunu yediririm. Sebze püresi eşliğinde bakalım.
Amin canım benim çok aminÇok geçmiş olsun Rabbim korusun yavruları
Rabbim şifa versin sağlıkla ayağa kalksın inş. Böyle nasıl gözü döner insanların bu nasıl vahşiliktir ne zaman bu kadar kötü oldu insanoğlu aklım almıyor çok çok üzüldüm Rabbim evlatlarımızı vicdanlı yetiştirmeyi nasip etsin
Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederimKizlarin banlari acilmis sanirim. Kizlar gelin sohbet edelim ya valla evde kafayi yiyecem
3 gunluk dunya kalp kirmaya degmez.
İyiyim canım pamuk Asya nasıl sen nasılsın?
2 yaş sendromu gibi canım Allah yardımcınız olsun resmen erken ergenlik..
2 yaş sendromundan çok çektik küçük kızımdavara yoğa ağlarrr ağlarrrr ağlarrrrdı odana git sakinleşince gel ağla iyice derdim. Gider ağlar ağlar gelirdi susamıyorum anneeeeğğğ derdi şimdi açıp videolarını izliyoruz sevimli geliyor ama o zaman öyle gelmiyordu tabi bol sabırlar diliyorum. Ayakta sallamayı yavaştan bırak istersen yanına uzanıp masal okuyabilirsiniz.
hep korkarım soylenmekten Allah daha büyüğüyle sınar diye ama valla ne yalan söylim artık bazen çaresiz hissediyorum kendimi. onlara da iyi gelecek birşeyler yapamıyorum gibi. kedilerime bile diyorum bugün ah ahh az idare edin valla 2 yıla daha iyi bakacaz size. sıra onlara gelmiyor kiAy benim küçük kızım da aynı aglama krizlerine giriyor resmen ben de odasına gönderiyorum hickirikla susamıyorum ki anne diyorah ah gülsem mı ağlasam mı bilemiyorum???
Daha da bizimkinin nöbetleri devam ediyor üç buçuk yaşını geçti nerdeyse 4 olacak
Senin küçükmüş 2 numaran. Benim 2.numara 8 yaşına girecek az kaldı. Büyük 13 e giriyor her dönemin ayrı zorluğu var gerçektenAy benim küçük kızım da aynı aglama krizlerine giriyor resmen ben de odasına gönderiyorum hickirikla susamıyorum ki anne diyorah ah gülsem mı ağlasam mı bilemiyorum???
Daha da bizimkinin nöbetleri devam ediyor üç buçuk yaşını geçti nerdeyse 4 olacak
Yesin kız nolacak yiyenden korkmaOhh ne gzel afiyet olsun kuzuya.. Sen baya bi miktar yediriyosun ya ben korkuyorum fazla vermeye şuan sadece tadına bakitiyorum sanki fzla versem migdesine zarar veririm korkusu var niyeysegerci 2 gun once 5 aylik oldu daha
Nasıl yapıyorsun ki canım? Benimki kendi çıkarıyor çoğu zaman elini burnuna sürte sürte bakıyorum çıkmış oluyor. Ama görüyorsam tel tokanın arkasıyla 2 sn de alıveriyorum.Ya burun temizliğini nasil yapiyosunuz artk ben cok zorlaniyorm aglaya aglaya kafayi ceviriyor kolay yolu yok mu bunun
Seninkiler büyükmüş cnm sana yardımcı da olurlar benim küçük kız bebeği sıkıyor da büyük olan 8 yaşındaki bir bakıyorum bebeği kucağına almış taşıyor bu moddayiz yani bebeği yalnız birakmaya gelmiyorSenin küçükmüş 2 numaran. Benim 2.numara 8 yaşına girecek az kaldı. Büyük 13 e giriyor her dönemin ayrı zorluğu var gerçekten
Senin tariflerin çok hoş ya denk geldiği zaman ekran görüntüsü alıyorumYesin kız nolacak yiyenden korkmayediği kadar veriyorum zaten istemezse ağlıyor sıpa nerden biliyorsa istemediğini ikindi de havuç kabak rendeledim biraz bulgur attım pişirdim içine de et suyu yapmıştım ondan attım küçük. İşte 2 yemek kaşığı kadar yedi şükür. Yanında da yoğurt verdim 2-3 kaşık. Az yiyebiliyor zaten dolu dolu yemiyor olduğu kadar.
Ee kaliyodr illaki benim elim hiç aza varmaz bi de cok az yapamam hiç. Verim bari ya bana sanki hami bi öğün yicek de o ara acikmicak hissi geliyo hevesli olsam da vermeye korkuyorm ondan.Yesin kız nolacak yiyenden korkmayediği kadar veriyorum zaten istemezse ağlıyor sıpa nerden biliyorsa istemediğini ikindi de havuç kabak rendeledim biraz bulgur attım pişirdim içine de et suyu yapmıştım ondan attım küçük. İşte 2 yemek kaşığı kadar yedi şükür. Yanında da yoğurt verdim 2-3 kaşık. Az yiyebiliyor zaten dolu dolu yemiyor olduğu kadar.
Bende oyle catal igdeyle yda tel tokayla hep dibinde oluyo ama bekliyorm gelmiyo da hic snra kuruyo dha zor oluyo diye aliyorm hep ama yaklastirdigm anda agliyk kafayi ceviriyo sıpa hic sevmiyo istemioNasıl yapıyorsun ki canım? Benimki kendi çıkarıyor çoğu zaman elini burnuna sürte sürte bakıyorum çıkmış oluyor. Ama görüyorsam tel tokanın arkasıyla 2 sn de alıveriyorum.
Ay inanmıyorum aynı büyük oglumu anlatmissin2 yaş sendromundan çok çektik küçük kızımdavara yoğa ağlarrr ağlarrrr ağlarrrrdı odana git sakinleşince gel ağla iyice derdim. Gider ağlar ağlar gelirdi susamıyorum anneeeeğğğ derdi şimdi açıp videolarını izliyoruz sevimli geliyor ama o zaman öyle gelmiyordu tabi bol sabırlar diliyorum. Ayakta sallamayı yavaştan bırak istersen yanına uzanıp masal okuyabilirsiniz.
Yok tam tersi uyku uykunun mayası der annemBilmem bana gore yorulunca daha iyi uyur gibi geliyo hep☺
Hmm dogrudur canmYok tam tersi uyku uykunun mayası der annem
Ortalık anca sakinlemisken yazmamani rica ediyorum gerginlik günler sürüyor çünkü.Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederim ☺ Ama zor artık. Fakat bebekler söz konusu üç arkadaşa bir şey yazicam fırsat bulunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?