Amin Allah razı olsun bugün tam 30 gün oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve çok ama çok özlüyorumBasın sagolsun rabbim taksiradını affetsin
Sünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Gelmiş geçmiş olsun paşalara Rabbim daha da güzel günlerini damatlığını da göstersinHaydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Şaka Bi yana senin olmuş ev ne güzel darısı biz kiracılaraYok kız her yer çocuk esyası hoş ben cok ayrıntıyı esyayı seviyom.bide biriktiyom yok ilk çicegi kitabı vs.ev yetmedi çok ii denk geldi bizim eski ev sahibi ilana koydu hemen aldık çocuga kamera almam gerek tavsiye edebileceginiz biley var mı
Aaa istifa mı ettin kuzum sen ebe değil miydin ücretsiz izin falan imkanın yok muydu üzüldüm hayırlısı olsun çok büyük ikilem bakacak kimse yoksa Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar nasılsınız ? İş konusunda bence haklısın bahar en güzeli imkn varsa bakmak bende istifa ettim mecburen... ek Gıda konusunda pek aynı fikirde değiliz grupla çok katılamıyorum size tadım kısmına yeni başlıyoruz biz , çoğu maşallah baya ilerlemiş. Çocukların bağırsak florası bizim yemeklerimize uygun değil. Damak tadları tam oluşmadı yani yağlı tuzlu lezzetli yesinler için çooook erken . Kaşık mamaları ar değilde Aptamil in serisine bak kuzum . Kavanoz mama da tek katkı maddesi olmayan mulipa
Yapistirulan bezi cikaracak derken anlamadim yani oraya ilk bi pansuman yapip bantliyolar onu mu diyorsun.. Biz onu birgun tuttuk ertesi gün kendimiz cikarip pansumani yaptik.misskokulumm BKGK SuRMeLi minikbebegim9640 SonsuzUmut ebru_can_ebru saolun kızlar. Kuzum ameliyathane çıkışında çok ağladı yolda uyudu. Hala çiş yapmadı. Pazartesi kontrol hem de yapıştırılan bezi çıkaracak DR. Uyandı ağladı. Biraz yedi calpol verdik şimdi yine uyuyor ama niye çiş yapmadı. Canı yanıyor tutuyor mu ki. Aslihaydo haydoma da hayırlı olsun. Kolay gelsin inşallah
alla dikkatimi ipler cekti ya oyle örûyo musun bseyler bende severim örgüyü. Bu arada afiyet olsn
Evet canım ben patikciyim☺V
alla dikkatimi ipler cekti ya oyle örûyo musun bseyler bende severim örgüyü. Bu arada afiyet olsn
ah sürmeli canim benim görümce de satış yapıyor amerikada. sizi bulusturalim satın birlikteEvet canım ben patikciyim☺
Sipariş alıyorum yapıp gönderiyorum turkiyenin heryerine yurtdışına da çalışıyorum.
Aman canim patikcilerden illallah dedim biraz kafa dinliyorum. Şuan siparişte almıyorum insta da kapaliah sürmeli canim benim görümce de satış yapıyor amerikada. sizi bulusturalim satın birlikte
Her zorluğun bir kolaylığı vardır muhakkak canım sabır çek bol bol. Hipp in organik tahıllı kaşık mamaları var onlardan mı denesen bir de. Şu dönemde belki sever iştahı açılır. Canlı dersler de ayrı bir strese sokuyor insanı. Geçen telefondan yaptım sesim gitmedi bir gitti bir gitmedi derken öyle yalap şap geçti dersİyi olmaya çalışıyorum , Sena çok zorluyor beni gerçekten Cinnet geçirmek üzereyim . Yemiyor içmiyor uyumuyor.Yanımda annem var , ek gıda konusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ben yapmaya çalışırken o da çocuğun yemediğini görünce abuk subuk şeyler yapıyor iyice sinirleniyorum. Çocuk yoğurdu yemedi gitmiş içine toz şeker atmış nasıl yiyor diyor . Tadına bir baktım şekerli . Çok zordayım çok .rabbim sabrımı sınıyor hep en zayıf olduğum noktalardan . Neler hayal ediyordum , üç gün kuralı hak getire zaten ama hiç düşündüğüm gibi olmuyor hiç bir şey . Eşimden de hiç bir haber yok . Gözaltı süreleri uzamıştı en son , savcılık ifadesi için bekliyorlar . İsyan Boyutuna az kaldı artık . Okul da idare ediyordu beni bir haftadır . Tabletimi yaptırdım ancak yine bağlanamadım derse . Sağolasun zümrem halletti Yerime o anlattı .her şey üstüme üstüme geliyor
Oo hadi ya ben patik degl de ogluma yelek yaptm hep. Yemenj kenari yaparım. Hatta ceyizim kayboldu oyle cok örmüştüm ki tasinma esnasinda vakumdaydi çalındı hamileyken yine ördüm ama cok fzla yapamadımEvet canım ben patikciyim☺
Sipariş alıyorum yapıp gönderiyorum turkiyenin heryerine yurtdışına da çalışıyorum.
