- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Eş desteği çok önemli bu durumda ama ücretsiz biraz daha alıp uzatabilsen belki sen de o zamana biraz daha büyüyeceği için ikna olabilirdin. Çocuğa örnek olmak ve ona sağlanacak imkanlar açısından değerli buluyorum ben çalışmayı bi de kendi sosyalliğimiz ve iş hayatını sürdürmemiz var o ayrı. Hayırlısı canım sen de inşallah iyi bir karar verirsin. Bu arada biz de ev aldık. O açıdan da iyi olacakAmin cnm bugun esimle konuşayım dedim konusamadik cocuk durmuyordu. Bnimde isim oyle ama iste ahh napacagimi bilemiyorum kaldim ikilemde dun gece uyumadim düşün dur. Esimde bana destek olmuyor idare ederiz tamam dese oda zorlanicaz flan diyor dur bakalim konusuruz dedi yine bende bilmiyorumhayirlisi artik ins senin kizada iyi bir bakici denk gelir.
Letgo da da buldum bir kaç tane yarı fiyatına başka markalar da varS Susam_tanesi canim 800 tl imis ya cok pahali degilmi bu hoppala
Benim de temmuz sonu bitti de 6 ay ücretsiz aldımŞubat çok iyi bir süre benim iznim temmızda bitti maalesef
Olsun bakalım canım inşallah atanırsın çok küçükken bırakmak çalışma saatleri uzunda zor diğer türlü idare edilir deKadroma göre vermediler ücretsiz izin pandemideb dolayı istifamı bile zor kabul ettiler bende yaktım gemileri bir daha atanamam belki de ama napayım sağlık olsun
Göktürk bey tekrar memnun oldum ❤
Evet senin haydonu benm haydar sanmamaslında hic de alakasi olmayan bir isim duymam yine unuturum kesin haydo kalır aklimda
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerimeEvet ben hic oğlumun ismini dememistim hadi bnde bi heves ettim deyim bari. Kadir oğlumun adı tabi ben aras eren ismini koymak istemiştim ama kocam babamn ismi illa dedi
Geçer aslım kolay geçsin inşallah önemli olan odamat olduğunu görelim inşallah düğüne çağır bizi atomla geliriz
ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olunBende belediye başkanının bana verdiği yetkiyle seni lakaplar kraliçesi ilan ediyorumadlarıyla bin yaşasın kuzular Göktürk ismi yok bende sadece Haydo var
Almila yı da hatırlıyorum güzel isimli kızValla benden de o kadar unutuyorummemnun oldum asyacık bende de bir almila var almiloş hanım
Ya ipek çok güzel bi isim adıyla yaşasın canım sağlıkla büyüsünKızlar biz de kendimizi tanıtalım. Hamileliğimde koymak istediğiniz isimler döneminde adı geçmişti kızımın sonrasında hiç kendisine ismiyle hitap etmediğim için pek geçmedi grupta. İpek kızım benim
minikbebegim9640 Kadir Aras güzel olurmuş aslında bunu da mı istemedi eşin?
Aslihaydo kızının adını ilk kez duydum ama çakiyi daha önce duymuştum senden grupta 2 tane Göktürk olduğunu biliyorum 3 değilse yanılmıyorsam
Helinnnnn isimleri çok güzelmiş oğullarının maşallah onlara
Jadesi SuRMeLi grupta 2 de Asya mız var maşallah
Benim kızımın adaşı da vardı da maalesef artık yok tikkanın kızı
Amin kuzum darısı size olsun. Gece sıkıntılı idi ama sabah güzel uyandı. Emdi biraz. Üzerime çişini yaptı. Bezini gevşek bağladığımızdan. Ama ağlamadı demek canı yanmadı. Ama kaç saattir yine çiş yapmadı yarın kontrol. Rabbim hepimize üniversite mezuniyetlerini, iş güç sahibi olduklarını evlenip çoluk çocuğa karıştıkları güzel günleri göstersin inşallah. Anneli babalınzh99 canim geçmiş olsun. cani yanıyor ama oldu da bitti diye düşün. ne zaman olsa agrisi olacakti şimdi giderek iyileşecek küçük Atacigimiz. Allah güzel muruvvetlerini göstersin paşanın.
