2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bunun 4 aydan itibaren olanını almıştım ama sevmedi benim oğlan bazıları mama yapıp onla karıştırılıyo benim aldığım suyla yapılıyodu bi türlü sevdiremedim bıraktım
İçi nasil hic bi fikrim yok bunun bi de gecesi gündüzü diye de olani var ne farki varsa acaba... Katı birsey mi oluyor bunlar meyveli sebzeli cesitli bsey bu
Canım bunlarda katkı maddesi var. Ben herseyini kendim yapıyorum . Yazık katkılı gıda bizlere bile zarar.
Yaa ben diger mama gibidir diye düşünerek almak istedim zaten mama iciyor hep büyüdükçe de karnı onunla doymaz diyerek bi yere gittigimde vs bundan veririm gece flan da diye düşündüm aslında

Canım ben bebeği vm901 kullanıyorum. Memnunum tek problem çocuğun yanında bulunan kamera baglanti kablosu ile çalışıyor kablosu uzun ama olmasaydı daha iyiydi. Birde xiaomi öneriyorlardi evinde İnterneti varsa.

Sevgi22884550 nzh99
Sağolun kızlar kabul etmezler evden calismayi cunku yanimdaki kadin çok gıcık bizim müdürde öyle sağı solu belli olmuyor şansıma ben hamileyken genel müdürde değişti yabancı adam Meksika lı önceki karadeniz liyi halden ağlıyordu şimdi burada anlatamazsın. Bakalım araştıracagim önce haklarımı vs sonra güzelce konuşacağım

Günaydınlar
Ek gidacilar selam
Benim oglan da yoğurt sevmedi ogurdu çıkardı. biraz eksikliği de oluyor tabi SuRMeLi dost yoğurt demiş onunla mi denesem acaba katkili diye pek istemiyordum ama bilemedim bi ara annem probiyotige takip activa ile mayaliyordu o da katkili sonucta bilemedim ne yapacağım salı başladım dün vermeyi unuttum zaten

Ay cok sagol canım Sanırım dediğin gibi oldu psikoloji çok etki ediyomuş ek besin nasıl gidiyor bizimki hevesli bir yumurtayı sevemedik okumak istiyorum kacırdıklarımı ancak düzene girdik bizde
Ek gıda fena gitmiyor canım günde 2 öğün vermeye çalışıyorum bir gün kahvaltı veriyorum bir gün vermiyorum gibi. Sabah boynunun altında döküntü vardı küçük küçük vucuduna baktım başka bir yerde yok sıcaktan mı yoksa yediği bişey mi dokundu diye düşünüyorum şimdi dün et suyuyla sebze çorbası yapmıştım bir de yoğurt vardı 2 haftadır verdiğim şeyler farklı bir şeye de geçmedik bilemedim hiç. Bir gözlemleyim bakalım. Yoğurt hergün vermeye çalışıyorum bir gün meyve püresi diğer gün sebze püresi içine irmik de pişiriyorum kıvamlandırıyorum. Şimdilik iyi şükür kaşığa heyecanlanıyor seviniyor falan bakalım.
Sade yoğurdu çoğu bebek sevmez aslında canım pürelere geçince bir yoğurt bir püre verirsin öyle öyle alışır. Yoğurt çorbası yapabilirsin pirinç unuyla. Probiyotik mayalar var organik onlarla da mayalayabilirsin. Ben kefir mayası bulup kefir başlayım diyorum bir ara hep mayalıyordum evde yoğurda karışırıp koyuyordum sofraya.

BKGK işin de çok iyiymiş bir daha bulamazsın belki öyle bir iş bilemedim iyi düşünmek lazım. Tabiki zor bebeği bırakmak ama nihayetinde onun geleceği için de çalışıyorsun. Bakıcı tutsan da annen gelse yanında dursa mesela öyle de olabilir güven sağlayana kadar.

Canim hala blenderle mi yapiyorsun püreleri. Tam mi eziyorsun blenderle

Canım herzaman mayalık kalmayabiliyor kızlarım sağolsunlar kaşık kaşık yiyorlar. Bende bimin yoğurdu ile mayaliyorum sen bi kere al mayala sonrasında mayalık ayır ben bugün yine mayalayacagim dün mayalık ayirdim bakalim

Dün ben yogurt yemiyodu bizimki şeftalili rendeden gecirdim az seftali az yogirt seklinde yedirdim denedim yer mi diye gayet gzelxe yedi. Sade seklinde yemeyecek galiba

Herkese günaydınnn
Ama bana aymadı
Sıpa erkenden kalkiyo 9 9 buck gbi yine yatiyo uyuyo ama ben o uyuyunca yatiyim diyorum olmuyo yarm saat debeleniyorm tam daliyimmm derkeeennn uyaniyo geri hemen.
Ya uyu ya uyuma diyorum resmen kandırıyo beni

Dün ben yogurt yemiyodu bizimki şeftalili rendeden gecirdim az seftali az yogirt seklinde yedirdim denedim yer mi diye gayet gzelxe yedi. Sade seklinde yemeyecek galiba
misskokulumm haklı olabilir sade sevmemis olabilirler diyoruz ya her çocuk farklı diye büyük oğlum hiç zorlanmadı hala yoğurt canavarı corba yanında bile yoğurt ister

Merhaba kızlar nasılsınız ? İş konusunda bence haklısın bahar en güzeli imkn varsa bakmak bende istifa ettim mecburen... ek Gıda konusunda pek aynı fikirde değiliz grupla çok katılamıyorum size tadım kısmına yeni başlıyoruz biz , çoğu maşallah baya ilerlemiş. Çocukların bağırsak florası bizim yemeklerimize uygun değil. Damak tadları tam oluşmadı yani yağlı tuzlu lezzetli yesinler için çooook erken . Kaşık mamaları ar değilde Aptamil in serisine bak kuzum . Kavanoz mama da tek katkı maddesi olmayan mulipa

Kıvamını ayarlayabiliyorsu n ama sulu yinede

sen başladın mı tadıma ben 6 ayı bekleyeceğim
Ben ilk igünler olmasa da yemek düşünüyorum pişirip en son tuz atacağım atmadan önce de birazcık alacağım miniğim için yemek olursa seçici olmaz her tada alışsın diye düşünüyorum
Tabi herkes farklı düşünüyor bu konuda iştahları bol olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…