- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İnşallah canım inşallahİyi geceler Kızlar . Yine tek tek etiket yapamadım , destek olmuşsunuz hepinize teşekkür ediyorum . Eşimden hala haber yok tam olarak . Dün aradı , 10-15 sn ancak sesini duydum . Bu hafta içinde belli olacak inşallah durumu . Eşimden eminim , onu çok iyi tanıyorum ancak o kendini anlatabilir mi , tanıtabilir mi tam olarak bilemiyorum . Önemli olan benim değil mahkemede kendini anlatabilmesi . İnşallah zararsız bir şekilde evine döner . Bu süreçte Sena kuzum çok huysuz , benİm gerginliğimi, babasının yokluğunu hissediyor sanırım . Ona bakmakta çok zorlanıyorum. Ne kadar anlaşamasam da yokluğunu çok fazla hissettim eşimin . Yapmadığım bir çok şeyden pişman oldum . Sevdiklerinizle vakit geçirirken onların bir anda hayatınızda olamadıklarını düşünün , her anınızın tadını çıkarın .Sizin elinizde iken çözülemeyecek sıkıntı yokmuş aslında . Bir çok şey içime oturdu . Gitmeden bir gün önce ertesi gün gelecek misafirim için tatlı yaptım eşime tatlıyı bozmayım diye yedirmemiştim . Ama ertesi gün olduğunda tatlı yedirecek eşimi bulamadım yanımda . Keşke yeseydi dedim . Sıkıntılarımızdan dolayı çok soğumuştum eşimden , sarılmak istediğinde bile karşılık vermedim . Keşke sarılsaydım dedim . Çok keşkelerim oldu . Çok hırpaladım kendimi. Yavruma bakmakta çok zorlanıyorum . Sizler içinde yaşadığınız her anın tadını ÇIkarın . Hayatınızı olmasını istediğiniz gibi değil de olduğu gibi kabullenip yaşayın. Var olanı sevmeye çalışın . Ya olmasaydıyı düşünerek geçirin 1 dakikanızı bile . Eşim de dönecek inşallah . Ve bu geçirdiğimiz zamanlar inşallah sadece ders olarak kalacak .
Çok geçmiş olsun blup. Hiçbirşey çıkmaz inşallah yapısal öyledir kafası oğluşun.haber et sonucu inşallahEvet @asli emre @kkelebeketkisi @sekerpare5939 Kızlar benim de bebeğimin alnında bingildaktan burna doğru bir çıkıntı var. Oradaki olması gereken boşluğa metopik sütur deniyor. Dün oğlanı bunun için kontrole götürecektik ve randevudan birkaç saat önce yataktan düştü maalesef. Tomografi çektirdik düşmeye bağlı bir sıkıntı yok şükürler olsun. Aynı tomografiyi haftaya bu problem için de gosterecegiz bir aksilik çıkmazsa. Umarım kaynamamistir, yapisaldir ya da zararsız başka bir durumdur inşallah. Benim bebegimin bingildagi neredeyse kapalı. Sizinkilerin açık mı? Ve baş çevreleri kaç cm? Cevap vermek istemezseniz saygı duyarım fakat konu sağlık olduğu için yazdım. İyi akşamlar herkese.
A bir de sakın ihmal etmeyin ve doktora gösterin.
Öyle canım cidden çok zormuş annelik.İnşallah canım. Boynunda incelme yok.doktoru boynu ile ilgili birşey demedi 1 sıkıntı olsa derdi herhalde. Allah’ın emanetleri ne zor insan ufağına bakmak.
Yazarım canım. Doktor bizden de istemedi ama genelde böyle yaklasiyorlarmis sen yine de baş çevresi takibi yap. Şu an kaç cm biliyor musun?Göstermiştim doktora ama tomografi çaktırmadık doktor istemedi yani sorduğumda normal demişti Bingildagimiz da kapalı değil canım sen de sonucu yaz yine olur mu ❤
Seninki masallah normal değerde. Yazarım canım sonucu inşallah.Bize de yaz canım her zaman yaz . 44 cm 3 parmak açık şu an . Başta genetik der çok bebeğimde oldu benim
Sağ ol canım inşallah dediğin gibidir. Evlat olunca insanın eli ayağı tutmuyor.Çok geçmiş olsun blup. Hiçbirşey çıkmaz inşallah yapısal öyledir kafası oğluşun.haber et sonucu inşallah
Ah yeşimim ah Allah evlatlarımızı korusun böyle canilerden Allah böyle canilerin de cezasını versin,Ah ah elleri kırılsın adi adamın ne demek ya nasil insan bu kadar nasıl piskopat olabilir aklım almıyor...
