2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
CocoChanelmademoiselle
Canim yazilanlari yeni okudum bir onceki mesajinda rapor cikarmamaktan soz etmissin tam onun için yazacaktim hangi ogretmenmis sana rapor cikarma 2 saat yetmez diyen cok merak ettim. Ben özel eğitim de calisiyorum. Ve o iki saat ne kadar kıymetli inanamazsin. Kac ogrencimizi mezun ettik biz haftada iki saatle otizimli. Sana onerilerim soyle olacak. Oncelikle anlastigin kurumda melisayi derse alacak tek ogretmen olsun. İlk surecte bag anlaminda bu cok onemli. Ve bu ogretmen mümkünse alan ogretmeni olsun. Bazi kurumlar cocuklari her ders baska ogretmenle derse sokuyorlar. Bu konuda kuruma ozellikle bunu belirt. Dil konusma terapisti olan bi kurum olursa bir artıyla baslarsin bunu da arastir. Kizinin yuzde 90 orani olduğunu dusunmuyorum. Suan pandemiden dolayi oranlari yuzde 90 olaral sabitledi hastaneler. Yeni rapor cikana kadar her cocugun raporunu yuzde 90 olarak isleyecekler ondan kaynakli olduğunu dusunuyorum. Raporun aciklama kisminda gerekli bilgileri yazacaklardir. Asil oran bu sekilde anlaşılır. Kesinlikle şeker ve iceren seylerden uzak tut. Bu en hassas noktalardan biri.

Kac diyorlar canim ben 2bin duydum
canim paket paket ama en üst paketi 3ü bulan var. veremem valla şu anda zaten izindeyim.
büyüğü bu gece sallamadan uyutabildim çok şükür. küçüğü ne yazık ki emerek uyuyor ya da emzik desteğiyle. bakayım enerjim yerinde olursa bu ara bende buna yogunlasacam cunku esim de ben de pert olduk bu hafta. şimdilik not alıyorum. iki tane olunca karıştırırım unuturum diye. 3 gün sonra bakacam yazdıklarıma nerde yanlış varsa ona odaklanacam

Benim Li de emerek uyuyor ve asla emzik almıyor Günde 1-2 saat uyuyorum

Günaydın kızlar gerçi biz annelere gün erkenden ayıyor da neyse
Minnoşlar napıyorlar biz dönme işini unuttuk yatmıyor çünkü beyfendi kucakcı oldu iyice bir de arkasına ben oturuyorum bana dayanıp oturuyor oyuncak oynarken. Her yere dokunmak istiyor sürekli eli havada bir o tarafa bir bu tarafa uzatıyor kendini. Her odada bir favorisi var onlara dokunmadan geçmiyoruzuyanık kalma süresi 2 saate çıktı şükür son yarım saati mızırdanarak geçse de kalabiliyor artık çok ağlamadan. Bu sabah kahvaltıyı beraber yaptık. Bisküvi yapmıştım dondurucudaydı.çıkarttım bir tane kaynattım ezdim içine yumurta sarısı, lor peyniri ve az da tuzsuz tereyağı ekledim. Baya severek yedi mama sandalyesine oturuyor ama henüz önüne koyduğum yiyeceği alıp ağzına götürmeyi beceremiyor iyice bir desteksiz otursaydı pankek, krep vs yapıp önüne koyacam inşallah.
Uyku meselesi de fena değil eğitime başladım demiştim gece uykusuna yatarken sorun çıkarmıyor şükür beşiğine bırakıyorum emziğini verip hafif pış pış yapıyorum kendi bir o yana bir bu yana derken uyuyor. İşte gündüz emme işini uykuda yaptığımız için beşiğe koyamıyorum mecbur uyutup yanına uzanıp emziriyorum sıpanın. Eşim evde olmasa şu biberonları mamayı alıp atacam. Sabahtan beri vermedim mesela mama oynata oynata her odada biraz emzirdim kahvaltısını da yaptı eşim hadi mamasını da hazırla diyor hemen adam mama delisi oldu. Kızlarım mamayla mı büyüdü hep emzirdim ne karışıyorsun dur bakalım uyusun uykusunda emziririm ben yine dedim sustu. Böyle böyle bir umut biberonu bıraktırırım belki. En azından artık uaynıkken de tutup 2 fırt çekiyor buna da şükür

Eveeett oglum ilk defa biseyi byle cok yemek istedi.
Yumurta kaynattim sarisina yag koydum az bseyde su ile actm cok sevdi baya bi yedi yemek istedi hatta bi ona bi kendime seklinde yiyordk benim elimdekilere bile göz koydu resmen patates haslayacagim oglen de yine yağ ile iyice ezerim bakalm yiyecek mi

Pekmez vermeyin kızlar bu sefer de yoğurdu sade yemez azar azar verin. Ben yoğurdu bimden alıyorum sütü de dost yoğurt ile mayaliyorum ekşi olmuyor aklinizda bulunsun.

Pekmez 5 aydan snra verilir dimi ağır gelmez cok su içmiyor çünkü daha
Afiyet bal olsun şifa olsun kuzuma

onu da deneyeyim sagol cnm :)
bence benimde max 5 saattir. eskiden 9 saat yetmez 10 saat uymalıyım derdim vay bee
Ya bnde ise gittigimde 7 saat uyuyordum birde butun gun esniyordum daha erkn yatmaliyim diyordum şimdi 4 saat uyusam ohh iyi uyudum diyorum
misskokulumm canim benimkide oyle herseyi ellemk istiyor buldugu ne varsada agzina sokuyir hemde agzina vura vura sanirim dislerden su sira yere koydugumda yuzustu dönüyor agliyor ya dahada donmuyor emekleme flanda yok. Ne zaman emekleyecek ki normal mi bu durum ? He birde kucagimda ayakta tuttugunda zipliyor

Benim ki yemiyor ya patatesi başka deneyeceğim

Yazık ya bir anne sütü olamaz tabi tadı annesi napsın zamanla alışır.
Dün benimkine limon verdik sofraya atılıp duruyordu dedim verin şuna limonu görsün gününü ayy bi aldı nasıl emiyor sıpa hiç mi yüzünü ekşitmezsin elinden almasak daha emecek bir beni emmiyon doğru dürüst başka hiçbişeyi affetmiyon minnoş dedim

BKGK normal gelişimdeler canım emeklemek için çok erken. Yani emekleyenler var tabi bu dönemde sürünenler falan ama benim çocuklar hep 9 aylık olunca emekledi. 6-7 aylıkken de oturdular desteksiz. Emeklemek de şart değil aslında direk sıralamaya başlayıp yürüyen bebek de çok. Emeklemeye başlayınca yerden kırıntı toplayıp ağızlarına götürüyorlar bir de bunlar her dönemin sıkıntısı ayrı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…