Yok aslnda kb adi kimlikte musa ama kadir gecesi dogunca kadir demisler kimlikte musa ama. Daha kocama kalsa musa kadir koyacakti tek isim diye zorladm kadir oldu oylelikle. Düşünsene muaa kadir ne kdar alakaszKızlar biz de kendimizi tanıtalım. Hamileliğimde koymak istediğiniz isimler döneminde adı geçmişti kızımın sonrasında hiç kendisine ismiyle hitap etmediğim için pek geçmedi grupta. İpek kızım benim
minikbebegim9640 Kadir Aras güzel olurmuş aslında bunu da mı istemedi eşin?
Aslihaydo kızının adını ilk kez duydum ama çakiyi daha önce duymuştum senden grupta 2 tane Göktürk olduğunu biliyorum 3 değilse yanılmıyorsam
Helinnnnn isimleri çok güzelmiş oğullarının maşallah onlara
Jadesi SuRMeLi grupta 2 de Asya mız var maşallah
Benim kızımın adaşı da vardı da maalesef artık yok tikkanın kızı
Saol kuzum okudum Allah razı olsun.Sanırım çok korkmuş o annesi... artık akılları eriyor.korkmayi biliyorlar. Nasr suresini okursan çocugun korkusu gecer der hep kayinvalidem..okurum boyle durumlarda.gecmis olsun tekrar
Amin canım inşallah hepimizinkiYa ipek çok güzel bi isim adıyla yaşasın canım sağlıkla büyüsüngöktürk başka olduğunu bilmiyodum grupta bi Göktuğ hatırlıyorum sadece
Operim teyzesiben bile anasi olarak adıni unuttum haydo demekten
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerime
ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olunya da daha güzeli direk dünür de olabiliriz hayat bu belli mi olur
Kapalı kuzum şuan . Sargı çıkınca batikonla pansuman dedi. Bakayım yarın ne diyecekBnce sen koy inan çok fydasi oluyor. Yine de sen bilursn tabi zaten sargi cikinca koyuluyor zaten kapali smdi ora
Herkese farkli seyler sylendi bu sünnet olayinda ya. Ben 24 saat snra actm pansuman yaptm 5 6 gün ayni saate denk getirdm bardagi da 1 hafta koydm hep snra gecti şükür. İnsallh cabk atlatr minik paşaKapalı kuzum şuan . Sargı çıkınca batikonla pansuman dedi. Bakayım yarın ne diyecek
Saol canım benim. Perşembe ye kadar evdeyim. İnşallah o güne kadar atlatır. Hercümerc banyo yapmaya alışkın yıkamak da yasak şimdiHerkese farkli seyler sylendi bu sünnet olayinda ya. Ben 24 saat snra actm pansuman yaptm 5 6 gün ayni saate denk getirdm bardagi da 1 hafta koydm hep snra gecti şükür. İnsallh cabk atlatr minik paşa
Evet benm sıpa da seviyo alisik hergn yaptırırım banyosunu. Zibini cikardigimda cok mutlu oluyo heleki banyo yapicam diye galiba. Kac gun yasak banyosuSaol canım benim. Perşembe ye kadar evdeyim. İnşallah o güne kadar atlatır. Hercümerc banyo yapmaya alışkın yıkamak da yasak şimdi
Benimki Göktuğ canım. Bir de önünde Hasanımız var eşim dedesinin adını koyduYa ipek çok güzel bi isim adıyla yaşasın canım sağlıkla büyüsüngöktürk başka olduğunu bilmiyodum grupta bi Göktuğ hatırlıyorum sadece
Eveet onu da hatırladım ama sen de pek ismiyle seslenmeyenlerdensin benim gibiSelamlar benim kızın ismide Karya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?