- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)Canım senmişsin şimdi gördüm öyle zıplıyorsa sen de hoppala alabilirsin. Yürüteci önermiyorum ama hoppala doğru kas gruplarını çalıştırıyor dedi doktorumuz
Sünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
İyi haşlayıp çatalla eziyorum artık canım pütürleri de rahat yutuyor şükür.Canim hala blenderle mi yapiyorsun püreleri. Tam mi eziyorsun blenderle
hadi sağsağlim atlatın inşallah canım Hayırlu uğurlu olsun. Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin inşallahSünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Geçmiş gitmiş olsun haydoma hayırlı olsun inşallahHaydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Mesai saatleri çok uzunmuş canım süt izni falan kullandırsalardı keşke 3 gibi gelsen eve ne iyi olurdu. O kadar uzun süre ayrı kalmak gerçekten zor şuan çok küçükler. Beb çalıştım kızlarımda 4 aylıkken ama 8 de gidip 11 de çıkıyordum gelene kadar sabah uykusundan yeni uyanmış oluyorlardı. Şu durumda dediğin gibi istifa etmek en doğrusu gibi. Hatta 2.yi de yap ikisini birden büyütüp öyle dön işemisskokulumm canim oylede dusundum ama annemde derman yok birde bakiciyla flan ugrasamaz cocukta etkilenir birde bende duygusalım cok icim elvermeyecek sanirim. Ayrica ise baslarsam sabah 7 de cikip aksam 7 de gelecegim cok zor olacak, ogretmn flan olsaydm en azindan yarim gun gibi ama bizde oyle degil ozel sektor hemde is yeri anneme cok uzak annem bizede gelmek istemiyor benim ev biraz sessiz sakin kadin cok sıkılıyor. E annemde de gelen gidenin haddi hesabi yok. Cocugumdan onemli degil mecbur artık kısıcaz cani sagolsun herseyidd olmayiversin sagligi yerinde olsun 2 bucuk yasina kadar kizimin yaninda durmayi düşünüyorum. ebru_can_ebru canim birde etrafımdaki cocuklara bakıyorum kucuk yasta annesi bırakıp ise gidenlerde hep bir problem var sanki. Kimle konustuysamda sakn birakma cok pismanim diyorlar.
Aklımda canım bende atacağım inşaallahSuRMeLi kapya biber demişken çok faydalı bir sebze. Hazır mevsimi de gelmişken pazardan aldık doğrayıp direk dondurucuya attım. Oğlanın çorbalarına, pürelerine katmak için hem salça gibi tat verir aklınızda bulunsun. Az önce biraz kapya, küçük bir havuç ve kabaktan püre yapıp zeytinyağı ekledim. Güzel olmuştu tadı da. İkindi vakti de elma ve armut püresi yapacam inşallah.
SuRMeLi kapya biber demişken çok faydalı bir sebze. Hazır mevsimi de gelmişken pazardan aldık doğrayıp direk dondurucuya attım. Oğlanın çorbalarına, pürelerine katmak için hem salça gibi tat verir aklınızda bulunsun. Az önce biraz kapya, küçük bir havuç ve kabaktan püre yapıp zeytinyağı ekledim. Güzel olmuştu tadı da. İkindi vakti de elma ve armut püresi yapacam inşallah.
Ohh ellerine sağlık afiyetle yiyin canım ben de çok yapardım da bu yıl yapmıycam gelen giden olmaz zaten eşim de sevmez ezme tarzı pek. Yoksa neler yapardım sirke, zeytinyağı ve sarımsak üçlüsünden seneye inşallahAklımda canım bende atacağım inşaallah
Insta da bir arkadaş minik minik doğramış sarımsakla birlikte buzluğa atmış çıkarınca içerisine çemen tozu koyuyormuş. Bende denemek istiyorum. Ay ben kış hazırlığını çok seviyorum☺
Oyy ne guzel insallah sorunsuz ağrısız atlatsin minik. Gecmis olsun smdidenSünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Bi denerim ya yer yada yemex artk baksin tadina biKıvamını ayarlayabiliyorsu n ama sulu yinede
Ohh masalh insallah cabuk gecer. Bence erkenden yaptirmak cok iyi bu yüzden bence bekleyen anneler hemen yaptirin derim fzla hareket olmadan.Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
canim evet oyuncak koy farklı yönlere ama destek ver zorlanıyorsa. misal önce göğüs altına bir destek verebilirsin. oturmasa arkasında otur oyuncakları yukarıdan da farklı acılardan göster baksın ulaşmaya çalışsın. karin altına yastık köy dizleri üstüne gelecek şekilde ellerini yere bastırsın hissetsin bu kaslarını farkına varsın. dönme yoksa onun için de yapabilirsin. sonrasında biraz kuvvetlenince emekleme posizyonunda ileriye oyuncak koyup sen bi bacak bi el şeklinde destek vererek emeklemeyi ona gosterebilirsin. yani olayin asli onlar kesfetmediyse siz gosterin ama kaslari zayig oldugu icin destek verin. zaten meraklilar sadece guvene ihtiyaçları var.Emeklemesini nasil tesvik edelimHelinnnnn onune oyuncakk koyarak.
