2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay benim küçük kızım da aynı aglama krizlerine giriyor resmen ben de odasına gönderiyorum hickirikla susamıyorum ki anne diyor ah ah gülsem mı ağlasam mı bilemiyorum???
Daha da bizimkinin nöbetleri devam ediyor üç buçuk yaşını geçti nerdeyse 4 olacak

Ya burun temizliğini nasil yapiyosunuz artk ben cok zorlaniyorm aglaya aglaya kafayi ceviriyor kolay yolu yok mu bunun

Senin de dediğin gibi insan empati yapıyor Allah uzak etsin sen büyüt sakla sakın geceni gündüz et elin iti gelsin kıyamadığın evladına eziyet etsin Rabbim şifa versin kurtulsun inşallah ama zor başından vurulma vaf

Ay hadi bakalım yarı yaş oldu kuzun sağlıkla büyüsün ler

Amin canım benim çok amin

Kizlarin banlari acilmis sanirim. Kizlar gelin sohbet edelim ya valla evde kafayi yiyecem
3 gunluk dunya kalp kirmaya degmez.
Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederim Ama zor artık. Fakat bebekler söz konusu üç arkadaşa bir şey yazicam fırsat bulunca.
K Kuf hoşgeldin canım nasılsıniz
İyiyim canım pamuk Asya nasıl sen nasılsın?

2 yaş sendromu gibi canım Allah yardımcınız olsun resmen erken ergenlik..
hep korkarım soylenmekten Allah daha büyüğüyle sınar diye ama valla ne yalan söylim artık bazen çaresiz hissediyorum kendimi. onlara da iyi gelecek birşeyler yapamıyorum gibi. kedilerime bile diyorum bugün ah ahh az idare edin valla 2 yıla daha iyi bakacaz size. sıra onlara gelmiyor ki

Senin küçükmüş 2 numaran. Benim 2.numara 8 yaşına girecek az kaldı. Büyük 13 e giriyor her dönemin ayrı zorluğu var gerçekten

Ohh ne gzel afiyet olsun kuzuya.. Sen baya bi miktar yediriyosun ya ben korkuyorum fazla vermeye şuan sadece tadına bakitiyorum sanki fzla versem migdesine zarar veririm korkusu var niyeyse gerci 2 gun once 5 aylik oldu daha
Yesin kız nolacak yiyenden korkma yediği kadar veriyorum zaten istemezse ağlıyor sıpa nerden biliyorsa istemediğini ikindi de havuç kabak rendeledim biraz bulgur attım pişirdim içine de et suyu yapmıştım ondan attım küçük. İşte 2 yemek kaşığı kadar yedi şükür. Yanında da yoğurt verdim 2-3 kaşık. Az yiyebiliyor zaten dolu dolu yemiyor olduğu kadar.

Ya burun temizliğini nasil yapiyosunuz artk ben cok zorlaniyorm aglaya aglaya kafayi ceviriyor kolay yolu yok mu bunun
Nasıl yapıyorsun ki canım? Benimki kendi çıkarıyor çoğu zaman elini burnuna sürte sürte bakıyorum çıkmış oluyor. Ama görüyorsam tel tokanın arkasıyla 2 sn de alıveriyorum.

Senin küçükmüş 2 numaran. Benim 2.numara 8 yaşına girecek az kaldı. Büyük 13 e giriyor her dönemin ayrı zorluğu var gerçekten
Seninkiler büyükmüş cnm sana yardımcı da olurlar benim küçük kız bebeği sıkıyor da büyük olan 8 yaşındaki bir bakıyorum bebeği kucağına almış taşıyor bu moddayiz yani bebeği yalnız birakmaya gelmiyor

Senin tariflerin çok hoş ya denk geldiği zaman ekran görüntüsü alıyorum

Ee kaliyodr illaki benim elim hiç aza varmaz bi de cok az yapamam hiç. Verim bari ya bana sanki hami bi öğün yicek de o ara acikmicak hissi geliyo hevesli olsam da vermeye korkuyorm ondan.
Nasıl yapıyorsun ki canım? Benimki kendi çıkarıyor çoğu zaman elini burnuna sürte sürte bakıyorum çıkmış oluyor. Ama görüyorsam tel tokanın arkasıyla 2 sn de alıveriyorum.
Bende oyle catal igdeyle yda tel tokayla hep dibinde oluyo ama bekliyorm gelmiyo da hic snra kuruyo dha zor oluyo diye aliyorm hep ama yaklastirdigm anda agliyk kafayi ceviriyo sıpa hic sevmiyo istemio

Ay inanmıyorum aynı büyük oglumu anlatmissin
Susamıyorum beni sakinlestir der sarilip sakinlestirmezsem daha çok ağlardı kısır döngü

Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederim ☺ Ama zor artık. Fakat bebekler söz konusu üç arkadaşa bir şey yazicam fırsat bulunca.
Ortalık anca sakinlemisken yazmamani rica ediyorum gerginlik günler sürüyor çünkü.
Sen kontrole goturebildin mi oğlunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…