2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım inşallah

Çok geçmiş olsun blup. Hiçbirşey çıkmaz inşallah yapısal öyledir kafası oğluşun.haber et sonucu inşallah

İnşallah canım. Boynunda incelme yok.doktoru boynu ile ilgili birşey demedi 1 sıkıntı olsa derdi herhalde. Allah’ın emanetleri ne zor insan ufağına bakmak.
Öyle canım cidden çok zormuş annelik.
Göstermiştim doktora ama tomografi çaktırmadık doktor istemedi yani sorduğumda normal demişti Bingildagimiz da kapalı değil canım sen de sonucu yaz yine olur mu ❤
Yazarım canım. Doktor bizden de istemedi ama genelde böyle yaklasiyorlarmis sen yine de baş çevresi takibi yap. Şu an kaç cm biliyor musun?
Bize de yaz canım her zaman yaz . 44 cm 3 parmak açık şu an . Başta genetik der çok bebeğimde oldu benim
Seninki masallah normal değerde. Yazarım canım sonucu inşallah.
Çok geçmiş olsun blup. Hiçbirşey çıkmaz inşallah yapısal öyledir kafası oğluşun.haber et sonucu inşallah
Sağ ol canım inşallah dediğin gibidir. Evlat olunca insanın eli ayağı tutmuyor.

Ah yeşimim ah Allah evlatlarımızı korusun böyle canilerden Allah böyle canilerin de cezasını versin, kadın çıkacak mı bakalım yoğunbakımdan

Ah yeşimim ah Allah evlatlarımızı korusun böyle canilerden Allah böyle canilerin de cezasını versin, kadın çıkacak mı bakalım yoğunbakımdan
Amin kuzummm İnşallah çıkar ne güzel de kızmış.allahım besle büyüt bir soysuz bir anda yok etsin.

İnşallah ameliyata gerek kalmaz benimkinin kafası da hep 1.5 cm önde gidiyor ama doktora gidemedik bi türlü bende geçenlerde düşürdüm Asyayı nasıl korktum nasıl suçladım kendimi yaşatmasın Allahım bi daha blupcum

Sprey şeklinde deniz tuzu çok tıkalı olmadıkça aspire etmiyorum hasta olduğu dönem çok yaptık şimdi asla izin vermiyor . Sıkıp ters çevirip az az vuruyorum sırtına temizleniyor
Ha bu tikandiginda iyi oluyo bana normal icin kolay yöntem gerekiyo şükür daha oyle tikanmadi burnu birikmeden kötü olmadan temizliyorm ama musade etmio beyefendi

Kızlar hiç iyi değilim kızımı dün çocuk psikiyatristine götürdük,emin olamadık ikinci bi doktora daha götürdük hepsinin ortak tanısı kızımda otizm başlangıcı var derhal kurum raporu çıkartılıp çok geç olmadan özel eğitime başlanması gerektiğini söylediler.tv tablet telefon çok oynayan bi çocuk oyuncaklara ilgisi az,komutların çoğunu yerine getirmiyor ve göz teması yok.anne kelimesinden başka ağzından çıkan bi kelime yok.oğlumun doğumuyla beraber çok ilgisiz kaldı zaten önceden de biraz yaşıtlarından gerideydi ama çok önemsememiştik düzelir nasılsa diye.çünkü arkadaşı yok bütün gün evde sosyal hayat sıfır.hem evde eğitim hem özel eğitim hem de kreşe gitmesi lazımmış.insan ilişkilerinin gelişmesi lazımmış.bizi çok zorlu bi süreç bekliyor

İnşallah dönecek eşin sena kuzun ve sana pişmanlık duyma güzel günler için ders oldu diye düşün daha ne sarılmalar ne tatlılar görürsünüz inşallah kuzum güçlü ol sen hallolacak herşey burayadaa yazacaksın

Jadesi o vurulan kızcağızın ailesi şimdi kanal d ye çıkacakmış. Birden çok kötü oldum. Nedir bu kadınların çektiği ya. Rabbim yardımcısı olsun kızcağızın
İnşallah canım bende izledim şimdi çok üzücü ne olmuş olursa olsun olmamalıydı yazık günah...

Kuzum benim çok üzüldüm zor bir süreç olacak muhakkak Rabbim yardımcınız olsun canları sağolsun inşallah

Kuzum benim çok üzüldüm zor bir süreç olacak muhakkak Rabbim yardımcınız olsun canları sağolsun inşallah
Amin kuzum doktorların ağzından otizm kelimesi çıkınca o kadar kötü oldum öyle bir boşluğa düştüm ki,yüreğim yangın yeri.rabbim dermansız dert vermesin sağlık sıhhat versin inşallah.elimden gelenin fazlasını yapacağım ama ister istemez anneliğimi sorguluyorum ben iyi bir anne değilim evet evet değilim,keşke bu kadar geç kalmasaydım birşeylerin ters gittiğini anladığım ilk an önlemini alsaydım koskoca 2 yıl kaybımız var

Canım anneliğini neden sorguluyorsun kötü anne olsan şu an hiç önemsemezsin ne kadar üzülmüşsün hiç öyle düşünme dediğin gibi allah dermansız dert vermesin doğru yönlendirilse otizmli çocuklar neler neler yapıyolar hepsi bir konuda yıldız oluyorlar lütfen biraz araştır panik olma otizmli çocuklar özel çocuklardır sen de şanslı bir annesin olaya bu açıdan bak güzel bir eğitim almasını sağla pozitif ol çocuğunun yanında ol onu her zaman destekle çok güzel örnekler var mucize doktor dizisi mesela en basit örnek Youtube da oytun erbaş otizmin öğrettikleri videosunu izlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…