2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol teyzesi. Amin inşallah.Bugün 5 ay 10 günlük.
Desene 10 gün var ata ve ayşecik arasında. Bende kararsızım 6.ayı beklemek isyorum ama kilo alımı az erken mi başlasam
Umudum- senayla da kilo konusunda aynıydı nasıl şimdi ki durumu doktor mu önerdi ek gıdaya başlamanı
Pazartesi prensesim 1. Sınıfa başlıyor var mı aranızda ela ile laleyle tanışacak olan
bizzz.... ben Ela ile Laleyi seviyorum da Talatla aram yok
Evet bizde de bu sene ela lale el ele gezecek bakalım bizi nasıl atraksiyonlu günler bekliyor

canim acele etme hic elinden kayar flan Allah korusun orada yuttuğu sudan birseycik olmaz korkma ama sakin acele etme acele edince olan oluyor. Ben banyo ettirince sarki flan soyluyorum oyle oyaliyorum birde evde fileye koyuyordum en son baya sığmıyor gibiydi simdi annemdeyimde gecen dus aldim banyoda ana kucagindaydi en son ciktim sacimi kuruladım havluya sardim onuda soydum hemen aldim kucagima yikadim hemen cikincada onu direk havluya sardim yatakta kendimi kurutup giyinip onu giydirdim kolay oldu :) onun disinda suan dusa kabine havlu atiyorun onuda yatiriyorum dus basligiyla hizli hizli yikiyorum ama zor oluyor.
Helinn masallah iyi vermissin ya bende tatliyi kessem bu tempoda verecegim kesin

Bende kabak koyle de patatesten başlayim diyorm 5 ay 4 günlüğüz zaten. Ama miktarı ne kdar olacak kabız zaten daha duzelmedi de pek. Hafiften gecmeye basliyo geri kabız olur ku düşüncesi var

Bende beraber yikaniyorm hep dizime uzunlamaya koyuyorum zorluk cekmiyorm yine bacagimda ters ceviriyorm suyu dökdükçe içmeye çalışıyo hep bi anda yuttu iste kötü oldu hemen. Elini banyoda emmese rahat olacak elini kopukler kopuklemez durulamak zorunda kaliyorm hızlıca yksa agzina anında götürüyo. Artk oyuncaklari da agzina almaya basliyo oyun halisndaki oyuncagi bile cekistiriyo agzina götürüyo diş belirtisi de yok bu el agizdan ne zaman cikacak bilmiyorm

Bende kabak koyle de patatesten başlayim diyorm 5 ay 4 günlüğüz zaten. Ama miktarı ne kdar olacak kabız zaten daha duzelmedi de pek. Hafiften gecmeye basliyo geri kabız olur ku düşüncesi var
Çok az miktar ver. Tadımlık olarak verildiğinde birşey yapacağını düşünmüyorum. Benim ki yemedi bile. Diliyle ittirip duruyor umarım alışır.

CocoChanelmademoiselle
Cok cok uzuldum ya.
O boncuk gozleri ilk gordugumde bile foto atmistin ya icime islemisti.
Hic bagdastiramadim inan aklim almiyor suan.
Insallah cok cok erken seviyededir.
Rabbim insallah sifa versin.
Insallah duzelsin her sey.
Cok zorlanacaksin kimsen de yok ya annenleri cagir olmadi aysegul ya.
Orasi da kucuk yer ya baska yerlere de gorunmeyi dusundunuz mu.
O boncuk gozleriyle melisa insallah hep bacacak sana. Icini isitacak ben inaniorum. Rabbim sifasini versin. Yardimciniz olsun insallah.
Hic kendini suclama. Elinden gelenin fazlasini yaptigiba eminim.
Ilgiyle egitimle melisanin hicbir eksikligi olmayacak Allahin izniyle kendini sakin kapatma. Sana cok ihtiyaclari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…