- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Erken değil ki doktor önerdi bizim kız çok hareketli ellerinden tutunca ayağa kalkıyor. Kollarından destekle yürüme hareketleri yapıyor. Önerdi bize alıcaz biz de bakalım. Fisher price ınkini önerdievet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)
Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)
Gercekten meleğimin şansı evlendiğimizden beri bakıyoduk nasip oldu şükürHayırlı olsun çok büyük şans gerçekten
Öyle yada böyle olacaktı artık kurtuldunuz canım 2-3 günü de atlatırsanız inşallah biter giderVeriyorum kuzum calpol bantlı yeri DR kendim çıkaracağım dedi. Bezdeki çizgiden anlıyorum kuzum yapıp yapmadığını. Biraz yaptı az önce tabi feryat figan. Bir ara beklerken doktoru Ata kaçsak mı dedim. Keşke kaçsaymışız yavrum inleye inleye ağlıyor içim parçalandı.
Onun yoklugu doldurulamaz rabbim sabrını dayanma güc0nü versin ne güzel evlatlar yetiştirmişki kıymetlerini biliyorsun bol bol dua edelim.ben uzun zamandır okumamıştım yeni basladım daha görünce cok üzüldümAmin Allah razı olsun bugün tam 30 gün oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve çok ama çok özlüyorum
Gelmiş geçmiş olsun paşalara Rabbim daha da güzel günlerini damatlığını da göstersin
İsteyen herkese nasip olsun içine sinen evler.ev tasımaktan korkmuyodum ama çocuk uyumuyor bizim sürekli ilgi istiyor uzası biraz süre ama ailem yardımcı oldu eski ev sahibi çok pisti kayınvalidemlerde oraya el attılar bir türlü toplandık annemlerde kaldım 1 hafta çok iyi oldu temiz eve getirdim bebişimi.en küçük kokuda hapşuruyor.ailemin aynı ilde olması şans resmen.bizimki bu arada mama baba demeye basladı bide gel geller basladıŞaka Bi yana senin olmuş ev ne güzel darısı biz kiracılaraagız tadıyla sağlıkla oturun ev taşımak nefretlik olay ya resmen ben şimdiden 8 ay sonrayı düşünüyorum ben kamera almadım canım daha almam da şuan ama kızlar tavsiye verir sana
2. Ci zok zor ya :) opuyorum senin kuzulariMesai saatleri çok uzunmuş canım süt izni falan kullandırsalardı keşke 3 gibi gelsen eve ne iyi olurdu. O kadar uzun süre ayrı kalmak gerçekten zor şuan çok küçükler. Beb çalıştım kızlarımda 4 aylıkken ama 8 de gidip 11 de çıkıyordum gelene kadar sabah uykusundan yeni uyanmış oluyorlardı. Şu durumda dediğin gibi istifa etmek en doğrusu gibi. Hatta 2.yi de yap ikisini birden büyütüp öyle dön işeinşallah alabilirsin tazminatını o konuda pek bilgim yok maalesef
sagol cnm bakayim bende o zaman.Erken değil ki doktor önerdi bizim kız çok hareketli ellerinden tutunca ayağa kalkıyor. Kollarından destekle yürüme hareketleri yapıyor. Önerdi bize alıcaz biz de bakalım. Fisher price ınkini önerdi
Alya hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun. Ya ciddimisin nasil ya benimki nefesiyle konusmaya calisiyor arada birde bagiriyor o kadarİsteyen herkese nasip olsun içine sinen evler.ev tasımaktan korkmuyodum ama çocuk uyumuyor bizim sürekli ilgi istiyor uzası biraz süre ama ailem yardımcı oldu eski ev sahibi çok pisti kayınvalidemlerde oraya el attılar bir türlü toplandık annemlerde kaldım 1 hafta çok iyi oldu temiz eve getirdim bebişimi.en küçük kokuda hapşuruyor.ailemin aynı ilde olması şans resmen.bizimki bu arada mama baba demeye basladı bide gel geller basladı
Alerjik olduğumuz için dudak sürme ve yalama yapıyoruzsen başladın mı tadıma ben 6 ayı bekleyeceğim
Ben ilk igünler olmasa da yemek düşünüyorum pişirip en son tuz atacağım atmadan önce de birazcık alacağım miniğim için yemek olursa seçici olmaz her tada alışsın diye düşünüyorum
Tabi herkes farklı düşünüyor bu konuda iştahları bol olsun yeter
Amin cnm bugun esimle konuşayım dedim konusamadik cocuk durmuyordu. Bnimde isim oyle ama iste ahh napacagimi bilemiyorum kaldim ikilemde dun gece uyumadim düşün dur. Esimde bana destek olmuyor idare ederiz tamam dese oda zorlanicaz flan diyor dur bakalim konusuruz dedi yine bende bilmiyorumBen de sabah 7 de gidip akşam 7 de geleceğim. Şubat başı başlıyorum. İşim, yöneticim ve maaşım çok iyi istifa etmeyi hiç düşünmedim. Tekrar aynı şartlarda bulamayabilirim. Benim arkadaşlarım çok iyi bakıcılarla çalıştılar inşallah bizim de karşımıza böyleleri çıkar. Allah merhametli ve bilinçli insanlar çıkarsın karşımıza..
