2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne kötü bir his nefesi rahat alamamak yetişkin bile rahatsız oluyor bu durumdan ah o bebekler napıyor ya
Cıvınıp duruyor. Ben saat başı kontrol ediyorum çok zor. Klima mecbur hiç durmadan çalışıyor çocuk kuru havada dahada tıkanıyor. Geçecek inşallah. Siz nasıl oldunuz. Oğlan canlandı mı biraz kuzum.

Çok şükür darısı başıma canım. Ah bu minikler hep iyi olsalar da bizi böyle tedirgin etmeseler keşke. Siz de tomografi mi cektirdiniz?
Iyiyim canım çok şükür çorbalara geçtik bakalim☺
Oh ne güzel yarasın. Benim beybibey beş buçuk aylık daha bi onbeş günümüz var
Kaç aylık canım şu an? Kask bebekler büyüdükçe zor oluyor evet. Oğlanın tek derdi yamuklugu olsa umrumda olmayacak da işte ameliyat ihtimali vs var bunlar korkutucu. Allah mecbur bırakmasın hayırlısıyla. Arkası mi düz Ata beyin kafasının? Yamukluk nasıl?
Of sorma başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen yerde görünce. Kan aldılar üç yerini deldiler çok ağladı. O ağladı ben ağladım içime içime. Basiretim bağlandı resmen dönmez dedim uyumam duyarım dedim koca yatakta kenardan dusuverdi ah nasıl sucladim kendimi. Allah bir daha yasatmasin daha da almam yanıma.

Kuzum bugün 5 ay 7 günlük. Hep sağ tarafına yatıyor. Solda yamukluk var. Düz kafa yastığı da var ama yatarken de durmuyor kayıyor kafayı sağa çeviriyor. Çocuk doktoru düzelebilir diyor ama ben birkaç hoca buldum instagramdan takibe aldım. 4-8 aylıkken tedavi edilebilir diyor. Mersin’de yok ne yazık. İstanbul Ankara ve İzmir de varmış merkezleri. Şimdi sürekli sola yatırıp kafasını döndürmesin diye altına yastık koyuyoruz. Yastık da yamultmuş olabilir. Ama nefes sıkıntısından hep kafasını yüksekte tutmak zorundaydık. Beybibey de inşallah ameliyatsız atlatır. Allahım korusun hepsini. Ne kadar masum ve bize muhtaçlar.

Aynen canım içim gidiyor anne beni kurtar der gibi bakıyor kan alınırken tomografi cihazına yatırırken Allah beterinden saklasın inşallah ameliyatlik bir durumumuz yoktur. Atacigimin boyun kasları incelendi mi canım?

Kıyamam o da bebek annesi kardeşi kıskandığı için de olabilir. Allah yardımcın olsun canım komşum
saat 9 da egem uyudu sonra bir eğitim vardı online ona katıldım 10bucukta bitti aldım büyük oğlanı odasına. akşam 5te uyanmıştı. biraz kitap çalışması yaptık. 2 hikaye okudum. biraz perde üzerinden gölge oyunları. masajlar. sevgi sözcükleri. sonraaa salliyorum ama nasıl kıpır kıpır yokkk olmadi bıraktım yatağında uzandım yok kendi yatağınıza geldim o da geldi yine yok. babası aldı ve yine çığlıkcigliga ağladı. sabretmeye çalıştım olmadi yine gittim ve yine eşimle atıştık. aldım oğlanı busefer cam kenarına aaa yıldızlar yok uyumuşlar hafi bizde uyuyalım dedi hıh dedi salladım uyudu daha şimdi bu saatte

egenin de basının şekli hala düzgün değil. yastık istenmiyor ben de kullanıyordum nursel hanım yatağın altına koy dedi ve d vitamini önemli. bıngıldak 1 yaşından sonra kapanirmis. büyüğü hatırlamıyorum hiç. onun kafası çok düzgündü ama şimdi gel gör günde 100 kez carpar şişşiş oldu

İncelmedi kuzum yani boyun çok belirgin değil.kafasını tutabiliyor ama boyunsuz şu an. Cumartesi sünnet olacak. Bugün çocuk cerrahına götürdük. Cumartesi ne gün verdi. Beni değişik duygular sardı. Kolay geçer inşallah.

Reactions: Kuf
Ben de Nursel Hanıma götüreyim bir baksın fikir verir. Yarın CNN Türk te programa çıkacak bu arada

evet bende takipteyim
bu arada boyun kaslarında bir sıkıntı mi var atanin? ben çok tortikollis tanili bebek aldım. Allah korusun bir sıkıntı varsa yardımcı olurum sana. şu anda hastanede değilim izindeyim evden yardımcı olurum.

