Bende gece ayakta uyutup yatağına koyuyorum ama beşik yanımızda odamız yok yapmadım şarka gideceğiz diye ama sen iyi yapmışsınSağol canım benim. Kendime hiç zaman ayıramıyordum. Ses yapmaktan korkuyordum uyanacaklar, birinden biri elimde patlıyacak diye. Geneldede patlıyordu, hayatım hiç yok gibi gelmeye başlamıştı. Birdahada yanima almam ikisinide. Hasta olmadıkları sürece.
Afiyet olsun yedi mi pekibenim tosbigin akşam yemegi, havuç kabak ve patatesi rendenin ince yerinde geçirip, bir tatlı kaşığı yağ ile hafif kavurdum. sonra az suyla haşladım, sebzeleri ezdikten sonra az bir pirinc katıp biraz daha pişirdim. ama asıl önemli olan pasa yiyecek mi? patatessiz olanı irmikle yapmıştım yemişti. üç gün çok geldi iki gün kuralıyla yapıyorumilk iki gün kabak, sonra kabak havuç, sonra kabak havuç patates diye gittim. kıvam versin diye irmik ya da pirinç kullanıyorum. çok sıvı şeyleri daha zor yiyor onu farkettim.
Eki Görüntüle 2696797 Eki Görüntüle 2696799 Eki Görüntüle 2696800
aşamaları da böyle. bebeğinizin durumuna göre ister çatalla ezip, ister ilistirden geçirip ister de blender yapabilirsiniz. buradaki mesajlardan anladığım kadarıyla tek doğru yok bu konuda. dikkat etmemiz gereken az çok pütür olması galiba.
Ya bu eltin senden ne istiyor ne degisik bir kadinYa hanımlar benim bu eltim basıma bela..ellerim titriyor sinirden..iyice hasta etti beni kadın
Ben buraya 6 yıl önce geldigimde (ki baska sehirde yasadim 5 yil) beni komşu bir nene (90) var ona goturdu kv.birsuru de komsu teyze vardi.orada nene bana evlatlarini kaybettigini söyledi agladi..eve geldik.ben de ve kayinvalideme ya cok uzuldum.kimi kimsesi yok mu? Bakani yok mu? Evlatlari da ölmüş.tirnaklari da uzamış. Demistim.kv de bana kizim kimsesi olmaz olur mu ust katta gelini var o bakıyor ama o da yasli demisti.ben de o yyazik ikisi de yasli demek uzuldum denistim.hatta eger kabul ederse gidip evini temizlerim ben gencim bir cirpida biter nolacak sevap yasli kadin demistim. annem de kizim yanlis anlarlar bosver demisti.konu kapanmisti.bunca zaman tut sen bunu icinde de.git kadina sen sekerpareyi seviyorsun ama o senin hakkonda soyleniyor.bakamiyirlar kadina tirnaklari b.k icinde les gibi evi diyor .demedim..deee meee diimm..bir kere yeni gelinim her lafimi seciyorum.b.k kelimesini kulllanmam imkansiz.ya hadi diyelim ki ben bir terbiyesizlik yaptim.kii evladi yok sandigimdan dedim.sen evladini bile bile yasli basli insanlari uzmeye nasil gidersin..hic mi icin sizlamadi mi be kadin.o insanlari ici kırılır diye hic ni dusunmedin vicdansiz..benden buyuksun 6 yas.ben cahilmisim.ben o lafi 25 yasimda ettim ama sen simdi bu aklindla 38 yasinda yetistirdin..Allahim cok uzgunum..icim parcalandi..benim.bi cahil lafımdan konu nerelere gelmis.gidip hatami duzeltmeliyim..bugun gidip konusmayi dusunuyorum..sizce mantikli mi? Kv gitme diyor.esim de oyle.ama ben benim yuzumd3n kirik bir kalbe dayanamam..
Cok cok kolay gelsinnn. Hemen toplarsimiz inşallahKizlar ben annemdeyim bugun esim geldi
Tazminati istedigimi soylemedm ama pazartesi isteyecegim dedim oda birsey demedi. Yarim kalan disimi yapmaya gittik o ara ablam geldi kiza bakti. Simdi geri dönduk ama o kadar daginikki ortalik nasil toparlayacagimi sasirdim. Hamak ana kucagi vs. Eve gidincede evi temizlemem lazim aah ah bu gece isim cook
Aynen sekerparecim ya konussun dursuj.Ya bu eltin senden ne istiyor ne degisik bir kadin
Bence gitme ya bosver ne gerek var 6 sene oncesymis birde, karsindaki olgun bir kisiyse zaten orali olmaz sende bosver sinirlenme ya kendine yapiyorsun.
