2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben

Eklentiler

• 20200918_181946.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 54
Ya burun temizliğini nasil yapiyosunuz artk ben cok zorlaniyorm aglaya aglaya kafayi ceviriyor kolay yolu yok mu bunun
Canım benim el lazeri var onu tavanda gezdirip temizliyorum. Veya küçük el fenerini kullanıyorum. İlgisi baya yoğun oluyor. cep telefonun el fenerinide kullabilirsin birkaç kez onunla da temizledim.

Şeftali kabızlık yapar yalnız kabak ver bence o çalıştırır
Bizimkinde var AR mama kullanıyoruz bugün kontrolümüz vardı sormayı unutmuşum arayıp soracağım sana da yazarım.

Şeftali kabızlık yapar yalnız kabak ver bence o çalıştırır

Bizimkinde var AR mama kullanıyoruz bugün kontrolümüz vardı sormayı unutmuşum arayıp soracağım sana da yazarım.
Hadi ya ben seftali migdeye iyi gelir diye düşündüm ya unutma beni etiketle sorunca ben unuturum kesin. Bizde o mamadan kullaniyorz aptamilin sizde mi aptamil ar yksa baska marka mi.?

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 5 ay 2 günlük olduk. Kilomuz fena artmamış boyumuz çok iyi uzamış yüzde 75 e gelmişiz bizim kız safinaz gibi bişey olacak anlaşılan ince uzun baş çevresi de 1 cm uzamış bıngıldak küçük ama kapalı değil hala dedi. Çok hareketli gördü hoppala önerdi. Ayağa kalkınca hopluyor yazan arkadaş Kimdi hatırlamıyorum ama bence sen de hoppala al bizimki de öyle hiç durmuyor yerinde. Ek gıdaya da geçiyoruz sebze meyve yoğurt şeklinde gidicez ama bizim doktor 2 kaşık ver dedi kendi kaşığıyla bakalım ben de yarın kabakla başlayacağım inşallah ek gıdada bari üzmez bizi bu kız

Canım benim el lazeri var onu tavanda gezdirip temizliyorum. Veya küçük el fenerini kullanıyorum. İlgisi baya yoğun oluyor. cep telefonun el fenerinide kullabilirsin birkaç kez onunla da temizledim.
Burnuna bakmak icin telefnun fenerini yakiyorm zaten hep de burnuna yaklastirdigim an biliyi ve kafayi ceviriyo iste oynuyorm bi yandan oyuncak da gosteriyorm onlara yönelsin diye yok töbee bisey dikkatini cekmiyo o an

Ya aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben
Ben bunun 4 aydan itibaren olanını almıştım ama sevmedi benim oğlan bazıları mama yapıp onla karıştırılıyo benim aldığım suyla yapılıyodu bi türlü sevdiremedim bıraktım

Canım senmişsin şimdi gördüm öyle zıplıyorsa sen de hoppala alabilirsin. Yürüteci önermiyorum ama hoppala doğru kas gruplarını çalıştırıyor dedi doktorumuz

Oioi nin para tuzağına ben De düştüm hanımlar takip ediyordum bayadır ilk kez bu fiyata gördüm aldım. Daha bişey yediği de yok çocuğun şu tabağın hayrına yer inşallah

Eklentiler

• 1F26F33D-1CB2-43E6-B029-B50660C90EF0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 57
Oioi nin para tuzağına ben De düştüm hanımlar takip ediyordum bayadır ilk kez bu fiyata gördüm aldım. Daha bişey yediği de yok çocuğun şu tabağın hayrına yer inşallah
Ben de bugün e bebeğe baktım diğer tabaklar saklama kapları falan 45 50 ye geliyordu 89 a bunu aldım bölmeleri falan da var bir süre sonra birden fazla çeşit olduğunda lazım olur nasılsa diye düşündüm. Ben de düştüm yani önlüğü almadım ama

