2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh cağnımmmm memleketim öyledir bende Allah nasip ederse eşime rağmen buraları tercih edeceğim
Gelin gelin ay ne kadar tuhaf ya aynı yerlerden farklı dönemlerde belki de aynı anda geçmiş olmak
Valla öyle tuhaf gerçekten
Her kış lapa lapa kar yağardı millet hep şikayet ederdi ben pencereden bakar mutlu olurdum yağan karı izlerdim

Ah şeker parem keşke toparlayabilsem . Sena kuşum çok zorluyor beni . Biberon almıyor , meme reddediyor , aç kalıyor uyuyamıyor . Sonra başlıyor mızmızlanmaya. Rabbim sabrımı sınıyor . Kafam kaldırmıyor gerçekten . Yavruma sinirleniyorum . Gerçekten hiç iyi değilim . Sonra kendi kendime kızıyorum . Bu şekilde kısır döngü devam ediyor . Belirsizlikler insanı daha çok yoruyor .

Valla öyle tuhaf gerçekten
Her kış lapa lapa kar yağardı millet hep şikayet ederdi ben pencereden bakar mutlu olurdum yağan karı izlerdim
Kış dddiğin de lapa lapa kar yapmalı benimde en sevdiğim mevsimdir

Yanına sana destek olacak sende kalacak kardeşin kuzenin biri olsa keşke

Canim benim ne diyecegimi gercekten bilemiyorum cok cok üzüldüm baska doktorada götürün olur mu.. oyle birşey varsada baslangic sanirim sen kiz icin güçlü ol her turlu egitimi vermeye calis bence gec kalms degilsin 2 yas daha cok kucuk ne verirsen onu alir. Kotu anneyim de deme lutfen hepimizin eksikleri var ama hic kötü bir anne degilsin simdi guclu ol dimdik ayakta dur kizinin suanda sana ihtiyaci var. Allah yardimcin olsun insallah kizin duzelir canim onun icin cok dua edicem..

CocoChanelmademoiselle çok çok geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun . Arkadaşların yazdıklarını da okudum . Gerçekten uyaran eksikliğine bağlı ise yavrunun sana şimdi çok ihtiyacı var. Geçmişte yapamadıklarına takılarak değil de şimdiyi en güzel nasıl değerlendiririm diye bakmaya çalış . Üzücü bir durum. Ancak geçici İnşallah, Allah gücünü kuvvetini artırsın

Ek gıda ile ilgili yazılanları pek okuyamadım . Şu an Sena kuşumu doyuramadığım için odaklanmam lazım artık ek gıda olayına . İlk patates vermiştim ancak geri çıkardı yutamadı. Havuç denedim bugün yine aynı tepkiyi verdi . Dün de şeftali püresi denedim en azından tatlı olduğu için farklı yaklaşır sandım ama yine aynı . Sizin çocuklar nasıllar yutma konusunda ?? Doyumluk olamayacak yine ama en azından yavaş yavaş alışsın .

Annemler geldiler ama annem rahatsız benim . Çok fazla yansıtmamaya çalışıyorum , içime atıyorum . Kıyıda köşede ağlıyorum . Elimde telefon haber bekliyorum .
o haber gelecek eşin de böyle görmek istemez Sena onun emaneti en iyi şekilde bakman lazım birde o hastalanırsa çok daha dağılırsın yedirmeye çalış kaşıkla versen yemez mi acaba benim kızım da biberon reddi ve meme reddi yaşıyor şuan ama kaşıkla yiyor
annenin gelmesine sevindim hasta da olsa desteğini hissettiğine eminim
Sebep nedir bilmiyorum ama mahkeme sürecinden sonra çorap söküğü gibi çözülüp geçecek her şey
Yeter ki inan buna sen eşine inanıyorsun gerçeği biliyorsun

Kızlar Muş Korkut’ta 4,7 deprem oldu
Allahım psikolojim bozuldu çok korktum
gecmis olsun cnm.
canim sanada geçmiş olsun. Görüsmek üzere

canim annenin yasi vardi sanirim oyle hatirliyorum benim annemindd yasi var ve yas ilerledikce cocuk gibi oluyorlar alinganlik oluyor ilgi bekliyor vs. Üzülme hic sana nazi geciyor demek :) evine gidince rahatlarsin biraz daha sık dişini :)
Canim benimkide ilk yutamadi agzinda geveleyip geveleyip cikardi ama dik pozisyondaydi an kucagina koydum biraz daha yatikti yuttu oyle bir dene o cikarinca ben tekrar agzina koydum kasigida hemen cekmedim bu arada yalandi yuttu.

Tadimlara basla istersen cnm zaten 15 gun oyle suruyor :) ben daha erken basliycaktim mama yedigi icin ama 5 bucuk oldu malum koronadan dolayi gec basladim :)

Geçecek hepsi ama süreç yıpratacak ve belki de uzun sürecek . Eşim gelecek buna eminim . Üzüldüğüm nokta bu zaman aralığında yavrumun babasız kalması . Hayırlısı bakalım dua etmekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor. Bir kere 10-15 sn telefonda konuştuk , Sena yı öp benim için dedi , sonrasında kötü oldu . O da dayanamıyor yavrusuna . Çok üzücü ve yıpratıcı süreçler .

Biz bugün gittik doktora 6 nisan doğumlu
Başlayabilirsin ben beş buçuk aylıkken baslatiyorum dedi
Şeftali elma yoğurt avokado armut bunları 3 er gün tattiracagim hergün 1 çay kaşığı dedi arttırma yapmayın dedi
Cam rende ile rendeledim şeftali ile başladık
Öyle hepsini almıyor bizimki de çıkarıyor ben de tekrar verdim öyle öyle azcık tattırdım

Umudum- Ek gıdayı ilk etapta tükürmesi normal. Yutmayı zamanla oğrenecek.püreleri hafif yağla ve kek hamuru gibi hafif cıvık olsun ilk denemelerin.

BKGK pusetinde yarı oturur şekilde verdim . Bizimki de geveledi arada çıkardı , o çıkardıkça geri Verdim ağzına . Baktım yutmuyor üstüne mama verdim . Onların üstüne bir yudum da olsa mama içmek için hemen aldı biberonu . Onu da iki çekip bıraktı tabi. Bakalım alışacak inşallah .

Biz de 10 nisan doğumluyuz kilo alımı az olduğu için başlattı bizi de doktor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…