2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@SuRMeLi Maşşallah Asya kuzuma biz de dün konuştuk ne zaman yapıyordu alkış bebekler diye demek hazır olan yapabiliyor biz de çalışalım biraz
A aynen alkisi da öğretmek lazim artik yavastan.
Bu kici ustunde durmayan kizima cirkin yapmayi ogretmisler. Hem yapiyor hem guluyor.
Bir de agzini acip kapatiyor dislerini mi vurdurtuyor bilemedim.
Baska neler oynayabiliorduk, ogretebiliorduk hanimlar.
Grubun abileri ablalarii aydinlatsin bizi

Yer canim daha yeni alışıyorlar benimkide yarisini tükürüyor ben tekrar agzina koyuyorum. Bu arafa silikon kasikla verin mutlaka diger turlu zor olur birde cok dik konumda vermiyorsun dime
Ana kucağında yediriyorum silikon kaşıkla. Ben mamanın kalanını bile kaşıkla verirdim alışkındı kaşığa böyle zor olacağını tahmin etmiyordum

Yok canım ben elle hiç anlayamamıştım sadece iki aylıktan beri salyası bitmemişti ve çok kaşınıyordu ordan anladık ama bu kadar da erken beklemiyorduk. Şimdi de üst damağı kaşıyor artık kaşıdığı yerden anlıyorum. Doktor elini sürdü şişmiş dedi ben hiç ellemedim bugün bir bakayım yazarım.

N Nehir8077
Oo hosgeldin baharcim.
Nasilsin.
Neler yapiorsun.
Neler yapiyor bebekler.
İyiyim canım teşekkür ederim,Sen nasılsın.
Bebeklerde iyi evi taşıdım, cocuklara oda derken iş güç, kosusturmayla geçti zaman. Yuvarlanıp gidiyoruz. Cocukları ayırdım yanımdan, ikisi aynı odada yatıyorlar artık. Biraz dövüş biraz seviş, birbirlerine alışmaya çalısıyorlar.

Evet okullar açılmayınca 6 güne yayıldı canlı dersler ne yazık ki sistem kaldırmıyor kilitleniyor çoğu zaman. 37 gün oldu kendimi sürekli bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum yoksa aklıma geldikçe çok kötü oluyorum hala inanamıyorum daha dün geldim evime bugün gidicem tekrar annemde kalınca daha rahat huzurlu hissediyorum kendimi eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama ne zamana kadar büyük kızım 1.sınıfa başladı eşimin benim canlı derslerimiz var sürekli bu haftada böyle idare edip hafta içi evime geçerim sanırım akşamları kardeşler toplanıyoruz anne evinde olmak daha iyi geliyor ama onun yokluğu çok acı...

Ay ne güzel öyle devam eder inşallah bizde daha iyi olmaya başlıyoruz alışıyor ama hala doyumluk değil tadımlık da değil arası kız komut nasıl alıyor maşallah benimki hala bütün gün bağırma peşinde

Sen yıka ya bana ne yapma dedilerse yaptım yazılı bi kural yok ya canın ne istiyorsa onu yap kız senin kızın

Ahahah gıcıklık değil mi ya bizi rezil edecekler illa

Zaten park yatakta yatmıyor mu yanında mı yatırıyorsuun ya ben emzirirken uyuyakalcam da düşecek diye korkuyorum bence park yatakta yatır hamağı bile bıraktım döner düşer diye küçük geliyor hamak arrık

Hoşgeldin canım yeni eviniz hayırlı olsun ne iyi yapmışsın odaları ayırmakta

Hoşgeldin canım yeni eviniz hayırlı olsun ne iyi yapmışsın odaları ayırmakta
Sağol canım benim. Kendime hiç zaman ayıramıyordum. Ses yapmaktan korkuyordum uyanacaklar, birinden biri elimde patlıyacak diye. Geneldede patlıyordu, hayatım hiç yok gibi gelmeye başlamıştı. Birdahada yanima almam ikisinide. Hasta olmadıkları sürece.

benim tosbigin akşam yemegi, havuç kabak ve patatesi rendenin ince yerinde geçirip, bir tatlı kaşığı yağ ile hafif kavurdum. sonra az suyla haşladım, sebzeleri ezdikten sonra az bir pirinc katıp biraz daha pişirdim. ama asıl önemli olan pasa yiyecek mi? patatessiz olanı irmikle yapmıştım yemişti. üç gün çok geldi iki gün kuralıyla yapıyorum ilk iki gün kabak, sonra kabak havuç, sonra kabak havuç patates diye gittim. kıvam versin diye irmik ya da pirinç kullanıyorum. çok sıvı şeyleri daha zor yiyor onu farkettim.

aşamaları da böyle. bebeğinizin durumuna göre ister çatalla ezip, ister ilistirden geçirip ister de blender yapabilirsiniz. buradaki mesajlardan anladığım kadarıyla tek doğru yok bu konuda. dikkat etmemiz gereken az çok pütür olması galiba.

