2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayaklari var cok az su koyuyorsun tencereye annemin pilav icin bir tenceresi var ben ona koyuyorum biraz genis bu katlanıyorda ama oyle nasil pise emin değilim bence her tencereye uymaz kucuklere olmaz sanirim

Trendyol da beyorganik var unlar tahıllar vs vs. O mu daha iyi acaba yoksa makarnavitma mı kullanan var mı

Maşallah göktuğ paşaya

Bizde de uyku çok bozuldu. Gündüz daha bir düzene girdi ama geceler sizin gibi uzun uykular varken şimdi hemen hemen 2 saatte bir uyanıyor. Ben de açlığa bağlıyorum. Büyüyorlar artık meme, mama gece tutmuyor. Ben muhallebiye güveniyorum az kaldı diyorum ama umarım muhallebiden sonra beklediğim gibi düzelir yoksa yandık.

Çok güzel olmuş. Çoğu zaman iki üç günde bir girdiğimden anlık cevaplar yazamıyorum ama bu forum benim için de çok değerli. Tecrübeli bir anne olmama rağmen öğrenecek o kadar çok şeyim oluyor ki. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim de oğlumun adı Kuzey. Ablası da Derin.

Kivami ayarlamak senin elinde olan bisey mi yksa üstünde yaziyor ona gore mi yapiliyor

Doğum günüm olmuş neyime, sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Nice yillaraa bebekssss güzel yaşların olsun

Benimki de koltuktan düştü.hatta oglum bak dikkat et düşme demistim.annem tembih ettmisti ama ben başaramadım diye ağladı koca gece kendini nasil sıktıysa yavruşum aslinda ilk baslarda koltuga yatirdigim oglani gece gidip defalarca yerde buluyordum.koltuk minderleri ve evde ne kadar yastik var haliyi komple kapliyordum.sonra baktim iki yastik arasina girip uyuyor bu seferde üşüyor.ben de yastiklarin üstüne bir de yorgan serdim.adamda keyif keyif adami cikti basima.koltuk zaten kose.yerler de yatak..bi orda bir burda cilginca uyuyor burgun yastigi yorgani yikadim.o gece dustu.ikinci gece dusmedi.bir daha cok sukur pek dusmedi arada oluyor yine ama onca emek verdim.meger bir kere düşmesi yeterliymis.ama tabi koltugumuz alcak bir koltuk.bazalar yuksek oluyor

Oyy tatlisima geçmiş olsuun. Bizde iyiyiz cok sukur. Suan sabahin 6 sında uyanan Karya hn ile oynarsam simdide uyumaz salla salla birde ayagimda kendini atıyor. Ver mamayi yatsin yani ne diye oyun oynarsam.

Sagolasin teyzesi.bugun hapsirik var bende dun gece 11 den 3 e kadar salladim.

evet ben bi tane de kardeşine alalım diyorum ama eşim değiştirelim diyor. şimdilik duruyoruz çünkü biz de ev değişikliği düşünüyoruz kısmet olursa

Valla ben de kararsiz kaldim helincim.esim de kararsiz.ufak ufak bazaya gidiyoruz galiba

Haklisın valla.ozellikle arabali yatak icin bende ayni dusunuyorum..ama esimi ikna sıkıntı..ben de baza mi alsak diyorum bazen.ya da bir montessori alip sonra oglana alirim ama o zaman da benim yatagim o diye aglar mi bakalım karar verecegiz nasipse

Şekerparem nerdesiniz. Biz hala kavruluyoruz.gece gündüz klima.
Trakya semalarındayim bea buralar epten suğuk olur geceleri..üşütür kızanlarla kızçeleri siz nerden katılırsınız furuma bea biz göçmeniz bea bulgar göcmeni babamin dedesi göcmus.ama öz Türk uz haa

Son düzenleme:
Doğum günüm olmuş neyime, sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30

Ahh jademm kiyamam kiz..hissiyatini derinden hissetim hep ayni bebegim ne edecen iyi ki doğmuşsun canim jadem doğum gunun kutlu olsun.Allah yavrunla esinle mutlu bir omur nasip etsin ❤

Aslında vitaminler ölmesin diye buharda pişirin demiyorlar canım suya çıkıp azalmasın içinde kalsın diye öyle diyorlar. Ben de düdüklüde 2 dk az suyla haşlıyorum daha çabuk piştiği için vitamin değeri yüksek kalıyor düdüklüde suyunu da dökmüyorum zaten az koyduğumdan anca kıvamlanıyor. Metale değince ölen vitamin meyvelerinki onları zaten blenderlamıyoruz. Sebzeler pişiyor bir de zaten sürekli değil ilk geçiş aşamasında yapılır sonra tane yemeye başlıycaklar. Bugün patatesi kaşıkla ezdim yedi sıkıntı yaşamadık mesela alıştı artık şükür.

Trendyol da beyorganik var unlar tahıllar vs vs. O mu daha iyi acaba yoksa makarnavitma mı kullanan var mı
Makarnavitma kullanıyorum ama beyorganiği bilmiyorum onu kullanmadım hiç. Makarna vitma da işte normal pirinç unu falan organik diye içim rahat ediyor en azından. Ama bakliyatları falan şok da organikler gelmiş onlardan almayı planlıyorum

Mutlu yıllar canım Asya kız ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıkla mutlulukla geçireceğin nice güzel yılların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…