Geçmiş olsun . Bir zamanlar biz de Muş Malazgirtte idik. Tatvan bizim için Paris’ti , gezmeye gelirdik oraya hafta sonları .çok sevmiştim ben OraLarı .Kızlar Muş Korkut’ta 4,7 deprem oldu
Allahım psikolojim bozuldu çok korktum
Hmm tamam cok saglKuzum burnu nemlendiriyor. Normal tıkanıklık için eczaneden izotonik su aldır. Aynı işi görür. Fazla para vermene gerek yok. Serum gibi . Bir de şiringa. Şıringaya çek iğnesi poşette kalsın. Oğlanın burnuna sık . Çekmek istemiyorsan dizine koluna yüzükoyun yatır akar zaten. YouTube da videoları var.
Geçmişmılsun canımmmerhaba arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar. benim vertigo adli arkadaşım tekrar hortladı.bir haftadır dünya dönüyor şarkısı eşliğinde sallanıyorum. mesajlara yarı bakarsam yarı bakamıyorum. çok da merak ediyorum sizi ama ekran pek bir fena ediyor, arada bir uğrar ce deyip kaçarım insallah kisa sürede geçer. haydiiiin görüşürüz garii
Saol canım inş yine gelirsiniz Eşin sen ve senakuş Malazgirt’te 2 yıl lise okudum anlaşılan Doğu görevi olarak buralardan çok kişi geçmiş eh küçük çaplı Paris diyebiliriz tatvanaGeçmiş olsun . Bir zamanlar biz de Muş Malazgirtte idik. Tatvan bizim için Paris’ti , gezmeye gelirdik oraya hafta sonları .çok sevmiştim ben OraLarı .
Cok cok gecmis olsn cok zorlu bi süreç ama güçlü olmak zorundasin senin sucun yok sakın kendini suclama Allahın takdiri olacagi varmış demek ki elbette herseyde bir hayir vardir sakın sıkma ve güçlü olmaya calis cnku onun sana ihtiyaci varKızlar hiç iyi değilimkızımı dün çocuk psikiyatristine götürdük,emin olamadık ikinci bi doktora daha götürdük hepsinin ortak tanısı kızımda otizm başlangıcı var derhal kurum raporu çıkartılıp çok geç olmadan özel eğitime başlanması gerektiğini söylediler.tv tablet telefon çok oynayan bi çocuk oyuncaklara ilgisi az,komutların çoğunu yerine getirmiyor ve göz teması yok.anne kelimesinden başka ağzından çıkan bi kelime yok.oğlumun doğumuyla beraber çok ilgisiz kaldı zaten önceden de biraz yaşıtlarından gerideydi ama çok önemsememiştik düzelir nasılsa diye.çünkü arkadaşı yok bütün gün evde sosyal hayat sıfır.hem evde eğitim hem özel eğitim hem de kreşe gitmesi lazımmış.insan ilişkilerinin gelişmesi lazımmış.bizi çok zorlu bi süreç bekliyor
Amin kuzum. İhmal etme götür ben de eşimin ameliyati iki cenaze derken anca goturebildim işte.İnşallah ameliyata gerek kalmaz benimkinin kafası da hep 1.5 cm önde gidiyor ama doktora gidemedik bi türlübende geçenlerde düşürdüm Asyayı nasıl korktum nasıl suçladım kendimi yaşatmasın Allahım bi daha blupcum
Hoş şeyler yaşanmadı konusulmadi ama evlat ah evlat. Çocuklara dayanamam. Okumak istersen bildiklerimi aktarmak isterim.Kızlar hiç iyi değilimkızımı dün çocuk psikiyatristine götürdük,emin olamadık ikinci bi doktora daha götürdük hepsinin ortak tanısı kızımda otizm başlangıcı var derhal kurum raporu çıkartılıp çok geç olmadan özel eğitime başlanması gerektiğini söylediler.tv tablet telefon çok oynayan bi çocuk oyuncaklara ilgisi az,komutların çoğunu yerine getirmiyor ve göz teması yok.anne kelimesinden başka ağzından çıkan bi kelime yok.oğlumun doğumuyla beraber çok ilgisiz kaldı zaten önceden de biraz yaşıtlarından gerideydi ama çok önemsememiştik düzelir nasılsa diye.çünkü arkadaşı yok bütün gün evde sosyal hayat sıfır.hem evde eğitim hem özel eğitim hem de kreşe gitmesi lazımmış.insan ilişkilerinin gelişmesi lazımmış.bizi çok zorlu bi süreç bekliyor
