Bende bu batıl inançları anlamıyorum arkadaş nerde yazıyor salı perşembe yıkanmayacak diye banyonun nesi günah olsunaynen aynen :)
ben annemde 2 gunde 1 yapmaya basladim tek basima cok zorlanıyordum cunku birde file flanda yok. Simdid eve gidince fileye sığar mı bilmiyorum. Ama esim yardim eder en azindan. Havalarda soguyor dediğin gibi 2 gunde 1 yapalmaya devam ederm heralde annemlerdeyim ablamlar sali ve persembe yikama gunah diyorlar ama bilemedim.
hepsi ayni seyleri yapiyor demek iyi bari :)
ayy sende benim gibisin ya bende cok takintiliyim ablamin kizi geliyor ayakkabini kapinin disinda cikart diyorum cikartiyor bu seferde dışarıya basiyor kizim iceriye bas orasi pis diyorum ama cocuk iste. Ablamda bahçenin merdivenine oturmus sonra eve gelip oturuyor e merdivene bir suru kargocu sucu vs geliyor hep mikrp ama cok dikkat etmiyorlar iste. Mesela parayu tutuyorlar ya ben cok tiksiniyorum gecen markete gittik canta cuzdan almadim zaten buzdolabi posetine koydum parayi ellemeden vermeye calistim napiyorsun sen diyordaha birsürü sey iste anlatsam bitmez
canim bende suan philips avent veriyorum ama ilk chicco vermistim daha iyi tutmustu hatta bence aventten daha iyi sanki damaga tam oturuyor.
Ben hep catalla ezdim son iki gun sulandirdim yoksa lop lop yutuyor sonra oldugu gibi kakayla cikiyor havuclar flan
ay cok fenalar ya her seyide tutmak istiyorlar o ellero parmaklari yerim ya ben
yaa doktor nasilda anlıyor sen farkettin mi peki ben anlamıyorum hic elliyorum normal geliyor
Ata cim insallah burnu hemen acilir insallah kafasida duzelir
Bu arada ben klima acik olunca daha bir fena oluyordum burnumu yaptirdim halen klimali ortamda durmam fena olurum
Klimada acmazsan sicak diyorsun vantilator mu denesen direk cocuga vurmayacak sekilde yada sogutucular var gerci simdi kis geliyor insallah bir an once gecer gider rahat eder bebisin
Hayir canim fiyatlar az degil . Kendim arastirarak sallanmayi bıraktık en azindan bu bana mucize gibi.canim sen destek alıyor musun şu anda irlandalı anneden?
Yer canim daha yeni alışıyorlar benimkide yarisini tükürüyor ben tekrar agzina koyuyorum. Bu arafa silikon kasikla verin mutlaka diger turlu zor olur birde cok dik konumda vermiyorsun dimeBen de su ekliyorum başta blender dan geçirecek kadar eklemiştim onu da yemeyince baya ekledim bunu da ye
medi
Yaa ben biraz zorladım sanırım. Ağzını güldürerek açtırıp hop kaşığı soktum biraz yedi biraz dışarı çıktı. Hiç gönüllü değil yaa napcam çok canım sıkkın
aynen ama oyle dediklerindede acana oluyorum :) birde benim kiz sali doğmuştu annem sali gunleri yikama yaramaz olur diyordu ama bn yikadim :)Bende bu batıl inançları anlamıyorum arkadaş nerde yazıyor salı perşembe yıkanmayacak diye banyonun nesi günah olsun
Yaa sen nasil bu kadar kisa surede basardin gercekten birde senin bebegin agliyordu. Valla ben sallamazsam uyumaz mahfolur aglamaktan Biz iyice alistik gece bile kalkip sallaniyoruz bazen..Hayir canim fiyatlar az degil . Kendim arastirarak sallanmayi bıraktık en azindan bu bana mucize gibi.
Masallah asya hn a :) alkis mi yapiyor ?Iyi geceler canımlar.
Ek gıda doneminiz nasıl geçiyor. Biz maşaallah iyiyiz bu ara kızların ödevlerine çok yoğunlaştım buraya pek vakit bulamıyorum. Bedenen ruhen çöküyorum sanırım.
Asyacik bugün el şaplatmayı öğrendi nasıl sevindik☺cibidik diyorum hemen basliyor el şaplatmaya. Bazen denk getiremese de cok tatlii. Bu kız çok fena olacak sanirsam.
