2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sezeryanda ojesiz olmak zorunda ki

Amin inşallah , Tatlıyı da unutmamışsın maalesef eşim hala yolda . Daha kavuşamadık. Gelsin de mutfağı sevmeyen ben ne tatlılar yapacağım ona

Canımım çok sevindim Rabbim ebedi ayrılık vermesin inşaallah. Birbirinizin kıymetini iyi anlamış oldunuz bu da geldi geçti çok şükür.

Bak şimdi sebebi anlaşıldı hayal dünyasını

Ayaklari var cok az su koyuyorsun tencereye annemin pilav icin bir tenceresi var ben ona koyuyorum biraz genis bu katlanıyorda ama oyle nasil pise emin değilim bence her tencereye uymaz kucuklere olmaz sanirim
Tamam canım sağol. Az suyla nasıl pişecek ama ben baya su harcıyordum haşlarken
Canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsun. Allah ayırmasın kimseyi
Bir daha öyle yapıcam hatta biraz sulu mama gibi yapıcam. Tatlara alışsın sonra da katıya alıştırırım artık
Kuzum biz de aynı böyleyiz akşam babasını dört gözle bekliyorum sonra vicdan yapıyorum yarın öbür gün çalışmaya başlayınca ararsın bu günleri diye off off
O zaman herkes yazsın doğum tarihlerini de ekleyeyim :)

Bizim en son kontrolde doktorumuz yüzümüzden gözümüzden anladı herhalde bize evlilik danışmanlığı yaptı eşime de bana da bir sürü tavsiyelerde bulundu. Zaten çok yardımcı ama o günden beri söyletmeden alıyor kızı ben de sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Valla ingiliz anahtarı gibi doktormuş. Hem çocuk doktoru hem yeni doğan yoğun bakım uzmanı hem de emzirme danışmanı ben emzirme için gitmiştim. Bu ay kontrolde evlilik danışmanlığı eğitimi aldım ben dedi. Bir sonraki aya kadar kızınızı bırakıp kahve içeceksiniz 2 kere diye görev verdi bize gözlerinizin içine bakmıyorsunuz evliliğinizin ilk zamanlarını düşünün dedi. Bu 1 sene en zoru dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…