2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada ben de Bilge ismini düşünmüştüm çok seviyorum sonra erkek olursa koymaya karar verdik
Zeyay1420
Ya bende bilge yi düşünmüştüm ama Karya yi daha once karar vermiştik sonra Karya kalsin dedik. Balayimizdi sanirim donerken cok guzel bir kucuk kizla karsilasmistik anneannesiyleydi anneaneside cok guzeldi kiza ismibi sorduk Karya dedi tabi ozamanlar boyle kayra karan gibi isimler yoktu isminin anlami ne dedik daglarin prensesi dedi bizimde cok hosumuza gitmisti ordan geldi kzimin ismi :)

Evet dünya tatlısı adaşı var kızımın ipek seninkini de ilk kez duydum ben adıyla yaşasın
Amin canım Asya kuzusu da ismiyle yaşasın
Anlamı da çok güzelmiş

Benim oğlum da bu aralar uyurken dönmeye başladı. Normalde yüzüstü yatmayı da sevmez o yüzden dönüp de yüzüstü pozisyona geçince uyanıyor. Ek gıdalara geçince özellikle akşam muhallebi verince deliksiz uyumaya başlamıştı benim kızım. Ama her şey o kadar değişmiş ki muhallebi ne zaman başlayacak bilmiyorum. Ben doğum yapalı çok zaman oldu doktorum da aynı değil. Bu doktor 6 aydan önce ek gıdaya geçmek istemedi. Ama ben diğer doktorumun kızımda önerdiklerini yapıyorum. Tadımlara başladım. Kızımda ilk heves yediğini içtiğini yaptığı herşeyin ilklerini yazdığım bir defterim vardı. Şimdi ona bakarak ilerliyorum. İkinci de neredeyse konuşup kalkıp yürüyecek daha yazıcam . İyi ki yazmışım her şeyi ikincide çok faydası oldu. Dönüp dönüp bakıyorum ne yapmışım diye. İlk çocukları olan arkadaşlar tavsiye ederim yapın. Hem çok güzel bir hatıra oluyor hem de ikincide çok yardımcı oluyor.

Ya kizlar bebislere ne tur hareketler ve etkinlikler yaptiriyorsunuz ?
yüzüstü pozisyonda kitaplarla çok ilgiliyiz. oturma pozisyonunda da daha çok sesli oyuncaklar piyano gibi onlarla takılıyoruz. dokun hisset tarzi kitaplara bakıyoruz bu ara dokunuyoruz. ama herşey ağıza gitmek istiyo çok dellenince veriyorum diş kasiyicilarini ya da balkon sakinleştiriyor. dün gece 11 de attik.kendimizi dışarıya kanguruyla. öyle uyudu. diş sinir yaptı pambigimda

Allah yardımcın olsun. Çok zor bir süreç ama arkadaşların yazdıklarını gördüm ilgiyle düzelecek bir durumsa sen başarırsın. Allah şifa versin. İnşallah tahmininden de kısa bir sürede üstesinden gelirsiniz. Dua edicem size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…