Sağol canım benim burayı epeydir boş bıraktıydım neyse ki geri geldim☺Teşekkür ederim canım ❤ senin acı kaybın üzerine böyle dertlenmiş olmaktan utandım.derdini deşmekten dolayı da çok üzüldüm canım.. ama kimseye dertlenemem annemin kulağına gider üzülür diye.ama bi yandan boğuldum sanki.buraya yazdim.iste
Teşekkür ederim surmelim..seni burada aktif gormek güzel..derdini desmek istemezdim..ama bu keşke sözü beni de biraz kendime getirdi..derin bir nefes aldım..dedim ki olsun..olsun..iyi ki var..teşekkür ederim destegin icin.❤
Bahaarr ben 31 yasindayim
Eh ablan da sayılırımama canım de bağa
Annem biraz daha iyi cok şükür ❤ sizin iyi olmaniza d a sevindim.oh gitti bitti insAllah bu hastalik.
Olur güzel olur biraz yarış biraz motivasyon daha etkili olur sanırım
Bende 65 ile hamile kaldım 72 ile girdim doğuma Doğumdan. Sonra 67 idim şimdi 69 a dayandım bu hafta çok karalıyım başlıyorum 9 kiloyu verecem inşKızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Oyle yapiyorm hani döker dökmez elimde silerim burnuna kdar ki kaçmasin diye yalıyo resmen bugn ödümü kopardı. Kafasina da fazla dökmem 2 3 sefer iyice yikansjn diye yüzüne getirmem hic. Zaten el banyodayken bile agzinda hic el çıkmıyo elini köpüklüyorum hemen ağzına götürüyo acele iş yapiyorn hep ondanKafasından aşağı su dökme canım elinle dök elinle dökerken de bi yandan suyu yüzünden aşağı indir yutmasın genzine kaçmasın
Bizde de aynı durum kaşıkla verince içiyor ama birde biberonu hiç çekmiyofım alsın diye bazen ben kazanıyorum bazen o ağzını doldurup püskürtüyorBenim kız mamayı da anne sütünu de can hıraş içiyor.nornal mi? Debelene debelene mahfoluyoruzkarnı mı tok diyorum ama biliyorum aç
bizzz.... ben Ela ile Laleyi seviyorum da Talatla aram yokPazartesi prensesim 1. Sınıfa başlıyor var mı aranızda ela ile laleyle tanışacak olan
bizzz.... ben Ela ile Laleyi seviyorum da Talatla aram yok
Ela ile lalenin babası hahahahahTalat kim ayy
Ben anlamadım yaaEla ile lalenin babası hahahahahay kizlar guldurdunuz beni ya
Aaa meşhur Talat. Talat anteni ilet. ilet Talat ilet.Talat kim ayy
Patatesi nasil verdin ve 3 gün kurali var mı.?Benim oğlan çığlık çığlığa ayyneşeden ağlarken kafasına göre. Normal mi bu çığlıklar 2 gündür çığlığı basıp geziyor internetten bakıyorum iletişim için diyor. Patatesi de eh ağzı büzüştüre büzüştüre Verdim biraz. Benim ki zor mu ne alışacak kaşıkla çıkardı zaten ittirdi diliyle elimle verdim azar azar yalandı biraz. Yarın yine vereceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?