- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Hayırlı olsun çok büyük şans gerçektenTesekkür ederim canım ev tamamen cennet gibi bir sürü çocuk var apartmanda bahceli bebişimizin uguru çok mutluyuz her isteyene nasip etsin inş
İçi nasil hic bi fikrim yok bunun bi de gecesi gündüzü diye de olani var ne farki varsa acaba... Katı birsey mi oluyor bunlar meyveli sebzeli cesitli bsey buBen bunun 4 aydan itibaren olanını almıştım ama sevmedi benim oğlanbazıları mama yapıp onla karıştırılıyo benim aldığım suyla yapılıyodu bi türlü sevdiremedim bıraktım
Yaa ben diger mama gibidir diye düşünerek almak istedim zaten mama iciyor hep büyüdükçe de karnı onunla doymaz diyerek bi yere gittigimde vs bundan veririm gece flan da diye düşündüm aslındaCanım bunlarda katkı maddesi var. Ben herseyini kendim yapıyorum . Yazık katkılı gıda bizlere bile zarar.
Canım ben bebeği vm901 kullanıyorum. Memnunum tek problem çocuğun yanında bulunan kamera baglanti kablosu ile çalışıyor kablosu uzun ama olmasaydı daha iyiydi. Birde xiaomi öneriyorlardi evinde İnterneti varsa.Yok kız her yer çocuk esyası hoş ben cok ayrıntıyı esyayı seviyom.bide biriktiyom yok ilk çicegi kitabı vs.ev yetmedi çok ii denk geldi bizim eski ev sahibi ilana koydu hemen aldık çocuga kamera almam gerek tavsiye edebileceginiz biley var mı
Ek gıda fena gitmiyor canım günde 2 öğün vermeye çalışıyorum bir gün kahvaltı veriyorum bir gün vermiyorum gibi. Sabah boynunun altında döküntü vardı küçük küçük vucuduna baktım başka bir yerde yok sıcaktan mı yoksa yediği bişey mi dokundu diye düşünüyorum şimdiAy cok sagol canım Sanırım dediğin gibi oldu psikoloji çok etki ediyomuş ek besin nasıl gidiyor bizimki hevesli bir yumurtayı sevemedik okumak istiyorum kacırdıklarımı ancak düzene girdik bizde
Sade yoğurdu çoğu bebek sevmez aslında canım pürelere geçince bir yoğurt bir püre verirsin öyle öyle alışır. Yoğurt çorbası yapabilirsin pirinç unuyla. Probiyotik mayalar var organik onlarla da mayalayabilirsin. Ben kefir mayası bulup kefir başlayım diyorum bir ara hep mayalıyordum evde yoğurda karışırıp koyuyordum sofraya.Günaydınlar
Ek gidacilar selam
Benim oglan da yoğurt sevmedi ogurdu çıkardı. biraz eksikliği de oluyor tabiSuRMeLi dost yoğurt demiş onunla mi denesem acaba katkili diye pek istemiyordum ama bilemedim bi ara annem probiyotige takip activa ile mayaliyordu o da katkili sonucta bilemedim ne yapacağım salı başladım dün vermeyi unuttum zaten
Canim hala blenderle mi yapiyorsun püreleri. Tam mi eziyorsun blenderleEk gıda fena gitmiyor canım günde 2 öğün vermeye çalışıyorum bir gün kahvaltı veriyorum bir gün vermiyorum gibi. Sabah boynunun altında döküntü vardı küçük küçük vucuduna baktım başka bir yerde yok sıcaktan mı yoksa yediği bişey mi dokundu diye düşünüyorum şimdidün et suyuyla sebze çorbası yapmıştım bir de yoğurt vardı 2 haftadır verdiğim şeyler farklı bir şeye de geçmedik bilemedim hiç. Bir gözlemleyim bakalım. Yoğurt hergün vermeye çalışıyorum bir gün meyve püresi diğer gün sebze püresi içine irmik de pişiriyorum kıvamlandırıyorum. Şimdilik iyi şükür kaşığa heyecanlanıyor seviniyor falan bakalım.
Sade yoğurdu çoğu bebek sevmez aslında canım pürelere geçince bir yoğurt bir püre verirsin öyle öyle alışır. Yoğurt çorbası yapabilirsin pirinç unuyla. Probiyotik mayalar var organik onlarla da mayalayabilirsin. Ben kefir mayası bulup kefir başlayım diyorum bir ara hep mayalıyordum evde yoğurda karışırıp koyuyordum sofraya.
Canım herzaman mayalık kalmayabiliyor kızlarım sağolsunlar kaşık kaşık yiyorlar. Bende bimin yoğurdu ile mayaliyorum sen bi kere al mayala sonrasında mayalık ayır ben bugün yine mayalayacagim dün mayalık ayirdim bakalimGünaydınlar
Ek gidacilar selam
Benim oglan da yoğurt sevmedi ogurdu çıkardı. biraz eksikliği de oluyor tabiSuRMeLi dost yoğurt demiş onunla mi denesem acaba katkili diye pek istemiyordum ama bilemedim bi ara annem probiyotige takip activa ile mayaliyordu o da katkili sonucta bilemedim ne yapacağım salı başladım dün vermeyi unuttum zaten
Dün ben yogurt yemiyodu bizimki şeftalili rendeden gecirdim az seftali az yogirt seklinde yedirdim denedim yer mi diye gayet gzelxe yedi. Sade seklinde yemeyecek galibaGünaydınlar
Ek gidacilar selam
Dün ben yogurt yemiyodu bizimki şeftalili rendeden gecirdim az seftali az yogirt seklinde yedirdim denedim yer mi diye gayet gzelxe yedi. Sade seklinde yemeyecek galiba
Aynen bencede bakalm ilerde nasil olur yine mi tek sevmezler acabamisskokulumm haklı olabilir sade sevmemis olabilirler diyoruz ya her çocuk farklı diye büyük oğlum hiç zorlanmadı hala yoğurt canavarı corba yanında bile yoğurt ister
Hadi hayırlı olsun inşallah kolaylıklar diliyorumSünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Kıvamını ayarlayabiliyorsu n ama sulu yinedeİçi nasil hic bi fikrim yok bunun bi de gecesi gündüzü diye de olani var ne farki varsa acaba... Katı birsey mi oluyor bunlar meyveli sebzeli cesitli bsey bu
Yaa ben diger mama gibidir diye düşünerek almak istedim zaten mama iciyor hep büyüdükçe de karnı onunla doymaz diyerek bi yere gittigimde vs bundan veririm gece flan da diye düşündüm aslında
sen başladın mı tadıma ben 6 ayı bekleyeceğimMerhaba kızlar nasılsınız ? İş konusunda bence haklısın bahar en güzeli imkn varsa bakmak bende istifa ettim mecburen... ek Gıda konusunda pek aynı fikirde değiliz grupla çok katılamıyorum size tadım kısmına yeni başlıyoruz biz , çoğu maşallah baya ilerlemiş. Çocukların bağırsak florası bizim yemeklerimize uygun değil. Damak tadları tam oluşmadı yani yağlı tuzlu lezzetli yesinler için çooook erken . Kaşık mamaları ar değilde Aptamil in serisine bak kuzum . Kavanoz mama da tek katkı maddesi olmayan mulipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?