2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kivami ayarlamak senin elinde olan bisey mi yksa üstünde yaziyor ona gore mi yapiliyor
Üzerindeki tarifte kaşık mama tarifi var. Ben biberonla seyreltip öyle veriyorum. Örnek 120 ml suyun içine 3 ölçek kendi mamasından 1 ölçekte kaşık maması atıyorum. Öyle içiyor. 2 ölçek atmıştım. Yopunlaştı. Biberonun delikleri geniş ise rahat içiyor.

Ahh jademm kiyamam kiz..hissiyatini derinden hissetim hep ayni bebegim ne edecen iyi ki doğmuşsun canim jadem doğum gunun kutlu olsun.Allah yavrunla esinle mutlu bir omur nasip etsin ❤
Çok güzel bir hediyem var bu sene oyüzden 30 doya doya gelebilir sağol şekerpare hepimize mutlu ömürler versin Allah evlatlarımızla

Vay canım benim. Benim anneannemin babası de Bulgaristan göçmeniymiş. Annemin doğum yeri Kırkkareli. Severim oraları. Serin olur. Yazın bile. Kızanlara iyi bak. Biz cehennemden biraz daha sıcak Mersin’den katılırız. Anneannem oralardan Mersin’e gelin gelmiş. Bizimki çıtçıtlı badi ile onu da günde 4-5 kez değiştiriyorum çok terliyor.

Aydee ise bak sindi akrabada çıkcaz toprağim ananeye bak yahu..taa nerden nereye..nasip bea

Mersin hee mis gibi portakal kokarmiş sokaklar adana ve mersinde..ben oyle duydum..omrum yeterse portakal cicekleri actiginda ziyaret edilecekler listemde..iki cocukla nasil olacaksa ben de uzun yillar malatyada kaldım.oralarda kasimdan once serinlemezdi ama buralara bahar erken gelir erken gider.

Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükür nasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…