2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)

Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)
Erken değil ki doktor önerdi bizim kız çok hareketli ellerinden tutunca ayağa kalkıyor. Kollarından destekle yürüme hareketleri yapıyor. Önerdi bize alıcaz biz de bakalım. Fisher price ınkini önerdi

Evime geldim dün.bugun sabah 9 dan beri hic oturmadan evi toparladim balkonlar berbatti yikadim.camasirlar dag olmuş velhasıl yoruldum ama evimi özlemişim gene de
Sorun şu ki oglum sabahtan beri agliyor.ama ananem gene gelin dedi.hadi geri gidelim diyor

cebren otizm ve seker ilişkisini bilmiyordum
Sen yazdıktan sonra arastirdim.ben okuloncesi mezunuyum.2010 yilinda 1 yil tecrubem var sadece ozel egitim adina.yeni mezun oldugum zamanlarda calismistim.bana genelde otizmli cocuk verilmezdi zaten toydum ve okuloncesi ogretmeniydim.otizmli ogrencileri her zaman alan ogretmenleri alırdı derse.ben daha cok hafif zihinsel engel down sendromu veya kucuk kas becerilerinin gelismesi icin bedensel engellileri alirdim.o zaman goreve basladigimda tecrubeli arkadasla minik bonibon tarzi cakil cikolatalar ile odullendirme yapmamizi tavsiye ettiler.biz de 3 arkadas yeni mezunduk..yaptik..simdi nasil da kizdim kendime..okudugumdan beri beynimde simsekler çakıyor ya okulda boyle bir ayrtinti duymadim.stajda duymadim..onlar tecrubeli diye dinledim..gerci her derste en fazla 3 tane cakil minik cikolata veriyorduk o da cok zorlu bir ogrenciyse.cok üzüldüm ya..bilmiyorum..yazmak istedim..

Helinnnnn helin ya gecen gun bir konudan bahsetmistin.merak ettim ama bi yazamadim. Emeklemeden yuruyen bebeklerle ilgili bir arastirmadan bahsetmisin..rica etsem biraz açar mısın.. benim oglan emeklemeden yürümüştü..ben üstünde cok durmadim emekleme noktasında.sanirim ondan oldu.bu kotu birsey mi?

Öyle yada böyle olacaktı artık kurtuldunuz canım 2-3 günü de atlatırsanız inşallah biter gider sonra iyi ki yaptırmışım dersin.

Onun yoklugu doldurulamaz rabbim sabrını dayanma güc0nü versin ne güzel evlatlar yetiştirmişki kıymetlerini biliyorsun bol bol dua edelim.ben uzun zamandır okumamıştım yeni basladım daha görünce cok üzüldüm

İsteyen herkese nasip olsun içine sinen evler.ev tasımaktan korkmuyodum ama çocuk uyumuyor bizim sürekli ilgi istiyor uzası biraz süre ama ailem yardımcı oldu eski ev sahibi çok pisti kayınvalidemlerde oraya el attılar bir türlü toplandık annemlerde kaldım 1 hafta çok iyi oldu temiz eve getirdim bebişimi.en küçük kokuda hapşuruyor.ailemin aynı ilde olması şans resmen.bizimki bu arada mama baba demeye basladı bide gel geller basladı

2. Ci zok zor ya :) opuyorum senin kuzulari
Erken değil ki doktor önerdi bizim kız çok hareketli ellerinden tutunca ayağa kalkıyor. Kollarından destekle yürüme hareketleri yapıyor. Önerdi bize alıcaz biz de bakalım. Fisher price ınkini önerdi
sagol cnm bakayim bende o zaman.
Alya hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun. Ya ciddimisin nasil ya benimki nefesiyle konusmaya calisiyor arada birde bagiriyor o kadar

Kizlar benim kiz az once yatakta yanibasimda yastigin uzerinden dikilip saga dogru kafa attı kaldirdim hemen allahtan yumusak yere carpti ay ben napicam bu cadiyla emeklese bari anca yanlis hareketler yapiyor. Şimdide yatmiyor kizdim bakalim :)

Alerjik olduğumuz için dudak sürme ve yalama yapıyoruz

Amin cnm bugun esimle konuşayım dedim konusamadik cocuk durmuyordu. Bnimde isim oyle ama iste ahh napacagimi bilemiyorum kaldim ikilemde dun gece uyumadim düşün dur. Esimde bana destek olmuyor idare ederiz tamam dese oda zorlanicaz flan diyor dur bakalim konusuruz dedi yine bende bilmiyorum hayirlisi artik ins senin kizada iyi bir bakici denk gelir.

Yani ekonomik olarak çok sıkıntı oldu ama değer sanırım bilmiyorum çok duygusal konuşup çalışmak zorunda olanları üzmek de istemiyorum ama bende senin gibi duygusalım ağlayarak gider gelirdim

Şubat çok iyi bir süre benim iznim temmızda bitti maalesef

Aaa istifa mı ettin kuzum sen ebe değil miydin ücretsiz izin falan imkanın yok muydu üzüldüm hayırlısı olsun çok büyük ikilem bakacak kimse yoksa Allah yardımcımız olsun
Kadroma göre vermediler ücretsiz izin pandemideb dolayı istifamı bile zor kabul ettiler bende yaktım gemileri bir daha atanamam belki de ama napayım sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…