Allah onun cezasını versin
Yazık be kadına ne olacak şimdi ailesinden yana da desteği yokmuş of offf
O ne nasi bseymis yeni duydumSterimar ile bir sağ bir sola pist bitti
Amin kuzummm İnşallah çıkar ne güzel de kızmış.allahım besle büyüt bir soysuz bir anda yok etsin.Ah yeşimim ah Allah evlatlarımızı korusun böyle canilerden Allah böyle canilerin de cezasını versin,kadın çıkacak mı bakalım yoğunbakımdan
Canım okyanus suyu. Burun konusunda kitap yazabilirim. Bize hiçbişey kar etmiyorO ne nasi bseymis yeni duydum
Tenizlemeye gerek kalmiyo mu bunu sakınca.?Canım okyanus suyu. Burun konusunda kitap yazabilirim. Bize hiçbişey kar etmiyor
İnşallah ameliyata gerek kalmaz benimkinin kafası da hep 1.5 cm önde gidiyor ama doktora gidemedik bi türlüAynen canım içim gidiyor anne beni kurtar der gibi bakıyor kan alınırken tomografi cihazına yatırırkenAllah beterinden saklasın inşallah ameliyatlik bir durumumuz yoktur. Atacigimin boyun kasları incelendi mi canım?
Sprey şeklinde deniz tuzu çok tıkalı olmadıkça aspire etmiyorum hasta olduğu dönem çok yaptık şimdi asla izin vermiyor . Sıkıp ters çevirip az az vuruyorum sırtına temizleniyorO ne nasi bseymis yeni duydum
Bende ki bu değil günlük kullanım için olanı buCanım okyanus suyu. Burun konusunda kitap yazabilirim. Bize hiçbişey kar etmiyor
Ha bu tikandiginda iyi oluyo bana normal icin kolay yöntem gerekiyo şükür daha oyle tikanmadi burnu birikmeden kötü olmadan temizliyorm ama musade etmio beyefendiSprey şeklinde deniz tuzu çok tıkalı olmadıkça aspire etmiyorum hasta olduğu dönem çok yaptık şimdi asla izin vermiyor . Sıkıp ters çevirip az az vuruyorum sırtına temizleniyor
İnşallah dönecek eşin sena kuzun ve sana pişmanlık duyma güzel günler için ders oldu diye düşün daha ne sarılmalar ne tatlılar görürsünüz inşallah kuzum güçlü ol sen hallolacak herşey burayadaa yazacaksınİyi geceler Kızlar . Yine tek tek etiket yapamadım , destek olmuşsunuz hepinize teşekkür ediyorum . Eşimden hala haber yok tam olarak . Dün aradı , 10-15 sn ancak sesini duydum . Bu hafta içinde belli olacak inşallah durumu . Eşimden eminim , onu çok iyi tanıyorum ancak o kendini anlatabilir mi , tanıtabilir mi tam olarak bilemiyorum . Önemli olan benim değil mahkemede kendini anlatabilmesi . İnşallah zararsız bir şekilde evine döner . Bu süreçte Sena kuzum çok huysuz , benİm gerginliğimi, babasının yokluğunu hissediyor sanırım . Ona bakmakta çok zorlanıyorum. Ne kadar anlaşamasam da yokluğunu çok fazla hissettim eşimin . Yapmadığım bir çok şeyden pişman oldum . Sevdiklerinizle vakit geçirirken onların bir anda hayatınızda olamadıklarını düşünün , her anınızın tadını çıkarın .Sizin elinizde iken çözülemeyecek sıkıntı yokmuş aslında . Bir çok şey içime oturdu . Gitmeden bir gün önce ertesi gün gelecek misafirim için tatlı yaptım eşime tatlıyı bozmayım diye yedirmemiştim . Ama ertesi gün olduğunda tatlı yedirecek eşimi bulamadım yanımda . Keşke yeseydi dedim . Sıkıntılarımızdan dolayı çok soğumuştum eşimden , sarılmak istediğinde bile karşılık vermedim . Keşke sarılsaydım dedim . Çok keşkelerim oldu . Çok hırpaladım kendimi. Yavruma bakmakta çok zorlanıyorum . Sizler içinde yaşadığınız her anın tadını ÇIkarın . Hayatınızı olmasını istediğiniz gibi değil de olduğu gibi kabullenip yaşayın. Var olanı sevmeye çalışın . Ya olmasaydıyı düşünerek geçirin 1 dakikanızı bile . Eşim de dönecek inşallah . Ve bu geçirdiğimiz zamanlar inşallah sadece ders olarak kalacak .
