2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Henüz o kadar katı yiyemez ki canım. Cıvık püreyle başlamalısın. Blender kullanabilrsin ilk aşamada ama pütürsüz olmasın içinde küçük tanecikler de olsun. Sonra sonra taneli çorbalara geçersin. Ben dün pirinçle yayla çorbası yaptım mesela pirinçleri hiç ezmeden verdim yuttu gitti. Öğürmedi. Bazı anneler iyice blender yapıp pütürsüz hale getiriyor yutamaz endişesiyle çocuk öğrenemiyor nasıl yutacağını. Netten bakabilirsin püre kıvamı nasıl olmalı diye. Muhallebi gibi oluyor ilk etapta sonra sonra katılaştırıyorsun.

Bizde öyleyiz valla Bugün de havuç haşladım ama yok tabi ağzını açmıyor. Sulu yapayım diyorum. yarına Yoğurtlu çorba yapayım bari yer inşallah
Bi de verdiğin zaman da ayrı olay. Önce ilk ıykudan kalkınca verdim keyfi yerinde oluyor diye uyumadan önce yemişti mamayı. Bugün de mama verdikten 1 sa sonra verdim. İkisi de başarısız.
Doktor çatalla ezin verin deyince onu uygulayayım dedim ama yiyemeyecek sanırım ben de blenderdan geçirsem iyi olacak. Sonra yavaş yavaş artırırım pütürlerini sağol canım

bakayim bende ona. Sen mesela irmik koyuyorum diyorsun ya onu nasil ekliyorsun kuvamlandiriyorsun degilmi ay hic birsey bilmiyorum ya yemek konusunda zayıfım biraz
Vayy cimcime nasıl kanatmış öyle. Bişey olmaz merak etme. Geçmiş olsun
ya sorma zaten huysuz aciyor mu ne anlamadim ayagimda salliyorum suan agla agla yataga koyuyorum dönüyor heryeri isirmaya calisiyor oyun istiyor surekli e 1 ay olacak yalnizim annemde emekliyemiyorda agliyor kucagima aliyorum omzumu ısırıyor söyleniyor birde bugun cok huzursuzdu dusta aldirdim aksam rahat etsin diye yok anam benim kizi su canlandırıyor sanki.
gecmis olsun cnm dikkat etmek lazim bu ara cok hareketlendiler birde ani hareket yapiyorlar bizimki de nasil becerdiyse damagini patlattı
Sevgi22884550 kizlar benimkide basta oyle yapıyor sonra ben tekrar veriyorum he birde cok dik vermeyin biraz egimli olsun yutamiyor direk cikariyorlar.
Sen hele bi başla sen de analigin kitabini yazarsın
Basladim basladim kabak ve patatesten sonra bugun havuc tattik 2 gun daha tattiricam snra yogurt insallah. Cok tesekkur ederim
@sonsuz_sukurler sagol canm iyiyiz sen nasilsin ? Yavrularin napiyor ?

İyiyiz canım sen nasılsın
Tesekkur ederim.
Cok sukur iyi diyelim iyi olsun.
Annemdeyim 2 cocuk, 3 yigen, 1 kiz kardesle delirmecelerdeyiz.

Kizim cocuklari izlemekten, onlarla oynamaktan meme emmiuor kafasini ceviremiorum

Anneme birsz bak evin isini uapayim diorum annem 10 dak olmadan al kizim.al ben yaparim isimi diyot cok agliyo cunku gmek istiyor

Bacagini sallamaya baslamis cok tatli oluyor.
Ek gida yogurt, sabahlari patatesli yumurtadan eziyorum belki yanlis bi, sebzeli pilav abisine yapip ona sulandirayip deniyoruz

Meyve filesi kasik bardak alayim.diorum netten siz neler kullaniorsunuz

Alistirma bardagi lazim miydi unuttum.

Normal batdaktan hatta siseden bile iciyor da emerek gibi. Genzine kacar diye korkuorum.

Boyle boyle ginler geciyor iste. Dertleri dusunmemeye calisiyorum.
Raabbim saglik versin, dermansiz dert vermesin insallah.

Aklimda ve dualarimdasiniz.
Allaha emanet olun.

BKGK Sagol canim iyiyiz cok sukur. Oglani eve cikaramayinca bebekle ben indim.
Cumbur cemaat takiliyoruz esim gec geliyor istrn baya. Anneml3 de iyi oluor ama iste ben malum fazla pimpirikli temizlik dusununce zor oluor ama napayim ailemlryim en azindan.
Gece sag kolumda oglum sol kolumda kizim yatiyoruz. Biri ordan biri obur taraftan sıkıştırıyor beni uyuyamiorum bel agrisindan bittim

Sen nasilsin.
Gecebildin mi evine.
Esin iyi oldu mu.
Ben zaten normalde de elleme oglum, dokunma oglum dedigim icin seni iyi anliorum
Ama dinlemior simdi pek.bari agzina sokma elini diyorum.
Kizim da sagolsun ellemedigi parmaklamadgi yer yok cok hareketli
Insallah rabbim korusun hepsini.

Ise baslamakla ilgili kararini verebildin mi.
Insallah hayirlisi olsun hakkinizda.
Cok zor bir secim tabiki.

Bebegin nasil. Siz yavas mi gidiyorsunuz tadimlarda, 3 gun kurali yapmadim ben ya karistirdik birden ne bileyim ama ilkin heyecani col baska oluyor tabiki ben de oyleydim.

