2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Kuzum doğuma + 3 kilo ile gittim. Hastaneden çıktığımda 6 kilo eksilmişti. Ama ben zaten tedavi döneminde kilo aşmıştım. Sonra meyve suları sütlü tatlılar azıcık da olsa süte yarar diye yine doğum yaptığım kiloya geldim. Şimdi dikkat ediyorum. Akşamüstleri Ata’yı arabasına koyup maskelerimizi takıp hızlıca yürüyoruz. Bakalım 10 kilo vermeyi hedefliyorum.

Ben başlamak istiyorum ya artık 5 ay yeni bitti bizlmde ama zaten doymalık olmayacak tadımlık başlayım diyorum Bugün bi patates haşlasam mı nasıl yer acaba patatesi. Anne sütü ile mi karıştırsam
Ben patates tadımına geçmedim. Bugün kabak tadacağız. Zeytinyağı ve su ile açacağım. Doğal tadını alsın diye.

Ben patates tadımına geçmedim. Bugün kabak tadacağız. Zeytinyağı ve su ile açacağım. Doğal tadını alsın diye.
Karantinadayız malum patates var şuan elimizde Benim ki suyu bile ağzını büzüştürerek içiyor sevmiyor. Anne sütü başka gayesi yok umarım yer bakalım bugün için bismillah dedik açılışı yaptık

BKGK canım üslubun da sen de gayet hoşsun. Evet ben birçoğunuzun ablası yaşındayım. sıkıntı yok hitabında da. İnşallah ailecek iyileşmişsinizdir canım . Sağlıklı günler dilerim.

Kızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Ben katılmıştım ama ertesi gün korona olduğunu öğrendik evimizde. Bıraktım mecbur. Bende vermek istiyorum az daha toparlanayım tekrar gireceğim o yarışmalara artı bi motivasyon olur diye düşünüyorum 67 ile eve geldim şuan 64 üm. 6 7 kilo vermek istiyorum. Veririz inşallah

Evet kuzum. Olsun haşla bir çay kaşığı kadar bir tabağa alıp kaynamış soğumuş suyla ez. Umarım sever

Ayy kızlar canlı dersler var 2 gündür eşimle aynı saate denk geliyor nasıl başarıyorlarsa zaten haftada 3 er saat veriyoruz onun da, 2, saati aynı saate denk gelmiş bu hafta oğlan da uyumadı. Allahtan kızların dersi yoktu da baktılar onlar. Telafi eğitimleri bitti bu hafta. Haftaya ders saatlerimiz artarsa yandık maaile bakalım nasıl maceralar bekliyor bizi

Beraber zayıflayalım Kisceler yoksa göbek benden önce gidecek

minikbebegim9640 canim oglunun gozu icin teramycn krem kullandim demistin nasil kullandin hangi krem gorsel paylasabilir misin ? Benim kzin sag gozu bir geciyor bir akiyor ya gecmedi gitti
Bundan kullandm ama baya kullandk ya hemen faydasi olmadi malesef. Baska damla da kullandik ama en son bunu sürmüştüm byle göz icine gelecek sekilde yedirmedim icine girdigi icin uyuyacagi zamanlara denk getiriyodm eli durmuyodu çünkü. Oylelikle gecti galiba bu iyi geldi diye dusundum ben

Eklentiler

• 20200917_150406.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 22
Ya oglani banyoya soktum tabibyeni bi huy edindik banyoda su yutmaya çalışması var. Aç da sokmuyorum ama durmuyo sıpa yüzünü yikadikca gelen suya agzini aciyo ama su versem tükürüyo su da istediginden degil. Banyoda su yuttu baya kötü oldu agzini açmadı da boğazına kaçtı cok kötü oldum o an elim ayagim titredi. napicam bu sıpayla ya gûn gectikce müzümsüzleşiyo iyice.

Lepistesb minikbebegim9640 bende alip sureyim ya ozaman tskr ederim
Doktor kontrolune gore yapsaydn derim göz biseye benzemez sor doktora kullanip gecen olmus diye bence danş. Bizimkilere iyi geldi ama ayji sey sizin icin de olur mu bilemem korkarim da ben oyle şeye önemli birsey sonuçta. Hastahaneye gitmezsen de arayip sor bence yine de

Kafasından aşağı su dökme canım elinle dök elinle dökerken de bi yandan suyu yüzünden aşağı indir yutmasın genzine kaçmasın

Teşekkür ederim canım ❤ senin acı kaybın üzerine böyle dertlenmiş olmaktan utandım.derdini deşmekten dolayı da çok üzüldüm canım.. ama kimseye dertlenemem annemin kulağına gider üzülür diye.ama bi yandan boğuldum sanki.buraya yazdim.iste

Kalppare keşke diyeceğim şimdi kızlar üzülecek. O yüzden demiyorum. Anne dir canım olsun nefes alıyor ya. Sana da bol sabır diliyorum. Miden için ılık süt iç stres mideye vuruyor.

Teşekkür ederim surmelim..seni burada aktif gormek güzel..derdini desmek istemezdim..ama bu keşke sözü beni de biraz kendime getirdi..derin bir nefes aldım..dedim ki olsun..olsun..iyi ki var..teşekkür ederim destegin icin.❤

Bahaarr ben 31 yasindayim
Eh ablan da sayılırım ama canım de bağa
Annem biraz daha iyi cok şükür ❤ sizin iyi olmaniza d a sevindim.oh gitti bitti insAllah bu hastalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…