İnşallah canım bende izledim şimdi çok üzücü ne olmuş olursa olsun olmamalıydı yazık günah...Jadesi o vurulan kızcağızın ailesi şimdi kanal d ye çıkacakmış. Birden çok kötü oldum. Nedir bu kadınların çektiği ya. Rabbim yardımcısı olsun kızcağızın
Kuzum benim çok üzüldüm zor bir süreç olacak muhakkak Rabbim yardımcınız olsun canları sağolsun inşallahKızlar hiç iyi değilimkızımı dün çocuk psikiyatristine götürdük,emin olamadık ikinci bi doktora daha götürdük hepsinin ortak tanısı kızımda otizm başlangıcı var derhal kurum raporu çıkartılıp çok geç olmadan özel eğitime başlanması gerektiğini söylediler.tv tablet telefon çok oynayan bi çocuk oyuncaklara ilgisi az,komutların çoğunu yerine getirmiyor ve göz teması yok.anne kelimesinden başka ağzından çıkan bi kelime yok.oğlumun doğumuyla beraber çok ilgisiz kaldı zaten önceden de biraz yaşıtlarından gerideydi ama çok önemsememiştik düzelir nasılsa diye.çünkü arkadaşı yok bütün gün evde sosyal hayat sıfır.hem evde eğitim hem özel eğitim hem de kreşe gitmesi lazımmış.insan ilişkilerinin gelişmesi lazımmış.bizi çok zorlu bi süreç bekliyor
Amin kuzum doktorların ağzından otizm kelimesi çıkınca o kadar kötü oldum öyle bir boşluğa düştüm ki,yüreğim yangın yeri.rabbim dermansız dert vermesin sağlık sıhhat versin inşallah.elimden gelenin fazlasını yapacağım ama ister istemez anneliğimi sorguluyorum ben iyi bir anne değilim evet evet değilim,keşke bu kadar geç kalmasaydım birşeylerin ters gittiğini anladığım ilk an önlemini alsaydım koskoca 2 yıl kaybımız varKuzum benim çok üzüldüm zor bir süreç olacak muhakkak Rabbim yardımcınız olsun canları sağolsun inşallah
Canım anneliğini neden sorguluyorsun kötü anne olsan şu an hiç önemsemezsin ne kadar üzülmüşsün hiç öyle düşünme dediğin gibi allah dermansız dert vermesin doğru yönlendirilse otizmli çocuklar neler neler yapıyolar hepsi bir konuda yıldız oluyorlar lütfen biraz araştır panik olma otizmli çocuklar özel çocuklardır sen de şanslı bir annesin olaya bu açıdan bak güzel bir eğitim almasını sağla pozitif ol çocuğunun yanında ol onu her zaman destekleAmin kuzum doktorların ağzından otizm kelimesi çıkınca o kadar kötü oldum öyle bir boşluğa düştüm ki,yüreğim yangın yeri.rabbim dermansız dert vermesin sağlık sıhhat versin inşallah.elimden gelenin fazlasını yapacağım ama ister istemez anneliğimi sorguluyorum ben iyi bir anne değilim evet evet değilim,keşke bu kadar geç kalmasaydım birşeylerin ters gittiğini anladığım ilk an önlemini alsaydım koskoca 2 yıl kaybımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?