İnşsallah kuzum. Garip bir ses çıkarıyor inler gibi hıçkırır gibi o ses tedirgin etti beni. Calpol veriyoruz o bayıltıyor uyuyor kuzum
Ayy yanlis okumusum ya... ben korkudan hıçkırıyor sandım..ay ne alaka... uykusuzluktan kafam durdu kusura kalmaSanırım çok korkmuş o annesi... artık akılları eriyor.korkmayi biliyorlar. Nasr suresini okursan çocugun korkusu gecer der hep kayinvalidem..okurum boyle durumlarda.gecmis olsun tekrar
Geçemedi daha adaşım. Çiş yaparken canı yanıyor ağlıyor emmedi mamayı da burnunun ucuyla yiyor.4-5 saate cslpol veriyoruz onun etkisiyle uyuyor. Başında bekliyoruz.Kolay geçmiştir inşallah canım nasıl şimdi
El öpeni bol olsun kuzumunİlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabibazen karıştırıyorum bende ya malesef kimin kızı kimin oğlu vardı adı neydi diye ben başlayım hadi unutan olduysa benim kızım var adı Asya ellerinizden öper
Hahahahah aynı biz sabır diliyorum ikimize deAlerjik oldugunuzu bilmiyordumben de ayni yollardayim..dile surme seklinde tadiyoruz once.bir de benim diyet acmalarim var.been 3 gun bekliyorum.o 3 gun bekliyor.bizim ek gida mehter takimi gibi agir ilerliyor ☺ henuz öğün yok.
+1
O ayaklar ne yaaa..yirim
Valla aşırı memnun olurum canım
Aynısından bende de var oral dönem hayırlı olsunAy aynen ne bulsa agza goturuyor ince bir ortusu vardi al cek agzina sok sonra öksür agiz mendilimi hemen agza sok yastik kenarlari flan elimde telefonmi var agzini acip saldırıyor valla yorganin ustune koyuyorum yuzustu donup yorgani yemeye çalışıyor sonra agliyor. Uyumuyorda suan şaplagi yiyecek en son
El elde el baştayız ailem uzakta benimdeYok valla bir tek emzigini yada oyuncak veriyorlar. Bu işler için bebeğe bakacak biri olacak. Zor oluyor bebeyle
Adıyla yaşasın delikanlılarcanim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.
benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behram
Bnce sen koy inan çok fydasi oluyor. Yine de sen bilursn tabi zaten sargi cikinca koyuluyor zaten kapali smdi oraYok bardak falan demedi dr
evet cnm bakayim ama erken degilmi onlar icin :)
Ay kizlar hayirli olsun gecmis olsun kuzulara:)
İyi haşlayıp çatalla eziyorum artık canım pütürleri de rahat yutuyor şükür.
hadi sağsağlim atlatın inşallah canım Hayırlu uğurlu olsun. Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin inşallah
Geçmiş gitmiş olsun haydoma hayırlı olsun inşallah
Oyy ne guzel insallah sorunsuz ağrısız atlatsin minik. Gecmis olsun smdiden
Bi denerim ya yer yada yemex artk baksin tadina bi
Ohh masalh insallah cabuk gecer. Bence erkenden yaptirmak cok iyi bu yüzden bence bekleyen anneler hemen yaptirin derim fzla hareket olmadan.
Amin Allah razı olsun bugün tam 30 gün oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve çok ama çok özlüyorum
Gelmiş geçmiş olsun paşalara Rabbim daha da güzel günlerini damatlığını da göstersin
@misskokulumm @bharkk @SuRMeLiminikbebegim9640 @Sonsuz umut ebru_can_ebru saolun kızlar. Kuzum ameliyathane çıkışında çok ağladı yolda uyudu. Hala çiş yapmadı. Pazartesi kontrol hem de yapıştırılan bezi çıkaracak DR. Uyandı ağladı. Biraz yedi calpol verdik şimdi yine uyuyor ama niye çiş yapmadı. Canı yanıyor tutuyor mu ki. Aslihaydo haydoma da hayırlı olsun. Kolay gelsin inşallah
Kızlar size instadaki çalışananneolmak hesabını öneririm
Hayırlı olsun
Nasıl haydom şimdi iyi mi
İlk zamanlarda çok yaşadım bende ama giderek alışıyorum muhabbetim olanlarla daha çok tabibazen karıştırıyorum bende ya malesef kimin kızı kimin oğlu vardı adı neydi diye ben başlayım hadi unutan olduysa benim kızım var adı Asya ellerinizden öper
İnşsallah kuzum. Garip bir ses çıkarıyor inler gibi hıçkırır gibi o ses tedirgin etti beni. Calpol veriyoruz o bayıltıyor uyuyor kuzum
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimm❤❤❤Aslihaydo gözün aydın canimm. nice güzel günlerini gör insallah paşanın.
sünnetsiz bir biz kaldık galiba.
Çok güzelmiş isimleri maşallah onlaracanim çalışmayı bulup paylaşayım en iyisi.
benim 2 oğlum var. nisan bebesinin adı civan ege. abisinin adı arel behram
CanımmmAlerjik oldugunuzu bilmiyordumben de ayni yollardayim..dile surme seklinde tadiyoruz once.bir de benim diyet acmalarim var.been 3 gun bekliyorum.o 3 gun bekliyor.bizim ek gida mehter takimi gibi agir ilerliyor ☺ henuz öğün yok.
+1
O ayaklar ne yaaa..yirim
Valla aşırı memnun olurum canım
Göktürk bey tekrar memnun oldumBenim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorumKızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
Evet senin haydonu benm haydar sanmamBenim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorumKızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
Ah ben kıyamam kuzuma ya kolay mı tabi ama 2 gün böyle olur geçer canım benim bak bi günü bitti bugünde geçsin hafifler inşallahGeçemedi daha adaşım. Çiş yaparken canı yanıyor ağlıyor emmedi mamayı da burnunun ucuyla yiyor.4-5 saate cslpol veriyoruz onun etkisiyle uyuyor. Başında bekliyoruz.
Geçer aslım kolay geçsin inşallah önemli olan oKızlar hepinize çok teşekkür ederimm❤❤❤Jadesi daha iyi canım şükür zorluğu bitti ama canımıza okudu asyamı bilmez miyiiimmm kuzum benim atom karincam ❤❤ nzh99 canım size de hayırlı olsun damatliklarini görmek de nasio olsun insallah bi de inlemesi normal canım çok ağlayınca da hıçkırır gibi iç çekerek uyuyorlar bi süre hadi atlattık inşallah sağlıkla büyüsün tüm kuzular
Bende belediye başkanının bana verdiği yetkiyle seni lakaplar kraliçesi ilan ediyorumBenim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorumKızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?