- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
Sezeryanda ojesiz olmak zorunda kiTabi senin kararın kalıcı oje hakkında bilgim yok. Ama 40 ın cıktıgında gusul alman gerekecek. Ozaman oje abdestte engel. Eger abdest zamanı cıkıyorsa skntı olmaz. Bazı hastaneler skntı yapmıyor makyaj konusunda
Amin inşallah , Tatlıyı da unutmamışsınAyyy beni boşver kız sağol yine de ama sana çok mutlu oldum çok sevindim gözün aydın Rabbim birdaha ayrılık yüzü göstermesinevladınızla bir ömür ayrılmadan sağlıklı ömürler yaşayın şimdi sarıl kocana doya doya yap tatlını yiyin agız tadıyla
Amin amin inşallah, kimseyi böyle gözü yolda koymasın .Ohh çoook sevindim..hem de ben bile duygulandimAllah bir daha ayırmasın canım
Amin inşallah kimse yaşamasıN
İnşallah amiiinKuzum mm çok teşekkür ederimberaber 40 lı yaşlar görelim
Kızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
Çok şükür , bin şükürCanımım çok sevindim Rabbim ebedi ayrılık vermesin inşaallah. Birbirinizin kıymetini iyi anlamış oldunuz bu da geldi geçti çok şükür.
Bak şimdi sebebi anlaşıldı hayal dünyasınıDusundum dusundum buldum...bugunlerde yemeklerden hayal kuruyor..gecen pilava bu bir yanardag dedi ve dokunmadi dokundurtmadi.ondan onceki gun de helvayi eve benzetip yememisti kii helvayi cok sever nasil dayandi hala şaşkınım.muhtemelen yumurtanin sarısını da birseye benzettihatta sabah yumurtanin sarısı ile ilgili bisiler anlatiyordu.ama cok kulak veremedim..kurdu gene bi hayal benim oğlan belli
Kulakları ağrıyor acabaGece Asya ağlayarak uyandı uyku hali ve kafasını sağa sola sallamaya başladı nasıl korktum kızlar.
Yuvarlanmayi ogrenselerde rahatlasakBenimki beşiği eğimine denk gelirse dönüyor ama tamamen yüzüstü yattıysa ağlıyor ben çeviriyorum
Tamam canım sağol. Az suyla nasıl pişecek ama ben baya su harcıyordum haşlarkenAyaklari var cok az su koyuyorsun tencereye annemin pilav icin bir tenceresi var ben ona koyuyorum biraz genis bu katlanıyorda ama oyle nasil pise emin değilim bence her tencereye uymaz kucuklere olmaz sanirim
Canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsun. Allah ayırmasın kimseyiKızlaaaaar eşim geliyor çok şükürnasıl mutluyum anlatamam . 12 gün çok kötü günler yaşadık ama çok şükür bin şükür bu bize iyi bir ders olarak kalır artık . Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın . Hiç bir çocuğu da anasız babasız koymasın .
Jadesi Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun inşallah ailenle birlikte .
Bir daha öyle yapıcam hatta biraz sulu mama gibi yapıcam. Tatlara alışsın sonra da katıya alıştırırım artıkBen de daha önce de yazmıştım ama kızımda püre yapıp tek sebze denemiştim yememişti. Doktor sebzeleri soğan havuç ve zeytinyağı ile pişir demişti. Bu şekilde pişirince hiç sorun yaşamadım ve çok kolay olmuştu. Şimdi oğluma da sebzeye başladığında öyle yapmayı düşünüyorum.
Kuzum biz de aynı böyleyiz akşam babasını dört gözle bekliyorum sonra vicdan yapıyorum yarın öbür gün çalışmaya başlayınca ararsın bu günleri diye off offKizlar bazi zamanlar gücüm tukeniyor gibi geliyor kiz cok hareketlendi uykusu var uyumuyor tamam uyumasin diyorum bu seferde bagiriyor cagiriyor en son ben ona bagiriyorum oyle uyuyor bazen sorun cikarmiyor ama genelde böyleyiz eli ayagi durmuyor bazen bugun sacini cekti agladi zor susturdum. Allahim can sagligini versin ama beni cok yoruyor ablam buradaydi kizi oyle gorunce dudagini isirdi dua etmeye basladi daha bir fena oldum o oyle yapinca
O zaman herkes yazsın doğum tarihlerini de ekleyeyim :)Çok iyi olur. ben de birşeyler yazıldığında özellikle ek gıda ile ilgili sürekli soruyorum kaç aylık diye artık çekiniyorum aynı kişiye sorucam diye. Ben de bu isimlerimizin altına doğum tarihlerini yazalım diyecektim. Listede de çok iyi olur.
Bizim en son kontrolde doktorumuz yüzümüzden gözümüzden anladı herhalde bize evlilik danışmanlığı yaptı eşime de bana da bir sürü tavsiyelerde bulundu. Zaten çok yardımcı ama o günden beri söyletmeden alıyor kızı ben de sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Valla ingiliz anahtarı gibi doktormuş. Hem çocuk doktoru hem yeni doğan yoğun bakım uzmanı hem de emzirme danışmanı ben emzirme için gitmiştim. Bu ay kontrolde evlilik danışmanlığı eğitimi aldım ben dedi. Bir sonraki aya kadar kızınızı bırakıp kahve içeceksiniz 2 kere diye görev verdi bizeYok bir sene sonra bu zorluklar kalmayacak. Hatta büyüdükçe kolaylaşacak. Ben ilk çocuğumda 2. ay doktora kontrole gittiğimizde ağlamaklı "bu üç ay bir türlü olmuyor, nasıl geçecek"diye dert yanmıştım, üç ayda da ne olacak sanıyorsam :)) Kadın da öyle hızlı geçer ki yılları bile anlayamazsın demişti. Gerçi ilk altı ayı altı yıl gibi geçmişti ama sonrası su gibi akıp gitti.
17 martKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş
Eki Görüntüle 2695182
Bazı şeyler içime oturur da unutamamAmin inşallah , Tatlıyı da unutmamışsınmaalesef eşim hala yolda . Daha kavuşamadık. Gelsin de mutfağı sevmeyen ben ne tatlılar yapacağım ona
Sağol sürmelim
Diş çıkarken öyle olur diyorlar ama ondan mı acabaGece Asya ağlayarak uyandı uyku hali ve kafasını sağa sola sallamaya başladı nasıl korktum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?