- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Canım benim el lazeri var onu tavanda gezdirip temizliyorum. Veya küçük el fenerini kullanıyorum. İlgisi baya yoğun oluyor.Ya burun temizliğini nasil yapiyosunuz artk ben cok zorlaniyorm aglaya aglaya kafayi ceviriyor kolay yolu yok mu bunun
Şeftali kabızlık yapar yalnız kabak ver bence o çalıştırırBen patates yapacaktim güya valla üşendim yapmadımbaska kolay ne yapsam dedim evdeki seftali geldi aklima cam rende ile yaptm cok sevdi oyle baya da yedi tabi ilk surat berbattı ama snra alıştı ağzını açtı yedi bağırsağına da iyi gelir hem kabızlık vardı. Yağ verecegim düzelsin karnı diye ama sabah yumurta sarisina kattim ya o yeterli gelir mi diye düşündüm bilemedim
Bizimkinde var AR mama kullanıyoruz bugün kontrolümüz vardı sormayı unutmuşum arayıp soracağım sana da yazarım.Ya benim bebede reflü varya fikri olanlar yda reflu sorunu yaşayanlar nasil ve neler yedirmeliyim neler yasak. Baharat reflüyü tetikler mi eğer reflu gecmezse 6 aydan snra ilac başlarız demişti doktor çünkü. Nasil ve neler yapmalıyım.???
Bide öyle deneyeyim bakalım sevecek mi minik cadı sağol canımPatatesi soğanla haşladım püre yaptım benimki sevdisoğan sarımsak katıyorum pürelerine çorbalarına kızlar aklınızda olsun
Hadi ya ben seftali migdeye iyi gelir diye düşündümŞeftali kabızlık yapar yalnız kabak ver bence o çalıştırır
Bizimkinde var AR mama kullanıyoruz bugün kontrolümüz vardı sormayı unutmuşum arayıp soracağım sana da yazarım.
Burnuna bakmak icin telefnun fenerini yakiyorm zaten hep de burnuna yaklastirdigim an biliyi ve kafayi ceviriyo iste oynuyorm bi yandan oyuncak da gosteriyorm onlara yönelsin diye yok töbee bisey dikkatini cekmiyo o anCanım benim el lazeri var onu tavanda gezdirip temizliyorum. Veya küçük el fenerini kullanıyorum. İlgisi baya yoğun oluyor.cep telefonun el fenerinide kullabilirsin birkaç kez onunla da temizledim.
Ben bunun 4 aydan itibaren olanını almıştım ama sevmedi benim oğlanYa aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben
Canım senmişsin şimdi gördüm öyle zıplıyorsa sen de hoppala alabilirsin. Yürüteci önermiyorum ama hoppala doğru kas gruplarını çalıştırıyor dedi doktorumuzonu da deneyeyim sagol cnm :)
Ya bnde ise gittigimde 7 saat uyuyordum birde butun gun esniyordum daha erkn yatmaliyim diyordum şimdi 4 saat uyusam ohh iyi uyudum diyorum
@misskokulumm canim benimkide oyle herseyi ellemk istiyor buldugu ne varsada agzina sokuyir hemde agzina vura vura sanirim dislerden su sira yere koydugumda yuzustu dönüyor agliyor ya dahada donmuyor emekleme flanda yok. Ne zaman emekleyecek ki normal mi bu durum ? He birde kucagimda ayakta tuttugunda zipliyor
Ben de bugün e bebeğe baktım diğer tabaklar saklama kapları falan 45 50 ye geliyordu 89 a bunu aldım bölmeleri falan da var bir süre sonra birden fazla çeşit olduğunda lazım olur nasılsa diye düşündüm. Ben de düştüm yaniOioi nin para tuzağına ben De düştüm hanımlartakip ediyordum bayadır ilk kez bu fiyata gördüm aldım. Daha bişey yediği de yok çocuğun şu tabağın hayrına yer inşallah
Canım bunlarda katkı maddesi var. Ben herseyini kendim yapıyorum . Yazık katkılı gıda bizlere bile zarar.Ya aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben
Aynen şuan hepsi dolmaz ama sonra sonra kullanılır evetBen de bugün e bebeğe baktım diğer tabaklar saklama kapları falan 45 50 ye geliyordu 89 a bunu aldım bölmeleri falan da var bir süre sonra birden fazla çeşit olduğunda lazım olur nasılsa diye düşündüm. Ben de düştüm yaniönlüğü almadım ama
Ya maşallah senin kıza. İnşallah böyle devam eder annesi benim ikinci günüm daha ama hiç iyi gitmiyoruzKizlar selam kabaktan sonra bugun patates denedik Masallah benimki baya baya yemeyi öğreniyor gibi insallah yemek konusunda beni üzmeyecek gibi duruyor
Kizlar ben annemdeyim ya burada kucuk yeğenlerim geldiginde bile kizi elletmiyorum malum korona var birde kucuk oldugu icin kıyamıyorum hic ablamlar geliyor 5 dk arabasinda diyelim yukari cikip birsey alicam dondugumde bir bakiyorum dudaklari buzup bana bakiyor. Ben bugun anladm ki ben kizi birakip ise gidemeyecegim biraz kısarız bir sure idare ederiz ama cocugumu bu kucuk yasinda bu ortamda birakmak istemiyorum zaten dogru durust bakacak kimsede yok annem cok yasli pandemi var koyde zaten ablami dusunuyorum oda bakamam dedi beli agriyormus cocuk kaldiramazmis mecbur bakici tutacaktim ona da guven olmaz o yuzden birakacagim buyuk ihtimal. Esime bugun telefonda soyledim konusuruz dedi calismami istiyor cunku cok zorlanicaz evin kredisi cok yuksek ama olsun ben kizimi kimselere birakamam bana ihtiyaci var cunku simdiden dusununce bile kotu oluyorum. Isyernede hep gelicem dedim en son aradiklarinda bütçe yapiyoruz bahar annelik ic gudusudur gelemm dersen anlarz ona gore tecrubelo bir adam almamiz lazm ve ona gore butceyo y.disina bildiricez senin donmeni bekliyoruz ama yanlis anlama flan dediler. Bende kesin gelicem dedim kasim ayinda. Simdi ise nasil soylicem tazminatimida yakmak istemiyorum bu durumda alabilme imkanim var mi acaba ? Bilginiz varmi kizlar is yero kres imkanı saglayamiyorsa vermek zorunda diye bir yerde okumustum iyice araştırmam lazim.