Bebisin hareketli dimi senin de agzina vurdu yazmissin. Gecmis olsun. Benimki de bufun kasigi almis kasla goz arasi indirdi kasinin ortasina birden

Sen netten alisveris yapiorsun saniyorum.ben de bebege beslenme gerecleri alayim diorum nerden alabilirim

S Sonsuzsukurler ben silikon kaşık aldım 2 tane marketten, bir de migrostan weenin damlatmayan alıştırma bardağını aldım suyu onunla içiyor. Eşimi de yolladım önlük aldırdım başka da bişey almadım.şimdilik yeter bunlar. Meyve filesi de gerek duymuyorum yakında meyveleri soyup dilimleyip koyarım önüne yer inşallah

Merhaba arkadaslar

Çok muhabbetler geçmiş benim kızın adı Elif
Canlar ben oğluma oda kuramamıştım.. beşikten aldım ve oturma odasında yattı.. simdi oda bakıyoruz.. oglan 3.5 yasinda. Montessoru yatak icin gec mi? Yani montessori alsam bir sure sonra sıkılır mi? Yani sizce kac yaşına kadar kullanilir? Almisken iki yatak alayim kiz da yatar 1.5 yasina gelince diye dusundum. Yani ortak bir dolap ve iki yatak dusundum.uyumlu olsun diye.esim arabali yatak istiyor.iyi ama ilerde kiza yatak aldigimizda sırıtacak.odanın bir yerinde araba bir yerinde normal bir yatak.annem bazalı bişiler al diyor.baza cocuk icin risk.acip icine girebilir. En kullanişli gardrop montessori tarzlarda var. Ay kafam allak bullak.. sizlerin fikrini alayim dedim.kullanan var mi çevrenizde veya kendiniz kullaniyor musunuz? Avantaj ve dezavantajlari neler?
Kv o ne ya oyle catili yatak mi olur mus diyor yere yakın olursa üşür mu? Atıyorum 10 yasina gelince sıkıldım bu ne der mi? Bir de ranzalı modeller cok revaçta..merdivenleri cekmece gibi dizayn edilmis.nasil olur..duser mi size birkac ornek yüklüyorum.belki sozcuklerle tam anlatamamisimdir.bu arada bunlar tam olarak almayi dusundugum modeller diye dusunmeyin.sadece tarzi anlatmak istedim..fikirleriniz benim icin cok değerli.

bu arada mobilyalar pahalı geldi bana ya

Eklentiler

• Screenshot_20200921-235806_Chrome.webp
    21 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200921-235758_Chrome.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200921-235557_Chrome.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20200921-235532_Chrome.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200921-235637_Chrome.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 34
Canim yok annemdeyim henüz evden oyle kacmisimki 1 ay olacak burada bahce var kizi arabasiyla cikartiyor dolastiriyorum ablamlar geliyor bahcede görüşüyoruz kucuk yigenlerm var arada ugruyorlar kizi oyaliyorlar en azindan o yuzden 1 hafta daha uzattim birde evdeki mikroplar iyice ölsün esimde halilari yikamaya verecek ortu flan yikayip duruyor bene gittigimde camasir suyuyla heryeri silerim artik kizdan firsat bulabilirsem ama yoruldum vallahi
Ben 3 gun kuralina uyuyorum baya zaten yemege girisecek halim yok suan. Pisirip tattiriyorum
Su malzemeleri aldim simdilik. Önlük aldim wee baby nin silikon kasiklarindan aldim babyjem in vakumlu tabagindan aldim baby plusun dusmeyen tabagi var ondan aldim ama cok lazm degil bence 1 tane tabak is gorur simdilik cam rende ve ufak kavanozlar aldm alistirma bardagi phlips avent aldm ama kiza verdigimde boğazına kaciyor alisamadi bende ufak biberonu vardo su verdigim onda devam ediyorum meyve suzgeci aldim he birde buharda pisirme aparatı var cok guzel tavsiye ederim sebzeler az suyla hemem pişiyor buharli pisiricilere o kadar para vermeye hic gerek yok bence. Mama sandalyesidr ablam vermisti markasini bilmiyorum dandik birsey sanki ama suan oturamiyor zaten. Baskada birsey almadim. Ama kiza toka almam lazim saclari gözünün ustune geliyor
Ise baslama konusunuda da cok istiyorum aslinda ama kizla kopamiyacagim gibime geliyor gozum arkada kalacak esimde maddi anlamda zor olur diyor bilemiyorum henuz esimle konusamadik hesap yapmamz lazim birazda

ben biraz izleyeyim videolari eve bir geceyimde baslayacagim.bende arttirmaya insallah saglik olsun once tabi. Tesekkur ederim
Kızlar diş çıkaran var mı Bizde bir şey yok
Yok ya elliyorum diste yok kabaran birseyde yok henuz her seyi agzina vuruyor ciksada rahatlasak

Kalppare yahu nerelerdesin sen :)

Bahar kız balkız..gelemedim bi ben eve geldim ama isler bitmiyor..oglan kiza tattirdigim pureye ozeniyor mis gibi yemegini reddediyor... ben yogurt yemiyorum diye yemiyor..hatta ben ne yiyorsam sadece onu yiyor sanki ikisi de ek gidada gibi hissediyorum ugras dur iste sen nasılsın premses karya hanim nasillar

Anladım kuzum. Batikonlu su ile yıkıyoruz. Günde 2 kez. Sarmıyoruz ama. Bardak vs yok . Öyle bişey demedi. Perşembe daireye gideceğim. Tek başına eşim zorlanır. Hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…