- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ben kase şeklinde olanla kaşıktan aldım ablam aldı daha doğrusu önlük Kraft almıştım öncedenOioi nin para tuzağına ben De düştüm hanımlartakip ediyordum bayadır ilk kez bu fiyata gördüm aldım. Daha bişey yediği de yok çocuğun şu tabağın hayrına yer inşallah
Evde de yapılsa kimsenin yoğurdu tam doğal olmuyor ki illa maya için de olsa karışıyor bence bir kez hazır alıp sürekli ondan maya alarak yapabilirsin.Günaydınlar
Ek gidacilar selam
Benim oglan da yoğurt sevmedi ogurdu çıkardı. biraz eksikliği de oluyor tabiSuRMeLi dost yoğurt demiş onunla mi denesem acaba katkili diye pek istemiyordum ama bilemedim bi ara annem probiyotige takip activa ile mayaliyordu o da katkili sonucta bilemedim ne yapacağım salı başladım dün vermeyi unuttum zaten
İlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabiKizzzz nisan anneleri ya bu grup bi benim mi beynimi yakiyoisimler benziyor kim kimdi ayırt edemiyodum profil fotolarınız da benzer olmuş iyice koptum gittim
Valla benden de o kadar unutuyorumİlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabibazen karıştırıyorum bende ya malesef kimin kızı kimin oğlu vardı adı neydi diye ben başlayım hadi unutan olduysa benim kızım var adı Asya ellerinizden öper
Ay ben 1 taneyle kılımı kıpurdatamıyorum helal olsun sana
Amin canım bizim tekrar batıya dönüşte olur inşallah doğuda borçları bitiririz umarımİsteyen herkese nasip olsun içine sinen evler.ev tasımaktan korkmuyodum ama çocuk uyumuyor bizim sürekli ilgi istiyor uzası biraz süre ama ailem yardımcı oldu eski ev sahibi çok pisti kayınvalidemlerde oraya el attılar bir türlü toplandık annemlerde kaldım 1 hafta çok iyi oldu temiz eve getirdim bebişimi.en küçük kokuda hapşuruyor.ailemin aynı ilde olması şans resmen.bizimki bu arada mama baba demeye basladı bide gel geller basladı
Sen kızdın ya töbe yatmaz benimki öyle yapıyorKizlar benim kiz az once yatakta yanibasimda yastigin uzerinden dikilip saga dogru kafa attı kaldirdim hemen allahtan yumusak yere carpti ay ben napicam bu cadiyla emeklese bari anca yanlis hareketler yapiyor. Şimdide yatmiyor kizdim bakalim :)
Ah kuzum inşallah hayırlısı olmuştur yine dönersin büyüyünce görevine umarım seviyorsa tabiKadroma göre vermediler ücretsiz izin pandemideb dolayı istifamı bile zor kabul ettiler bende yaktım gemileri bir daha atanamam belki de ama napayım sağlık olsun
Ay aynen ne bulsa agza goturuyor ince bir ortusu vardi al cek agzina sok sonra öksür agiz mendilimi hemen agza sok yastik kenarlari flan elimde telefonmi var agzini acip saldırıyor valla yorganin ustune koyuyorum yuzustu donup yorgani yemeye çalışıyor sonra agliyor. Uyumuyorda suan şaplagi yiyecek en sonSen kızdın ya töbe yatmaz benimki öyle yapıyoryatakta oynama benimkinde de var geçen çarşafı kafasına dolanmış resmen bakmasam boğacak kendini
Çok güzel tınısı olan bi isim kızının ismiValla benden de o kadar unutuyorummemnun oldum asyacık bende de bir almila var almiloş hanım
Yok bardak falan demedi drO an hersey ama gecer 2 güne bende cok üzülmüştüm ama ilk 2 gün sabrettikten snra geciyo buyudugunde emin ol daha zorlu olacaktı herseyi. O sargidan da belki bez oyle dolmuyo gibidir bizimde oyle cok çiş yapmadi her zamankine göre her yaptiginda agliyodu oyle cok fzla o zaman anliyodm. Bardak dediler mi size de. Cok faydali oluyo ben bi de sünnet kilodu almistim kucakta kolay tasiyalim acımasın diye cok üstüne düştüm tani dönmeye calisiyodu surekli sende al bardak koy derim inan hem kakasi degmiyi hem bez degmiyo kaka gelmedigi icin mikrop da kapmaz silmezsin de orasını.
Yok valla bir tek emzigini yada oyuncak veriyorlar. Bu işler için bebeğe bakacak biri olacak. Zor oluyor bebeyleAy ben 1 taneyle kılımı kıpurdatamıyorum helal olsun sanagerçi senin kızlar oyalar bebeğini
İnşsallah kuzum. Garip bir ses çıkarıyor inler gibi hıçkırır gibi o ses tedirgin etti beni. Calpol veriyoruz o bayıltıyor uyuyor kuzumÖyle yada böyle olacaktı artık kurtuldunuz canım 2-3 günü de atlatırsanız inşallah biter gidersonra iyi ki yaptırmışım dersin.♥
canim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.Helinnnnn helin ya gecen gun bir konudan bahsetmistin.merak ettim ama bi yazamadim. Emeklemeden yuruyen bebeklerle ilgili bir arastirmadan bahsetmisin..rica etsem biraz açar mısın.. benim oglan emeklemeden yürümüştü..ben üstünde cok durmadim emekleme noktasında.sanirim ondan oldu.bu kotu birsey mi?
benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behramİlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabibazen karıştırıyorum bende ya malesef kimin kızı kimin oğlu vardı adı neydi diye ben başlayım hadi unutan olduysa benim kızım var adı Asya ellerinizden öper
Hey maaşallahBende var memnunum
Alerjik olduğumuz için dudak sürme ve yalama yapıyoruz
Bende 5 saat için aynı şeyi düşünüyorum deli gibi oldum artık bünyem kaldırmıyor
Bende var memnunum
canim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.
benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?