Yani zorlansanız da üstesinden gelebilecekseniz kimseye bırakma tabi Bahar cım. Ücretsiz izin imkanın varsa onu iste şirketten. Anladığım kadarıyla kurumsal bir şirket.tazminat için şirketin çıkış vermesi gerekiyor diye biliyorum. Yine de araştır tabi. Bırakıp gitmek zor ama çalışmak da lazım. Keşke annelere 3 yaşına kadar yarı maaşlı izin verselerdi. Ben gidip geliyorum. Esnek çalışıyoruz. Korona sonrasını bilemiyorum bende. Hayırlısı olsun hakkında. Evden çalışmayı da önerebilirsin şirketine.Kizlar selam kabaktan sonra bugun patates denedik Masallah benimki baya baya yemeyi öğreniyor gibi insallah yemek konusunda beni üzmeyecek gibi duruyor
Kizlar ben annemdeyim ya burada kucuk yeğenlerim geldiginde bile kizi elletmiyorum malum korona var birde kucuk oldugu icin kıyamıyorum hic ablamlar geliyor 5 dk arabasinda diyelim yukari cikip birsey alicam dondugumde bir bakiyorum dudaklari buzup bana bakiyor. Ben bugun anladm ki ben kizi birakip ise gidemeyecegim biraz kısarız bir sure idare ederiz ama cocugumu bu kucuk yasinda bu ortamda birakmak istemiyorum zaten dogru durust bakacak kimsede yok annem cok yasli pandemi var koyde zaten ablami dusunuyorum oda bakamam dedi beli agriyormus cocuk kaldiramazmis mecbur bakici tutacaktim ona da guven olmaz o yuzden birakacagim buyuk ihtimal. Esime bugun telefonda soyledim konusuruz dedi calismami istiyor cunku cok zorlanicaz evin kredisi cok yuksek ama olsun ben kizimi kimselere birakamam bana ihtiyaci var cunku simdiden dusununce bile kotu oluyorum. Isyernede hep gelicem dedim en son aradiklarinda bütçe yapiyoruz bahar annelik ic gudusudur gelemm dersen anlarz ona gore tecrubelo bir adam almamiz lazm ve ona gore butceyo y.disina bildiricez senin donmeni bekliyoruz ama yanlis anlama flan dediler. Bende kesin gelicem dedim kasim ayinda. Simdi ise nasil soylicem tazminatimida yakmak istemiyorum bu durumda alabilme imkanim var mi acaba ? Bilginiz varmi kizlar is yero kres imkanı saglayamiyorsa vermek zorunda diye bir yerde okumustum iyice araştırmam lazim.
Tesekkür ederim canım ev tamamen cennet gibi bir sürü çocuk var apartmanda bahceli bebişimizin uguru çok mutluyuz her isteyene nasip etsin inşhakkınızda hayırlısı dilzarim...
tv konusunda katılıyorum sana canımm
ne atakmıs ya
bu ataklar bize hep patak patak
ojjgeldinn jadem beaanabüün beaa biz ağynı beaa
ya bizim kiz da bugun abisinden iki defa dayak yedi.bile isteye vurdu cok üzüldüm ya..hadi umut küçük ama benim oglan 3.5 yaşında koca çocuk
hayirlisi olsungule gule oturun
ebrum dadlı dillim güleryüzlum a ceylan gözlüm niredesin sen
Ay cok sagol canım Sanırım dediğin gibi oldu psikoloji çok etki ediyomuş ek besin nasıl gidiyor bizimki hevesli bir yumurtayı sevemedik okumak istiyorum kacırdıklarımı ancak düzene girdik bizdeJadesi hoşgeldin canım tatilin güzel geçmiş ne güzel enerji depoşamışsın darısı seneye bize inşallah
Alya86 kolay gelsin canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz süt konusunda da sütü düşünmeyince artıyor sen şimdi taşınma olayına kanalize olunca süt kendiliğinden arttı bence. Ben geçen ay hep sağıyordum çok az çıkıyordu üzülüyordum şimdi her fırsatta emziriyorum hiç sağım yapmıyorum göğüslerim sertleşmeye bile başladı tekrar ekstra bir şey de kullanmıyorum kendi haline bıraktım.
Yok kız her yer çocuk esyası hoş ben cok ayrıntıyı esyayı seviyom.bide biriktiyom yok ilk çicegi kitabı vs.ev yetmedi çok ii denk geldi bizim eski ev sahibi ilana koydu hemen aldık çocuga kamera almam gerek tavsiye edebileceginiz biley var mıHayırlı olsun evin canım bu ne ya herkesler taşındı bebek olunca sığmafınız mı kız hepiniz
Basın sagolsun rabbim taksiradını affetsinKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?