2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım inşadan yazdım görmedin sanırım
Burdan okudum ilk anlayamadım ne olduğunu. Rabbim içine ferahlık versin. Yavruna odaklan güçlü ve dimdik ayakta durmaya çalış. Ek gıda olayına gelince meyve olarak ilk şeftaliyi meyve suzgecine koy ver alışsın. En azından suyunu emsin. Ben sebzeleri püre yapmıyorum normal baharatsız yemeklerini pisiriyorum ezerek suyuyla yumuşatıp yediriyorum. Bugun yayla corbasi yapmistim yarmalarını yedirmeden suyuna birazcık ekmek doğradım iyice yumuşardım mama gibi oldu. Çok sevdi maşaallah. Sende çorba meyveli muhallebi yedirebilirsin. Azar azar yedir 3 4 kez ağzından çıkarır normaldir yani o sevmemek değil yani

Çok mesaj vardı , bazı arkadaşlar da çok yanlış anlamışlar Allah korusun eşimi öldü sanmışlar . Üzüldüm onları da o şekilde üzdüğüm için daha da kötü hissettim kendimi , hesabı kapattım . Şu an annem yanımda o da seninle aynı fikirde . Yemeklerini yapıp tuz baharat atmadan ayırıp verelim diyor. Dik durmaya çalışıyorum ama belirsizlik içimi kemiriyor .ilk çocuk , üç gün kuralıydı , buharda pişirmesiydi diye ek gıda için malzeme bakarken kendimi nelerin içinde buldum . Ne bulsam ağzına vereceğim nerdeyse tek doysa diye

Canımmm yanında kimse var mı tek kalma. Sena kuşa da sana da yazık . Aileden birileri olsun. En azından ikinize de bakar. Bak virüs çok arttı. Gıdasız kalır bağışıklığın düşer Allah korusun. Ama geçecek Allah’ın izniyle. Sadece süreç işlerken sağlam durman önemli. Allah’a emanetsiniz, dualarımdasınız.

Ben yoğurtla başladım kuzum. Sonra yumurta sarısı. Yarın kabak vereceğim. Yavaş yavaş alışacaklar inşallah.

Allah razı olsun . Annem var yanımda .o da rahatsız ama azıcık Sena yı kucağına alsa , onu sevse bile benim için şu an büyük nimet .

Allah razı olsun . Annem var yanımda .o da rahatsız ama azıcık Sena yı kucağına alsa , onu sevse bile benim için şu an büyük nimet .
Kesinlikle kuzum. Allahım güç kuvvet versin. İyiki Sena kuşum var. Yedi yemedi ek gıda derken mecburen az da olsa kafan dağılıyordur. Ailecek kavuşun tez zamanda inşallah

Zaten sabrediyorum canim.nazik davranıyorum..eğer hayırsız bir evlat olsam herhalde durmazdım..ama annemdir diyorum susup oturuyorum ama bu durum mideme vurmaya başladı

Canım çok geçmiş olsun şimdi herzamankinden daha güçlü olmalısın yavrularının sana daha çok ihtiyaçları var başlangıç aşaması demişsin inş özel eğitimle aşabilirsiniz ama sabırlı olman lazım süreç ilerledikçe buraya güzel haberlerle geleceğine inanıyorum dualarımdasın
Anneliğimi sorguluyorum diye kendini suçlama hiçbirimiz mükemmel değiliz ki yavrularımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu denli bir sıkıntıya yol açacağını bilsen yaparmısın hiç. Üzme kendini ne olur şimdi ne yaptım ben değil bundan sonra neler yapıcam demelisin
Kolaylıklar diliyorum inş yavrum ve sen çok rahatlayacaksınız uyku düzeniniz oluşunca süreci yaz bizlerede
Kızlar Muş Korkut’ta 4,7 deprem oldu
Allahım psikolojim bozuldu çok korktum
Çok geçmiş olsun 7 nin üzerinde iki büyük deprem yaşamış biri olarak 20 sene geçmesine rağmen hala o psikolojiyi atamıyorum üzerimden
Vertigomu Allah şifalar versin canım annemde vardı bir taraftan diğerine dönemiyordu abim ona doktora götürürken öyle başı dönmüş ki kaza yaptık diye çığlık çığlığa kalmış abimde annem kafayı yedi diye çok korkmuştum vertigoyla tanışmamız öyle olmuştu Şifalar diliyorum

Umudum- canım çok zor durumdasın. biliyorum geçecek ve bu ayrılık size çok daha güzel bir yuvanın vesilesi olacak buna inanıyorum her şer gördükleriniz bir hayır arayın diyor ya bence bu ayrılık size hayırlargüzellikler ve huzur getirecek evliliğiniz daha kıymetlenecek inş sende olumlu düşün dua et bolca ve sana kuştan güç al Onun en çok sana ihtiyacı var o kadar acı çekiyorum ki ama yavrularım ağlarken ya da üzgünken gözümün içine bakarlarken eriyorum onlar için güçlü olmaya çalışıyorum dua et herşey çok güzel olucak

Yavaş yavaş tattır hepsinden muhallebi de yapabilirsin bak o iyi yarar hem hem de tok tutar. Rabbim kolaylık versin sana da canım.

Zaten sabrediyorum canim.nazik davranıyorum..eğer hayırsız bir evlat olsam herhalde durmazdım..ama annemdir diyorum susup oturuyorum ama bu durum mideme vurmaya başladı
Canım çok zor biliyorum ama hastalık daha hassas yapıyor belli bir yaştan sonra azıcık sabır inan yoklukları öyle acı veriyor ki Rabbim başınızdan eksik etmesin hastalığına şifa sizlerede kolaylıklar ve sabır versin

Kızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?

K Kuf çok merak ediyordum oğlunun durumunu bizde 3. Ayda gittik nöroloğa çok şükür iyi haberler aldık içimiz rahatladı umarım sende güzel haberlerle gelirsin bize de yaz mutlaka olur mu
İnşallah canım, yazarim tabii içim rahatlasa bi benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…