İnşallah kuzum gece nispeten serinledi gibi. Kapattık uyuyor paşam. Hepsine sağlıklar versin rabbim. Biz hergün yıkıyoruz Baharım. Tek zor. Çok harteketliler. Eşimle yıkıyoruz. Suyu seviyor. Kışın gün aşırı yıkarız herhalde.aynen aynen :)
ben annemde 2 gunde 1 yapmaya basladim tek basima cok zorlanıyordum cunku birde file flanda yok. Simdid eve gidince fileye sığar mı bilmiyorum. Ama esim yardim eder en azindan. Havalarda soguyor dediğin gibi 2 gunde 1 yapalmaya devam ederm heralde annemlerdeyim ablamlar sali ve persembe yikama gunah diyorlar ama bilemedim.
hepsi ayni seyleri yapiyor demek iyi bari :)
ayy sende benim gibisin ya bende cok takintiliyim ablamin kizi geliyor ayakkabini kapinin disinda cikart diyorum cikartiyor bu seferde dışarıya basiyor kizim iceriye bas orasi pis diyorum ama cocuk iste. Ablamda bahçenin merdivenine oturmus sonra eve gelip oturuyor e merdivene bir suru kargocu sucu vs geliyor hep mikrp ama cok dikkat etmiyorlar iste. Mesela parayu tutuyorlar ya ben cok tiksiniyorum gecen markete gittik canta cuzdan almadim zaten buzdolabi posetine koydum parayi ellemeden vermeye calistim napiyorsun sen diyordaha birsürü sey iste anlatsam bitmez
canim bende suan philips avent veriyorum ama ilk chicco vermistim daha iyi tutmustu hatta bence aventten daha iyi sanki damaga tam oturuyor.
Ben hep catalla ezdim son iki gun sulandirdim yoksa lop lop yutuyor sonra oldugu gibi kakayla cikiyor havuclar flan
ay cok fenalar ya her seyide tutmak istiyorlar o ellero parmaklari yerim ya ben
yaa doktor nasilda anlıyor sen farkettin mi peki ben anlamıyorum hic elliyorum normal geliyor
Ata cim insallah burnu hemen acilir insallah kafasida duzelir
Bu arada ben klima acik olunca daha bir fena oluyordum burnumu yaptirdim halen klimali ortamda durmam fena olurum
Klimada acmazsan sicak diyorsun vantilator mu denesen direk cocuga vurmayacak sekilde yada sogutucular var gerci simdi kis geliyor insallah bir an once gecer gider rahat eder bebisin
Evet ben de aynı böyleyim. Tatsiz tussuz diye mi istemiyorlae acaba. NBen de su ekliyorum başta blender dan geçirecek kadar eklemiştim onu da yemeyince baya ekledim bunu da yemedi
Yaa ben biraz zorladım sanırım. Ağzını güldürerek açtırıp hop kaşığı soktum biraz yedi biraz dışarı çıktı. Hiç gönüllü değil yaa napcam çok canım sıkkın
Ben de suan uyudu oturuyorum burayi okuyorum.Kiz 1 saattir uyuyor ben uyuyamiyorum ya 3 gundur boyle.
İnşallah kuzum gece nispeten serinledi gibi. Kapattık uyuyor paşam. Hepsine sağlıklar versin rabbim. Biz hergün yıkıyoruz Baharım. Tek zor. Çok harteketliler. Eşimle yıkıyoruz. Suyu seviyor. Kışın gün aşırı yıkarız herhalde.
Sallamayla bile uyumaz gece elimizi salincaktan cekince aglar oldu canima tak edince actim yere yatak bir hafta boyunca o agladi ben kaldirdim sakinlestirdim yatirdim pispis yaptim falan derken alisti . Ama simdi de yataga koyunca uykysu olsa bile agliyor geneldeaynen ama oyle dediklerindede acana oluyorum :) birde benim kiz sali doğmuştu annem sali gunleri yikama yaramaz olur diyordu ama bn yikadim :)
Yaa sen nasil bu kadar kisa surede basardin gercekten birde senin bebegin agliyordu. Valla ben sallamazsam uyumaz mahfolur aglamaktan Biz iyice alistik gece bile kalkip sallaniyoruz bazen..
Cok haklisin vallahi.Günaydın.. Bu yavruların garezi resmen bize ya canlı dersim var kalktım emzirdim altını değiştirdim sen ilgilen diye verdim eşime yanına aldı yatırdı Bi baktım sesleri yok 5 dk içinde uyumuş ikisi de gülermisin ağlarmısın şimdi bide kalkınca hava atıcak bana hani uyumuyordu Bi çocuk uyuyamıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?