2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım benim burayı epeydir boş bıraktıydım neyse ki geri geldim☺
Olur güzel olur biraz yarış biraz motivasyon daha etkili olur sanırım

Benim kız mamayı da anne sütünu de can hıraş içiyor.nornal mi? Debelene debelene mahfoluyoruz karnı mı tok diyorum ama biliyorum aç

Kızlar ya ben doğumdan önceki kilona 5 kg kalmıştı ki tekrar kilo almaya basladim ve göbeğim çıktı.
Kk da zayıflama yarışmasına mi katılsam acep sizler ne durumdasınız?
Bende 65 ile hamile kaldım 72 ile girdim doğuma Doğumdan. Sonra 67 idim şimdi 69 a dayandım bu hafta çok karalıyım başlıyorum 9 kiloyu verecem inş

Kafasından aşağı su dökme canım elinle dök elinle dökerken de bi yandan suyu yüzünden aşağı indir yutmasın genzine kaçmasın
Oyle yapiyorm hani döker dökmez elimde silerim burnuna kdar ki kaçmasin diye yalıyo resmen bugn ödümü kopardı. Kafasina da fazla dökmem 2 3 sefer iyice yikansjn diye yüzüne getirmem hic. Zaten el banyodayken bile agzinda hic el çıkmıyo elini köpüklüyorum hemen ağzına götürüyo acele iş yapiyorn hep ondan

Benim kız mamayı da anne sütünu de can hıraş içiyor.nornal mi? Debelene debelene mahfoluyoruz karnı mı tok diyorum ama biliyorum aç
Bizde de aynı durum kaşıkla verince içiyor ama birde biberonu hiç çekmiyofım alsın diye bazen ben kazanıyorum bazen o ağzını doldurup püskürtüyor

ben buyuk oğlana 57 ile hamile kaldım 70 de doğurdum 9. aylıkken oğlum ben 62 kiloyla küçük oğlana hamile kaldım ve 76 kiloyu gördüm ki aman tanrimmmm hantallastim resmen. şimdi mi 59 oldum. ilk başta çok hızlı kilo verdim şimdi de azar azar gidiyor ama umarım 55te durabilirim. korkuyorum bazen kendimden. yorgunluktan sanirim oldu böyle

CocoChanelmademoiselle canım inan içim bir hoş oldu.şimdi sana cok büyük görev düşüyor.. öncelikle otizm ile ilgili kitaplar okumalı ve bu konuya hakim kişilerle iletişim halinde olmalısın.doktorunu dinle.kizinda gordugun her ne varsa degisik gelen doktorunu ara bilgilendir. Forumda otizmli çocugu olan anneler var.ben bazen bakiyorum.sen de bak firsat buldukca. Her ne kadar hoş seyler yasanmasa da evlatlar icin küs durulmaz. K Kuf blupun yazdıkları çok etkili tekniklerdi.mesela ayakkabi giydirme vs benim yeni duydugum bir teknik ve bence cok mantikli.blup belli ki bilgili bu konuda.kaldi ki otizm ile ilgili birkac sayfada yorumunu da görmüştüm.buradan bilgi verirse seviniriz.

Cocom canim..kendini uzme ne olur.. sen iyi bir annesin..surekli dertleniyorsun.boyle olmasan bu kadar dertlenir miydin hic? . ben nedense otizm degil de uyaran eksikligi gibi hissediyorum.kelime dagarcigi nasil? Kac kelimeli cumle kullanıyor? Ve atipik otizm de olabilir. Yani cesitleri var.otizm her zaman hayata engel degil.cok iyi bir egitim ve ilgi ile cok normal bir hayat surebilir

Kendi icine kapanip kendini heder etme.bulundugun yerde cevren olmadigini soyluyorsun hep. Buraya firsat buldukca yazarsin.ama tabi simdi kucuk melisa icin ekran ve telefon kapanacak mecbur. Seni seviyoruz ❤

Simdi goz temas surenizi uzatmaya calisin.once 2 saniye ile baslayin.

D dilzar bizim öğretmenimiz birer sayfa l çizgi == çizgi/ çizgi \ çizgi O daire ,C bide yarım ters ay vermis.

Benim oğlan çığlık çığlığa ayy neşeden ağlarken kafasına göre. Normal mi bu çığlıklar 2 gündür çığlığı basıp geziyor internetten bakıyorum iletişim için diyor. Patatesi de eh ağzı büzüştüre büzüştüre Verdim biraz. Benim ki zor mu ne alışacak kaşıkla çıkardı zaten ittirdi diliyle elimle verdim azar azar yalandı biraz. Yarın yine vereceğim bakalım

Patatesi nasil verdin ve 3 gün kurali var mı.?

bugün bebeklerde bir farklılık var mı???? benimki uyumuyor sinirli sürekli altına yapıyor en son yüzde işedi yıkadım şimdi emiyor şükür ki bugün onu da istemiyordu. sırtım öyle ağrıyor ki anlatamam bu arada cocoyu eşime yönlendirdim kızlar. o da fizyoterapist ve özel eğitimde çalışıyor. umarım iyi haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…