2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ramm
Tamam cok sagol

Tamam canım çok saol bende denemek istiyorum

Umudum_ çok sevindim canım. Allahım bir daha ayrılık göstermesin inşallah

Evet ben de o donem gececegim ben de plastik kasigi hazir ettim ya.dislerin cikma asamasinda geçeceğim
Ve zaten su an ogun vermiyorum hala ondan cok kasıkla işim olmuyor

Kızlar size alakasız bişey sormak istiyorum. Çok öğretmen var burda belki fikri olan vardır. Kardeşim 12.sınıf sınava hazırlanıyor güzel sanatlar resim bölümünde ama uzaktan eğitimden dolayı resimden soğudum başka alanlara kaymak istiyorum diyor ona yönelik hazırlanıyor. Sınıf öğretmenliği, çocuk gelişim, pdr falan istiyor. Şimdi dedi ki ben okuldan ayrılıp açık öğretimden devam edeceğim full dershaneye odaklanıcam mezun sınıflarında ders göreceğim. Okul dersleri saçma sapan zamanlara koyuyor hem bağlantı yapamıyorum hem yoklama alınıyor. Okula gidip eba destek merkezlerinden bağlanıyorum saçma bir hal aldı. Bu tarz bir konuda bilgisi olam var mı? Bir kaybı olur mu? Okul ekstra bir puan vermiyor diyor. Ben de en azından güzel sanatlar lisesi mezunu olacaksın bu şekilde açık öğretim mezunu olacaksın herhangi bir kazanamama durumunda resim seçeneğini de kaybedersin. Ama resime zaten herkes girebiliyor bunların bir avantajı kalmadı aldıkları dersler ile yetenek sınavında avantajları var sadece onu da işte geçen yıl yarı döneme kadar aldığıyla kaldı. Ne dieyeceğimi bilemedim. Riskli geliyor bana ama araştırınca yapan da varmış bu tarz şeyleri. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu arada atak haftasindaymisiz
Ya meme reddi var bizde de her seferinde diş sanıyorum vay efendim neymiş yüzüstü emecekmiş olusnmuş burnu kapansa da öyle emmek istiyormuş hamakta uyumak istemiyormuş ayakta sallayacakmışım ama onu da pek istemiyormuş aslında uyumak istemiyor ama o zamanda yorgun düşüyor ağlıyormuş günlük düzen şuan bu

Annemlere gectm hanimlar bugn bu hafta sonu taşınacaklar cuma yda cumartesine kdar kalırım bakalm burda. Patates 3 gün tadim yaptk cok sevdi şükür. Tabi annanesi kv durur mu köy peyniri verdiler benm olmadigimda direk verdiler anlamiyo saniyorlar bi de agzina yufka ekmek veriyolar kucuk parca kuru kuru nasi yutcak düşüncesi yok. Reçel veriyolar ben gelince de yapmamis gibi davranıyorlar. Amaaan iste her gittigim yer sorunlu benim hepsi elden ayrı değişikler. Annemlere gectm şükür kafam da rahat bende

Birçok başarılı öğrenci son sınıfta özellikle açık öğretim lisesine geçiyor. Ve sınavda daha çok başarılı oluyorlar devam devamsızlık sorun olmuyor. İsterse özel yetenek sınavına resim için yine girebilir. Bir riski yok yani. Rabbim başarı versin

Kızlar kendi mayaladığım yoğurdumun içine yumurta pirinç un ve sarımsak rendeleyip pişiridm. Ayrı bir yerde küçük boy havuç, kabak haşladım. Çorbam pişince kabak ve havuçu blenderden geçirip çorbamın içine dahil ettim. Bebeğim bayıla bayıla yedi. Havuç ve kabak yediremeyenler böyle deneyebilirsiniz. İleride içerisine kapya biber dahil edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…