- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Tamam cok sagolÜzerindeki tarifte kaşık mama tarifi var. Ben biberonla seyreltip öyle veriyorum. Örnek 120 ml suyun içine 3 ölçek kendi mamasından 1 ölçekte kaşık maması atıyorum. Öyle içiyor. 2 ölçek atmıştım. Yopunlaştı. Biberonun delikleri geniş ise rahat içiyor.
Tamam canım çok saol bende denemek istiyorumılık bir litre sütun içine (40 derece yazıyordu, temassız ateş olcerle ölçtüm) kibrit kutusu kadar peynir koydum. 6 saat sardım, beklettim. sonra buzdolabına koydum 12 saat. sonra da süzgecin üstüne beyaz bir tülbent serip süzdüm. 1.5 saat kadar durdu. sonra dolaba kaldırdım. yarin tadına bakacak insallah paşam
Canım biz 31.03 doğumluyuz. Oğlumun ismi ParsHepinizi ekledim kızlar
silikon tabak ben de almadim. ama kaşık aldım. benimkiler elime çok saldırıyor bir şey yedirirken, yumuşak olsun damaklari acımasın diye silikon tercih ediyorum. ilerde kendi yemeye heveslenip tabağı atmaya başlayınca silikona geçerim muhtemelen. şimdilik uzak tutuyorum, problem olmuyor.
deli gibi herşeyleri aşağı attıkları bir dönem oluyordu sanki. öyleee hatırlıyorum uzaklardan.
zeyay peyniri sütle ezip koydum canim. onu yazmayı unutmusumNasıl yaptın canım farklı farklı tarifler var
Evet püf noktası oymuş zatenzeyay peyniri sütle ezip koydum canim. onu yazmayı unutmusum
02.04.2020 benimkiKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş
Eki Görüntüle 2695182
Ya meme reddi var bizde de her seferinde diş sanıyorumBu arada atak haftasindaymisiz
13.04.2020 kadir .Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Eki Görüntüle 2695182
12.04 canım süpersinKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Eki Görüntüle 2695182
Birçok başarılı öğrenci son sınıfta özellikle açık öğretim lisesine geçiyor. Ve sınavda daha çok başarılı oluyorlar devam devamsızlık sorun olmuyor. İsterse özel yetenek sınavına resim için yine girebilir. Bir riski yok yani. Rabbim başarı versinKızlar size alakasız bişey sormak istiyorum. Çok öğretmen var burda belki fikri olan vardır. Kardeşim 12.sınıf sınava hazırlanıyor güzel sanatlar resim bölümünde ama uzaktan eğitimden dolayı resimden soğudum başka alanlara kaymak istiyorum diyor ona yönelik hazırlanıyor. Sınıf öğretmenliği, çocuk gelişim, pdr falan istiyor. Şimdi dedi ki ben okuldan ayrılıp açık öğretimden devam edeceğim full dershaneye odaklanıcam mezun sınıflarında ders göreceğim. Okul dersleri saçma sapan zamanlara koyuyor hem bağlantı yapamıyorum hem yoklama alınıyor. Okula gidip eba destek merkezlerinden bağlanıyorum saçma bir hal aldı. Bu tarz bir konuda bilgisi olam var mı? Bir kaybı olur mu? Okul ekstra bir puan vermiyor diyor. Ben de en azından güzel sanatlar lisesi mezunu olacaksın bu şekilde açık öğretim mezunu olacaksın herhangi bir kazanamama durumunda resim seçeneğini de kaybedersin. Ama resime zaten herkes girebiliyor bunların bir avantajı kalmadı aldıkları dersler ile yetenek sınavında avantajları var sadece onu da işte geçen yıl yarı döneme kadar aldığıyla kaldı. Ne dieyeceğimi bilemedim. Riskli geliyor bana ama araştırınca yapan da varmış bu tarz şeyleri. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Çok teşekkür ederim CanımmmmJadesi geçmiş ( )doğum günün kutlu olsunnn... her senen bir öncekinden daha güzel olsun. bol bol gezmeli, eğlenmeli olanlarda
Jadesi doğum günün kutlu olsun canımailenle nice sağlıklı yıllarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?