2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm canim oylede dusundum ama annemde derman yok birde bakiciyla flan ugrasamaz cocukta etkilenir birde bende duygusalım cok icim elvermeyecek sanirim. Ayrica ise baslarsam sabah 7 de cikip aksam 7 de gelecegim cok zor olacak, ogretmn flan olsaydm en azindan yarim gun gibi ama bizde oyle degil ozel sektor hemde is yeri anneme cok uzak annem bizede gelmek istemiyor benim ev biraz sessiz sakin kadin cok sıkılıyor. E annemde de gelen gidenin haddi hesabi yok. Cocugumdan onemli degil mecbur artık kısıcaz cani sagolsun herseyidd olmayiversin sagligi yerinde olsun 2 bucuk yasina kadar kizimin yaninda durmayi düşünüyorum. ebru_can_ebru canim birde etrafımdaki cocuklara bakıyorum kucuk yasta annesi bırakıp ise gidenlerde hep bir problem var sanki. Kimle konustuysamda sakn birakma cok pismanim diyorlar.

Canım senmişsin şimdi gördüm öyle zıplıyorsa sen de hoppala alabilirsin. Yürüteci önermiyorum ama hoppala doğru kas gruplarını çalıştırıyor dedi doktorumuz
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)
Sünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)

Sabahtan markete gittim ezmelik malzemelerimi aldim kosa kosa geldim. Kizlara kahvalti hazırladım Asyaya kahvaltida minnak ekmeği menemene batırıp yedirdim arada süzme peynir de verdim maşallah şappirdatarak yediiii. Sonra kızlarla tekrar markete gittik sarımsak falan aldım geldim yoğurdu mayaladım asyayı uyuttum. Şimdi mutfağa girip 5 kg kapya biberden ezme yapip kavanozlara koyacuuuum.

Canim hala blenderle mi yapiyorsun püreleri. Tam mi eziyorsun blenderle
İyi haşlayıp çatalla eziyorum artık canım pütürleri de rahat yutuyor şükür.
hadi sağsağlim atlatın inşallah canım Hayırlu uğurlu olsun. Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin inşallah
Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Geçmiş gitmiş olsun haydoma hayırlı olsun inşallah

Mesai saatleri çok uzunmuş canım süt izni falan kullandırsalardı keşke 3 gibi gelsen eve ne iyi olurdu. O kadar uzun süre ayrı kalmak gerçekten zor şuan çok küçükler. Beb çalıştım kızlarımda 4 aylıkken ama 8 de gidip 11 de çıkıyordum gelene kadar sabah uykusundan yeni uyanmış oluyorlardı. Şu durumda dediğin gibi istifa etmek en doğrusu gibi. Hatta 2.yi de yap ikisini birden büyütüp öyle dön işe inşallah alabilirsin tazminatını o konuda pek bilgim yok maalesef

SuRMeLi kapya biber demişken çok faydalı bir sebze. Hazır mevsimi de gelmişken pazardan aldık doğrayıp direk dondurucuya attım. Oğlanın çorbalarına, pürelerine katmak için hem salça gibi tat verir aklınızda bulunsun. Az önce biraz kapya, küçük bir havuç ve kabaktan püre yapıp zeytinyağı ekledim. Güzel olmuştu tadı da. İkindi vakti de elma ve armut püresi yapacam inşallah.

Aklımda canım bende atacağım inşaallah
Insta da bir arkadaş minik minik doğramış sarımsakla birlikte buzluğa atmış çıkarınca içerisine çemen tozu koyuyormuş. Bende denemek istiyorum. Ay ben kış hazırlığını çok seviyorum☺

Şifa olsun pasamaa

Ohh ellerine sağlık afiyetle yiyin canım ben de çok yapardım da bu yıl yapmıycam gelen giden olmaz zaten eşim de sevmez ezme tarzı pek. Yoksa neler yapardım sirke, zeytinyağı ve sarımsak üçlüsünden seneye inşallah

