- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
@Susam_tanesi cnm etiketlememisim yaAyaklari var cok az su koyuyorsun tencereye annemin pilav icin bir tenceresi var ben ona koyuyorum biraz genis bu katlanıyorda ama oyle nasil pise emin değilim bence her tencereye uymaz kucuklere olmaz sanirim
ben yanlis olcmusum ya mezurayi 1den başlatmışım, onceki ölçümüzemude yanlis hatrlamisimBence evham yapma yanlış ölçümler oluyor mesela benim kızı ebesi bi önceki ay 63 ölmüştü bi sonraki ay 62 ölçtü boyunu çekmeyeceğine göre yanlış ölçmüşsabit durmuyorlar neticede
Doğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Dogum gunun kutlu olsun saglikla huzurla ailenle nice guzel yillarin olsun. Bende artik zayflayip makyaj yapip kizimida elimr alip suslu susli gezmek istiyorum. Gelecek mi bu günler acep :)Eee hiç mi yüzümüz makyaj falan görmeyecekOlmaz inşallah seneye taş gibi giyinip süslenip kutlarız
Canim cok sevndim geçmiş olsun.Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
Yaaa çok sevindim rabbim ayırmasın bir dahaKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
Kaç aylık oğlun 6 doldu mu? Ben de daha yavaş yavaş meyve pürelerini yedirmeye başladım. Beş ayı biraz geçti oğlum. Doktora kalırsa 6 aydan önce hiç başlama dedi. Kızımda beş aylıkken başlamıştım ve doktorumun fikirlerini de çok beğenirdim. Şimdi aslında eski doktorun yaptıklarını not aldığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum tabi eksik hatırladıklarım da var çünkü arada 10 yıl var. Artık eksikleri burada tamamlamaya çalışıyorum sizlerin sayesinde :)Bugünkü menümüzü sayayım size
Sabah çeyrek avokado,1 çay kaşığı lor peyniri, yarım yumurta sarısı ve çeyrek elma rendesi yedi bitirdi. Yanına da ıhlamur demledim azcık içti. 5 gibi de düdüklüye 1 küçük havuç, çeyrek enginar, az kapya biber, biraz kıyma,kabak, zeytinyağı ekleyip haşladım çorba kıvamında yaptım.yanında bir küçük kase yoğurtla yedi. Yarına Allah kerim
Ben de daha önce de yazmıştım ama kızımda püre yapıp tek sebze denemiştim yememişti. Doktor sebzeleri soğan havuç ve zeytinyağı ile pişir demişti. Bu şekilde pişirince hiç sorun yaşamadım ve çok kolay olmuştu. Şimdi oğluma da sebzeye başladığında öyle yapmayı düşünüyorum.Kızlar ben 2 gündür buharda pişirdiğim kabağı çatalla ezip vermeye çalışıyorum ama bir türlü yemiyor. Öğürüyor geviş getirerek çıkarıyor sonra da ağzını açmıyor kesinlikle. Ne yapıcam ya. Yarın havuç veya patates deneyeyim diyorum kabağı bırakıcam artık sevmedi. Ya da acaba pütürlü olmasını mı sevmedi acaba tecrübeli anneler ne dersiniz? Blender yapmak istemiyorum ama böyle yemezse de napıcam bilmiyorum. Ek gıda çok kötü başladı
çok sevindim canim çok geçmiş olsun sizlerden de uzak olsun böyle seylerKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Baharda portakal çiçeği kokan yerler var hala. Beklerim kızanları da al bahar buraların en güzel mevsimidir. Nisanda bebelerin doğumgününü buyurun burada kutlayalım.Aydee ise bak sindiakrabada çıkcaz toprağim ananeye bak yahu..taa nerden nereye..nasip bea
Mersin heemis gibi portakal kokarmiş sokaklar adana ve mersinde..ben oyle duydum..omrum yeterse portakal cicekleri actiginda ziyaret edilecekler listemde..iki cocukla nasil olacaksa ben de uzun yillar malatyada kaldım.oralarda kasimdan once serinlemezdi ama buralara bahar erken gelir erken gider.
Bu ne güzel bir haber. Rabbim Sena kuşu anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Eviniz huzur mutlulukla dolsun.Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Bizim alt iki diş 4,5 aylıkken çıktı. Erkenci biraz benim oğlan :)Kızlar diş çıkaran var mı Bizde bir şey yok
Çok teşekkür ederim.Benim eşimin de sürekli böbrek taşı olur. Neredeyse iki senede bir düşürür. Geçen teyzem söyledi bir deneyin. Her sabah ev yapımı olursa daha iyi olur sirke içsin. Olan taşı parçalıyormuş. Teyzemin kendinde varmış kırılması gereken taşlar. Birinden bunu duymuş denemiş. Bir kaç ay içinde tekrar konrtole gittiğinde taş yokmuş. Düşürdüğümü bile anlamadım parçalanmışlar dedi. Her sabah ister içebiliyorsa direk kaşıkla içsin, isterse suya karıştırıp içsin.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara eşin, çocuğun, ailen ve sevdiklerinle birlikte inşallah. Çocuktan sonra yaş daha bir hızlı geçiyor. Ne olduğunu anlayamadan günler aylar yıllar geçiyor. Allah sağlık versin güzel yaşayalım.Doğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Çok iyi olur. ben de birşeyler yazıldığında özellikle ek gıda ile ilgili sürekli soruyorum kaç aylık diye artık çekiniyorum aynı kişiye sorucam diye. Ben de bu isimlerimizin altına doğum tarihlerini yazalım diyecektim. Listede de çok iyi olur.Bu tablo işi süper oldu emeğine sağlıkbide doğum tarihlerini mi eklesek ne dersiniz
Herseyde bir hayir vardir bu olayda aranizdaki sorunlari kapatıp sizi mutlu bir aile yapar insallah canim gözün aydinKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
İnşallah , teşekkür ederizHerseyde bir hayir vardir bu olayda aranizdaki sorunlari kapatıp sizi mutlu bir aile yapar insallah canim gözün aydin
Yok bir sene sonra bu zorluklar kalmayacak. Hatta büyüdükçe kolaylaşacak. Ben ilk çocuğumda 2. ay doktora kontrole gittiğimizde ağlamaklı "bu üç ay bir türlü olmuyor, nasıl geçecek"diye dert yanmıştım, üç ayda da ne olacak sanıyorsam :)) Kadın da öyle hızlı geçer ki yılları bile anlayamazsın demişti. Gerçi ilk altı ayı altı yıl gibi geçmişti ama sonrası su gibi akıp gitti.Mutlu yıllarbundan sonra böyle olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?