2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Organik labneyi nerden aldın canım

Zaman ne çabuk geçiyor büyük kızımı şimdi okula uğurladım talihsiz başladığı eğitim öğretim hayatının umarım bundan sonrası sağlıkla başarılı bir şekilde devam eder Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı versin Nisan bebeklerimizinde okullu olduğu günleri görelim o mutluluğu da paylaşalım buradangözyaşlarım pıt

Bende birazdan götüreceğim canım amin inşaallah rabbim zihin açıklığı versin hepsine hastalıklardan korusun çok tedirginiz Allaha emanetler inş.

Oy kıyamam hayırlı uğurlu başarılı olsun inşallah canım

BKGK gece uykuları bizim de bozuldu 3-4 gecedir daha sık kalkar oldu dediğin gibi ilk yatardı 6 saat falan uyurdu 9 da yatar gece 3 de uyanır emer mamasını içer geri yatardı sabaha kadar lakin artık uyanmaya 12 - 1 gibi başlıyor 2-3 saat aralarla uyanıyor daha çok acıkıyor sanırım bilemedim. Daha çok değişecek bunların huyları kızlar diş çıkarırken saat başı ağlayarak uyanırdı şimdilik şükür ediyorum böyle 6 aya geldik. 1 yaştan sonra gece beslenmesini kesmiştim kızlarda hadi bunda da 18 ay diyelim en fazla 1 yıl daha gece kalkacaz sonra uyku mod on inşallah yani

Kızlaar aldık önce çok eğlendi sonra sıkıldı beni al bağırmaları başladı
Hayırlı olsun güle güle oynasın minnoş. Bunların oynama süresi en fazla 5 dk zaten sıkılırlar. O 5 dk bazen çok değerli oluyor bir wc ye gidip 2 kaşık yemek karıştırabiliyorsun koşa koşa
Oyy ellerine sağlık canım

Sebze meyve yoğurt derken her gün biri mi yoksa gün içinde birden fazla tadım mı?
Her hafta biri aslında ama her eklemede diğeri sabit kalacak mesela bu hafta sebze haftaya sebze ve meyve 2 öğünde sonra sebze meyve yoğurt 3 öğün
Eğitim öğretim hayatı hayırlı olsun zor bir dönem herkesi başka türlü etkiledi
Günaydın ballar kaymaklar
Okulun ilk günü ve biz çok heyecanıyızğ ben bile nasıl heyecanliyim oyhh
Hayırlı olsun yaa ne büyük heyecan

çok güzel bir şekilde özetlenmiş canim.

Eki Görüntüle 2693921
yürüteç konusunda sana katılıyorum helin. (sen uzmansın, senin yanında pek bilgim yok ama bir iki şey yazayim dedim) iki kizimda da kullanmadim. ıkisinde de düzenli doktor takibi yaptırmıştım. doktorların ikisi de önermiyoruz demişti.

bize denk gelmese de az süreyle bir şey olmaz diyen dr de varmış ama günlük 5 10 dk içinde yürüteç gereksiz geliyor bana.

bir de dururken şunu da yapayim bunu da yapayim diye o sureyi de geçirebilirim diye korkarım. zaten şimdiki çocuklar daha hareketsiz yaşıyorlar. skolyoz vs riski daha çok. bebekken bari kullansınlar kaslarını.

Günaydın ballar kaymaklar
Okulun ilk günü ve biz çok heyecanıyız ben bile nasıl heyecanliyim oyhh
bizim kiz da gitti. oyy kuzum benim nasil da heyecanli, kreş arkadaşını bulmuş sek sek oynuyor, öğretmeni görüntü attım

canim zaten motor gelişimini olumsuz etkiliyor. çocuğun normal öğrenme sıralaması sekteye uğruyor. bi de hadi herşeyi geçtim ciddi kaza geçirenler çok oluyor. herşey anlık malum. şu anda en iyisi yüzüstü pozisyon ama sevmeyebilirler işte oyun ve oyuncakla gelistirecez bu süreçleri

Teyzoşlar Asya Allah allah deyince kafa salliyor sizinkiler neler yapıyor merak ettim el şaplatmayı öğretmeye çalışıyorum daha öğrenemedi ama değişik hareketleri çok seviyor. Hampalanmayi çok seviyor sanırım anasının deli sevmesine alıştı yavrum huysuzlanınca hemen ya hoppala ya yürüme denemeleri yapıyoruz. Kanepeden tutunarak dikilmeyi de çok seviyor.
Oyy Allahım yavrularımızın acısını göstermesin.

1 yastan sonra insallah sabaha kadar deliksiz uyurlar :)

Maşallah size ne güzel şeyler yapmaya başlamış. Bizimki de soyununca öpüyorum bayılıyor kahkahalar atıyor giydirirken de çığlıkla ağlıyor tam tersi. Perdeyle oynamayı çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…