2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok az miktar ver. Tadımlık olarak verildiğinde birşey yapacağını düşünmüyorum. Benim ki yemedi bile. Diliyle ittirip duruyor umarım alışır.
Yedigi kdar veririm bende heralde ya insallah sever. Yogurt ve labneyi görünce kafasını cevirmeye basliyo artk istemiyor kesinlikle. Ahh yogurdu nasil sevdireceksem

CocoChanelmademoiselle canim 2 gündür aklımdan cikmiyorsun ama bak gör kizin düzelecek çünkü o bakışlarindan onu görüyorum sen ilgi alakayi eksik etme fazlasini yap esinde destek olsun is guc onemli dgil herseyi ikinci plana atsin iyi bir egitimle kisa surede atlatacaksinz insallah Bahar dedi dersin. Öpüyorum kuzuyu.

Gerxi ben veriyim desem cok acılı yiyorlsr ben bile fzla sevmiyorm yediremem hep ayri yapmam lazim yavas yavas baharata alistiririm. Salca olmaz diye biliyordm ben

Ben çocuklarımın hepsinee normal yemek yedirdim canım acısız baharatsız yapıyorum hiç uğraşamam öyle püreyle neyle hem yenir mi o ayy yağsız tuzsuz

Bugün ki ölçüde 1 cm düşmüştü fark eger devam ederse götüreceğim canım

Ben çocuklarımın hepsinee normal yemek yedirdim canım acısız baharatsız yapıyorum hiç uğraşamam öyle püreyle neyle hem yenir mi o ayy yağsız tuzsuz
İlk bile mi oyle verdn direk yksa alistirma evresi yapip tek tek verdin mi anlamadim ne bilim ya bi de zaten benm bebe reflü baharat veremem belki de ben ilerler belki diye

Ahhh ahh ne yaşadığını unutup ne yaşayacağına endeksle artık kendini nasıl baş edilir onunla ilgilen canım benim inşallah düzelecek 2 yaş çok büyük yaş değil sen elinden gelenin en iyisini yaparsın eminim şokta olduğun için kötü olman normal bebeğim ama kızın için topla kendini birlikte savaşın

Benimki de yoğurdu ogurdu durdu gözüm korktu sanki büyük oglan hic aksilik etmemişti

2 de kedi var demek.yani verilir evet
gülme sevgi onlar da gece uyandırıp mama istiyorlar uyanmazsan da yüksekte ne varsa yere atar olmadi mi gelir saçını çeker hafiften omzuna vurur. biri 7 biri 5 yıldır bizimle artık herkes herkesin açığını biliyor

Zeyay1420 6kilo 100 gr . Artık kilo durumunun da az olduğunu söylüyor doktor . 300 gr almış . Ek Gıdaya başlayabilirsin dedi . Yoğurt , meyve püreleri ve sebze çorbaları dene dedi . Bugün yeşil mercimek çorbasının suyundan verdim biraz . Bir de yoğurt verdim . Tattırıyorum ama ittiriyor hep . Sanki hep böyle olacak gibi , kendimi çok güçsüz hissediyorum .

Umudum-
Rabbim ferahlatsin.
Insallah esin kurtulsun bir an once. Rahata kavusun. Cok cok zor rabbim yardimciniz olsun. Var mi bir gelisme
Gözaltı süreleri uzamış . Sanki zaman durmuş gibi . Ben burda bu haldeyken , zaman geçmiyorken kim bilir ne yapıyordur o . Son kez nezarette gördüm . Keşke görmeseydim . Gözümün önünde hep o son hali var .gün geçtikçe omuzlarıma binen yük daha da ağırlaşıyor .

Bravo iyi yetişiyorsunuz ben yapamam sanırım kendi kılımı tozumu anca temizliyorum oğlanınbile şimdiden dökülüyor saçları yataktan bi kalkıyor hep dökülmüş. İş biter mi kediyle ama çok güzel bir durum onlara da yuva olmanız Ne şanslılar

Annisler ben ek gidaya basladim ya ufaktan kabak verdim ilk kiz gunde 2 kez kaka yapmaya basladi normalde gunde 1 kez yada 2 gunde 1 yapiyordu iyimi geldi acaba ya. Verdiğimide biliyorsunuz 1 tatli kasigi 1 yemek kasigi

inan bizde şanslıyız. terapi gibi sevgileri. evet zorlugu var tabi ki. masrafi da var ama inan degiyor. hem su dunyada birilerinin yuregine dokunmus olma hissi bile yetiyor. Allahin bize emanet edilmis sessiz kullaridir hayvanlar

Annisler ben ek gidaya basladim ya ufaktan kabak verdim ilk kiz gunde 2 kez kaka yapmaya basladi normalde gunde 1 kez yada 2 gunde 1 yapiyordu iyimi geldi acaba ya. Verdiğimide biliyorsunuz 1 tatli kasigi 1 yemek kasigi
kabak lifli gıdalardan olduğu için normal. balkabağı da ver bahar. çok yararlı. ben 2 taneyi küp küp doğrayıp attım buzluğa 1 sene yeter bize ❤

Canlarım Allah razı olsun hepinizden.tek tek alıntı yapamıyorum böyle toplu cevap vereyim.inanın desteğinizi derinden hissediyorum.nolursa olsun kızımı kurtaracağım,asla pes etmek yok.gerekirse 5 sene 10 sene.yada ömür boyu.tvyi duvardan söktük.telefonu kızım uyanıkken elime almamaya çalışıyorum.hayatımda artık hiç bi şekilde tv olmayacak.özel eğitim kurumuyla görüştüm yarın sabah ilk işimiz eğitime başlamak olacak.rapor çıkana kadar ücretsiz eğitim verebileceklerini söylediler.ne kadar inatçı olsa da beslenmesini düzene sokacağım.şeker içeren besinler vermeyeceğim daha çok probiyotik yoğurt yumurta et tavuk sebze ağırlıklı besleyeceğim.reddedecek ama zorlayacağım çünkü beslenme de hafızasını çok etkiliyor.mamayı ve biberonu hayatımızdan tamamen çıkaracağım.temizlik vs ötede dursun.1 dakikasını bile ilgisiz bırakmıycam.bu süreçte oğlumunda ilgisiz kalmaması için bakıcı tutmaya karar verdik.Kızımla aktiviteler yaparken oğlumu da baş ucumda tutacağım izlesin bizi oda birşeyler öğrenir belki.kanat çırparken,anlamsız hareketler yaparken,hep engel olacağım dikkatini başka yöne çekeceğim kendi iç dünyasına asla döndürmemeye çalışıcam.bugün her ne kadar zorlansa da ağlasa da bi kaç saniye olsun göz kontağı kurmayı başardık.önümde uzun zorlu bi süreç var.biliyorum kilit nokta benim.ne kadar eğitim alsa da asıl eğitimi evde benimle alacak.uykusunda bile kendini yalnız hissetmesine izin vermeyeceğim.Rabbim yardımcımız olsun.sizleri çok seviyorum.

bu arada K Kuf desteğin için teşekkür ederim.evet hoş şeyler yaşanmadı ama öyle içimde kin nefret barındıran bi insan değilim.sende değilsindir eminim ki.zaten seninle birebir kötü bir diyaloğumuz hiç olmadı.hepimiz anneyiz evlat yetiştiriyoruz,duyarlı davranışın için tekrar teşekkürler.

Helinnnnn canım sana çoooookkk çok teşekkür ederim.sende eşinde çok yardımcı oldunuz.Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…