- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.425
- 773
- 41
Büyük kızımın faydası oluyor baya canım. Küçük pek oralı değil 2 oynayıp kaçıyor yanındanSeninkiler büyükmüş cnm sana yardımcı da olurlar benim küçük kız bebeği sıkıyor da büyük olan 8 yaşındaki bir bakıyorum bebeği kucağına almış taşıyor bu moddayiz yani bebeği yalnız birakmaya gelmiyor
Bebeklerle ilgili dedim zaten canım. Kimseyle tartışma niyetinde değilim. Kızlar ben banlandiktan sonra denilmesi gereken her şeyi dediler zaten daha bulasmam.Ortalık anca sakinlemisken yazmamani rica ediyorum gerginlik günler sürüyor çünkü.
Sen kontrole goturebildin mi oğlunu
BKGK ek gıda serüveniniz hayırlı olsun inşallah kızlar söylemiş gerekenleri canim sagol simdi kabak verdim once kucagimdaydi oturur pozisyonda cikardi agzindan sonra anakucagina koydum hafif yatik sekilde yedi 1 cay kasigi cok eglendim :) insallah boyle devam eder :)
Ben aspiratorle cekiyorum cnmEe kaliyodr illaki benim elim hiç aza varmaz bi de cok az yapamam hiç. Verim bari ya bana sanki hami bi öğün yicek de o ara acikmicak hissi geliyo hevesli olsam da vermeye korkuyorm ondan.
Bende oyle catal igdeyle yda tel tokayla hep dibinde oluyo ama bekliyorm gelmiyo da hic snra kuruyo dha zor oluyo diye aliyorm hep ama yaklastirdigm anda agliyk kafayi ceviriyo sıpa hic sevmiyo istemio
Bende ki nefesle çekilenden ben önce fizyolojik su ile yumuşayıp çekiyordum bazen de banyodan sonraBKGK Aspratore ben gerek duymadm ya aldim da az oluyk zaten ve zor geldi bana o bi iki sefer denedik eşimle de. Ama bizimki nefesinle cekerek olandan
Ayni galiba bizimkiler ama eşim alms ben sevemedm daha pratik olanlar vardr kesin. Bende fizyolojik su sikiyodm yapmadan once . aslinda normalde de hergn burnuna sıksam asprotorle cekmeme gerek var mi yksa yumusamasi icin iyi olir mu.?Bende ki nefesle çekilenden ben önce fizyolojik su ile yumuşayıp çekiyordum bazen de banyodan sonra
ama annem arada sağdığım sütü burun deliklerine döküyor hapşırarak daha rahat çıkarıyordu o yüzden sonzamanlarda bende öyle yapıyorum
Ben 2-3 günde bir yapıyorum yumaşayınca Çekiyoesın çıkıyor zor değil aslında diğer aspiratörlerden daha rahat geldi banaAyni galiba bizimkiler ama eşim alms ben sevemedm daha pratik olanlar vardr kesin. Bende fizyolojik su sikiyodm yapmadan once . aslinda normalde de hergn burnuna sıksam asprotorle cekmeme gerek var mi yksa yumusamasi icin iyi olir mu.?
Bizmki dha hic kendi cikarmadi ya hep oyle olmaz umarımBen 2-3 günde bir yapıyorum yumaşayınca Çekiyoesın çıkıyor zor değil aslında diğer aspiratörlerden daha rahat geldi bana
Ama dediğim gibi ben epeydir sütümü koyuyorum yumuşayınca hapşırıp çıkarıyor hele banyodan önce yapınca genelde banyo yaptırırken çıkıyor
Az koyuyorsundur muhtemelen ondandır yumaşt üstüne banyo yaptır birde kendiliğinden çıkar belki benim de kendiliğinden çıktığı da oluyor kendim çektiğimde oluyorBizmki dha hic kendi cikarmadi ya hep oyle olmaz umarım
Kıyamam o da bebek annesi kardeşi kıskandığı için de olabilir. Allah yardımcın olsun canım komşumdün büyük oğlum uyumamak için yemin vermişti sanki. benim bacaklar pert oldu eşim geliyor onda da anne anneeee diye ağlıyor sabrediyorum baktım olmuyor gidiyorum yine deniyorum yok. geceyi ettik eşim de söyledi . bir çocuğu uyutamıyoruz diye. geçenlerde de bir kez boyle olmuştu 23 aylıkken ne atağı vardı acaba pffff
Allah korusun çok korkuyor insan. Artık çok hareketliler. Saniyede dönüyorlar. Geçmiş olsun.EvetAslihaydo kkelebeketkisi Kalppare Kızlar benim de bebeğimin alnında bingildaktan burna doğru bir çıkıntı var. Oradaki olması gereken boşluğa metopik sütur deniyor. Dün oğlanı bunun için kontrole götürecektik ve randevudan birkaç saat önce yataktan düştü maalesef. Tomografi çektirdik düşmeye bağlı bir sıkıntı yok şükürler olsun. Aynı tomografiyi haftaya bu problem için de gosterecegiz bir aksilik çıkmazsa. Umarım kaynamamistir, yapisaldir ya da zararsız başka bir durumdur inşallah. Benim bebegimin bingildagi neredeyse kapalı. Sizinkilerin açık mı? Ve baş çevreleri kaç cm? Cevap vermek istemezseniz saygı duyarım fakat konu sağlık olduğu için yazdım. İyi akşamlar herkese.
