Allah bir daha ayrılık vermesin. Sağlıkla beraber mutlu günleriniz olsun inşallah. Çok sevindim.Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
Ayyy canım çok sevindim gözünüz aydın olsun. Allah ayırmasın bir daha inşallah hep birlikte mutlu olunKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
6 ay 1 haftalık canım benim oğlan. Erken doğdu ama ben onu göze almıyorumKaç aylık oğlun 6 doldu mu? Ben de daha yavaş yavaş meyve pürelerini yedirmeye başladım. Beş ayı biraz geçti oğlum. Doktora kalırsa 6 aydan önce hiç başlama dedi. Kızımda beş aylıkken başlamıştım ve doktorumun fikirlerini de çok beğenirdim. Şimdi aslında eski doktorun yaptıklarını not aldığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum tabi eksik hatırladıklarım da var çünkü arada 10 yıl var. Artık eksikleri burada tamamlamaya çalışıyorum sizlerin sayesinde :)
Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Baharda portakal çiçeği kokan yerler var hala. Beklerim kızanları da al bahar buraların en güzel mevsimidir. Nisanda bebelerin doğumgününü buyurun burada kutlayalım.
Sağol kibar Adaşım benimMusmutlu nice yaşların olsun adaşım. Eşinle, Asya kızla sağlıkla inşallah.
Kuzum mm çok teşekkür ederim
Ayyy beni boşver kız sağol yine de ama sana çok mutlu oldum çok sevindim gözün aydın Rabbim birdaha ayrılık yüzü göstermesinKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Gelir baharım Allah sağlık versin neler gelir neler güneşli günler göreceğiz@Susam_tanesi cnm etiketlememisim ya
ben yanlis olcmusum ya mezurayi 1den başlatmışım, onceki ölçümüzemude yanlis hatrlamisim
Dogum gunun kutlu olsun saglikla huzurla ailenle nice guzel yillarin olsun. Bende artik zayflayip makyaj yapip kizimida elimr alip suslu susli gezmek istiyorum. Gelecek mi bu günler acep :)
Canim cok sevndim geçmiş olsun.
Ayyy çok amin canım hepimiz mutlu mesut gezelim tozalımçok sevindim canim çok geçmiş olsun sizlerden de uzak olsun böyle seyler
Jadesi iyi ki doğdun jadeeeee yavrumla eşinle sevdiklerinle süslü püslü bol gazneli eğlenmeli dinlenmeli nice mutlu yıllara canim
Öncelikle kuzum sabrım taşmıyor diyen yalan söyler bizde insanız bütün gün bütün enerjimiz bebeklerdeKizlar bazi zamanlar gücüm tukeniyor gibi geliyor kiz cok hareketlendi uykusu var uyumuyor tamam uyumasin diyorum bu seferde bagiriyor cagiriyor en son ben ona bagiriyorum oyle uyuyor bazen sorun cikarmiyor ama genelde böyleyiz eli ayagi durmuyor bazen bugun sacini cekti agladi zor susturdum. Allahim can sagligini versin ama beni cok yoruyor ablam buradaydi kizi oyle gorunce dudagini isirdi dua etmeye basladi daha bir fena oldum o oyle yapinca
Çocuktan sonra mı sene bi tuhaf diye mi bilmiyorum ama sene çabuk geçti banaDoğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara eşin, çocuğun, ailen ve sevdiklerinle birlikte inşallah. Çocuktan sonra yaş daha bir hızlı geçiyor. Ne olduğunu anlayamadan günler aylar yıllar geçiyor. Allah sağlık versin güzel yaşayalım.
Teşekkür ederim lepicim hepimiz ailemizle güzel seneler geçirelim sağlıkla bol uykulu yemeliJadesi doğum günün kutlu olsun nice yillara canım ailenle
Benimki beşiği eğimine denk gelirse dönüyor ama tamamen yüzüstü yattıysa ağlıyor ben çeviriyorumBebekler yüz üstü döndükten sonra tekrar geriye ne zaman dönmeye basladi arkadaşlar
Yuz üstü dönüyor bir ikidir sonra geri donemiyor uykuda sinirlenip agliyor
Allah kolaylık versin canım ben soğuk iklimde yetiştiğimden herhalde hiç gelemem sıcağa hemen migrenim azarVay canım benim. Benim anneannemin babası de Bulgaristan göçmeniymiş. Annemin doğum yeri Kırkkareli. Severim oraları. Serin olur. Yazın bile. Kızanlara iyi bak. Biz cehennemden biraz daha sıcak Mersin’den katılırız. Anneannem oralardan Mersin’e gelin gelmiş. Bizimki çıtçıtlı badi ile onu da günde 4-5 kez değiştiriyorum çok terliyor.
Öyle sevindim ki inan bir yakınımız haberini almışcasına Rabbim başka ayrılık yaşatmasın senacık anne babasıyla mutlu bir hayat sürsünKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Aynen bende onun için merak ediyorum ek gıda da biz nisanın 17 doğumluyuz grubun en küçüklerinden bazılarıyla 1 aydan fazla var aramızda bende her defasında sormak istemediğimden ve hepsinide aklımda tutamadığımdanÇok iyi olur. ben de birşeyler yazıldığında özellikle ek gıda ile ilgili sürekli soruyorum kaç aylık diye artık çekiniyorum aynı kişiye sorucam diye. Ben de bu isimlerimizin altına doğum tarihlerini yazalım diyecektim. Listede de çok iyi olur.
Bence sabaha unutur hiç hatırlatma tekrarKızlar aranızda psikolojiden anlayan varsa beri gelsin..çünkü benim psikoloji bilgim tıkandı
Sabah ogluma yumurta haslamistim.sarisini yemedi birakti.arada yapiyor.bekliyorum 1 saat kadar.sonra atiyorum
Bugun uyardim oglum hadi gel yumurtani bitir dedim.gelmedi.ben de yemeyecek herhalde dedim ve cope attim. Kokuyor bekledikce cunku.vay ben niye yumurtayi cope atmisim.agladi zirladi..neyse konusmaya calistikca daha cok agladi.odasina gitti bagira bagira 20 dk agladi.sakinlesmedi.sonra bir yumurta pişirdim tekrar yedi.ama gözleri kan oturdu yani.hic boyle bos biseye agladigi olmazdi.yani cok aglayan bir cocuk ama yumurta cope gitti diye aglanir mi? Daha once de attim sonucta yani..biliyor bunu.neyse gun icinde hatirlayip hatirlayip agladi.zavalli yumurtam diyeay sinirim bozuldu gercekten.gozleri sis gezdi ya.babasi geldi.ben de bi gaflet anima geldi babasina anlattim.ama daha anlatmaya baslamadan gene agladi.susturamadim..aglaya aglaya uyudu.az once uykusunda bile agladi.bir de bana ve babasina sizi cope aticam yaramazlar dedi.biz ona seni cope atalim yaramazsin vs demeyiz
Bunu bir yerden duymus olmali..zavalli yumurtam sokakta simdi napar diye agladi.sonra ben de yumurtayi yediğimi ve ona soyleyemedigimi saka yaptigimi vs soyledim.bu sefer de niye yedin diye agladikisacasi guleyim mi aglayim mi sasirdim
Ay ben ne yapicam simdi ya..sabah yumurtani buldum diye vericem bir yumurta sarisi bakalim.ins kanar.
Bence sabaha unutur hiç hatırlatma tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?