- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
afiyet olsun pambığaEki Görüntüle 2694130
Yoğurt icine 3 tane bebe biskuvisi koydum çok sevdi hepsini yedi dibinde 2 kaşık fln kaldı.
canim benimki de çok sinirleniyordu zaten inan öyle kısa duruyor ki yavaş yavaş alışıyor. abisi yanına gelince nasıl da guzel duruyor sıpaBenim kız asla böyle şeyler yapmıyor hemen sinirleniyor bağırıyor ağlıyor kitaplara uzanmak istiyor ama kendi gitmesin onlar gelsin istiyor. Sonra da kalkmak istiyor
komsum bizim bu kadar uzun sürmemişti ya. bardak felan da hiç koymadık. doktordan doktora değişiyor sanirim. tez zamanda ata bebeğe sakınlık huzur gelsin ağrısı korkusu uçsun gitsin canimKuzum gittik kontrole. Bezi çıkardı. 2 litre kaynamış suya yarım şişe batikon dökün. Sabah ve akşam 1 bardak pipiye dökün dedi. Kıyamam 1 hafta on güne bişeyi kalmaz dedi. Bu kadar süreceğini bilmiyordum. Yaptırmazdım . Korkmuş çok. Yine huzursuz uyumaya başladı. Ayağımda uyuyor indirdiğim an uyanıyor. Doğduğundan beri küçücük bedeni doktorlarla uğraşıp duruyor. Sesi bile tizleşti. Ihlamur içireceğim birazdan. Banyo yapabilir dedi ama biz de bekleyeceğiz biraz ılık sabunlu suyla siliyorum.
canim bence instadan takip et. bir-çok tarif veriyorlar sonra da zaten oturuyor kafanda herşey yapıyorsun. ama fikir olsun elimin altında diyorsan 1 tane al bence.Kizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz
Vayy cimcime nasıl kanatmış öyle. Bişey olmaz merak etme. Geçmiş olsunYa kizlar ya bu kiz kendine cok zarar veriyor elini nasil agzina vurduysa ses geldi ama aglamayinca onemsemedim sonra baktim damagi kaniyor yuttuda birsey olmaz dimi insanin cocugu olunca panikliyor
Yazık minik Ata ya tez zamanda iyileşsin inşallah oğluşun. O kadar minikler ki canları yandığında insanın içi bir tuhaf oluyor çaresizlik insanı çok kötü ediyor. Masum meleklerKuzum gittik kontrole. Bezi çıkardı. 2 litre kaynamış suya yarım şişe batikon dökün. Sabah ve akşam 1 bardak pipiye dökün dedi. Kıyamam 1 hafta on güne bişeyi kalmaz dedi. Bu kadar süreceğini bilmiyordum. Yaptırmazdım . Korkmuş çok. Yine huzursuz uyumaya başladı. Ayağımda uyuyor indirdiğim an uyanıyor. Doğduğundan beri küçücük bedeni doktorlarla uğraşıp duruyor. Sesi bile tizleşti. Ihlamur içireceğim birazdan. Banyo yapabilir dedi ama biz de bekleyeceğiz biraz ılık sabunlu suyla siliyorum.
Geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor gerçektenKızlar bügün çok korkunç bir şey olacaktı
Üzüm yiyordum kzım ağzıma bakıyordu almak istedi bende biraz damlatayım diye düşündüm ek gıdaya başlamadık daha ilk olsun dedim
Nasıl oldu anlamadım bir anda üzüm tanesini ağzını aldı parmağımı ağzına soktum hemen çıkarttım
Çok korktum çok büyük boşluğa düştüm aman dikkat esin Kızlar sizde bu bebeler fena
Kizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz
Sen hele bi başla sen de analigin kitabini yazarsınKizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz
Evet ya hiç bu kadar korkmamıştım ki normalde donup kalan biriyim o kadar hızlı davrandım ki uzun süre elim ayağım boşaldığı içim kendime gelemedim nasıl böyle bir hata yaptım diye Arık çok çok dikkat edeceğimGeçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor gerçekten
Canım ben hipp mama kullanıyorum. Aynı markanın Hem yulaflı hem de pirinç unlu olanı var ikisinide aldım. İstersen devam sütü ile ister su ile yapıyorsun. Pirinç unlu olanı mamasına katıyorum bayıla bayıla içiyor. Henüz koyu kıvamlı yapmadım. Ama severek tüketiyor.Ya aranizda bu mamalardan verecek olan yda veren var mı.? Ne düşünüyorsunuz hangi markalar iyi olur bunlardan almayi dusunuyorum ben
Bizde öyleyiz valla Bugün de havuç haşladım ama yok tabi ağzını açmıyor. Sulu yapayım diyorum. yarına Yoğurtlu çorba yapayım bari yer inşallahKızlar ben 2 gündür buharda pişirdiğim kabağı çatalla ezip vermeye çalışıyorum ama bir türlü yemiyor. Öğürüyor geviş getirerek çıkarıyor sonra da ağzını açmıyor kesinlikle. Ne yapıcam ya. Yarın havuç veya patates deneyeyim diyorum kabağı bırakıcam artık sevmedi. Ya da acaba pütürlü olmasını mı sevmedi acaba tecrübeli anneler ne dersiniz? Blender yapmak istemiyorum ama böyle yemezse de napıcam bilmiyorum. Ek gıda çok kötü başladı
Çok geçmiş olsun canım. Çekim güçleri çok yüksek o yüzden hüp diye çekiyorlar ağızlarına aldıkları şeyi dikkat etmek lazım gerçektenKızlar bügün çok korkunç bir şey olacaktı
Üzüm yiyordum kzım ağzıma bakıyordu almak istedi bende biraz damlatayım diye düşündüm ek gıdaya başlamadık daha ilk olsun dedim
Nasıl oldu anlamadım bir anda üzüm tanesini ağzını aldı parmağımı ağzına soktum hemen çıkarttım
Çok korktum çok büyük boşluğa düştüm aman dikkat esin Kızlar sizde bu bebeler fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?