A bir de sakın ihmal etmeyin ve doktora gösterin.
Yok anlatamadm. Ben aspratoru 2 sefer kullandm cok kucukken cikmadi baya da büyüktü nefes alamaz belji diye yaptk 2 sefer daha da yapmadm snra hep igne yda tokayla yaptm. Demek istedigim hergn fizyolojik du sıksam ama aspiratorle cekmesem olur mu ki diye dusundm ama bilmiyorm hani o zmn belki kendi cikarabilir. Yaa tüh keskr gripte burnu acilsaymis da rahat etseyms bak o zmanlarda aspiratir iyi işe yarar amaAz koyuyorsundur muhtemelen ondandır yumaşt üstüne banyo yaptır birde kendiliğinden çıkar belki benim de kendiliğinden çıktığı da oluyor kendim çektiğimde oluyor
Garibim zaten geçen haftalarda grip olmultu hala hırıltısı var o yüzden burnu çok tıkanıyordu
Ahhh. Burun demeyin bana. Hala çekiyoruz burundan. Kuzum çok tıkanıyor.Nasıl yapıyorsun ki canım? Benimki kendi çıkarıyor çoğu zaman elini burnuna sürte sürte bakıyorum çıkmış oluyor. Ama görüyorsam tel tokanın arkasıyla 2 sn de alıveriyorum.
Geçmiş olsun.EvetAslihaydo kkelebeketkisi Kalppare Kızlar benim de bebeğimin alnında bingildaktan burna doğru bir çıkıntı var. Oradaki olması gereken boşluğa metopik sütur deniyor. Dün oğlanı bunun için kontrole götürecektik ve randevudan birkaç saat önce yataktan düştü maalesef. Tomografi çektirdik düşmeye bağlı bir sıkıntı yok şükürler olsun. Aynı tomografiyi haftaya bu problem için de gosterecegiz bir aksilik çıkmazsa. Umarım kaynamamistir, yapisaldir ya da zararsız başka bir durumdur inşallah. Benim bebegimin bingildagi neredeyse kapalı. Sizinkilerin açık mı? Ve baş çevreleri kaç cm? Cevap vermek istemezseniz saygı duyarım fakat konu sağlık olduğu için yazdım. İyi akşamlar herkese.
Ne kötü bir his nefesi rahat alamamak yetişkin bile rahatsız oluyor bu durumdan ah o bebekler napıyor yaAhhh. Burun demeyin bana. Hala çekiyoruz burundan. Kuzum çok tıkanıyor.
Iyiyim canım çok şükür çorbalara geçtik bakalim☺Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederim ☺ Ama zor artık. Fakat bebekler söz konusu üç arkadaşa bir şey yazicam fırsat bulunca.
İyiyim canım pamuk Asya nasıl sen nasılsın?
Hımmm şimdi anladım canım çengelli iğneye diyorsun galiba benim de onunla çıkartmıllığım var yani insn anlıyor zaten rahatsız mı değil mi diye ben de çoğunlukla sütümü koyuyorum o yumaşayıp çıkıyor genelde her seferinde aspiratör yda başka bir şey kullanmaya gerek yokYok anlatamadm. Ben aspratoru 2 sefer kullandm cok kucukken cikmadi baya da büyüktü nefes alamaz belji diye yaptk 2 sefer daha da yapmadm snra hep igne yda tokayla yaptm. Demek istedigim hergn fizyolojik du sıksam ama aspiratorle cekmesem olur mu ki diye dusundm ama bilmiyorm hani o zmn belki kendi cikarabilir. Yaa tüh keskr gripte burnu acilsaymis da rahat etseyms bak o zmanlarda aspiratir iyi işe yarar ama
Kuzum geçmiş olsun.şu sıralar bebeler hep düşüyor ben de korkuyorum vallahi. Benim kuzunun kafası hala yamuk. İnternette baktım düzeltici kasklar varmış. Ama benim kuzu onu kafasına taktırmaz gibi geliyor. On gün önce baş çevresi 41 cm diEvetAslihaydo kkelebeketkisi Kalppare Kızlar benim de bebeğimin alnında bingildaktan burna doğru bir çıkıntı var. Oradaki olması gereken boşluğa metopik sütur deniyor. Dün oğlanı bunun için kontrole götürecektik ve randevudan birkaç saat önce yataktan düştü maalesef. Tomografi çektirdik düşmeye bağlı bir sıkıntı yok şükürler olsun. Aynı tomografiyi haftaya bu problem için de gosterecegiz bir aksilik çıkmazsa. Umarım kaynamamistir, yapisaldir ya da zararsız başka bir durumdur inşallah. Benim bebegimin bingildagi neredeyse kapalı. Sizinkilerin açık mı? Ve baş çevreleri kaç cm? Cevap vermek istemezseniz saygı duyarım fakat konu sağlık olduğu için yazdım. İyi akşamlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?