Kuzum doğuma + 3 kilo ile gittim. Hastaneden çıktığımda 6 kilo eksilmişti. Ama ben zaten tedavi döneminde kilo aşmıştım. Sonra meyve suları sütlü tatlılar azıcık da olsa süte yarar diye yine doğum yaptığım kiloya geldim. Şimdi dikkat ediyorum. Akşamüstleri Ata’yı arabasına koyup maskelerimizi takıp hızlıca yürüyoruz. Bakalım 10 kilo vermeyi hedefliyorum.Kızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Ben patates tadımına geçmedim. Bugün kabak tadacağız. Zeytinyağı ve su ile açacağım. Doğal tadını alsın diye.Ben başlamak istiyorum ya artık5 ay yeni bitti bizlmde ama zaten doymalık olmayacak tadımlık başlayım diyorum Bugün bi patates haşlasam mı nasıl yer acaba patatesi. Anne sütü ile mi karıştırsam
Karantinadayız malum patates var şuan elimizdeBen patates tadımına geçmedim. Bugün kabak tadacağız. Zeytinyağı ve su ile açacağım. Doğal tadını alsın diye.
Ben katılmıştım ama ertesi gün korona olduğunu öğrendik evimizde. Bıraktım mecbur. Bende vermek istiyorum az daha toparlanayım tekrar gireceğim o yarışmalaraKızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Evet kuzum. Olsun haşla bir çay kaşığı kadar bir tabağa alıp kaynamış soğumuş suyla ez. Umarım severKarantinadayız malum patates var şuan elimizdeBenim ki suyu bile ağzını büzüştürerek içiyor sevmiyor. Anne sütü başka gayesi yok umarım yer bakalım bugün için bismillah dedik açılışı yaptık
Terramycn bize de cok iyi geldi. Sabah aksam sürdüm 1 hafta . Ve gozune cok az masaj yaptim gecti şükürminikbebegim9640 canim oglunun gozu icin teramycn krem kullandim demistin nasil kullandin hangi krem gorsel paylasabilir misin ? Benim kzin sag gozu bir geciyor bir akiyor ya gecmedi gitti
Kuzum doğuma + 3 kilo ile gittim. Hastaneden çıktığımda 6 kilo eksilmişti. Ama ben zaten tedavi döneminde kilo aşmıştım. Sonra meyve suları sütlü tatlılar azıcık da olsa süte yarar diye yine doğum yaptığım kiloya geldim. Şimdi dikkat ediyorum. Akşamüstleri Ata’yı arabasına koyup maskelerimizi takıp hızlıca yürüyoruz. Bakalım 10 kilo vermeyi hedefliyorum.
Ben katılmıştım ama ertesi gün korona olduğunu öğrendik evimizde. Bıraktım mecbur. Bende vermek istiyorum az daha toparlanayım tekrar gireceğim o yarışmalaraartı bi motivasyon olur diye düşünüyorum 67 ile eve geldim şuan 64 üm. 6 7 kilo vermek istiyorum. Veririz inşallah
Bundan kullandm ama baya kullandk ya hemen faydasi olmadi malesef. Baska damla da kullandik ama en son bunu sürmüştüm byle göz icine gelecek sekilde yedirmedim icine girdigi icin uyuyacagi zamanlara denk getiriyodm eli durmuyodu çünkü. Oylelikle gecti galiba bu iyi geldi diye dusundum benminikbebegim9640 canim oglunun gozu icin teramycn krem kullandim demistin nasil kullandin hangi krem gorsel paylasabilir misin ? Benim kzin sag gozu bir geciyor bir akiyor ya gecmedi gitti
Doktor kontrolune gore yapsaydn derim göz biseye benzemez sor doktora kullanip gecen olmus diye bence danş. Bizimkilere iyi geldi ama ayji sey sizin icin de olur mu bilemem korkarim da ben oyle şeye önemli birsey sonuçta. Hastahaneye gitmezsen de arayip sor bence yine de
Ya oglani banyoya soktum tabibyeni bi huy edindik banyoda su yutmaya çalışması var. Aç da sokmuyorum ama durmuyo sıpa yüzünü yikadikca gelen suya agzini aciyo ama su versem tükürüyo su da istediginden degil. Banyoda su yuttu baya kötü oldu agzini açmadı da boğazına kaçtı cok kötü oldum o an elim ayagim titredi.napicam bu sıpayla ya gûn gectikce müzümsüzleşiyo iyice.
Canım çok zor biliyorum ama hastalık daha hassas yapıyor belli bir yaştan sonra azıcık sabır inan yoklukları öyle acı veriyor ki Rabbim başınızdan eksik etmesin hastalığına şifa sizlerede kolaylıklar ve sabır versin
Kalppare keşke diyeceğim şimdi kızlar üzülecek. O yüzden demiyorum. Anne dir canım olsun nefes alıyor ya. Sana da bol sabır diliyorum. Miden için ılık süt iç stres mideye vuruyor.
Canim selam, bu arada burada canimli cicimli yaziyorum ama bazi arkadaslar ablam yasinda sanirim @nzh @dilzarKalppare misskokulumm @bhrumtdru yazncada nedense bir tuhaf hissediyorum :) ben 29 yasndayim henuz 30 a aralikta giricem
Biz iyiyiz cok sukur cok tesekkur ederim dun annemin evini camasir suyuyla kapilar yerler halilar banyo vs heryeri temizledim koltuk ortulerini flan yikadimburayi hallettim yani neredeyse bitti. Sira benim evde ama esim hala test yaptirmamis buyuk ihtimal negatif cunku gayet iyi ve 3 hafta oluyor kendini ise cok kaptiriyor dun 1 yada 2 kez konusabildik. Bende de tat koku var ama hala cok keskin hissedemiyorum duzelir ins. Ayrica butun gun tek basima kizla ilgileniyorum. Cok söyleniyordum kiz zor yoruluyorum vs diye ama bak Allahin isine beni cezalandirdi sanirim :) sagligi yerinde olsunda bakarim tek basima.. kizdada durumlar su sekilde gubduz sallayarak uyutuyorum bir sekilde uykusunu aliyor ama gece uykuya geciste çok zorlaniyoruz acikiyor mu anlamadim ya dun aksam 9 da mama verdim 10 u geciyordu uyuttum döndü durdu yerine koyuncada agladi tekrar ayagimda salladim saat 11 i geçiyordu muhtemelen acikmisti oyle oyle yatti.. ek gidalar artinca doyup sabaha kadar yatar mi ya ? Birde gece cok donmeye çalışıyor kafasini flan kaldiriyor dun en son yastigi aldm altindan normal mi bu durum ?
Bu arada sen nasilsin annecigin nasil oldu umarim daha iyidir.
Olur güzel olur biraz yarış biraz motivasyon daha etkili olur sanırım
Beraber zayıflayalım Kisceler yoksa göbek benden önce gidecek
Bahaarr ben 31 yasindayim
Eh ablan da sayılırımama canım de bağa
Annem biraz daha iyi cok şükür ❤ sizin iyi olmaniza d a sevindim.oh gitti bitti insAllah bu hastalik.
Ayy sekerparecim kusura bakma ya kardesler 2 cocuk flan ben bir an yanıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?