valla her yasta zorluklari var. Sen hatirlatma bugun sakin..Uff oglan debelenip duruyor..ikidir yere yuvarlaniyor.gittim zorla kaldirdim.bagiriyor cagiriyor..bana hala kizgin..dikis yerlerim acidi yataga geri koyana kadarya neden boyle oldu bu cocuk..yere dusmuyor deyeli 24 saat dolmadan bir gecede 2 defa dustu yildizi mi düşük nedir kendi agzimizla nazar ediyoruz evladimizi ya
Oglan bana küstü iyi mi?
Ne yumurtaymis arkadas
Canim benim 31.03Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş
Eki Görüntüle 2695182
Allah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zor büyük kızım 4.5 aylıkken başlamıştım okula ilk zamanlar çok zor gelmişti çok ağlayarak gitmişliğim vardır büyüdükçe daha da zorlaşıyor kızım kalkardı sabah anne gitmesen olmaz mı benim herşeyim var ben artık oyuncakta istemiyorum deyince dünya başıma yıkılmıştı ben okuldayken annem bakıyordu kızım üzülünce annemde ona annen çalışsın ki senin istediklerini alabilsin diyormuş onun için öyle demiş çok üzülmüştümİşe başladım Bugün. Bıraktım anneme. Diyor bakıyor yüzüme boş boş. Yabancıladı diyor. Epey oldu annemi görmeyeli içer inşallah sütünü de
Saol canım iki iki uğraşmış oldun benim kızım grubun en küçüklerinden 17 nisanKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Eki Görüntüle 2695182
canimcim benim paşam 23 Mart doğumlu. yaniii 6 ay önce tam da bugün doğdu. Altıncı ayi, irmikli elma puresiyle karşıladı. pasta niyetineKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Eki Görüntüle 2695182
Aslında çocuktan sonra gerçekten evlilik danışmanına ihtiyaç oluyormuş onu anlıyorum. Çünkü çocuk olduğu anda ilk aylar sana muhtaç olduğundan, sonraları sevgisi ağır bastığından genelde eşler ikinci plana düşüyor. Tabi bunda eşlerin hiç mi payı yok orasını karıştırmıyorum. Zaman geçip çocuk artık bebeklikten çocukluğa terfi edince biraz uyanıyorsun ama asıl 8-10 yaş arası kendine çok çok yetip sana çok az ihtiyacı kalınca artık daha bir eşinle aran eski günlere dönüyor ki ben o araya da ikinci çocuğu sıkıştırdımBizim en son kontrolde doktorumuz yüzümüzden gözümüzden anladı herhalde bize evlilik danışmanlığı yaptı eşime de bana da bir sürü tavsiyelerde bulundu. Zaten çok yardımcı ama o günden beri söyletmeden alıyor kızı ben de sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Valla ingiliz anahtarı gibi doktormuş. Hem çocuk doktoru hem yeni doğan yoğun bakım uzmanı hem de emzirme danışmanı ben emzirme için gitmiştim. Bu ay kontrolde evlilik danışmanlığı eğitimi aldım ben dedi. Bir sonraki aya kadar kızınızı bırakıp kahve içeceksiniz 2 kere diye görev verdi bizegözlerinizin içine bakmıyorsunuz evliliğinizin ilk zamanlarını düşünün dedi. Bu 1 sene en zoru dedi..
valla her yasta zorluklari var. Sen hatirlatma bugun sakin..
Canim benim 31.03
silikon tabak ben de almadim. ama kaşık aldım. benimkiler elime çok saldırıyor bir şey yedirirken, yumuşak olsun damaklari acımasın diye silikon tercih ediyorum. ilerde kendi yemeye heveslenip tabağı atmaya başlayınca silikona geçerim muhtemelen. şimdilik uzak tutuyorum, problem olmuyor.Ya yok bnm oglana bisiler oluyorbu videoya bakarken yanima geldi.elifle sen video cikmissiniz diye krize girdi yok oglum o ben degilim dedim..yalancisiniz dedi ve yanimdan gitti bugunlerde triplerdeyiz
Ya kızlar ben silikon kasik ve tabak kullanmiyorum.porselen kasik tabak kullaniyorum.simdilik..zaten buyudukce kendi yedikce birsüre mecbur plastik kullanacagiz diye dusunuyorum..ne biliyeim bu silikonlar bana pek saglikli gelmiyor.kasik olayi tamam olabilir de tabak..ne bileyim
Nasıl yaptın canım farklı farklı tarifler varEki Görüntüle 2695257
altı ay şerefine bir de ev yapımı labne peyniri gelsin o zaman...normal labneden biraz sulu. ama tadı güzel. tuzsuz olduğu için çabuk bozulur amma velakin. ne etmek lazım ki, dondurucuya atsam tadı bozulur mu ki?
ılık bir litre sütun içine (40 derece yazıyordu, temassız ateş olcerle ölçtüm) kibrit kutusu kadar peynir koydum. 6 saat sardım, beklettim. sonra buzdolabına koydum 12 saat. sonra da süzgecin üstüne beyaz bir tülbent serip süzdüm. 1.5 saat kadar durdu. sonra dolaba kaldırdım. yarin tadına bakacak insallah paşamNasıl yaptın canım farklı farklı tarifler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?