Afiyet olsun yarasın şifa olsun.inşallah yer, Benim kızda sıvı seyleri yerken zorlanıyor,bazen boguluyor. Koyu kıvamlı seyleri daha güzel yiyor. Mesela patatesi havucu ezerek verirsem yemiyor. Haşlıyorum o sekil ağzına tutuyorum, daha güzel yiyor. Yani anlıyacağın cocuklar farklı farklı, parmaklarında oynatıyorlar. Birde artık şaırdım ne yedireceğimi, hep degisik birseyler istiyor. Tokta olsa birsey goruyor istiyor. Bu ara istahimiz iyi. Evet ezmeyi blandiri cocuk belirliyor. Daha hic kullanmadim blandir

N Nehir8077 hoşgeldin canimmm. Yeni evin hayırlı olsun. hep mutlu günler yaşa inşalalh evinde.
Sağol canım benim, insallah iyi olur hersey.Sizlerde mutlu olun guzel günler herkesin hakkı. Allah herkese nasip etsin, guzel bir ev, mutlu bir aile, tabi önce sağlık diliyeyim.

Kuzu masumlar apartmani diye bir dizi başlamis ya..ordaki temizlik hastasi kadını gorunce bir korktum kendimden..dedim kendine gel..sonun boyle olursa kimse istemez seni..mesela su an ev daginik.oglan hasta yemiyor diye sabahtir pesinde kosuyorum..ote yandan bu toz akarı basima bela..bitmiyor.dun yine gördüm.9 ay oldu bezdim artik toz seker kadarlar... yuruyen toz sekeri kim fark eder.ancak manyak bir sekerpare ev daginik diye sanki nefes alamiyorun..ama biliyorum tam anlamiyla toplayamayacagim... ve bu sana sinir yapiyor.kendime gelemiyorum neden boyle ya..neden neden neden ne var yani..kki cocuk..biri hasta.normal bunlar..ama kendimi ikna edemiyorum .aslinda boyle biri degildim..okulda cocuklq ro kadar dagitirdi ortaligi gulerdom.egleniyorlar derdim..ama ev baskaymis simdi kizi sallıyorum.. uyursa isime bakarim insAllah ❤ kizina da ogluna da gecmis olsun canim..biraz nazar var galiba

Ya hanımlar benim bu eltim basıma bela..ellerim titriyor sinirden..iyice hasta etti beni kadın
Ben buraya 6 yıl önce geldigimde (ki baska sehirde yasadim 5 yil) beni komşu bir nene (90) var ona goturdu kv.birsuru de komsu teyze vardi.orada nene bana evlatlarini kaybettigini söyledi agladi..eve geldik.ben de ve kayinvalideme ya cok uzuldum.kimi kimsesi yok mu? Bakani yok mu? Evlatlari da ölmüş.tirnaklari da uzamış. Demistim.kv de bana kizim kimsesi olmaz olur mu ust katta gelini var o bakıyor ama o da yasli demisti.ben de o yyazik ikisi de yasli demek uzuldum denistim.hatta eger kabul ederse gidip evini temizlerim ben gencim bir cirpida biter nolacak sevap yasli kadin demistim. annem de kizim yanlis anlarlar bosver demisti.konu kapanmisti.bunca zaman tut sen bunu icinde de.git kadina sen sekerpareyi seviyorsun ama o senin hakkonda soyleniyor.bakamiyirlar kadina tirnaklari b.k icinde les gibi evi diyor .demedim..deee meee diimm..bir kere yeni gelinim her lafimi seciyorum.b.k kelimesini kulllanmam imkansiz.ya hadi diyelim ki ben bir terbiyesizlik yaptim.kii evladi yok sandigimdan dedim.sen evladini bile bile yasli basli insanlari uzmeye nasil gidersin..hic mi icin sizlamadi mi be kadin.o insanlari ici kırılır diye hic ni dusunmedin vicdansiz..benden buyuksun 6 yas.ben cahilmisim.ben o lafi 25 yasimda ettim ama sen simdi bu aklindla 38 yasinda yetistirdin..Allahim cok uzgunum..icim parcalandi..benim.bi cahil lafımdan konu nerelere gelmis.gidip hatami duzeltmeliyim..bugun gidip konusmayi dusunuyorum..sizce mantikli mi? Kv gitme diyor.esim de oyle.ama ben benim yuzumd3n kirik bir kalbe dayanamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…