2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende gece ayakta uyutup yatağına koyuyorum ama beşik yanımızda odamız yok yapmadım şarka gideceğiz diye ama sen iyi yapmışsın

Afiyet olsun yedi mi peki

bugün kendime gelemiyorum bir türlü. dün gece çok uyandık gün saçma başladı yani rutini dışında şu anda da adapte olamıyorum. öylece durmak istediğim bir gündeyim. sanirim kv den ricada bulunacam gelsin 2 gün kalsın bizde. bende bi kafamı toparlim. niye böyle oldu ya. alışamadım mi eve 2 çocuklu hayata bilemiyorum

Ya bu eltin senden ne istiyor ne degisik bir kadin
Bence gitme ya bosver ne gerek var 6 sene oncesymis birde, karsindaki olgun bir kisiyse zaten orali olmaz sende bosver sinirlenme ya kendine yapiyorsun.

Kizlar ben annemdeyim bugun esim geldi
Tazminati istedigimi soylemedm ama pazartesi isteyecegim dedim oda birsey demedi. Yarim kalan disimi yapmaya gittik o ara ablam geldi kiza bakti. Simdi geri dönduk ama o kadar daginikki ortalik nasil toparlayacagimi sasirdim. Hamak ana kucagi vs. Eve gidincede evi temizlemem lazim aah ah bu gece isim cook

Cok cok kolay gelsinnn. Hemen toplarsimiz inşallah

Ya bu eltin senden ne istiyor ne degisik bir kadin
Bence gitme ya bosver ne gerek var 6 sene oncesymis birde, karsindaki olgun bir kisiyse zaten orali olmaz sende bosver sinirlenme ya kendine yapiyorsun.
Aynen sekerparecim ya konussun dursuj.
Cevap versen de ankamiyor yuzu yok demek ki.
Muhtatap alma daha cok delirir bence.
Kadin da seni taniyorsa zaten oyle düşünmez.
Iyilik icin soyledigini anlar yani.
Hic uzme germe kendini.
Baskalarini kirmayayim diye kirilmaktan kirilacak parcamiz kalmadi zaten.
Kv nin dedigi icine sinmez ama esin de oyke diyormus onu dinle tatlim.

Helinnnnn iyiydi senin kv dimi.
Hemen cagir o zaman. Cok zor desteksiz cocuk buyutmek.
Hele 2 tane. Hele ikisi de bebek.
Zaten illla fedakarlik gerekiyor ne yazik ki birinden biri eksik kaliyor.
Anneler zaten hep eksik.
Ya da takmayacan hic noluorsa olsun aglasin diycen de simdi olmaz cok kucukler.
Yigenlerin gitti mi ki.
Ses olur hem sana kv de cagir bence.

Ya canim benim ben de goruyorum oyle ufak seyleri.
Inanmiyolar bazen
Sanki deliyim ben.
Bugun kopek kacti arka odadan nutfaga girdi kovdu annemler ama diyo ki girmedi.
Kardesim.ayakkabiyla basiyor eve.
Ya ben gore gore iyice evhamlaniyorum,igreniyirum. Zaten hastalik yani bu.
Dizideki kadin da okb iste,elinde degil.k
Hem elinde hem degil.
Ruh kanseri.
Rabbim korusun maddi manevi her turlu hastaliktan hepimizi.
Of of.
Cocuklarla tabiki is olmuyor.ben evde cok is var diye gitmwk istemiyorum zaten buranin pisligini tasicam diye gicik oldum.
Nalicaz bilmen.
Okul zamani beynin doluydu iste. Detayli dusunmuordun.
Sen zaten cok cok temizsin,bosver daginik olsun.cocuklu ev cok daginiliyor.ben oglum uyuyunca toplardim..burda mesela boyna topluyorlar cocuklar yine dagitiyor.cocuk bu napican.
Kendimi ikna edemiyorum ne guzel dedin aynen ben de ugrasip duruyorum iste iknaya.
3 gunluk dunyada rahat olmak lazim aslinda.

Ikk zamanlar oglum idrar yllu enfeksyonu olmasin diye cok taktim uğraştım
Et sut az yesin abur cubur yemesin bobrekleri olmesin diye ugrasmaya devam. Ama burdakilerde goruyor etcil bu yigenlerim ne sebze ne birsey.

Ay ne cok yazdim yaa.
Seans ucreti gondereyim sana iban yaz özelden
Nazar olabiliilir aynen.
Namaza hala baslayamadim bebek oldu 5 bucuk aylik. Of.
Olsun derdimiz bunlar olsun. Rabbim beteinden korusun.

