2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Büyük kızımın faydası oluyor baya canım. Küçük pek oralı değil 2 oynayıp kaçıyor yanından senin yaş aralıkları ideal olmuş 4 er yaş. Ben çok ara verince herşey sil baştan zor oluyor unutmuşum bir de fotoğraflara videolara bakıp hatırlıyoruz aaa o da şöyle yapardı bu da böyle yapardı diyerek.

Ortalık anca sakinlemisken yazmamani rica ediyorum gerginlik günler sürüyor çünkü.
Sen kontrole goturebildin mi oğlunu
Bebeklerle ilgili dedim zaten canım. Kimseyle tartışma niyetinde değilim. Kızlar ben banlandiktan sonra denilmesi gereken her şeyi dediler zaten daha bulasmam.
Onunla ilgili fırsat bulunca yazicam.

BKGK Aspratore ben gerek duymadm ya aldim da az oluyk zaten ve zor geldi bana o bi iki sefer denedik eşimle de. Ama bizimki nefesinle cekerek olandan

BKGK Aspratore ben gerek duymadm ya aldim da az oluyk zaten ve zor geldi bana o bi iki sefer denedik eşimle de. Ama bizimki nefesinle cekerek olandan
Bende ki nefesle çekilenden ben önce fizyolojik su ile yumuşayıp çekiyordum bazen de banyodan sonra

ama annem arada sağdığım sütü burun deliklerine döküyor hapşırarak daha rahat çıkarıyordu o yüzden sonzamanlarda bende öyle yapıyorum

Ayni galiba bizimkiler ama eşim alms ben sevemedm daha pratik olanlar vardr kesin. Bende fizyolojik su sikiyodm yapmadan once . aslinda normalde de hergn burnuna sıksam asprotorle cekmeme gerek var mi yksa yumusamasi icin iyi olir mu.?

Evet Aslihaydo kkelebeketkisi Kalppare Kızlar benim de bebeğimin alnında bingildaktan burna doğru bir çıkıntı var. Oradaki olması gereken boşluğa metopik sütur deniyor. Dün oğlanı bunun için kontrole götürecektik ve randevudan birkaç saat önce yataktan düştü maalesef. Tomografi çektirdik düşmeye bağlı bir sıkıntı yok şükürler olsun. Aynı tomografiyi haftaya bu problem için de gosterecegiz bir aksilik çıkmazsa. Umarım kaynamamistir, yapisaldir ya da zararsız başka bir durumdur inşallah. Benim bebegimin bingildagi neredeyse kapalı. Sizinkilerin açık mı? Ve baş çevreleri kaç cm? Cevap vermek istemezseniz saygı duyarım fakat konu sağlık olduğu için yazdım. İyi akşamlar herkese.

A bir de sakın ihmal etmeyin ve doktora gösterin.

Ayni galiba bizimkiler ama eşim alms ben sevemedm daha pratik olanlar vardr kesin. Bende fizyolojik su sikiyodm yapmadan once . aslinda normalde de hergn burnuna sıksam asprotorle cekmeme gerek var mi yksa yumusamasi icin iyi olir mu.?
Ben 2-3 günde bir yapıyorum yumaşayınca Çekiyoesın çıkıyor zor değil aslında diğer aspiratörlerden daha rahat geldi bana
Ama dediğim gibi ben epeydir sütümü koyuyorum yumuşayınca hapşırıp çıkarıyor hele banyodan önce yapınca genelde banyo yaptırırken çıkıyor

Bizmki dha hic kendi cikarmadi ya hep oyle olmaz umarım

Bizmki dha hic kendi cikarmadi ya hep oyle olmaz umarım
Az koyuyorsundur muhtemelen ondandır yumaşt üstüne banyo yaptır birde kendiliğinden çıkar belki benim de kendiliğinden çıktığı da oluyor kendim çektiğimde oluyor
Garibim zaten geçen haftalarda grip olmultu hala hırıltısı var o yüzden burnu çok tıkanıyordu

Kıyamam o da bebek annesi kardeşi kıskandığı için de olabilir. Allah yardımcın olsun canım komşum

Allah korusun çok korkuyor insan. Artık çok hareketliler. Saniyede dönüyorlar. Geçmiş olsun.

Yok anlatamadm. Ben aspratoru 2 sefer kullandm cok kucukken cikmadi baya da büyüktü nefes alamaz belji diye yaptk 2 sefer daha da yapmadm snra hep igne yda tokayla yaptm. Demek istedigim hergn fizyolojik du sıksam ama aspiratorle cekmesem olur mu ki diye dusundm ama bilmiyorm hani o zmn belki kendi cikarabilir. Yaa tüh keskr gripte burnu acilsaymis da rahat etseyms bak o zmanlarda aspiratir iyi işe yarar ama

Geçmiş olsun.
Sen gittikten sonra en çok bebeğini merak ettim umarım haftaya güzel sonuçlar alırsın.
Biz de çok şükür bir sıkıntı yok o belirttiğiniz çıkıntı da yok bizde 5. Ay kontrolumuzde 41.5 cm di baş çevresi bingildagi açık röntgende de büyümesi gereken kemiklerin arası açık çok şükür

Hımmm şimdi anladım canım çengelli iğneye diyorsun galiba benim de onunla çıkartmıllığım var yani insn anlıyor zaten rahatsız mı değil mi diye ben de çoğunlukla sütümü koyuyorum o yumaşayıp çıkıyor genelde her seferinde aspiratör yda başka bir şey kullanmaya gerek yok
Sen kontrol et rahatsızlar çıkar çek aspiratörle Yine de

Kuzum geçmiş olsun.şu sıralar bebeler hep düşüyor ben de korkuyorum vallahi. Benim kuzunun kafası hala yamuk. İnternette baktım düzeltici kasklar varmış. Ama benim kuzu onu kafasına taktırmaz gibi geliyor. On gün önce baş çevresi 41 cm di

Reactions: Kuf
Kızlarda Asya da uyudu şimdi bir çay keyfi yapabilirim sanırım. Burun aspiratoru biz de kullanmıyoruz kulak çöpü ile alıyorum ben. K Kuf çok geçmiş olsun canım geçen hafta da biz dusurduk pamugu
Bir daha yatırımıyım tobe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…