2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evde de yapılsa kimsenin yoğurdu tam doğal olmuyor ki illa maya için de olsa karışıyor bence bir kez hazır alıp sürekli ondan maya alarak yapabilirsin.

Kizzzz nisan anneleri ya bu grup bi benim mi beynimi yakiyo isimler benziyor kim kimdi ayırt edemiyodum profil fotolarınız da benzer olmuş iyice koptum gittim
İlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabi bazen karıştırıyorum bende ya malesef kimin kızı kimin oğlu vardı adı neydi diye ben başlayım hadi unutan olduysa benim kızım var adı Asya ellerinizden öper

Valla benden de o kadar unutuyorum memnun oldum asyacık bende de bir almila var almiloş hanım

Amin canım bizim tekrar batıya dönüşte olur inşallah doğuda borçları bitiririz umarım benim taşınmaya kimse gelmez ama Asya az büyümüş olur iyi mi olur kötü mü bilemem de maşallah benim ki anca bağırıyor

Kizlar benim kiz az once yatakta yanibasimda yastigin uzerinden dikilip saga dogru kafa attı kaldirdim hemen allahtan yumusak yere carpti ay ben napicam bu cadiyla emeklese bari anca yanlis hareketler yapiyor. Şimdide yatmiyor kizdim bakalim :)
Sen kızdın ya töbe yatmaz benimki öyle yapıyor yatakta oynama benimkinde de var geçen çarşafı kafasına dolanmış resmen bakmasam boğacak kendini

Sen kızdın ya töbe yatmaz benimki öyle yapıyor yatakta oynama benimkinde de var geçen çarşafı kafasına dolanmış resmen bakmasam boğacak kendini
Ay aynen ne bulsa agza goturuyor ince bir ortusu vardi al cek agzina sok sonra öksür agiz mendilimi hemen agza sok yastik kenarlari flan elimde telefonmi var agzini acip saldırıyor valla yorganin ustune koyuyorum yuzustu donup yorgani yemeye çalışıyor sonra agliyor. Uyumuyorda suan şaplagi yiyecek en son

Yok bardak falan demedi dr

canim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.
benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behram

nzh99 canim geçmiş olsun. cani yanıyor ama oldu da bitti diye düşün. ne zaman olsa agrisi olacakti şimdi giderek iyileşecek küçük Atacigimiz. Allah güzel muruvvetlerini göstersin paşanın.

Alerjik olduğumuz için dudak sürme ve yalama yapıyoruz

Alerjik oldugunuzu bilmiyordum ben de ayni yollardayim..dile surme seklinde tadiyoruz once.bir de benim diyet acmalarim var.been 3 gun bekliyorum.o 3 gun bekliyor.bizim ek gida mehter takimi gibi agir ilerliyor ☺ henuz öğün yok.

Bende 5 saat için aynı şeyi düşünüyorum deli gibi oldum artık bünyem kaldırmıyor

+1

Bende var memnunum

O ayaklar ne yaaa..yirim

canim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.

benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behram

Valla aşırı memnun olurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…