2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah bir daha ayrılık vermesin. Sağlıkla beraber mutlu günleriniz olsun inşallah. Çok sevindim.

Ayyy canım çok sevindim gözünüz aydın olsun. Allah ayırmasın bir daha inşallah hep birlikte mutlu olun
6 ay 1 haftalık canım benim oğlan. Erken doğdu ama ben onu göze almıyorum kızlarımda 4 aylıkken başlamıştım tadımlara bunda yine 5 ayın dolmasını bekledim.

Ohh çoook sevindim..hem de ben bile duygulandim Allah bir daha ayırmasın canım

Baharda portakal çiçeği kokan yerler var hala. Beklerim kızanları da al bahar buraların en güzel mevsimidir. Nisanda bebelerin doğumgününü buyurun burada kutlayalım.

Nasip diyelim ülkemin her yanı başka güzel insanları doğası...eşsiz benzersiz

Kızlar aranızda psikolojiden anlayan varsa beri gelsin..çünkü benim psikoloji bilgim tıkandı
Sabah ogluma yumurta haslamistim.sarisini yemedi birakti.arada yapiyor.bekliyorum 1 saat kadar.sonra atiyorum
Bugun uyardim oglum hadi gel yumurtani bitir dedim.gelmedi.ben de yemeyecek herhalde dedim ve cope attim. Kokuyor bekledikce cunku.vay ben niye yumurtayi cope atmisim.agladi zirladi..neyse konusmaya calistikca daha cok agladi.odasina gitti bagira bagira 20 dk agladi.sakinlesmedi.sonra bir yumurta pişirdim tekrar yedi.ama gözleri kan oturdu yani.hic boyle bos biseye agladigi olmazdi.yani cok aglayan bir cocuk ama yumurta cope gitti diye aglanir mi? Daha once de attim sonucta yani..biliyor bunu.neyse gun icinde hatirlayip hatirlayip agladi.zavalli yumurtam diye ay sinirim bozuldu gercekten.gozleri sis gezdi ya.babasi geldi.ben de bi gaflet anima geldi babasina anlattim.ama daha anlatmaya baslamadan gene agladi.susturamadim..aglaya aglaya uyudu.az once uykusunda bile agladi.bir de bana ve babasina sizi cope aticam yaramazlar dedi.biz ona seni cope atalim yaramazsin vs demeyiz
Bunu bir yerden duymus olmali..zavalli yumurtam sokakta simdi napar diye agladi.sonra ben de yumurtayi yediğimi ve ona soyleyemedigimi saka yaptigimi vs soyledim.bu sefer de niye yedin diye agladi kisacasi guleyim mi aglayim mi sasirdim

Ay ben ne yapicam simdi ya..sabah yumurtani buldum diye vericem bir yumurta sarisi bakalim.ins kanar.

Ayyy beni boşver kız sağol yine de ama sana çok mutlu oldum çok sevindim gözün aydın Rabbim birdaha ayrılık yüzü göstermesin evladınızla bir ömür ayrılmadan sağlıklı ömürler yaşayın şimdi sarıl kocana doya doya yap tatlını yiyin agız tadıyla

Gelir baharım Allah sağlık versin neler gelir neler güneşli günler göreceğiz

Ayyy çok amin canım hepimiz mutlu mesut gezelim tozalım hamileyken ben çok gezdim şimdi otur evinde diyor benim hanım ev hastası resmen dışarıdan eve geliyoruz çıkardığı mutluluk seslerine inanamıyorum kime çekti bu çocuk

Öncelikle kuzum sabrım taşmıyor diyen yalan söyler bizde insanız bütün gün bütün enerjimiz bebeklerde huni takasım geliyor bazen herkesin çocuğu bir değil annenin yanında çocuğa yaptığı pek hoş olmamış ablanın keşke yapmasaydı ama aldırma uğraşan sensin cefasını çekiyorsun ama sefası da sana gülüşü yeter

Çocuktan sonra mı sene bi tuhaf diye mi bilmiyorum ama sene çabuk geçti bana çok incesin tatlım Teşekkür ederim

Allah kolaylık versin canım ben soğuk iklimde yetiştiğimden herhalde hiç gelemem sıcağa hemen migrenim azar
Öyle sevindim ki inan bir yakınımız haberini almışcasına Rabbim başka ayrılık yaşatmasın senacık anne babasıyla mutlu bir hayat sürsün
Aynen bende onun için merak ediyorum ek gıda da biz nisanın 17 doğumluyuz grubun en küçüklerinden bazılarıyla 1 aydan fazla var aramızda bende her defasında sormak istemediğimden ve hepsinide aklımda tutamadığımdan

Bence sabaha unutur hiç hatırlatma tekrar

Bence sabaha unutur hiç hatırlatma tekrar

Dusundum dusundum buldum...bugunlerde yemeklerden hayal kuruyor..gecen pilava bu bir yanardag dedi ve dokunmadi dokundurtmadi.ondan onceki gun de helvayi eve benzetip yememisti kii helvayi cok sever nasil dayandi hala şaşkınım.muhtemelen yumurtanin sarısını da birseye benzetti hatta sabah yumurtanin sarısı ile ilgili bisiler anlatiyordu.ama cok kulak veremedim..kurdu gene bi hayal benim oğlan belli

Uff oglan debelenip duruyor..ikidir yere yuvarlaniyor.gittim zorla kaldirdim.bagiriyor cagiriyor..bana hala kizgin..dikis yerlerim acidi yataga geri koyana kadar ya neden boyle oldu bu cocuk..yere dusmuyor deyeli 24 saat dolmadan bir gecede 2 defa dustu yildizi mi düşük nedir kendi agzimizla nazar ediyoruz evladimizi ya
Oglan bana küstü iyi mi?
Ne yumurtaymis arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…