2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eş desteği çok önemli bu durumda ama ücretsiz biraz daha alıp uzatabilsen belki sen de o zamana biraz daha büyüyeceği için ikna olabilirdin. Çocuğa örnek olmak ve ona sağlanacak imkanlar açısından değerli buluyorum ben çalışmayı bi de kendi sosyalliğimiz ve iş hayatını sürdürmemiz var o ayrı. Hayırlısı canım sen de inşallah iyi bir karar verirsin. Bu arada biz de ev aldık. O açıdan da iyi olacak
S Susam_tanesi canim 800 tl imis ya cok pahali degilmi bu hoppala
Letgo da da buldum bir kaç tane yarı fiyatına başka markalar da var
Şubat çok iyi bir süre benim iznim temmızda bitti maalesef
Benim de temmuz sonu bitti de 6 ay ücretsiz aldım
Kadroma göre vermediler ücretsiz izin pandemideb dolayı istifamı bile zor kabul ettiler bende yaktım gemileri bir daha atanamam belki de ama napayım sağlık olsun
Olsun bakalım canım inşallah atanırsın çok küçükken bırakmak çalışma saatleri uzunda zor diğer türlü idare edilir de

Kızlar biz de kendimizi tanıtalım. Hamileliğimde koymak istediğiniz isimler döneminde adı geçmişti kızımın sonrasında hiç kendisine ismiyle hitap etmediğim için pek geçmedi grupta. İpek kızım benim

minikbebegim9640 Kadir Aras güzel olurmuş aslında bunu da mı istemedi eşin?
Aslihaydo kızının adını ilk kez duydum ama çakiyi daha önce duymuştum senden grupta 2 tane Göktürk olduğunu biliyorum 3 değilse yanılmıyorsam
Helinnnnn isimleri çok güzelmiş oğullarının maşallah onlara
Jadesi SuRMeLi grupta 2 de Asya mız var maşallah
Benim kızımın adaşı da vardı da maalesef artık yok tikkanın kızı

Göktürk bey tekrar memnun oldum ❤
Evet senin haydonu benm haydar sanmam aslında hic de alakasi olmayan bir isim duymam yine unuturum kesin haydo kalır aklimda
ben bile anasi olarak adıni unuttum haydo demekten
Evet ben hic oğlumun ismini dememistim hadi bnde bi heves ettim deyim bari. Kadir oğlumun adı tabi ben aras eren ismini koymak istemiştim ama kocam babamn ismi illa dedi
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerime
Geçer aslım kolay geçsin inşallah önemli olan o damat olduğunu görelim inşallah düğüne çağır bizi atomla geliriz
Bende belediye başkanının bana verdiği yetkiyle seni lakaplar kraliçesi ilan ediyorum adlarıyla bin yaşasın kuzular Göktürk ismi yok bende sadece Haydo var
ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olun ya da daha güzeli direk dünür de olabiliriz hayat bu belli mi olur

Ya ipek çok güzel bi isim adıyla yaşasın canım sağlıkla büyüsün göktürk başka olduğunu bilmiyodum grupta bi Göktuğ hatırlıyorum sadece

nzh99 canim geçmiş olsun. cani yanıyor ama oldu da bitti diye düşün. ne zaman olsa agrisi olacakti şimdi giderek iyileşecek küçük Atacigimiz. Allah güzel muruvvetlerini göstersin paşanın.
Amin kuzum darısı size olsun. Gece sıkıntılı idi ama sabah güzel uyandı. Emdi biraz. Üzerime çişini yaptı. Bezini gevşek bağladığımızdan. Ama ağlamadı demek canı yanmadı. Ama kaç saattir yine çiş yapmadı yarın kontrol. Rabbim hepimize üniversite mezuniyetlerini, iş güç sahibi olduklarını evlenip çoluk çocuğa karıştıkları güzel günleri göstersin inşallah. Anneli babalı

Yok aslnda kb adi kimlikte musa ama kadir gecesi dogunca kadir demisler kimlikte musa ama. Daha kocama kalsa musa kadir koyacakti tek isim diye zorladm kadir oldu oylelikle. Düşünsene muaa kadir ne kdar alakasz

ben bile anasi olarak adıni unuttum haydo demekten
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerime

ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olun ya da daha güzeli direk dünür de olabiliriz hayat bu belli mi olur
Operim teyzesi haydocugumu öp sendd yerime o hareket çeken ellerini öp

Kapalı kuzum şuan . Sargı çıkınca batikonla pansuman dedi. Bakayım yarın ne diyecek
Herkese farkli seyler sylendi bu sünnet olayinda ya. Ben 24 saat snra actm pansuman yaptm 5 6 gün ayni saate denk getirdm bardagi da 1 hafta koydm hep snra gecti şükür. İnsallh cabk atlatr minik paşa

Herkese farkli seyler sylendi bu sünnet olayinda ya. Ben 24 saat snra actm pansuman yaptm 5 6 gün ayni saate denk getirdm bardagi da 1 hafta koydm hep snra gecti şükür. İnsallh cabk atlatr minik paşa
Saol canım benim. Perşembe ye kadar evdeyim. İnşallah o güne kadar atlatır. Hercümerc banyo yapmaya alışkın yıkamak da yasak şimdi

Saol canım benim. Perşembe ye kadar evdeyim. İnşallah o güne kadar atlatır. Hercümerc banyo yapmaya alışkın yıkamak da yasak şimdi
Evet benm sıpa da seviyo alisik hergn yaptırırım banyosunu. Zibini cikardigimda cok mutlu oluyo heleki banyo yapicam diye galiba. Kac gun yasak banyosu

Ya ipek çok güzel bi isim adıyla yaşasın canım sağlıkla büyüsün göktürk başka olduğunu bilmiyodum grupta bi Göktuğ hatırlıyorum sadece
Benimki Göktuğ canım. Bir de önünde Hasanımız var eşim dedesinin adını koydu haso diyom arada bozuluyor Göktuğ u kullanıyoruz biz eşimin sülale Hasan diyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…