Amin inşallahAmin Allah razı olsun bugün tam 30 gün oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve çok ama çok özlüyorum
Gelmiş geçmiş olsun paşalara Rabbim daha da güzel günlerini damatlığını da göstersin
Ellerine sağlık afiyetle yeyin
Veriyorum kuzum calpol bantlı yeri DR kendim çıkaracağım dedi. Bezdeki çizgiden anlıyorum kuzum yapıp yapmadığını. Biraz yaptı az önce tabi feryat figan. Bir ara beklerken doktoru Ata kaçsak mı dedim. Keşke kaçsaymışız yavrum inleye inleye ağlıyor içim parçalandı.Yapistirulan bezi cikaracak derken anlamadim yani oraya ilk bi pansuman yapip bantliyolar onu mu diyorsun.. Biz onu birgun tuttuk ertesi gün kendimiz cikarip pansumani yaptik.
Ki sanmam çişini daha tutnayi bilecek kdar buyumediler yapsa da eger o sargi bezi varsa anlamazsin sen sadece agladiginda anlarsin cani yanar biz her çiş yapmada agladik gece de gündüz de 2 gün gecince rahatliyo ama. Calpolu ver sen dedigi duzende canı acimasin
Kizlar selam kabaktan sonra bugun patates denedik Masallah benimki baya baya yemeyi öğreniyor gibi insallah yemek konusunda beni üzmeyecek gibi duruyor
Kizlar ben annemdeyim ya burada kucuk yeğenlerim geldiginde bile kizi elletmiyorum malum korona var birde kucuk oldugu icin kıyamıyorum hic ablamlar geliyor 5 dk arabasinda diyelim yukari cikip birsey alicam dondugumde bir bakiyorum dudaklari buzup bana bakiyor. Ben bugun anladm ki ben kizi birakip ise gidemeyecegim biraz kısarız bir sure idare ederiz ama cocugumu bu kucuk yasinda bu ortamda birakmak istemiyorum zaten dogru durust bakacak kimsede yok annem cok yasli pandemi var koyde zaten ablami dusunuyorum oda bakamam dedi beli agriyormus cocuk kaldiramazmis mecbur bakici tutacaktim ona da guven olmaz o yuzden birakacagim buyuk ihtimal. Esime bugun telefonda soyledim konusuruz dedi calismami istiyor cunku cok zorlanicaz evin kredisi cok yuksek ama olsun ben kizimi kimselere birakamam bana ihtiyaci var cunku simdiden dusununce bile kotu oluyorum. Isyernede hep gelicem dedim en son aradiklarinda bütçe yapiyoruz bahar annelik ic gudusudur gelemm dersen anlarz ona gore tecrubelo bir adam almamiz lazm ve ona gore butceyo y.disina bildiricez senin donmeni bekliyoruz ama yanlis anlama flan dediler. Bende kesin gelicem dedim kasim ayinda. Simdi ise nasil soylicem tazminatimida yakmak istemiyorum bu durumda alabilme imkanim var mi acaba ? Bilginiz varmi kizlar is yero kres imkanı saglayamiyorsa vermek zorunda diye bir yerde okumustum iyice araştırmam lazim.
