2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada kizlar köydeyiz ben iş güç yapiyorm evde e kadn yaşli malum temiz degl pek. Mutfaktaki seyleri ozonladm hep yikadm içim almazdi yoksa.
Burda köy patatesi haşladk yedi oglum yağladm sadece verdm cok sevdi şükür 2 gundur veriyorm yarın da kabak yapmayi düşünüyorum bakalm. Bende durumlar byle ozonla geçiyor oğlumla ilgileniyorm oyle

Eki Görüntüle 2694130
Yoğurt icine 3 tane bebe biskuvisi koydum çok sevdi hepsini yedi dibinde 2 kaşık fln kaldı.
afiyet olsun pambığa

Benim kız asla böyle şeyler yapmıyor hemen sinirleniyor bağırıyor ağlıyor kitaplara uzanmak istiyor ama kendi gitmesin onlar gelsin istiyor. Sonra da kalkmak istiyor
canim benimki de çok sinirleniyordu zaten inan öyle kısa duruyor ki yavaş yavaş alışıyor. abisi yanına gelince nasıl da guzel duruyor sıpa

komsum bizim bu kadar uzun sürmemişti ya. bardak felan da hiç koymadık. doktordan doktora değişiyor sanirim. tez zamanda ata bebeğe sakınlık huzur gelsin ağrısı korkusu uçsun gitsin canim

Kizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz
canim bence instadan takip et. bir-çok tarif veriyorlar sonra da zaten oturuyor kafanda herşey yapıyorsun. ama fikir olsun elimin altında diyorsan 1 tane al bence.

Ya kizlar ya bu kiz kendine cok zarar veriyor elini nasil agzina vurduysa ses geldi ama aglamayinca onemsemedim sonra baktim damagi kaniyor yuttuda birsey olmaz dimi insanin cocugu olunca panikliyor

BKGK gündüz okudum yazmaya hiç fırsatım olmadı ki sorunu çözmüşsün mezuralar hep 0 dan başlar kitaplar konusunda da bilemedim fazla geldi bana fiyatları yazık 1 tane al bari işte oturmaya başlayınca önüne koyacaz yiycekler ay ne var bunda instagramda damskitchen ı takip etmiyorsan et. Güzel tarifler veriyor bebesi küçük onun da. Ben de hep onun gibi krep, omlet tarzı yapıp önlerine koyardım kendileri hallederdi. Sonra sonra kaşık verdim derken çatal öğrendiler kendileri yemeyi.

Ya kizlar ya bu kiz kendine cok zarar veriyor elini nasil agzina vurduysa ses geldi ama aglamayinca onemsemedim sonra baktim damagi kaniyor yuttuda birsey olmaz dimi insanin cocugu olunca panikliyor
Vayy cimcime nasıl kanatmış öyle. Bişey olmaz merak etme. Geçmiş olsun

nzh99 canım 10-15 gün sürmez canım dikişlerin düşmesi o kadar anca o kadar sürüyor. 3-4 günde ağrısı geçiyor baya artık anlamıyorlar. Biz de bardak kullanmadık sargı beziyle kapattık kremleyip hep. Her doktor farklı uygulama yapıyor. Kantaron yağı çabuk iyileşmesinde faydalıymış aklında bulunsun.

Bugünkü menümüzü sayayım size
Sabah çeyrek avokado,1 çay kaşığı lor peyniri, yarım yumurta sarısı ve çeyrek elma rendesi yedi bitirdi. Yanına da ıhlamur demledim azcık içti. 5 gibi de düdüklüye 1 küçük havuç, çeyrek enginar, az kapya biber, biraz kıyma,kabak, zeytinyağı ekleyip haşladım çorba kıvamında yaptım.yanında bir küçük kase yoğurtla yedi. Yarına Allah kerim

Kızlar bügün çok korkunç bir şey olacaktı
Üzüm yiyordum kzım ağzıma bakıyordu almak istedi bende biraz damlatayım diye düşündüm ek gıdaya başlamadık daha ilk olsun dedim
Nasıl oldu anlamadım bir anda üzüm tanesini ağzını aldı parmağımı ağzına soktum hemen çıkarttım
Çok korktum çok büyük boşluğa düştüm aman dikkat esin Kızlar sizde bu bebeler fena

Yazık minik Ata ya tez zamanda iyileşsin inşallah oğluşun. O kadar minikler ki canları yandığında insanın içi bir tuhaf oluyor çaresizlik insanı çok kötü ediyor. Masum melekler

Geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor gerçekten

Kızlar ben 2 gündür buharda pişirdiğim kabağı çatalla ezip vermeye çalışıyorum ama bir türlü yemiyor. Öğürüyor geviş getirerek çıkarıyor sonra da ağzını açmıyor kesinlikle. Ne yapıcam ya. Yarın havuç veya patates deneyeyim diyorum kabağı bırakıcam artık sevmedi. Ya da acaba pütürlü olmasını mı sevmedi acaba tecrübeli anneler ne dersiniz? Blender yapmak istemiyorum ama böyle yemezse de napıcam bilmiyorum. Ek gıda çok kötü başladı

Kizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz

Aman ne kitapi baharım ya bebeğine ne yarar ne yaramaz sen az buçuk bilirsin.
Sen daha başlamadın demi biz de burdan yardımcı oluruz.
Benim Asya maşaallah yemem yutamam demiyor o yüzden ben yararlı ama dokunmayacak alerji yapmayacak şeyler getiriyorum.

Geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor gerçekten
Evet ya hiç bu kadar korkmamıştım ki normalde donup kalan biriyim o kadar hızlı davrandım ki uzun süre elim ayağım boşaldığı içim kendime gelemedim nasıl böyle bir hata yaptım diye Arık çok çok dikkat edeceğim

Ya aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben
Canım ben hipp mama kullanıyorum. Aynı markanın Hem yulaflı hem de pirinç unlu olanı var ikisinide aldım. İstersen devam sütü ile ister su ile yapıyorsun. Pirinç unlu olanı mamasına katıyorum bayıla bayıla içiyor. Henüz koyu kıvamlı yapmadım. Ama severek tüketiyor.

Bizde öyleyiz valla Bugün de havuç haşladım ama yok tabi ağzını açmıyor. Sulu yapayım diyorum. yarına Yoğurtlu çorba yapayım bari yer inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Çekim güçleri çok yüksek o yüzden hüp diye çekiyorlar ağızlarına aldıkları şeyi dikkat etmek lazım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…