İyi geceler Kızlar . Yine tek tek etiket yapamadım , destek olmuşsunuz hepinize teşekkür ediyorum . Eşimden hala haber yok tam olarak . Dün aradı , 10-15 sn ancak sesini duydum . Bu hafta içinde belli olacak inşallah durumu . Eşimden eminim , onu çok iyi tanıyorum ancak o kendini anlatabilir mi , tanıtabilir mi tam olarak bilemiyorum . Önemli olan benim değil mahkemede kendini anlatabilmesi . İnşallah zararsız bir şekilde evine döner . Bu süreçte Sena kuzum çok huysuz , benİm gerginliğimi, babasının yokluğunu hissediyor sanırım . Ona bakmakta çok zorlanıyorum. Ne kadar anlaşamasam da yokluğunu çok fazla hissettim eşimin . Yapmadığım bir çok şeyden pişman oldum . Sevdiklerinizle vakit geçirirken onların bir anda hayatınızda olamadıklarını düşünün , her anınızın tadını çıkarın .Sizin elinizde iken çözülemeyecek sıkıntı yokmuş aslında . Bir çok şey içime oturdu . Gitmeden bir gün önce ertesi gün gelecek misafirim için tatlı yaptım eşime tatlıyı bozmayım diye yedirmemiştim . Ama ertesi gün olduğunda tatlı yedirecek eşimi bulamadım yanımda . Keşke yeseydi dedim . Sıkıntılarımızdan dolayı çok soğumuştum eşimden , sarılmak istediğinde bile karşılık vermedim . Keşke sarılsaydım dedim . Çok keşkelerim oldu . Çok hırpaladım kendimi. Yavruma bakmakta çok zorlanıyorum . Sizler içinde yaşadığınız her anın tadını ÇIkarın . Hayatınızı olmasını istediğiniz gibi değil de olduğu gibi kabullenip yaşayın. Var olanı sevmeye çalışın . Ya olmasaydıyı düşünerek geçirin 1 dakikanızı bile . Eşim de dönecek inşallah . Ve bu geçirdiğimiz zamanlar inşallah sadece ders olarak kalacak .

Tamm deneyim oyle xnku gercekten daha burnuna yaklaştığı anda aglamaya ve kafasini cevirmeye başlıyo sıpa çok fena ya

Bende eşimle tartisinca derim bak ölürüm kalirim ne bilim bsey olur icine verir diye. O kdar zorlu bi süreç ki yasadigin. Ama sen sakın bebegine yansitma o daha cok kucuk ama hersegi anlayabiliyorlar resmen onu da etkileme sakın psikolojik olarak sen gül ki o da mutlu olsun oyunlar oyna konuş. Emin ol bu da bir sınav Rabbimin vardr bir bildigi. Bak hem kendin diyosn sarilmak istesi yapmadm vs diye barismaniz icin vs bseylernyasamaniz gerekti belki de keske byle agir bir durum olmasayms ama Rabbimn de vardr elbet bildigi işte. Sen dedigim gbi o minnaciklar daha sakın inun yaninda bekki etme gül oyunlar oyna onunla konuş bence herseyi cok iyi anliyorlar etkileniyorlar. Emin ol gakinda hersey açığa kavuşur bi an once evine gelir.

İnşallah kolayca atlatir.
Aslında boynu inceldi mi değil incelendi mi demiştim canım, kas kısalığı vs bakımından. Helin de yazmış bir danış doktoruna istersen. Hep tek tarafa yattığı için sordum bunu.

İnşallah canım. Boynunda incelme yok.doktoru boynu ile ilgili birşey demedi 1 sıkıntı olsa derdi herhalde. Allah’ın emanetleri ne zor insan ufağına bakmak.

Reactions: Kuf
Çok saol kuzum boynunda bir sıkıntı yok şükür. İşte kafa. Biraz yamuk düzelir inşallah

Göstermiştim doktora ama tomografi çaktırmadık doktor istemedi yani sorduğumda normal demişti Bingildagimiz da kapalı değil canım sen de sonucu yaz yine olur mu ❤

Ahhh canım bende inanıyorum eşin çıkacak tüm keşkeleri yapacaksınız eskisinden çok daha güzel bir aile olacaksınız inş hep aklımdasın çok dua ettim size Allah kabul etsin inş
Çok zor. Süreç illaki ki hissediyordur kızınız yazdığın her şeyde çok haklısın gönlünü ferah tut emin ol eşin de kendini ifade edebilir adaletin doğru işleyeceğine inanıyorum inş
Allah yarsımcınız olsun Allah kavuştursun inş hemen

Canım kizlar derken beni de kastettiysen teşekkür ederim ☺ Ama zor artık. Fakat bebekler söz konusu üç arkadaşa bir şey yazicam fırsat bulunca.

İyiyim canım pamuk Asya nasıl sen nasılsın?
Bize de yaz canım her zaman yaz . 44 cm 3 parmak açık şu an . Başta genetik der çok bebeğimde oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…