2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Benim kızımın adaşı

Benim de iki evladım var 7 aylik yuruyen çaki kizim ve küfürbaz oglum haydo yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum Kızım Esila Nur Oğlum Göktürk böyle desem kimse tanımaz ama
aa 7 aylik mi yurudu masallah ona :)
Eveet onu da hatırladım ama sen de pek ismiyle seslenmeyenlerdensin benim gibi
Ismiylede sesleniyorum ama genelde ask kelimeleriyle bugun yine yuvarlamis kendini ciglik cigliga yine canink acitti sanirim hickiriyordu zor sustu icim parcalandi ya..

Evet dünya tatlısı adaşı var kızımın ipek seninkini de ilk kez duydum ben adıyla yaşasın

ben bile anasi olarak adıni unuttum haydo demekten
maşallah güzel isim kadir kuzumu kokla yerime

ay ınsallahh insallah jadem nikah sahidimiz olun ya da daha güzeli direk dünür de olabiliriz hayat bu belli mi olur
Nikah şahidi beni beğenip seçmez haydo kız evi naz evi bakalım haydo bey büyüyünce nasıl olacak yoksa çok yakışıklı ama

Evet Abdullah ismini ilk defa söyledin babana rahmet diliyorum canım ömrü oğluna olsun ata olduğunu biliyorum ama adının

Bende okumuştum son senede adıyla yaşasın Asım hayırlı evlat olsun

"Asım ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek "dizeleri geldi aklıma hayırlı evlat olsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…