2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşsallah kuzum. Garip bir ses çıkarıyor inler gibi hıçkırır gibi o ses tedirgin etti beni. Calpol veriyoruz o bayıltıyor uyuyor kuzum

Sanırım çok korkmuş o annesi... artık akılları eriyor.korkmayi biliyorlar. Nasr suresini okursan çocugun korkusu gecer der hep kayinvalidem..okurum boyle durumlarda.gecmis olsun tekrar

Sanırım çok korkmuş o annesi... artık akılları eriyor.korkmayi biliyorlar. Nasr suresini okursan çocugun korkusu gecer der hep kayinvalidem..okurum boyle durumlarda.gecmis olsun tekrar
Ayy yanlis okumusum ya... ben korkudan hıçkırıyor sandım..ay ne alaka... uykusuzluktan kafam durdu kusura kalma

Nisan annelerine 41.5 kere maşallah. ben ek gida işinde çoook geride kaldım. verdiğim bir yoğurt. bir kaç kez elma ve armut. düzenli verdiğim hiç bir şey yok. vee grubun abisi sayılır benim minnoş. 3 gün sonra 6 ay bitecek.

bir huysuz bir huysuz anlatamam. gece boyu emmek istiyor. eskiden ben yanindayken yatardı, oyuncaklarını gösterirdim, oyun halısına koyardim dururdu. yok illa kucak, eşimin kolu ve omzu error veriyor. benim de kafa sallanıyor. evde durumlar böyle. sağlık olsun diyoruz ama uykusuzluk ve yorgunluk da sağlığa olumsuz etki ediyor maalesef. Allah bu günlerimizi aratmasin insallah.

onun dışında istediği oluyorsa, kucaktaysa, uykusunu almışsa tam bir lokum. oyunlar yapıyor, mesela o kucağımdayken oturursam ileri geri, ileri geri sallanıyor. bu kalk beni gezdir demek. kalkınca hareket yok.

her yemek bir macera, mama sandalyesinden nefret ediyor. kucağınıza gelip masayı dağıtmak varken niye otursun ki. kaşla göz arasında onundekileri yere fırlatıyor. genelde babanın kucağında, geçen yeşil fasulyeye daldı, dağıttı attı, başka gün başka bir şey. önünden uzaklastirdigimiz hâlde böyle. anlık gafleti affetmiyor. giderek çok daha hareketli, daha eğlenceli ama bir o kadar da zor oluyor.

benim tosbikimden haberler böyle. sizlerden naber bakalım

El öpeni bol olsun kuzumun

Hahahahah aynı biz sabır diliyorum ikimize de

Aynısından bende de var oral dönem hayırlı olsun agzı açık kuş yavrusu ya

Aslihaydo nzh99 hayırlı olsun Kızlar çabucak atlatırsınız inş
Aman Allahım bizim grupun erkek bebeleri essahtan erkek mi oluyooo maşaallah kizlar nzh99 Aslihaydo hayırlı olsun kolayca atlatırsınız umarim
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)

Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)
Kızlar size instadaki çalışananneolmak hesabını öneririm

Hayırlı olsun
Aslihaydo nzh99

Grubun iki paşası daha sünnet olmuş. Hayırlı uğurlu olsun
Allah damatlıklarıni da göstersin size tatlı anneler
Nasıl haydom şimdi iyi mi
İnşsallah kuzum. Garip bir ses çıkarıyor inler gibi hıçkırır gibi o ses tedirgin etti beni. Calpol veriyoruz o bayıltıyor uyuyor kuzum
Aslihaydo gözün aydın canimm. nice güzel günlerini gör insallah paşanın.

sünnetsiz bir biz kaldık galiba.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimm❤❤❤ Jadesi daha iyi canım şükür zorluğu bitti ama canımıza okudu asyamı bilmez miyiiimmm kuzum benim atom karincam ❤❤ nzh99 canım size de hayırlı olsun damatliklarini görmek de nasio olsun insallah bi de inlemesi normal canım çok ağlayınca da hıçkırır gibi iç çekerek uyuyorlar bi süre hadi atlattık inşallah sağlıkla büyüsün tüm kuzular

Canımmm

Benim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum Kızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
Evet senin haydonu benm haydar sanmam aslında hic de alakasi olmayan bir isim duymam yine unuturum kesin haydo kalır aklimda

Geçemedi daha adaşım. Çiş yaparken canı yanıyor ağlıyor emmedi mamayı da burnunun ucuyla yiyor.4-5 saate cslpol veriyoruz onun etkisiyle uyuyor. Başında bekliyoruz.
Ah ben kıyamam kuzuma ya kolay mı tabi ama 2 gün böyle olur geçer canım benim bak bi günü bitti bugünde geçsin hafifler inşallah

Geçer aslım kolay geçsin inşallah önemli olan o damat olduğunu görelim inşallah düğüne çağır bizi atomla geliriz

Benim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum Kızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
Bende belediye başkanının bana verdiği yetkiyle seni lakaplar kraliçesi ilan ediyorum adlarıyla bin yaşasın kuzular Göktürk ismi yok bende sadece Haydo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…