Oyy ne guzel insallah sorunsuz ağrısız atlatsin minik. Gecmis olsun smdiden
Kıvamını ayarlayabiliyorsu n ama sulu yinede
Bi denerim ya yer yada yemex artk baksin tadina bi
Ohh masalh insallah cabuk gecer. Bence erkenden yaptirmak cok iyi bu yüzden bence bekleyen anneler hemen yaptirin derim fzla hareket olmadan.

canim evet oyuncak koy farklı yönlere ama destek ver zorlanıyorsa. misal önce göğüs altına bir destek verebilirsin. oturmasa arkasında otur oyuncakları yukarıdan da farklı acılardan göster baksın ulaşmaya çalışsın. karin altına yastık köy dizleri üstüne gelecek şekilde ellerini yere bastırsın hissetsin bu kaslarını farkına varsın. dönme yoksa onun için de yapabilirsin. sonrasında biraz kuvvetlenince emekleme posizyonunda ileriye oyuncak koyup sen bi bacak bi el şeklinde destek vererek emeklemeyi ona gosterebilirsin. yani olayin asli onlar kesfetmediyse siz gosterin ama kaslari zayig oldugu icin destek verin. zaten meraklilar sadece guvene ihtiyaçları var.

İkeanın mama sandalyesini almak istiyorum var mı kullanan ?
antilop modeli hala kullanıyoruz

bahar canim bu konuda detayli görüşelim ben birçok şeyden yararlandım ve haklar konusunda çok araştırdım.

Helinnnnn acaba alsam Mı O sandalyeyi memnun musunuz?
canim valla sağlam kolay taşınıyor parça temini kolay ama içine minder al mutlaka. bebekler ilk etapta geriye atıyor basını çarpıyor. şimdi 2 yaşında olacak mindersiz kullanıyoruz tepsiyi de çıkardık bizimle aynı masayı kullaniyor

1. Umudum- ses ver naptın nasılsın? Eşin nasıl? Sena kuşum nasıl?
İyi olmaya çalışıyorum , Sena çok zorluyor beni gerçekten Cinnet geçirmek üzereyim . Yemiyor içmiyor uyumuyor.Yanımda annem var , ek gıda konusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ben yapmaya çalışırken o da çocuğun yemediğini görünce abuk subuk şeyler yapıyor iyice sinirleniyorum. Çocuk yoğurdu yemedi gitmiş içine toz şeker atmış nasıl yiyor diyor . Tadına bir baktım şekerli . Çok zordayım çok .rabbim sabrımı sınıyor hep en zayıf olduğum noktalardan . Neler hayal ediyordum , üç gün kuralı hak getire zaten ama hiç düşündüğüm gibi olmuyor hiç bir şey . Eşimden de hiç bir haber yok . Gözaltı süreleri uzamıştı en son , savcılık ifadesi için bekliyorlar . İsyan Boyutuna az kaldı artık . Okul da idare ediyordu beni bir haftadır . Tabletimi yaptırdım ancak yine bağlanamadım derse . Sağolasun zümrem halletti Yerime o anlattı .her şey üstüme üstüme geliyor

Bende 6.ayı beklemek istiyorum ama kilosu az olduğu için eşimde ablamda en azından tadımlara başlayalım 6.ayda da öğünlere geçeriz yavaş a diyorlar büyük kızımda zorlanmamıştım hiç bakalım bunda neler bekliyor bizi bu ay doktor kontrolüde yok
"Allahı bize emanet edilmiş sessiz kullarıdır hayvanlar" demişsin ya ne güzel bir ifade ne güzel bir bakış açısı
Benimde eşimle başım dertte habire başımda mama yapayım mı diye ben memeye döndürmeye çalışıyorum kucağımda emme pozisyonuna getirip oyun oynuyorum eşim çocuk aç sen oyalanıyorsun diyip elinde mamaya geliyor çok zor işim çokkk
İkeanın mama sandalyesini almak istiyorum var mı kullanan ?
Ben büyük kızımda ikeanın antilop modelini kullanmıştım çok rahat kullanımı hafifliği yalnız ilk etapta minderi kullanmak lazım biraz sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…