Annemdeyiz ya
Yanyana yatiyoruz enine.
Ezilmez insallah ben de korkuyorum da ezilene kadar dusuyor yataktan zaten emeklemeyi ogrenmis yarim da olsa. eve cikayim ayarlicam. Hamak tabi cok kucuk gelir artim iyi yapmisin. Ama kolunda uyumak da ayri guzel oluuir koklayip operek

Rabbim sabir versin.
Dayanma gucu versin insallah evlatlarinin hatrina..
Daha cok yeni cok haklisin.
Orada olmak daha iyiyse biraz daha devam et istersen.
Belki okullar da acilirsa bi nebze de olsa oyalanirsin.
Ama ne desek bos gecmeyecek acisi insallah rabnim hafifletsin..
Kizlarin sana muhtaç onlar icin pes etmemeye calis insallah. .

Hayirli olsun eviniz.
Biraz erken ama iyi yaptin aslinda.
Umutu koysan tek daha cok kiskanir hircinlik yapardi.
Duru da mi bassladi seni delirtmeye simdiden baharcim ya.
Hos benim kizda surekli kucak,yalandan bagirma aglama simdiden basladi oynatmaya haklisin.
Gun boyu uyumuyor ama cok uykusu var.
4 tane de cocuk var ya burda gurultu duyunca hop kalkiyor.
Resmen onlarla oynuyor gulusuyor onlarla, dil cikartiyor, tukuruk yapiyor, onlara ciglik atiyor saclarinii cekiyor.he bi de cirkin ol yapio burnu sumuk doldu galiba getirdim otribebeyi cekicem bakalim‍♀

Kanguruda cocuklari izlerken ayakta emzirdim uyuyor suan. birakti memeyi bakalim.
Yataga koyma cesaretim yok acaba bi delilik yapsam mi ne dersiniz uyanir mi.

Blender nasil kulkanmadin sen hic yemekleri nasil verdin mesela taze fasulyeti ezmeyle yutabiliyor mu ki.
Nasil kivam yapmak lazim.

Su kardesimin çocukları insani cocuktan sogutuyor. Kendi sogumus biz nasi sogumayalim 10 gundur aynu yerde.

Bogazini sıkıyorlar sanki ota cope ciglikla aglanmaz ki hem de hic durmadann.
Daha yanuna yaklas basiyor cigligi.
Of kiz coicuklari boyle mi oluyor yoksa.
Hayir yapma sus de guzel konus ise yaramiyor bagiriyoruz vuruyor annesi yine yok
Hala agliyor benim kapimda.
niye aglior kimse bilmiyor.
Kucakta yani hala kizim indirsem uyanir bu sese.

Hanimlar burdayken baby turco islak mendille sildim kizin altını.
Evde pamukla su yapıyorum.
Insallah bir sknti olmaz.
Serum fizyolojik de yok simdi.
acaba ictigimiz sise sudan damlatsam burnuna olur mu ki.

Sağol canım benim, insallah iyi olur hersey.Sizlerde mutlu olun guzel günler herkesin hakkı. Allah herkese nasip etsin, guzel bir ev, mutlu bir aile, tabi önce sağlık diliyeyim.
Amin canım hayırlı olsun yeni evin
Bu kadar temizliğe düzene vs takılacak kadar uzun değil ömrümüz yaa. Belli bir düzen ve temizlik içinde yaşamayı kafi buluyorum ben. Yazık ömrümüzü bu tarz şeylere harcamamak lazım.
Bence gidip niyetini anlatabilirsin anlayacaktır
Hepimiz aynıyız canım ya tabi 2 tane çok çok daha zor ama ben de her gün ruh gibi kalkıyorum üstelik kümülatif bir yorgunluk oldu artık hiç geçmiyor gibi hissediyorum..

Evvveett en sonunda eve geldim ve mesajları okuyamadm insallh hepiniz iyisinizdr.
Sünnet bebeleri iyilesmistir insallah sorunsuz. Covit sorunu yaşayanlar geçmiştir umarım.

Biz annemlerde gayet guzel vakit gecirdk gece 3 e 4 e kdar oturdk hep bi dha oyle vakt geçiremezsek diye. Halimden memnundm orda daha kal deseler itiraz etmezdm 3 gün yime iyi durmuş oldm.

Kalppare Eltin belli ki hasta bir kişilik . Onu düşünme ama teyzenin gönlünü alabilirsin . Nihayetinde seni tanıyor bile olsa yaşlı demişsin . Yaş ilerledikçe çocuklaşıyorlar , alınganlaşıyorlar . Bence de gidip konuşabilirsin. Yoksa senin de için rahat etmeyecek sanırım .

iyi canim tatlı kadın halden anlayan gelini gibi değil de kızı gibi davranan. yeğenler var dönüşümlü 1i kaliyor bizimle gozkulak oluyorlar. ama kv gelirse biraz sorumluluğum azalır 2 gün en azından kafami sakinlestiririm. konuştum gelecek sağolsun. hatta pazaartesi gidip kan da vereyim istiyorum. hizla kilo veruyorum oglum da aliyor. artik süt de sagmiyorum nasil gidiyo biyle korkuyorum artik. 18 kg gitti
aynennn stabillesti yorgunluk hali. bi de sanirim kabullenemedim daha şu anki hayatımı. özgür hissetmiyorum. pandemi de etkiledi tabi ki. ne bileyim ruhum daralıyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…