2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bu batıl inançları anlamıyorum arkadaş nerde yazıyor salı perşembe yıkanmayacak diye banyonun nesi günah olsun

Yer canim daha yeni alışıyorlar benimkide yarisini tükürüyor ben tekrar agzina koyuyorum. Bu arafa silikon kasikla verin mutlaka diger turlu zor olur birde cok dik konumda vermiyorsun dime

Iyi geceler canımlar.
Ek gıda doneminiz nasıl geçiyor. Biz maşaallah iyiyiz bu ara kızların ödevlerine çok yoğunlaştım buraya pek vakit bulamıyorum. Bedenen ruhen çöküyorum sanırım.

Asyacik bugün el şaplatmayı öğrendi nasıl sevindik☺ cibidik diyorum hemen basliyor el şaplatmaya. Bazen denk getiremese de cok tatlii. Bu kız çok fena olacak sanirsam.

Bende bu batıl inançları anlamıyorum arkadaş nerde yazıyor salı perşembe yıkanmayacak diye banyonun nesi günah olsun
aynen ama oyle dediklerindede acana oluyorum :) birde benim kiz sali doğmuştu annem sali gunleri yikama yaramaz olur diyordu ama bn yikadim :)
Hayir canim fiyatlar az degil . Kendim arastirarak sallanmayi bıraktık en azindan bu bana mucize gibi.
Yaa sen nasil bu kadar kisa surede basardin gercekten birde senin bebegin agliyordu. Valla ben sallamazsam uyumaz mahfolur aglamaktan Biz iyice alistik gece bile kalkip sallaniyoruz bazen..

Masallah asya hn a :) alkis mi yapiyor ?
Valla ben 3 er gun kabak havuc patates verdim sonra karıştırıp verdim bugun birsey yapamadm haftasonu yogurt vericem sonra meyvelere gecicem sonrada corbalara flan gecerim artik

Ya BKGK resmen sen beni anlatmışsın yaa. Keşke herkes öyle olsa ya olmuyorlar ki.
Burada ne kadar zorlaniyorum dediklerinin kat ve kat fazlası var kendi evime soyunmadan giresim gelemiyor
Benim esim de böyle eldivenle gider markete kolay oluyor. Herkes dikkat edeydi korona yayilmazdi diye gülüyorduk ilk zamanlar esimle
Keşke şenle yakın olaydık hiç kafama göre biri yok çünkü. Mahalleyi citilerdik birlikte

misskokulumm demek ki blender bozuk olunca algıda seçicilik yapmış beynim o kısmı görmezden gelmişim

İnşallah kuzum gece nispeten serinledi gibi. Kapattık uyuyor paşam. Hepsine sağlıklar versin rabbim. Biz hergün yıkıyoruz Baharım. Tek zor. Çok harteketliler. Eşimle yıkıyoruz. Suyu seviyor. Kışın gün aşırı yıkarız herhalde.

Evet ben de aynı böyleyim. Tatsiz tussuz diye mi istemiyorlae acaba. N
ormal yemeklerden verince yiyor sankki sofrada bizimleyken ama oyle de alissin istemiorum. Tuza falan. Bilemedim.
Boş kaşığı alıyor sokuyor ağzına ama.
Dişten bence ya.
Ya da iştahsız olacak bu bebeler.
Ah ah leride şekil şekil diyetlerle sporlarla uğraşacak bu bebeler haberleri yok. Yesenize şimdiden gönül rahatlığıyla dimi ama1
Alışırlar canım ya mecbur. Daha tadımlardayız zaten önemli olan 1 yasa kadar mama ve meme diye biliyorum.

Jadesi cim yoğurdu falan bayadır veiyordum da sebzeler yeni yeni ama kasigi görünce ağzını kilitliyor ama elimden kaşığı alıp kendi ağzına sokuyor boş kaşığı ekseri.
Dişleri bela oldu başına cidden H hansela dediginn gibi disler cikana kadar rahat yok.siz masalah ilkini erken atlatmissiniz.
Hatirlayamiyorum ki 5 yil oldu.
Gurmebebek sitesinden bakip bakip her seyi veriyordum. Da oglumun mesela hic dis skntisi yasadigini hatirlamiorum cikarmisti kendi kendine. Ya da acaba o aksilikleri,yaramazligi dislerden miydi bak aydinlandim simdi birden
Ona da sanki zorla yedirmistim ilk basta. agzina yogurdu tepmistim o da puskurtmustu yer gok yogurttu hatirladim.