Kizlar selam kabaktan sonra bugun patates denedik Masallah benimki baya baya yemeyi öğreniyor gibi insallah yemek konusunda beni üzmeyecek gibi duruyor
Kizlar ben annemdeyim ya burada kucuk yeğenlerim geldiginde bile kizi elletmiyorum malum korona var birde kucuk oldugu icin kıyamıyorum hic ablamlar geliyor 5 dk arabasinda diyelim yukari cikip birsey alicam dondugumde bir bakiyorum dudaklari buzup bana bakiyor. Ben bugun anladm ki ben kizi birakip ise gidemeyecegim biraz kısarız bir sure idare ederiz ama cocugumu bu kucuk yasinda bu ortamda birakmak istemiyorum zaten dogru durust bakacak kimsede yok annem cok yasli pandemi var koyde zaten ablami dusunuyorum oda bakamam dedi beli agriyormus cocuk kaldiramazmis mecbur bakici tutacaktim ona da guven olmaz o yuzden birakacagim buyuk ihtimal. Esime bugun telefonda soyledim konusuruz dedi calismami istiyor cunku cok zorlanicaz evin kredisi cok yuksek ama olsun ben kizimi kimselere birakamam bana ihtiyaci var cunku simdiden dusununce bile kotu oluyorum. Isyernede hep gelicem dedim en son aradiklarinda bütçe yapiyoruz bahar annelik ic gudusudur gelemm dersen anlarz ona gore tecrubelo bir adam almamiz lazm ve ona gore butceyo y.disina bildiricez senin donmeni bekliyoruz ama yanlis anlama flan dediler. Bende kesin gelicem dedim kasim ayinda. Simdi ise nasil soylicem tazminatimida yakmak istemiyorum bu durumda alabilme imkanim var mi acaba ? Bilginiz varmi kizlar is yero kres imkanı saglayamiyorsa vermek zorunda diye bir yerde okumustum iyice araştırmam lazim.

Aynen şuan hepsi dolmaz ama sonra sonra kullanılır evet 135 e geldi bana da hepsi. Ah yavrular güzel güzel yeseler keşke

Ya maşallah senin kıza. İnşallah böyle devam eder annesi benim ikinci günüm daha ama hiç iyi gitmiyoruz beni zorlayacak gibi. İş konusunda da ben çalışıyorum ama annem geliyor çok şükür bakmaya ilçeden geliyor Pazartesi sabah cuma da gidiyor. Bi sene bu şekilde bakacağız sonrası nasıl olur bakalım. Bu dönemde bakıcı çok zor. Annem şuan kimse ile görüşmüyor evinde bahçesinde uğraşıyor. Bir yere giderimde virüs getiririm çocuğa diye hep tedirgin. Bakıcının çokda umrunda olmaz yani. He annem dikkat etti de ne oldu. Biz getirdik yani. Geleceği varsa malum sende biliyorsun geliyor her türlü. Ama bu iş mevzusu da çocuklar için her dönem sıkıntı. 2 yaşında arkadaşımın kızı her sabah ağlıyor ben giderken diyor. Nereye kadar çalışmayacaksın ki çalışan anne olmak Zor tabi.

Yani zorlansanız da üstesinden gelebilecekseniz kimseye bırakma tabi Bahar cım. Ücretsiz izin imkanın varsa onu iste şirketten. Anladığım kadarıyla kurumsal bir şirket.tazminat için şirketin çıkış vermesi gerekiyor diye biliyorum. Yine de araştır tabi. Bırakıp gitmek zor ama çalışmak da lazım. Keşke annelere 3 yaşına kadar yarı maaşlı izin verselerdi. Ben gidip geliyorum. Esnek çalışıyoruz. Korona sonrasını bilemiyorum bende. Hayırlısı olsun hakkında. Evden çalışmayı da önerebilirsin şirketine.

Tesekkür ederim canım ev tamamen cennet gibi bir sürü çocuk var apartmanda bahceli bebişimizin uguru çok mutluyuz her isteyene nasip etsin inş

Ay cok sagol canım Sanırım dediğin gibi oldu psikoloji çok etki ediyomuş ek besin nasıl gidiyor bizimki hevesli bir yumurtayı sevemedik okumak istiyorum kacırdıklarımı ancak düzene girdik bizde

Hayırlı olsun evin canım bu ne ya herkesler taşındı bebek olunca sığmafınız mı kız hepiniz
Yok kız her yer çocuk esyası hoş ben cok ayrıntıyı esyayı seviyom.bide biriktiyom yok ilk çicegi kitabı vs.ev yetmedi çok ii denk geldi bizim eski ev sahibi ilana koydu hemen aldık çocuga kamera almam gerek tavsiye edebileceginiz biley var mı

Basın sagolsun rabbim taksiradını affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…