Maşallah göktuğ paşayaGünaydın
Aşımızı olduk da geldikbundan sonraki aşı 9 aylık olunca inşallah 3 ay rahatız
2 bacaktan vurdu. 1 de ağızdan çocuk felci aşısı damlattı.
8 kg olmuş boyu da 69 cm dedidoğum kilosuna bakılırsa çok iyi dedi şükür. Normal doğan bebeklerin %75 ini geçmiş nasıl besliyorsan öyle devam et dedi.
Bizden haberler böyle
Bizde de uyku çok bozuldu. Gündüz daha bir düzene girdi ama geceler sizin gibi uzun uykular varken şimdi hemen hemen 2 saatte bir uyanıyor. Ben de açlığa bağlıyorum. Büyüyorlar artık meme, mama gece tutmuyor. Ben muhallebiye güveniyorum az kaldı diyorum ama umarım muhallebiden sonra beklediğim gibi düzelir yoksa yandık.BKGK gece uykuları bizim de bozuldu 3-4 gecedir daha sık kalkar oldu dediğin gibi ilk yatardı 6 saat falan uyurdu 9 da yatar gece 3 de uyanır emer mamasını içer geri yatardı sabaha kadar lakin artık uyanmaya 12 - 1 gibi başlıyor 2-3 saat aralarla uyanıyor daha çok acıkıyor sanırım bilemedim. Daha çok değişecek bunların huyları kızlar diş çıkarırken saat başı ağlayarak uyanırdı şimdilik şükür ediyorum böyle 6 aya geldik. 1 yaştan sonra gece beslenmesini kesmiştim kızlarda hadi bunda da 18 ay diyelim en fazla 1 yıl daha gece kalkacaz sonra uyku mod on inşallah yani
Çok güzel olmuş. Çoğu zaman iki üç günde bir girdiğimden anlık cevaplar yazamıyorum ama bu forum benim için de çok değerli. Tecrübeli bir anne olmama rağmen öğrenecek o kadar çok şeyim oluyor ki. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim de oğlumun adı Kuzey. Ablası da Derin.Kızlar şöyle bir tablo yaptım eklerim sonra da söylendikçe son 2 ye bildiklerimi de ekledim burda dursun kaydedersiniz hatırlamakta zorlananlar
Kardeşleri de yazdım da sığmadı ekran görüntüsüne Eki Görüntüle 2693829
Bence evham yapma yanlış ölçümler oluyor mesela benim kızı ebesi bi önceki ay 63 ölmüştü bi sonraki ay 62 ölçtü boyunu çekmeyeceğine göre yanlış ölçmüşKizlar bebislerinizin bas cevreleri suan llkac ?
Bu şey değil mi ya benim kızBenim kız asla böyle şeyler yapmıyor hemen sinirleniyor bağırıyor ağlıyor kitaplara uzanmak istiyor ama kendi gitmesin onlar gelsin istiyor. Sonra da kalkmak istiyor
Kivami ayarlamak senin elinde olan bisey mi yksa üstünde yaziyor ona gore mi yapiliyorCanım ben hipp mama kullanıyorum. Aynı markanın Hem yulaflı hem de pirinç unlu olanı var ikisinide aldım. İstersen devam sütü ile ister su ile yapıyorsun. Pirinç unlu olanı mamasına katıyorum bayıla bayıla içiyor. Henüz koyu kıvamlı yapmadım. Ama severek tüketiyor.
Nice yillaraa bebekssss güzel yaşların olsunDoğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Bu benim gibi b12si yerlerde olanlar için harika bi tablo ❤❤❤ süpersin ya
Canim ben büyükte 3.5 yasinda 2 aydir bazali yatak almistik oda yapmistik kendisine orda yatiyor . Park yatakta done döne yatiyor rahata alışmış diye bir iki düştü yere . Minderlerle zemini yumuşattim sert düşmesin diye. Alisti artik cok rahat odasında bazada yatiyor.
Oyy tatlisima geçmiş olsuun. Bizde iyiyiz cok sukur. Suan sabahin 6 sında uyanan Karya hn ile oynarsam simdide uyumaz salla salla birde ayagimda kendini atıyor. Ver mamayi yatsin yani ne diye oyun oynarsam.
evet ben bi tane de kardeşine alalım diyorum ama eşim değiştirelim diyor. şimdilik duruyoruz çünkü biz de ev değişikliği düşünüyoruz kısmet olursa
Mobilyalar gerçekten çok pahalı canım. Ben annen gibi bazacıyımyanına korkuluklar var onlardan alırsın olmazsa. Altına da oyuncak, yazlık kışlık kıyafet doldurursun . Montessori istersen bazanın yanına bir tabure koyarsın kendi inip çıkar . Eşin arabalı demiş onu kimse sevmiyor çok yer kaplıyor çocuk sağına soluna çarpıyor bir süre sonra sıradanlaşıyor kalabalık hale geliyor diyorlar. İlla Montessori alacaksan bir tane al kızın yatar sonrasında. Oğlana da normal yatak alırsın.
Trakya semalarındayim beaŞekerparem nerdesiniz. Biz hala kavruluyoruz.gece gündüz klima.
Bu tablo işi süper oldu emeğine sağlık
Doğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Aslında vitaminler ölmesin diye buharda pişirin demiyorlar canım suya çıkıp azalmasın içinde kalsın diye öyle diyorlar. Ben de düdüklüde 2 dk az suyla haşlıyorum daha çabuk piştiği için vitamin değeri yüksek kalıyor düdüklüde suyunu da dökmüyorum zaten az koyduğumdan anca kıvamlanıyor. Metale değince ölen vitamin meyvelerinki onları zaten blenderlamıyoruz. Sebzeler pişiyor bir de zaten sürekli değil ilk geçiş aşamasında yapılır sonra tane yemeye başlıycaklar. Bugün patatesi kaşıkla ezdim yedi sıkıntı yaşamadık mesela alıştı artık şükür.Sağolasın misskokulumm peki bişey sorcam vitaminler ölmesin diye cam rendeden geçiriyoruz sonra buharda pişiriyoruz peki blender da metal o da vitaminleri öldürmez mi? Plastik Tel süzgeç falan kullanılıyor ya bunun için mi acaba?
Buharda pişirme aparatı nasıl bişey? Ben de şu tencereden alsam diyorum ama pahalı geliyor aslında başka şeylere de kullanılır bilemedimEki Görüntüle 2694494
Doğum günün kutlu olsun canım nice çılgınca kutlamalar yapacağın doğum günlerin olsun inşallahDoğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Makarnavitma kullanıyorum ama beyorganiği bilmiyorum onu kullanmadım hiç. Makarna vitma da işte normal pirinç unu falan organik diye içim rahat ediyor en azından. Ama bakliyatları falan şok da organikler gelmiş onlardan almayı planlıyorumTrendyol da beyorganik var unlar tahıllar vs vs. O mu daha iyi acaba yoksa makarnavitma mı kullanan var mı
Mutlu yıllar canım Asya kız ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıkla mutlulukla geçireceğin nice güzel yılların olsunDoğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?