- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Gunaydin kizlar annemde mezura buldum kizin boyu uzamis ama bas cevresi ayni gibi ben mi olcemedim ya sinirlerim bozuldu
Aynen bizim heyecan ondan kat kat fazlaydı sanki ben ilk kez okula başlıyorum Rabbim açık etsin tüm yavruların yollarını şu hastalık Bi an önce bitse de normal devam edebilseler okul haayatlarınaGünaydın ballar kaymaklar
Okulun ilk günü ve biz çok heyecanıyız ben bile nasıl heyecanliyim oyhh
Saol canım hepimizin evlatları inş. ❤Oy kıyamam hayırlı uğurlu başarılı olsun inşallah canım
İnş. Hepimizin evlatlarının güzel günlerini görelim burada nasıl doğumlarına şahit olduk güzel günlerini Başarılarını da hep beraber görelim inş. ❤
Aynen bizim ayşecikde ne buluyor perde de bilmiyorum hele bir de ışık vuruyor ve hafif esintiyle hareketleniyorsa demeyin keyfine çığlık çığlığa perdeyi takip ediyorMaşallah size ne güzel şeyler yapmaya başlamış. Bizimki de soyununca öpüyorum bayılıyor kahkahalar atıyor giydirirken de çığlıkla ağlıyor tam tersi. Perdeyle oynamayı çok seviyor.
Yarın soracağım bakalım buralar sıcak çocuk isilik döker yıkamazsak
Suan 43.5 10 kez baktim. Sanki gecen ayda 43.5 dedi tamda hatirlamiyorum ya belkide oradaki kiz yanlis ölçtü bir bakicam esim eve gitsinde baksin kacmis gecen ay.Baş çevresi 3-6 ay arası 1cm, 6-12 ay arası 0,5cm büyüyormus. Doğru olcememis olabilirsin stres yapma hemen büyümüştür mutlaka
İnsallh bzdeki de durur. Çeşitli biseyi bu reflu haberim yok ondan. Valla snradan oldu galiba ya bizde ilk aylarda yoktu kusmasi çünkü. 6 aydan snra gecmezse ilac dedi bizeEğer yeni doğan reflüsü ise katı gıdalara tam geçtiğin ay biter. benim Kızımda vardı çok çektik. Emerdi emdiği gibi kusardı sonra tok gibi olur uyurdu ama aç olduğu için 40-50 dk sonra uyanırdı. Zombi gibi gezerdim. Çok yorulmuştum. Bir de ilk bebek tecrübesizlik de var çok zorlanmıştım. Doktora ilaç verseniz olmaz mı sütüm yerlerde geziyor mama vermek zorunda kalıyorum demiştim. Doktor da kızım iyi kilo aldığı için ilk aylarda ilaç vermemişti. Beşinci ayıydı çok az kilo almıştı ilaç verdi kusmayı bitirmedi ama yarıya indirmişti. Katı gıdaya geçiş tam geçildiğinde özellikle muhallebi başladığında kusma neredeyse duruyor. Tabi yeni doğan reflüsü ise. Bu arada her şey değişmiş on sene oldu ben doğum yapalı adı da değişmiş midir reflü çeşitlerinin bilemedim :)
Lazer yaptirdik biz rahat oldu ya ilk oraya igdene cok agladi yapilirken aglamadi ama iyi uyusmus demek kiBenim sorduğum doktorlar 1,5 aydan sonra genel anestezi dediler. Ben lokal olsun istiyorum. Bu ayki kontrolünde farklı bir doktora da sorucaz. Lokal olursa hemen yaptırmak istiyoruz biz de.
O bacaklar tam isirmalik
Canım bence sen endişelenme Bizimki şu an 40.3. Sizin değeriniz şu an çok iyi belki de bir önceki ay fazla ölçülmüştürKizlar bebislerinizin bas cevreleri suan llkac ?
Darısı bize inşallahEki Görüntüle 2694130
Yoğurt icine 3 tane bebe biskuvisi koydum çok sevdi hepsini yedi dibinde 2 kaşık fln kaldı.
Benim kız asla böyle şeyler yapmıyor hemen sinirleniyor bağırıyor ağlıyor kitaplara uzanmak istiyor ama kendi gitmesin onlar gelsin istiyor. Sonra da kalkmak istiyor
oy oy masallah
masallah canim.Eki Görüntüle 2694130
Yoğurt icine 3 tane bebe biskuvisi koydum çok sevdi hepsini yedi dibinde 2 kaşık fln kaldı.
Canim mezura 0 dan basliyormus yaCanım bence sen endişelenme Bizimki şu an 40.3. Sizin değeriniz şu an çok iyi belki de bir önceki ay fazla ölçülmüştür
Ay duygulandım vallahi. Zeynep kıza akıl fikir zihin açıklığı versin rabbim. Bizler de okullu olduklarını mezuniyetlerini görelim inşaşlahZaman ne çabuk geçiyor büyük kızımı şimdi okula uğurladım talihsiz başladığı eğitim öğretim hayatının umarım bundan sonrası sağlıkla başarılı bir şekilde devam eder Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı versin Nisan bebeklerimizinde okullu olduğu günleri görelim o mutluluğu da paylaşalım buradangözyaşlarım pıt
Kuzum gittik kontrole. Bezi çıkardı. 2 litre kaynamış suya yarım şişe batikon dökün. Sabah ve akşam 1 bardak pipiye dökün dedi. Kıyamam 1 hafta on güne bişeyi kalmaz dedi. Bu kadar süreceğini bilmiyordum. Yaptırmazdım . Korkmuş çok. Yine huzursuz uyumaya başladı. Ayağımda uyuyor indirdiğim an uyanıyor. Doğduğundan beri küçücük bedeni doktorlarla uğraşıp duruyor. Sesi bile tizleşti. Ihlamur içireceğim birazdan. Banyo yapabilir dedi ama biz de bekleyeceğiz biraz ılık sabunlu suyla siliyorum.Bana 3 gun demisti ben korktugumdan beklettim biraz daha ama
Amanın Civanım maaşallah.
Asyama afiyetler olsun.Eki Görüntüle 2694130
Kuzum tecrübeli anneler söylesin. Ama ek gıda bebekle anne arasında şekilleniyor. Ben kitap olmadan çözdüm buradaki annelerin de hakkı çok Allah razı olsun.Kizlar bu kitaplari alsam mi yada iclerinden 1 ini mi alsam ne düşünüyorsunuz
Yaa niye oyle uzun sürüyormuş biz farkli sen farkli sey yapti yani doktor ben anlamadm inan ki bu iştenKuzum gittik kontrole. Bezi çıkardı. 2 litre kaynamış suya yarım şişe batikon dökün. Sabah ve akşam 1 bardak pipiye dökün dedi. Kıyamam 1 hafta on güne bişeyi kalmaz dedi. Bu kadar süreceğini bilmiyordum. Yaptırmazdım . Korkmuş çok. Yine huzursuz uyumaya başladı. Ayağımda uyuyor indirdiğim an uyanıyor. Doğduğundan beri küçücük bedeni doktorlarla uğraşıp duruyor. Sesi bile tizleşti. Ihlamur içireceğim birazdan. Banyo yapabilir dedi ama biz de bekleyeceğiz biraz ılık sabunlu suyla siliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?