Yani ekonomik olarak çok sıkıntı oldu ama değer sanırım bilmiyorum çok duygusal konuşup çalışmak zorunda olanları üzmek de istemiyorum ama bende senin gibi duygusalım ağlayarak gider gelirdimmisskokulumm canim oylede dusundum ama annemde derman yok birde bakiciyla flan ugrasamaz cocukta etkilenir birde bende duygusalım cok icim elvermeyecek sanirim. Ayrica ise baslarsam sabah 7 de cikip aksam 7 de gelecegim cok zor olacak, ogretmn flan olsaydm en azindan yarim gun gibi ama bizde oyle degil ozel sektor hemde is yeri anneme cok uzak annem bizede gelmek istemiyor benim ev biraz sessiz sakin kadin cok sıkılıyor. E annemde de gelen gidenin haddi hesabi yok. Cocugumdan onemli degil mecbur artık kısıcaz cani sagolsun herseyidd olmayiversin sagligi yerinde olsun 2 bucuk yasina kadar kizimin yaninda durmayi düşünüyorum. ebru_can_ebru canim birde etrafımdaki cocuklara bakıyorum kucuk yasta annesi bırakıp ise gidenlerde hep bir problem var sanki. Kimle konustuysamda sakn birakma cok pismanim diyorlar.
Kolay geçmiştir inşallah canım nasıl şimdiSünnet için bekliyoruz. Çok heyecanlı ve endişeliyim.
Nasıl haydom şimdi iyi miHaydom iki gün önce sünnet oldu çok bakamıyorum buraya artık oturmak donmek istiyo olmayinca sinirlenip ağlıyo zor bi sünnet oldu cabuk atlatırız inş
Şubat çok iyi bir süre benim iznim temmızda bitti maalesefBen de sabah 7 de gidip akşam 7 de geleceğim. Şubat başı başlıyorum. İşim, yöneticim ve maaşım çok iyi istifa etmeyi hiç düşünmedim. Tekrar aynı şartlarda bulamayabilirim. Benim arkadaşlarım çok iyi bakıcılarla çalıştılar inşallah bizim de karşımıza böyleleri çıkar. Allah merhametli ve bilinçli insanlar çıkarsın karşımıza..
Kadroma göre vermediler ücretsiz izin pandemideb dolayı istifamı bile zor kabul ettiler bende yaktım gemileri bir daha atanamam belki de ama napayım sağlık olsunAaa istifa mı ettin kuzum sen ebe değil miydin ücretsiz izin falan imkanın yok muydu üzüldüm hayırlısı olsun çok büyük ikilem bakacak kimse yoksa Allah yardımcımız olsun
Bende 5 saat için aynı şeyi düşünüyorum deli gibi oldum artık bünyem kaldırmıyorbence benimde max 5 saattir. eskiden 9 saat yetmez 10 saat uymalıyım derdim vay bee
Bende var memnunumİkeanın mama sandalyesini almak istiyorum var mı kullanan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?