Baska ne yapabiliriz ki.
Bir gun uyanicazve emekliyor mu olacak.nasildi bu surec. Az mi kaldi acaba ama daha 5 ay 1 haftaligiz. Oturamior ki daha kendisi.
Ben de tuzsuz yapiorum dedigin gibi.
Ne egzersiz yaptirsak bu bebeler sence uzmansin sonucta daha iyi fikirlerin vardir.
antilop modeli hala kullanıyoruzİkeanın mama sandalyesini almak istiyorum var mı kullanan ?
bahar canim bu konuda detayli görüşelim ben birçok şeyden yararlandım ve haklar konusunda çok araştırdım.misskokulumm canim oylede dusundum ama annemde derman yok birde bakiciyla flan ugrasamaz cocukta etkilenir birde bende duygusalım cok icim elvermeyecek sanirim. Ayrica ise baslarsam sabah 7 de cikip aksam 7 de gelecegim cok zor olacak, ogretmn flan olsaydm en azindan yarim gun gibi ama bizde oyle degil ozel sektor hemde is yeri anneme cok uzak annem bizede gelmek istemiyor benim ev biraz sessiz sakin kadin cok sıkılıyor. E annemde de gelen gidenin haddi hesabi yok. Cocugumdan onemli degil mecbur artık kısıcaz cani sagolsun herseyidd olmayiversin sagligi yerinde olsun 2 bucuk yasina kadar kizimin yaninda durmayi düşünüyorum. ebru_can_ebru canim birde etrafımdaki cocuklara bakıyorum kucuk yasta annesi bırakıp ise gidenlerde hep bir problem var sanki. Kimle konustuysamda sakn birakma cok pismanim diyorlar.
canim valla sağlam kolay taşınıyor parça temini kolay ama içine minder al mutlaka. bebekler ilk etapta geriye atıyor basını çarpıyor. şimdi 2 yaşında olacak mindersiz kullanıyoruz tepsiyi de çıkardık bizimle aynı masayı kullaniyorHelinnnnn acaba alsam Mı O sandalyeyi memnun musunuz?
itiraf edin bende o bilgiler çok yok zaten. bebeklerden biliyorum daha çok huylarından felanKizzzz nisan anneleri ya bu grup bi benim mi beynimi yakiyoisimler benziyor kim kimdi ayırt edemiyodum profil fotolarınız da benzer olmuş iyice koptum gittim
İyi olmaya çalışıyorum , Sena çok zorluyor beni gerçekten Cinnet geçirmek üzereyim . Yemiyor içmiyor uyumuyor.Yanımda annem var , ek gıda konusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ben yapmaya çalışırken o da çocuğun yemediğini görünce abuk subuk şeyler yapıyor iyice sinirleniyorum. Çocuk yoğurdu yemedi gitmiş içine toz şeker atmış nasıl yiyor diyor . Tadına bir baktım şekerli . Çok zordayım çok .rabbim sabrımı sınıyor hep en zayıf olduğum noktalardan . Neler hayal ediyordum , üç gün kuralı hak getire zaten ama hiç düşündüğüm gibi olmuyor hiç bir şey . Eşimden de hiç bir haber yok . Gözaltı süreleri uzamıştı en son , savcılık ifadesi için bekliyorlar . İsyan Boyutuna az kaldı artık . Okul da idare ediyordu beni bir haftadır . Tabletimi yaptırdım ancak yine bağlanamadım derse . Sağolasun zümrem halletti Yerime o anlattı .her şey üstüme üstüme geliyor
Umudum- ses ver naptın nasılsın? Eşin nasıl? Sena kuşum nasıl?
