- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Kızlar biz de kendimizi tanıtalım. Hamileliğimde koymak istediğiniz isimler döneminde adı geçmişti kızımın sonrasında hiç kendisine ismiyle hitap etmediğim için pek geçmedi grupta. İpek kızım benim
@minikbebegim9640 Kadir Aras güzel olurmuş aslında bunu da mı istemedi eşin?
@asli emre kızının adını ilk kez duydum ama çakiyi daha önce duymuştum sendengrupta 2 tane Göktürk olduğunu biliyorum 3 değilse yanılmıyorsam
@Helinnnnn isimleri çok güzelmiş oğullarının maşallah onlara
Jadesi @SuRMeLi grupta 2 de Asya mız var maşallah
Benim kızımın adaşı da vardı da maalesef artık yok tikkanın kızı
Aa bilmiyordum grupta bir adaşımız daha varmışBenim kızımın adaşı
aa 7 aylik mi yurudu masallah ona :)Benim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorumKızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
Ismiylede sesleniyorum ama genelde ask kelimeleriyleEveet onu da hatırladım ama sen de pek ismiyle seslenmeyenlerdensin benim gibi
Yarın soracağım bakalım buralar sıcak çocuk isilik döker yıkamazsakEvet benm sıpa da seviyo alisik hergn yaptırırım banyosunu. Zibini cikardigimda cok mutlu oluyo heleki banyo yapicam diye galiba. Kac gun yasak banyosu
Aaa evet ilk defa söyledin memnun olduk kadir beyle tanıştığımızaEvet ben hic oğlumun ismini dememistim hadi bnde bi heves ettim deyim bari. Kadir oğlumun adı tabi ben aras eren ismini koymak istemiştim ama kocam babamn ismi illa dedi
Evet dünya tatlısı adaşı var kızımınKızlar biz de kendimizi tanıtalım. Hamileliğimde koymak istediğiniz isimler döneminde adı geçmişti kızımın sonrasında hiç kendisine ismiyle hitap etmediğim için pek geçmedi grupta. İpek kızım benim
@minikbebegim9640 Kadir Aras güzel olurmuş aslında bunu da mı istemedi eşin?
@asli emre kızının adını ilk kez duydum ama çakiyi daha önce duymuştum sendengrupta 2 tane Göktürk olduğunu biliyorum 3 değilse yanılmıyorsam
@Helinnnnn isimleri çok güzelmiş oğullarının maşallah onlara
Jadesi @SuRMeLi grupta 2 de Asya mız var maşallah
Benim kızımın adaşı da vardı da maalesef artık yok tikkanın kızı
Nikah şahidi beni beğenip seçmez haydoben bile anasi olarak adıni unuttum haydo demekten
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerime
ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olunya da daha güzeli direk dünür de olabiliriz hayat bu belli mi olur
Hatırlıyorum adını geçmişti çok severim karya isminiSelamlar benim kızın ismide Karya
Adıyla yaşasın kuzumMaşallah kuzucuklara isimleriyle büyüsünler
Bende hep bebişşm derim
Çocukluğumdan beri deniz ismini düşünürdüm ama nasıl olduysa hoşuma gitmedi sonradan bizde eşimle ortak kararımız
Didem Zara
Evet Abdullah ismini ilk defa söyledin babana rahmet diliyorum canım ömrü oğluna olsun ata olduğunu biliyorum ama adınınHepsi adıyla yaşasın. Bahtları açık olsun. Benim kuzu Ata Abdullah. Abdullah rahmetli babamın adı. O yattıkça ömrü oğluma olsun. Ben diyemiyor Abdullah. Ata’m Diye çağırıyoruz ama benim sülale komple Abdullah diyor.
Bende okumuştum son senedeAllah isimleriyle yaşatsın minik kuzuları.
benim tosbigimin ismi Asım. Mehmet Akif Ersoyun Asimin nesli diye ideallestirdigi bir genç figürün ismi Asım. üniversite yıllarımda az okumadım safahatin Asım bölümünü. ismi gibi olur insallah.
Aynn ya çok güzel isimler varmışAdıyla yaşasın kuzumne güzel isimler varmış haberimiz yok
"Asım ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek "dizeleri geldi aklıma hayırlı evlat olsunlar inş.Allah isimleriyle yaşatsın minik kuzuları.
benim tosbigimin ismi Asım. Mehmet Akif Ersoyun Asimin nesli diye ideallestirdigi bir genç figürün ismi Asım. üniversite yıllarımda az okumadım safahatin Asım bölümünü. ismi gibi olur insallah.
Saol kuzum. Allah razı olsun amin inşallah.Evet Abdullah ismini ilk defa söyledin babana rahmet diliyorum canım ömrü oğluna olsun ata olduğunu biliyorum ama adının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?