2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar mama sandalyesi sizce şart mı ben evde çok eşya seven biri değilim o yüzden gereksiz ya da çok az kullanacağım şeyler almak istemiyorum
Ben hem mama sandalyesi hemde masa sandalye olanlarından düşünüyorum sizce birde önerdiklerinizi yazar maınnz

Eklentiler

• 5EB68319-0215-4CFE-8A79-F25888D5258D.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
Pureyi blenderla mi yapiorsunuz.baska turlu olmaz herhalde degil mi.

Dokttor bana 1 ay kabuk havuc patates pirinc corbasi puresi yap dedi. Ben1 2 yaptim.da.
Mesela bugun taze fasulye yapmis annem ezsem versem ama salcali ve tuzlu iste. Bilemedim.

bir araştırma vardı emeklemeden yürüyen çocuklarla ilgili hep psikolojik bir problemle karşılaşılmış ve ortak nokta buydu emeklememek. aslında teşvik etmek gerekiyor bebekleri. emeklemek ciddi bir egzersiz onun için sevdiği oyuncaklara yönlendirerek bol bol oyunlar oynayacaz

Dokttor bana 1 ay kabuk havuc patates pirinc corbasi puresi yap dedi. Ben1 2 yaptim.da.
Mesela bugun taze fasulye yapmis annem ezsem versem ama salcali ve tuzlu iste. Bilemedim.
tuz vermeyin 1 yasa kadar en azindan. sonra da az tuzlu yapin. ben herseyi az tuzlu yapiyorum. esim yine tuz az diyor tuh diyorum yine mi olmadi

Emeklemesini nasil tesvik edelim Helinnnnn onune oyuncakk koyarak.
Baska ne yapabiliriz ki.
Bir gun uyanicazve emekliyor mu olacak.nasildi bu surec. Az mi kaldi acaba ama daha 5 ay 1 haftaligiz. Oturamior ki daha kendisi.
Ben de tuzsuz yapiorum dedigin gibi.
Ne egzersiz yaptirsak bu bebeler sence uzmansin sonucta daha iyi fikirlerin vardir.

Ya hiç duymamıştım demek psikolojik bir etki bırakıyor . Ben kızlarda emeklemeyi öğrettim. Öğrenilen bir davranış emeklemek. Şuan oğlanın da keyfi yerindeyken yüzüstü bırakıyoruz önüne oyuncak vs koyuyoruz çok uzak da değil yakın da. Bacaklarını toplayıp popoyu kaldırıp kendini iterek ulaşmaya çalışıyor. Ablaları da yanında emekler pozisyonda duruyor falan bakalım daha zamanı var olur inşallah 3 ay içinde

Patatesi soğanla haşladım püre yaptım benimki sevdi soğan sarımsak katıyorum pürelerine çorbalarına kızlar aklınızda olsun
Sizde 3 gün kuralı yaptınız mi. Ne bilim hiç bişeyi sevmiyor gibi salatalık bile kemirmiyor anca emecek. Yoğurt mu versem acaba onu sever mi deneyim diyorum

Suyuna biraz ekmek ez yedir canım. Asya çok seviyor ekmekle yedirince

Sizde 3 gün kuralı yaptınız mi. Ne bilim hiç bişeyi sevmiyor gibi salatalık bile kemirmiyor anca emecek. Yoğurt mu versem acaba onu sever mi deneyim diyorum
İlk kabak ve havuçta yaptım bir de yoğurt ve yumurta sarısında. Gerisini koyverdim aman dedim bize 3 gün mü vermişler şimdi et suyu ekliyorum pürelerine 2 gündür bakalım şimdiye kadar bir kızarıklık vs olmadı şükür.salatalık dün verdim eline emdi suyunu yiyemeyince sinirlendi paşa bey

Selam kizlar benim minnoş 2 yemek kaşığı yoğurt yedi uykusu bol olsun şimdi yatırdım.
Kızlar kirmizi kapya biberden ezme yapacağım dışarı çıkmam lazım kücük te uyuyo ortancinin kitaplarını alacaktık güya gidemedik

Ben patates yapacaktim güya valla üşendim yapmadımbaska kolay ne yapsam dedim evdeki seftali geldi aklima cam rende ile yaptm cok sevdi oyle baya da yedi tabi ilk surat berbattı ama snra alıştı ağzını açtı yedi bağırsağına da iyi gelir hem kabızlık vardı. Yağ verecegim düzelsin karnı diye ama sabah yumurta sarisina kattim ya o yeterli gelir mi diye düşündüm bilemedim

Ya benim bebede reflü varya fikri olanlar yda reflu sorunu yaşayanlar nasil ve neler yedirmeliyim neler yasak. Baharat reflüyü tetikler mi eğer reflu gecmezse 6 aydan snra ilac başlarız demişti doktor çünkü. Nasil ve neler yapmalıyım.???

Canım bizde reflu olmadığı halde bende baharat atmıyorum sadece tuz yağ salca ile yapıyorum yemeklerimizi. Baharat tetikliyor diye biliyorum

Yoğurt verdim ağzını bile açmadı pekmez koydum onda da aynı. Bu iş beklediğimden de zor olacak

Canım bizde reflu olmadığı halde bende baharat atmıyorum sadece tuz yağ salca ile yapıyorum yemeklerimizi. Baharat tetikliyor diye biliyorum
Pff reflü kötü oldu bize ya. Kv anlamiyolar yediklerinixden verin bsey olmaz dio gerci bizde laf ebesi cok yedirin hadi bi öğunle karnini doyurun diyolar hemen daha yeni basladim halbuki benden gizlu verirlerse gecmez bu reflü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…