- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Nice yaşlaraDoğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Mutlu yıllarDoğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Genelde çoğumuz mart nisan civarı çok fark etmiyor diye düşünüyorum benBu tablo işi süper oldu emeğine sağlıkbide doğum tarihlerini mi eklesek ne dersiniz
Yok canım biz de varız. Valla ne zaman yaptırırz bilmiyorum. Bana kalsa çoktan yaptırmıştım da eiim bekletiyor.@asli emre gözün aydın canimm. nice güzel günlerini gör insallah paşanın.
sünnetsiz bir biz kaldık galiba.
Üzerindeki tarifte kaşık mama tarifi var. Ben biberonla seyreltip öyle veriyorum. Örnek 120 ml suyun içine 3 ölçek kendi mamasından 1 ölçekte kaşık maması atıyorum. Öyle içiyor. 2 ölçek atmıştım. Yopunlaştı. Biberonun delikleri geniş ise rahat içiyor.Kivami ayarlamak senin elinde olan bisey mi yksa üstünde yaziyor ona gore mi yapiliyor
Buarada grubun ilk helva tadan bebesi biz olduk sanırım
Ay aman iyi tepki alaçam diye şettim malım 3 gün kuralı vırt zırt çıktı şimdihelvayı 2 kez ben de verdim cnm .severek yiyor. Tahin pekmek karışımıda veryorum.
Sağol kuzumNice yillaraa bebekssss güzel yaşların olsun
Çok güzel bir hediyem var bu sene oyüzden 30 doya doya gelebilirAhh jademm kiyamam kiz..hissiyatini derinden hissetimhep ayni bebegim ne edecen iyi ki doğmuşsun canim jadem doğum gunun kutlu olsun.Allah yavrunla esinle mutlu bir omur nasip etsin ❤
Pek parti insanı değilim ama ne bilem dışarda olmayı özledim sanırımDoğum günün kutlu olsun canım nice çılgınca kutlamalar yapacağın doğum günlerin olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Canımmmm hepimiz evlatlarımız ile yaşalım mutlu ömürlerMutlu yıllar canım Asya kız ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıkla mutlulukla geçireceğin nice güzel yılların olsun
Çok teşekkür ederim CanımmmmNice yaşlara
Eee hiç mi yüzümüz makyaj falan görmeyecekMutlu yıllarbundan sonra böyle olacak galiba
Musmutlu nice yaşların olsun adaşım. Eşinle, Asya kızla sağlıkla inşallah.Doğum günüm olmuş neyime,sabahberi çamaşır topla yenisini as bulaşık makinası boşalt kızı oyala derken sefil haldeyim Hoşgeldin 30
Vay canım benim. Benim anneannemin babası de Bulgaristan göçmeniymiş. Annemin doğum yeri Kırkkareli. Severim oraları. Serin olur. Yazın bile. Kızanlara iyi bak. Biz cehennemden biraz daha sıcak Mersin’den katılırız. Anneannem oralardan Mersin’e gelin gelmiş. Bizimki çıtçıtlı badi ile onu da günde 4-5 kez değiştiriyorum çok terliyor.Benimki de koltuktan düştü.hatta oglum bak dikkat et düşme demistim.annem tembih ettmisti ama ben başaramadım diye ağladıkoca gece kendini nasil sıktıysa yavruşum aslinda ilk baslarda koltuga yatirdigim oglani gece gidip defalarca yerde buluyordum.koltuk minderleri ve evde ne kadar yastik var haliyi komple kapliyordum.sonra baktim iki yastik arasina girip uyuyor bu seferde üşüyor.ben de yastiklarin üstüne bir de yorgan serdim.adamda keyif keyif adami cikti basima.koltuk zaten kose.yerler de yatak..bi orda bir burda cilginca uyuyor burgun yastigi yorgani yikadim.o gece dustu.ikinci gece dusmedi.bir daha cok sukur pek dusmedi arada oluyor yine ama onca emek verdim.meger bir kere düşmesi yeterliymis.ama tabi koltugumuz alcak bir koltuk.bazalar yuksek oluyor
Sagolasin teyzesi.bugun hapsirik varbende dun gece 11 den 3 e kadar salladim.
Valla ben de kararsiz kaldim helincim.esim de kararsiz.ufak ufak bazaya gidiyoruz galiba
Haklisın valla.ozellikle arabali yatak icin bende ayni dusunuyorum..ama esimi ikna sıkıntı..ben de baza mi alsak diyorum bazen.ya da bir montessori alip sonra oglana alirim ama o zaman da benim yatagim o diye aglar mibakalım karar verecegiz nasipse
Trakya semalarındayim beaburalar epten suğuk olur geceleri..üşütür kızanlarla kızçeleri siz nerden katılırsınız furuma bea biz göçmeniz bea bulgar göcmeni babamin dedesi göcmus.ama öz Türk uz haa
Vay canım benim. Benim anneannemin babası de Bulgaristan göçmeniymiş. Annemin doğum yeri Kırkkareli. Severim oraları. Serin olur. Yazın bile. Kızanlara iyi bak. Biz cehennemden biraz daha sıcak Mersin’den katılırız. Anneannem oralardan Mersin’e gelin gelmiş. Bizimki çıtçıtlı badi ile onu da günde 4-5 kez değiştiriyorum çok terliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?