Ya canim benim ben de goruyorum oyle ufak seyleri.Kuzu masumlar apartmani diye bir dizi başlamis ya..ordaki temizlik hastasi kadını gorunce bir korktum kendimden..dedim kendine gel..sonun boyle olursa kimse istemez seni..mesela su an ev daginik.oglan hasta yemiyor diye sabahtir pesinde kosuyorum..ote yandan bu toz akarı basima bela..bitmiyor.dun yine gördüm.9 ay oldu bezdim artiktoz seker kadarlar... yuruyen toz sekeri kim fark eder.ancak manyak bir sekerpare ev daginik diye sanki nefes alamiyorun..ama biliyorum tam anlamiyla toplayamayacagim... ve bu sana sinir yapiyor.kendime gelemiyorum neden boyle ya..neden neden neden ne var yani..kki cocuk..biri hasta.normal bunlar..ama kendimi ikna edemiyorum .aslinda boyle biri degildim..okulda cocuklq ro kadar dagitirdi ortaligi gulerdom.egleniyorlar derdim..ama ev baskaymis simdi kizi sallıyorum.. uyursa isime bakarim insAllah ❤ kizina da ogluna da gecmis olsun canim..biraz nazar var galiba ❤
Annemdeyiz yaZaten park yatakta yatmıyor mu yanında mı yatırıyorsuun ya ben emzirirken uyuyakalcam da düşecek diye korkuyorum bence park yatakta yatır hamağı bile bıraktım döner düşer diye küçük geliyor hamak arrık
Rabbim sabir versin.Evet okullar açılmayınca 6 güne yayıldı canlı dersler ne yazık ki sistem kaldırmıyor kilitleniyor çoğu zaman. 37 gün oldu kendimi sürekli bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum yoksa aklıma geldikçe çok kötü oluyorum hala inanamıyorum daha dün geldim evime bugün gidicem tekrar annemde kalınca daha rahat huzurlu hissediyorum kendimi eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama ne zamana kadar büyük kızım 1.sınıfa başladı eşimin benim canlı derslerimiz var sürekli bu haftada böyle idare edip hafta içi evime geçerim sanırım akşamları kardeşler toplanıyoruz anne evinde olmak daha iyi geliyor ama onun yokluğu çok acı...
Hayirli olsun eviniz.İyiyim canım teşekkür ederim,Sen nasılsın.
Bebeklerde iyi evi taşıdım, cocuklara oda derken iş güç, kosusturmayla geçti zaman. Yuvarlanıp gidiyoruz. Cocukları ayırdım yanımdan, ikisi aynı odada yatıyorlar artık. Biraz dövüş biraz seviş, birbirlerine alışmaya çalısıyorlar.
Amin canım hayırlı olsun yeni evinSağol canım benim, insallah iyi olur hersey.Sizlerde mutlu olun guzel günler herkesin hakkı. Allah herkese nasip etsin, guzel bir ev, mutlu bir aile, tabi önce sağlık diliyeyim.
Bu kadar temizliğe düzene vs takılacak kadar uzun değil ömrümüz yaa. Belli bir düzen ve temizlik içinde yaşamayı kafi buluyorum ben. Yazık ömrümüzü bu tarz şeylere harcamamak lazım.Kuzu masumlar apartmani diye bir dizi başlamis ya..ordaki temizlik hastasi kadını gorunce bir korktum kendimden..dedim kendine gel..sonun boyle olursa kimse istemez seni..mesela su an ev daginik.oglan hasta yemiyor diye sabahtir pesinde kosuyorum..ote yandan bu toz akarı basima bela..bitmiyor.dun yine gördüm.9 ay oldu bezdim artiktoz seker kadarlar... yuruyen toz sekeri kim fark eder.ancak manyak bir sekerpare ev daginik diye sanki nefes alamiyorun..ama biliyorum tam anlamiyla toplayamayacagim... ve bu sana sinir yapiyor.kendime gelemiyorum neden boyle ya..neden neden neden ne var yani..kki cocuk..biri hasta.normal bunlar..ama kendimi ikna edemiyorum .aslinda boyle biri degildim..okulda cocuklq ro kadar dagitirdi ortaligi gulerdom.egleniyorlar derdim..ama ev baskaymis simdi kizi sallıyorum.. uyursa isime bakarim insAllah ❤ kizina da ogluna da gecmis olsun canim..biraz nazar var galiba ❤
