canim paket paket ama en üst paketi 3ü bulan var. veremem valla şu anda zaten izindeyim.Kac diyorlar canim ben 2bin duydum
Pekmez koy içineYedigi kdar veririm bende heralde ya insallah sever. Yogurt ve labneyi görünce kafasını cevirmeye basliyo artk istemiyor kesinlikle. Ahh yogurdu nasil sevdireceksem
Benim Li de emerek uyuyor ve asla emzik almıyorcanim paket paket ama en üst paketi 3ü bulan var. veremem valla şu anda zaten izindeyim.
büyüğü bu gece sallamadan uyutabildim çok şükür. küçüğü ne yazık ki emerek uyuyor ya da emzik desteğiyle. bakayım enerjim yerinde olursa bu ara bende buna yogunlasacam cunku esim de ben de pert olduk bu hafta. şimdilik not alıyorum. iki tane olunca karıştırırım unuturum diye. 3 gün sonra bakacam yazdıklarıma nerde yanlış varsa ona odaklanacam
Pekmez 5 aydan snra verilir dimi ağır gelmez cok su içmiyor çünkü dahaPekmez koy içine
bence benimde max 5 saattir. eskiden 9 saat yetmez 10 saat uymalıyım derdim vay beeBenim Li de emerek uyuyor ve asla emzik almıyorGünde 1-2 saat uyuyorum
Pekmez 5 aydan snra verilir dimi ağır gelmez cok su içmiyor çünkü daha
Afiyet bal olsun şifa olsun kuzumaEveeett oglum ilk defa biseyi byle cok yemek istedi.
Yumurta kaynattim sarisina yag koydum az bseyde su ile actm cok sevdi baya bi yedi yemek istedi hatta bi ona bi kendime seklinde yiyordk benim elimdekilere bile göz koydu resmenpatates haslayacagim oglen de yine yağ ile iyice ezerim bakalm yiyecek mi
onu da deneyeyim sagol cnm :)inan bizde şanslıyız. terapi gibi sevgileri. evet zorlugu var tabi ki. masrafi da var ama inan degiyor. hem su dunyada birilerinin yuregine dokunmus olma hissi bile yetiyor. Allahin bize emanet edilmis sessiz kullaridir hayvanlar
kabak lifli gıdalardan olduğu için normal. balkabağı da ver bahar. çok yararlı. ben 2 taneyi küp küp doğrayıp attım buzluğa 1 sene yeter bize ❤
Ya bnde ise gittigimde 7 saat uyuyordum birde butun gun esniyordum daha erkn yatmaliyim diyordum şimdi 4 saat uyusam ohh iyi uyudum diyorumbence benimde max 5 saattir. eskiden 9 saat yetmez 10 saat uymalıyım derdim vay bee
Pekmez konusunda brsey yazmamissin cok sifali birsey iyi olur vermek isterim acikcasi nasi verecegim yazarsan cok sevinirim 5 ay 5 günlük olduAfiyet bal olsun şifa olsun kuzuma
Benim ki yemiyor ya patatesi başka deneyeceğimEveeett oglum ilk defa biseyi byle cok yemek istedi.
Yumurta kaynattim sarisina yag koydum az bseyde su ile actm cok sevdi baya bi yedi yemek istedi hatta bi ona bi kendime seklinde yiyordk benim elimdekilere bile göz koydu resmenpatates haslayacagim oglen de yine yağ ile iyice ezerim bakalm yiyecek mi
Neden bütün bebekler patatesi sevmedi yaPatates ne kadar yüz ekşitebilir ki
Patatesi soğanla haşladım püre yaptım benimki sevdiNeden bütün bebekler patatesi sevmedi yabenimki de nefret etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?