2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Basın sagolsun rabbim taksiradını affetsin
Amin Allah razı olsun bugün tam 30 gün oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve çok ama çok özlüyorum
Sünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Gelmiş geçmiş olsun paşalara Rabbim daha da güzel günlerini damatlığını da göstersin

misskokulumm BKGK SuRMeLi minikbebegim9640 SonsuzUmut ebru_can_ebru saolun kızlar. Kuzum ameliyathane çıkışında çok ağladı yolda uyudu. Hala çiş yapmadı. Pazartesi kontrol hem de yapıştırılan bezi çıkaracak DR. Uyandı ağladı. Biraz yedi calpol verdik şimdi yine uyuyor ama niye çiş yapmadı. Canı yanıyor tutuyor mu ki. Aslihaydo haydoma da hayırlı olsun. Kolay gelsin inşallah

Şaka Bi yana senin olmuş ev ne güzel darısı biz kiracılara agız tadıyla sağlıkla oturunev taşımak nefretlik olay ya resmen ben şimdiden 8 ay sonrayı düşünüyorum ben kamera almadım canım daha almam da şuan ama kızlar tavsiye verir sana

Aaa istifa mı ettin kuzum sen ebe değil miydin ücretsiz izin falan imkanın yok muydu üzüldüm hayırlısı olsun çok büyük ikilem bakacak kimse yoksa Allah yardımcımız olsun

Yapistirulan bezi cikaracak derken anlamadim yani oraya ilk bi pansuman yapip bantliyolar onu mu diyorsun.. Biz onu birgun tuttuk ertesi gün kendimiz cikarip pansumani yaptik.
Ki sanmam çişini daha tutnayi bilecek kdar buyumediler yapsa da eger o sargi bezi varsa anlamazsin sen sadece agladiginda anlarsin cani yanar biz her çiş yapmada agladik gece de gündüz de 2 gün gecince rahatliyo ama. Calpolu ver sen dedigi duzende canı acimasin

Her zorluğun bir kolaylığı vardır muhakkak canım sabır çek bol bol. Hipp in organik tahıllı kaşık mamaları var onlardan mı denesen bir de. Şu dönemde belki sever iştahı açılır. Canlı dersler de ayrı bir strese sokuyor insanı. Geçen telefondan yaptım sesim gitmedi bir gitti bir gitmedi derken öyle yalap şap geçti ders zoom yükleyip oturum açıp deneme yapabilirsin öncesinde bağlanıp bağlanmadığını kontrol edersin.

Evet canım ben patikciyim☺
Sipariş alıyorum yapıp gönderiyorum turkiyenin heryerine yurtdışına da çalışıyorum.
Oo hadi ya ben patik degl de ogluma yelek yaptm hep. Yemenj kenari yaparım. Hatta ceyizim kayboldu oyle cok örmüştüm ki tasinma esnasinda vakumdaydi çalındı hamileyken yine ördüm ama cok fzla yapamadım ama satmaya kalksam kesin olmaz

Veriyorum kuzum calpol bantlı yeri DR kendim çıkaracağım dedi. Bezdeki çizgiden anlıyorum kuzum yapıp yapmadığını. Biraz yaptı az önce tabi feryat figan. Bir ara beklerken doktoru Ata kaçsak mı dedim. Keşke kaçsaymışız yavrum inleye inleye ağlıyor içim parçalandı.

Kızlar size instadaki çalışananneolmak hesabını öneririm
Haydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Hayırlı olsun

O an hersey ama gecer 2 güne bende cok üzülmüştüm ama ilk 2 gün sabrettikten snra geciyo buyudugunde emin ol daha zorlu olacaktı herseyi. O sargidan da belki bez oyle dolmuyo gibidir bizimde oyle cok çiş yapmadi her zamankine göre her yaptiginda agliyodu oyle cok fzla o zaman anliyodm. Bardak dediler mi size de. Cok faydali oluyo ben bi de sünnet kilodu almistim kucakta kolay tasiyalim acımasın diye cok üstüne düştüm tani dönmeye calisiyodu surekli sende al bardak koy derim inan hem kakasi degmiyi hem bez degmiyo kaka gelmedigi icin mikrop da kapmaz silmezsin de orasını.

Ben de sabah 7 de gidip akşam 7 de geleceğim. Şubat başı başlıyorum. İşim, yöneticim ve maaşım çok iyi istifa etmeyi hiç düşünmedim. Tekrar aynı şartlarda bulamayabilirim. Benim arkadaşlarım çok iyi bakıcılarla çalıştılar inşallah bizim de karşımıza böyleleri çıkar. Allah merhametli ve bilinçli insanlar çıkarsın karşımıza..
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)

Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…