Neyse dedigin gibi zorlamayalim. Ben sagdan veriyorum O soldan tukuruyor zaten.
Doyuyordur dimi o zaman emerek. 200 300 gram almis ya bir de ondan ekk gida yese diye dusunmeye baslamistim. Cok hareketli oldugu icin demek ki.
Seftaliyi yedi mi asya. Mesela kusar gibi yapiyor mu direk.
Oguruyor mu yani.

Sevmesinler bakalim patatesi.benimki de sevmedi. Ama sabah kizarttigimdan az agzina nasil yalaniyor, uyanikspor

Gece yikayinca ufo yakmak lazim galiba artik.

Evet cok zorlu sureclerden gecince zaten zor olan annelik daha zor haklisin gercekten.
Rabbim sifa versin, dermansiz dert vermesin insallah.
Amin inşallah hepsine saglik versin rabbim.
kolunda yatirsan dalinca ceksen kolunu arkasini yastikla desteklesen, donemese yani olur mu ki ama kafayi yine de cevirir mi.
Istanbula da gidilemez simdi haklisin. Insallah hallolur kisa surede.
Nasil bir kaskmis o. Baska yolu yokmuymus yani. Ama ozel bir klinikse ozel arabayla gidilebilir belki de.
Belki de duzelicek zamanla. Normal cocuk doktoru ne diyor peki size.

Bu arada Ben de kucagima yatirip yikiyorum bayadir ama evet tehlikeli baya. Rabbim korudu birkac kez resmen.

Sallamayla bile uyumaz gece elimizi salincaktan cekince aglar oldu canima tak edince actim yere yatak bir hafta boyunca o agladi ben kaldirdim sakinlestirdim yatirdim pispis yaptim falan derken alisti . Ama simdi de yataga koyunca uykysu olsa bile agliyor genelde

S Sonsuzsukurler öğürme hareketini benimki de yapıyor dün kahvaltısını yutamadı baktım içinde iri tane kalmış öğürüyor aldım elimle şeftaliyi rendeleyince de iri parçaları kalıyor ya onlardan da öğürüyor ama geri veriyorum yutuyor. Ben çocuklarımda hiç zorlamadım oyun oynayarak, severek, konuşarak verdim hep yemekleri çok şükür kızlarda yeme problemimiz yok kaşık tutmaya başlayınca kaşıklarını tabaklarını önlerine koyarım döke saça yerler öyle öyle öğrenirler.
İki güne bir yıkıyoruz artık biz de akşam yıkadığımızdan üşür diye düşünüyorum artık biraz serinledi iç Anadolu malum. Ben leğende yıkıyorum oturuyor son 1 haftadır suyla oynuyor ben tek elimle destekliyorum tek elimle köpüklüyorüm eşim de suyu döküyor.

nzh99 canım düzelir inşallah biran önce Ata cığımın kafası da burnu da neysr ki az kaldı havalar seriliyor artık. Bizim de kafanın arkası doğduğundan beri bi tarafı yamuk gibi ama iki taraflı da yatıyor dikkat ediyorum oturmaya başlayınca düzelmişti küçük kızımınki de epey yamuktu. Atanın çok mu ki belki oturmaya başlayınca düzelir inşallah

Günaydın.. Bu yavruların garezi resmen bize ya canlı dersim var kalktım emzirdim altını değiştirdim sen ilgilen diye verdim eşime yanına aldı yatırdı Bi baktım sesleri yok 5 dk içinde uyumuş ikisi de gülermisin ağlarmısın şimdi bide kalkınca hava atıcak bana hani uyumuyordu Bi çocuk uyuyamıyorsun diye

Günaydın hanimlar.
Bu kacinci dusus.
Yastik koydugumuz taraftan sandalye olmasina ragmen sandalye ile yatagin arasina dusmus gece.
Agliyor ara ara goremedim aklim gitti. Saniyelik is tabi de iste.
Kafasini sure sure enekliyor oyle becerdi sanirim.
Okumazsam boyle olur nazarliorum en cok ben severken.

Sanirim part yatakta yatmali degil mia artik
Nasil agir uyuyorsam anlayamadim cok kiziyorum kendime.

Cok haklisin vallahi.
Bana da aynisi oluyor hep.
Babada iki cocuk da ya uyuyor ya sessizce takiliyor.
Cumartesi de mi ders var artik.
Iyce degisik bir sistem oldu.
Yigebim 2. Sinif bir kere bile giremedi daha canli derse baglanti yokmus falan.
Sen nasilsin canim. Derslerle biraz da olsa mesgul oluordur insallah kafan.
Kizlarin nasil, neler yapiorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…