Bence gidip niyetini anlatabilirsin anlayacaktırYa hanımlar benim bu eltim basıma bela..ellerim titriyor sinirden..iyice hasta etti beni kadın
Ben buraya 6 yıl önce geldigimde (ki baska sehirde yasadim 5 yil) beni komşu bir nene (90) var ona goturdu kv.birsuru de komsu teyze vardi.orada nene bana evlatlarini kaybettigini söyledi agladi..eve geldik.ben de ve kayinvalideme ya cok uzuldum.kimi kimsesi yok mu? Bakani yok mu? Evlatlari da ölmüş.tirnaklari da uzamış. Demistim.kv de bana kizim kimsesi olmaz olur mu ust katta gelini var o bakıyor ama o da yasli demisti.ben de o yyazik ikisi de yasli demek uzuldum denistim.hatta eger kabul ederse gidip evini temizlerim ben gencim bir cirpida biter nolacak sevap yasli kadin demistim. annem de kizim yanlis anlarlar bosver demisti.konu kapanmisti.bunca zaman tut sen bunu icinde de.git kadina sen sekerpareyi seviyorsun ama o senin hakkonda soyleniyor.bakamiyirlar kadina tirnaklari b.k icinde les gibi evi diyor .demedim..deee meee diimm..bir kere yeni gelinim her lafimi seciyorum.b.k kelimesini kulllanmam imkansiz.ya hadi diyelim ki ben bir terbiyesizlik yaptim.kii evladi yok sandigimdan dedim.sen evladini bile bile yasli basli insanlari uzmeye nasil gidersin..hic mi icin sizlamadi mi be kadin.o insanlari ici kırılır diye hic ni dusunmedin vicdansiz..benden buyuksun 6 yas.ben cahilmisim.ben o lafi 25 yasimda ettim ama sen simdi bu aklindla 38 yasinda yetistirdin..Allahim cok uzgunum..icim parcalandi..benim.bi cahil lafımdan konu nerelere gelmis.gidip hatami duzeltmeliyim..bugun gidip konusmayi dusunuyorum..sizce mantikli mi? Kv gitme diyor.esim de oyle.ama ben benim yuzumd3n kirik bir kalbe dayanamam..
Hepimiz aynıyız canım ya tabi 2 tane çok çok daha zor ama ben de her gün ruh gibi kalkıyorum üstelik kümülatif bir yorgunluk oldu artık hiç geçmiyor gibi hissediyorum..bugün kendime gelemiyorum bir türlü. dün gece çok uyandık gün saçma başladı yani rutini dışında şu anda da adapte olamıyorum. öylece durmak istediğim bir gündeyim. sanirim kv den ricada bulunacam gelsin 2 gün kalsın bizde. bende bi kafamı toparlim. niye böyle oldu ya. alışamadım mi eve 2 çocuklu hayata bilemiyorum
iyi canim tatlı kadın halden anlayan gelini gibi değil de kızı gibi davranan. yeğenler var dönüşümlü 1i kaliyor bizimle gozkulak oluyorlar. ama kv gelirse biraz sorumluluğum azalır 2 gün en azından kafami sakinlestiririm. konuştum gelecek sağolsun. hatta pazaartesi gidip kan da vereyim istiyorum. hizla kilo veruyorum oglum da aliyor. artik süt de sagmiyorum nasil gidiyo biyle korkuyorum artik. 18 kg gittiHelinnnnn iyiydi senin kv dimi.
Hemen cagir o zaman. Cok zor desteksiz cocuk buyutmek.
Hele 2 tane. Hele ikisi de bebek.
Zaten illla fedakarlik gerekiyor ne yazik ki birinden biri eksik kaliyor.
Anneler zaten hep eksik.
Ya da takmayacan hic noluorsa olsun aglasin diycen de simdi olmaz cok kucukler.
Yigenlerin gitti mi ki.
Ses olur hem sana kv de cagir bence.
aynennn stabillesti yorgunluk hali. bi de sanirim kabullenemedim daha şu anki hayatımı. özgür hissetmiyorum. pandemi de etkiledi tabi ki. ne bileyim ruhum daralıyor bugünAmin canım hayırlı olsun yeni evin
Bu kadar temizliğe düzene vs takılacak kadar uzun değil ömrümüz yaa. Belli bir düzen ve temizlik içinde yaşamayı kafi buluyorum ben. Yazık ömrümüzü bu tarz şeylere harcamamak lazım.
Bence gidip niyetini anlatabilirsin anlayacaktır
Hepimiz aynıyız canım ya tabi 2 tane çok çok daha zor ama ben de her gün ruh gibi kalkıyorum üstelik kümülatif bir yorgunluk oldu artık hiç geçmiyor gibi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?