2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Coco cum çok üÜldüm. İnşaşlah bailangıçmış daha eğitimle ilgiyle atlatırsınız inşallah. Çok çok geçmiş olsun kuzum

Sürmeli canım Allahım sana da güç kuvvet versin. Yormasın. Bebelerine de sağlık versin.

Hoşgeldin canım. İnşallah oğluşuna huzurlu uykular olsun. Siz de sağlıkla kalın.

Allah allah fark ederdiniz aslında kaç aylık kızın üzülme lütfen eğitimle atlatılacak bir süreç

Eşimin kardeşi avukat , o şu aşamada avukat bir şey yapamaz dedi . Mahkeme olduktan sonrasında iyi bir avukat bakacağız . Mahkemenin Bu hafta görülecek olmasına Seviniyordum ancak uzatıp duruyorlar süreyi . Elim kolum bağlı bekliyorum .çok üzgünüm .

Asla böyle düşünme her çocuk bir olmak zorunda değil sende kendi çocuğunun kendine has olduğunu düşündün sadece böyle düşün evet zordur eminim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün arkasında çok güçlü bir annesi ve babası var

Ah yeşimim ah Allah evlatlarımızı korusun böyle canilerden Allah böyle canilerin de cezasını versin, kadın çıkacak mı bakalım yoğunbakımdan
Canım işte bende hala yaşaması için bir umut var allah büyük kimsenin ettiği bu dünyada yanına kalmaz eden bulur demişler..
Hep dua ederim rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karsilastirsin
üniversite 1. Sınıfa giderken bir arkadaşım vardı onunla çok iyiydik ne olduysa 1. Sınıfın sonuna doğru başka samimi arkadaşlarım oldu iyi ki de olmuş onlarla 4 yılı seviyeli bir şekilde bitirdim
Eğer diğeri ile olsaydım vay halime ki vay yanii...
Arkadaş çok önemli çok ...
Bu arada adım Asiye

Kızlar Muş Korkut’ta 4,7 deprem oldu
Allahım psikolojim bozuldu çok korktum
Cnm sen orda mısın????
Oralı mısın yoksa görev gereği mı???

Biz 8 yıl orda kaldık Muş Merkez dee
Van depremi olmuştu 2011 de onu net bir şekilde hissetmiştik

Depremin her türlüsü zor allah yardımcınız olsun dua et tekrar olmaz insallah

Canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun şimdiye kadar farketmemissin üzme kendini simdiden sonra ilgini alakalı esirgemezsin gereken her şeyi yaparsın cnm

Canım Bitlisliyiz Tatvan da oturuyor ailem bende yazdan beri buradayım baya kalmışsın Muş’ta
Evet ya Van depreminde çok korkmuştum Elazığ depreminde de evimde antepteydim hamile halimle 13 kat inmiştim zaten onun psikolojisi hala yaşıyorum durup durup sallanıyorum burada da bu 2 oldu bu ay çok kortum

Lepistesb nerden alıyorsun canim eğitimi ve nasıl? ben deniyeyim diyorum ama cesaret edemiyorum. program nasıl biraz anlatir misin?
Helin egitmenden almaya korktum once yapamam uyamam o duzenlere diye . Epey bir araştırma yaptim . Egitmenleri arastirayim derken kendimi birseyleri anlamaya başlarken buldum . 4 günümüz. Ilk günden sallanmayi kestim . Epey bir zor oldu ama ziril ziril aglatmadim . Aglayinca kucakladım susunca koydum yataga . Yere yatak acıyorum ikimiz orda yatiyoruz . Uyaninca pis pis ve pat pat yapiyorum . Yani bu 40 dk 60 dk sürdüğü de oluyor . Cok uykusu varsa 15 dk da sürüyor. Ama benim icin en azindan sallamma kismi gecti ..gece gunduz sallayinca uyuyor durunca agliyordu . Carsaf olayini da salincak olayini da biraktik yani . Mucize olarak bu bana simdilik yetiyor . Once uyuma seklini duzenledikten sonra uyuma duzeni yapmak istiyorum. Ama bir sure sonra ss pati da birakmam lazim . Çünkü buda bir uyku destegi oluyor ve buna alisan bebeklerde daha zor birakma . Kim west ve tracy hogg uyku metodlarini arastir istersen bunlari harmanlicam insallah . 1 ay gibi bir sure vadediyor zaten egitmenlerde . Yatagina birakip aglamadan uyumasi icin . Bakalim zirve nokta hedefim insallah olur kendisi mışıl mışıl uyur bebeklerimiz . BKGK canim senide etiketleyim burdan bu sekilde yaptim .

Hepsini de yaşamışsın çok zor insan sürekli deprem oluyor sanıyor çok tedirgin oluyor ben ışıklara bakar dururdum

Görev gereği orda o kadar kaldık ama çok güzeldi tatvan a çok giderdik

canim çok geçmiş olsun. kendini suçlamayı bırak çünkü bu daha çok yorar seni. simdi çok daha güçlü olman lazim. uyaran eksikliğine bağlı otizm mi, yoksa normal otizm mi dedi doktor. uyaran eksikliğine bağlı ise atlatırsınız insallah, diğeriyse de otizme bir bozukluk olarak değil farklılık olarak bakmak gerekiyor diyor herkes.. benim yeğenim de otizmli, 7 yaşında. neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum ama sen ne kadar iyiysen yavrun da o kadar iyi olacak. hisleri çok derin o yavrucaklarin. Allah yardımcın olsun. j

Hepsini de yaşamışsın çok zor insan sürekli deprem oluyor sanıyor çok tedirgin oluyor ben ışıklara bakar dururdum

Görev gereği orda o kadar kaldık ama çok güzeldi tatvan a çok giderdik
Yine bekleriz

merhaba arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar. benim vertigo adli arkadaşım tekrar hortladı. bir haftadır dünya dönüyor şarkısı eşliğinde sallanıyorum. mesajlara yarı bakarsam yarı bakamıyorum. çok da merak ediyorum sizi ama ekran pek bir fena ediyor, arada bir uğrar ce deyip kaçarım insallah kisa sürede geçer. haydiiiin görüşürüz garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…