Kızlar size instadaki çalışananneolmak hesabını öneririmYa maşallah senin kıza. İnşallah böyle devam eder annesi benim ikinci günüm daha ama hiç iyi gitmiyoruzbeni zorlayacak gibi. İş konusunda da ben çalışıyorum ama annem geliyor çok şükür bakmaya ilçeden geliyor Pazartesi sabah cuma da gidiyor. Bi sene bu şekilde bakacağız sonrası nasıl olur bakalım. Bu dönemde bakıcı çok zor. Annem şuan kimse ile görüşmüyor evinde bahçesinde uğraşıyor. Bir yere giderimde virüs getiririm çocuğa diye hep tedirgin. Bakıcının çokda umrunda olmaz yani. He annem dikkat etti de ne oldu. Biz getirdik yani. Geleceği varsa malum sende biliyorsun geliyor her türlü. Ama bu iş mevzusu da çocuklar için her dönem sıkıntı. 2 yaşında arkadaşımın kızı her sabah ağlıyor ben giderken diyor. Nereye kadar çalışmayacaksın ki çalışan anne olmak Zor tabi.
Hayırlı olsunHaydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
O an hersey ama gecer 2 güne bende cok üzülmüştüm ama ilk 2 gün sabrettikten snra geciyo buyudugunde emin ol daha zorlu olacaktı herseyi. O sargidan da belki bez oyle dolmuyo gibidir bizimde oyle cok çiş yapmadi her zamankine göre her yaptiginda agliyodu oyle cok fzla o zaman anliyodm. Bardak dediler mi size de. Cok faydali oluyo ben bi de sünnet kilodu almistim kucakta kolay tasiyalim acımasın diye cok üstüne düştüm tani dönmeye calisiyodu surekli sende al bardak koy derim inan hem kakasi degmiyi hem bez degmiyo kaka gelmedigi icin mikrop da kapmaz silmezsin de orasını.Veriyorum kuzum calpol bantlı yeri DR kendim çıkaracağım dedi. Bezdeki çizgiden anlıyorum kuzum yapıp yapmadığını. Biraz yaptı az önce tabi feryat figan. Bir ara beklerken doktoru Ata kaçsak mı dedim. Keşke kaçsaymışız yavrum inleye inleye ağlıyor içim parçalandı.
Hayırlı olsunSünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Ben de sabah 7 de gidip akşam 7 de geleceğim. Şubat başı başlıyorum. İşim, yöneticim ve maaşım çok iyi istifa etmeyi hiç düşünmedim. Tekrar aynı şartlarda bulamayabilirim. Benim arkadaşlarım çok iyi bakıcılarla çalıştılar inşallah bizim de karşımıza böyleleri çıkar. Allah merhametli ve bilinçli insanlar çıkarsın karşımıza..misskokulumm canim oylede dusundum ama annemde derman yok birde bakiciyla flan ugrasamaz cocukta etkilenir birde bende duygusalım cok icim elvermeyecek sanirim. Ayrica ise baslarsam sabah 7 de cikip aksam 7 de gelecegim cok zor olacak, ogretmn flan olsaydm en azindan yarim gun gibi ama bizde oyle degil ozel sektor hemde is yeri anneme cok uzak annem bizede gelmek istemiyor benim ev biraz sessiz sakin kadin cok sıkılıyor. E annemde de gelen gidenin haddi hesabi yok. Cocugumdan onemli degil mecbur artık kısıcaz cani sagolsun herseyidd olmayiversin sagligi yerinde olsun 2 bucuk yasina kadar kizimin yaninda durmayi düşünüyorum. ebru_can_ebru canim birde etrafımdaki cocuklara bakıyorum kucuk yasta annesi bırakıp ise gidenlerde hep bir problem var sanki. Kimle konustuysamda sakn birakma cok pismanim diyorlar.
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)
Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?