Bende 6.ayı beklemek istiyorum ama kilosu az olduğu için eşimde ablamda en azından tadımlara başlayalım 6.ayda da öğünlere geçeriz yavaş a diyorlar büyük kızımda zorlanmamıştım hiç bakalım bunda neler bekliyor bizi bu ay doktor kontrolüde yokZeyay1420 6kilo 100 gr . Artık kilo durumunun da az olduğunu söylüyor doktor . 300 gr almış . Ek Gıdaya başlayabilirsin dedi . Yoğurt , meyve püreleri ve sebze çorbaları dene dedi . Bugün yeşil mercimek çorbasının suyundan verdim biraz . Bir de yoğurt verdim . Tattırıyorum ama ittiriyor hep . Sanki hep böyle olacak gibi , kendimi çok güçsüz hissediyorum .
"Allahı bize emanet edilmiş sessiz kullarıdır hayvanlar" demişsin ya ne güzel bir ifade ne güzel bir bakış açısıinan bizde şanslıyız. terapi gibi sevgileri. evet zorlugu var tabi ki. masrafi da var ama inan degiyor. hem su dunyada birilerinin yuregine dokunmus olma hissi bile yetiyor. Allahin bize emanet edilmis sessiz kullaridir hayvanlar
kabak lifli gıdalardan olduğu için normal. balkabağı da ver bahar. çok yararlı. ben 2 taneyi küp küp doğrayıp attım buzluğa 1 sene yeter bize ❤
Benimde eşimle başım dertte habire başımda mama yapayım mı diye ben memeye döndürmeye çalışıyorum kucağımda emme pozisyonuna getirip oyun oynuyorum eşim çocuk aç sen oyalanıyorsun diyip elinde mamaya geliyor çok zor işim çokkkGünaydın kızlar gerçi biz annelere gün erkenden ayıyor da neyse
Minnoşlar napıyorlar biz dönme işini unuttuk yatmıyor çünkü beyfendi kucakcı oldu iyice bir de arkasına ben oturuyorum bana dayanıp oturuyor oyuncak oynarken. Her yere dokunmak istiyor sürekli eli havada bir o tarafa bir bu tarafa uzatıyor kendini. Her odada bir favorisi var onlara dokunmadan geçmiyoruzuyanık kalma süresi 2 saate çıktı şükür son yarım saati mızırdanarak geçse de kalabiliyor artık çok ağlamadan. Bu sabah kahvaltıyı beraber yaptık. Bisküvi yapmıştım dondurucudaydı.çıkarttım bir tane kaynattım ezdim içine yumurta sarısı, lor peyniri ve az da tuzsuz tereyağı ekledim. Baya severek yedi mama sandalyesine oturuyor ama henüz önüne koyduğum yiyeceği alıp ağzına götürmeyi beceremiyor iyice bir desteksiz otursaydı pankek, krep vs yapıp önüne koyacam inşallah.
Uyku meselesi de fena değil eğitime başladım demiştim gece uykusuna yatarken sorun çıkarmıyor şükür beşiğine bırakıyorum emziğini verip hafif pış pış yapıyorum kendi bir o yana bir bu yana derken uyuyor. İşte gündüz emme işini uykuda yaptığımız için beşiğe koyamıyorum mecbur uyutup yanına uzanıp emziriyorum sıpanın. Eşim evde olmasa şu biberonları mamayı alıp atacam. Sabahtan beri vermedim mesela mama oynata oynata her odada biraz emzirdim kahvaltısını da yaptı eşim hadi mamasını da hazırla diyor hemenadam mama delisi oldu. Kızlarım mamayla mı büyüdü hep emzirdim ne karışıyorsun dur bakalım uyusun uykusunda emziririm ben yine dedim sustu. Böyle böyle bir umut biberonu bıraktırırım belki. En azından artık uaynıkken de tutup 2 fırt çekiyor buna da şükür
Kızlar mama sandalyesi sizce şart mı ben evde çok eşya seven biri değilim o yüzden gereksiz ya da çok az kullanacağım şeyler almak istemiyorum
Ben hem mama sandalyesi hemde masa sandalye olanlarından düşünüyorum sizce birde önerdiklerinizi yazar maınnz
Ben büyük kızımda ikeanın antilop modelini kullanmıştım çok rahat kullanımı hafifliği yalnız ilk etapta minderi kullanmak lazım biraz sertİkeanın mama sandalyesini almak istiyorum var mı kullanan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?