Sonradan tekrar gidip ziyaret etmeyi istemiştim , ilk atama yeri farklı oluyor . Eşim gelsin içimde kalan bir çok şeyi yapacağımGeçmişmılsun canımm
Saol canım inş yine gelirsiniz Eşin sen ve senakuş Malazgirt’te 2 yıl lise okudum anlaşılan Doğu görevi olarak buralardan çok kişi geçmiş eh küçük çaplı Paris diyebiliriz tatvana
İnş em kısa sürede gelirsinizSonradan tekrar gidip ziyaret etmeyi istemiştim , ilk atama yeri farklı oluyor . Eşim gelsin içimde kalan bir çok şeyi yapacağımhangi lisede okudun malazgirtte ?
Aaaa ilk tercihimdi ancak sınıf arkadaşım atandı oraya . 2013 te atandım ben de . Öğretmen lisesi sonradan taşındı , senin okula biz geçtik . Allah ım o pansiyonda az nöbet tutmadık .İnş em kısa sürede gelirsiniz
Anadolu öğretmen lisesi 2013 mezunuyum
Eski alaydaydık
Bende 2010-11 de oradaydım sonra tatvana geçtim Ama mezuniyette gelmiştimAaaa ilk tercihimdi ancak sınıf arkadaşım atandı oraya . 2013 te atandım ben de . Öğretmen lisesi sonradan taşındı , senin okula biz geçtik . Allah ım o pansiyonda az nöbet tutmadık .
Evet dünya küçük . Benim de canlandı anılarım . Güzel günlerdi , huzurluyduk en azından o zamanlar . İki kişiyken şimdi üç kişiyiz , ancak eksiğiz . Zaman da çok hızlı geçiyor .Bende 2010-11 de oradaydım sonra tatvana geçtim Ama mezuniyette gelmiştim
Vay be dünya küçükmüş ahah evet ya ahh o yurt olayını 2 yıl kaldım ahhh ahh anılar canlandı şimdi
Aaa neden utandın ki ? Muş filan deyince ben eski günlere gittim kafam dağıldı az da olsaUmudum- ya o değilde var mı başka tanıdık ya ilkokul öğretmenim erkek olmasa o da acaba burada mı diycem
Birde canım vs konuluyoruz utandım şuan
Aaa neden utandın ki ? Muş filan deyince ben eski günlere gittim kafam dağıldı az da olsa
Geldikten sonra bir sene daha kalsaydık olurdu dedikYine bekleriz
Kesinlikle öyle , benim için yeri çok ayrı oraların .Umudum- bu zamanlar da geçecek inanıyorum kzıın sabrın şuan öyle düşün eşinin parçası o
bu taraflara gelirseniz haber verin Buralarda olursam görüşmek isterim
güzeldir bu taraflar kışında bile ayrı bir sıcaklık vardır hele mesleğe ilk adım için samimidir
Ahh cağnımmmm memleketim öyledir bende Allah nasip ederse eşime rağmen buraları tercih edeceğimGeldikten sonra bir sene daha kalsaydık olurdu dedik
Aklımızda bir gün mutlaka ziyarete geleceğiz
Umudum- bu zamanlar da geçecek inanıyorum kzıın sabrın şuan öyle düşün eşinin parçası o
bu taraflara gelirseniz haber verin Buralarda olursam görüşmek isterim
güzeldir bu taraflar kışında bile ayrı bir sıcaklık vardır hele mesleğe ilk adım için samimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?