2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
valla her yasta zorluklari var. Sen hatirlatma bugun sakin..
Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim

Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş

Eki Görüntüle 2695182
Canim benim 31.03

Umudum- canim çoook sevindim. geçmiş olsun eşine. hiiccc uğramasın bir daha dert tasa. sena kuzuyla mutlu mesut yaşayın insallah

İşe başladım Bugün. Bıraktım anneme. Diyor bakıyor yüzüme boş boş. Yabancıladı diyor. Epey oldu annemi görmeyeli içer inşallah sütünü de
Allah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zor büyük kızım 4.5 aylıkken başlamıştım okula ilk zamanlar çok zor gelmişti çok ağlayarak gitmişliğim vardır büyüdükçe daha da zorlaşıyor kızım kalkardı sabah anne gitmesen olmaz mı benim herşeyim var ben artık oyuncakta istemiyorum deyince dünya başıma yıkılmıştı ben okuldayken annem bakıyordu kızım üzülünce annemde ona annen çalışsın ki senin istediklerini alabilsin diyormuş onun için öyle demiş çok üzülmüştüm
Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim

Eki Görüntüle 2695182
Saol canım iki iki uğraşmış oldun benim kızım grubun en küçüklerinden 17 nisan

Jadesi geçmiş ()doğum günün kutlu olsunnn... her senen bir öncekinden daha güzel olsun. bol bol gezmeli, eğlenmeli olanlarda

Eki Görüntüle 2695182
canimcim benim paşam 23 Mart doğumlu. yaniii 6 ay önce tam da bugün doğdu. Altıncı ayi, irmikli elma puresiyle karşıladı. pasta niyetine

Aslında çocuktan sonra gerçekten evlilik danışmanına ihtiyaç oluyormuş onu anlıyorum. Çünkü çocuk olduğu anda ilk aylar sana muhtaç olduğundan, sonraları sevgisi ağır bastığından genelde eşler ikinci plana düşüyor. Tabi bunda eşlerin hiç mi payı yok orasını karıştırmıyorum. Zaman geçip çocuk artık bebeklikten çocukluğa terfi edince biraz uyanıyorsun ama asıl 8-10 yaş arası kendine çok çok yetip sana çok az ihtiyacı kalınca artık daha bir eşinle aran eski günlere dönüyor ki ben o araya da ikinci çocuğu sıkıştırdım

Ya kızlar annemi oyle gordugum gunden beri karnim gobek deligimin etrafi hatta sanki karin kaslarimin hepsi agriyor..sanki beni dilimliyorlar gibi..psikolojik biliyorum ama gecmiyor ya
Dikis yerlerim de coook acıyor..onlar psikolojik degil galiba..bi git bi gel bi de bissuru is..
Bugun kendime tatil verdim..oglusla kizcemle vakit geciricem

S Susam_tanesi
Bu videoda kiz kullaniyor bak istersen

Ya yok bnm oglana bisiler oluyor bu videoya bakarken yanima geldi.elifle sen video cikmissiniz diye krize girdi yok oglum o ben degilim dedim..yalancisiniz dedi ve yanimdan gitti bugunlerde triplerdeyiz

Ya kızlar ben silikon kasik ve tabak kullanmiyorum.porselen kasik tabak kullaniyorum.simdilik..zaten buyudukce kendi yedikce birsüre mecbur plastik kullanacagiz diye dusunuyorum..ne biliyeim bu silikonlar bana pek saglikli gelmiyor.kasik olayi tamam olabilir de tabak..ne bileyim

silikon tabak ben de almadim. ama kaşık aldım. benimkiler elime çok saldırıyor bir şey yedirirken, yumuşak olsun damaklari acımasın diye silikon tercih ediyorum. ilerde kendi yemeye heveslenip tabağı atmaya başlayınca silikona geçerim muhtemelen. şimdilik uzak tutuyorum, problem olmuyor.

deli gibi herşeyleri aşağı attıkları bir dönem oluyordu sanki. öyleee hatırlıyorum uzaklardan.

Nasıl yaptın canım farklı farklı tarifler var
ılık bir litre sütun içine (40 derece yazıyordu, temassız ateş olcerle ölçtüm) kibrit kutusu kadar peynir koydum. 6 saat sardım, beklettim. sonra buzdolabına koydum 12 saat. sonra da süzgecin üstüne beyaz bir tülbent serip süzdüm. 1.5 saat kadar durdu. sonra dolaba kaldırdım. yarin tadına bakacak insallah paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…