2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaskı 23 saat aralıksız takıyormuş bebekler . Benim bebem örtüye şapkaya çoraba karış bir çocuk. Takmaz diye düşünüyoruz çok ağlar kıyamam. Çocuk doktoru sola yatsa düzelir hala diyor. Kolumda ayağımda nerde yatarsa yatsın dönüyor. Hayırlısı bakalım. Tek yıkamak zor. Balık gibi kayıveriyorlar. Benim avantajım eşim evde. Bana yardımcı yoksa daha da zorlanırdım. Hep kucakta çünkü normalde de.

İnşallah canım. DR da düzelebilir diyor. Burnu için de kafa içinde inşallah düzelsin. Hepsi sağlıcakla büyüsün. Dermansız dert vermesin

Hoşgeldin canın. Evi taşımana sevindim. O hadsiz komşundan da kurtulmuş oldun. Güle güle oturun. Kuzuların ayrı oda işi de iyi olmuş kolayca alışsınlar inşallah.

Ay keşke benden de gitsee kilolar

Özgürlük ne kelime artık bize bağımlı bir canlı var ki sende 2 tane. Ben sürekli önceden ne kadar tembelmişim diyorum kendime şimdi de hiç bişeye enerjim yetmiyor akşam olunca belim ayaklarım her yerim ağrıyor. Alışkın değilim ben bu kadar 30 yaşında yaşlandım sanırım

Sağol canım benim. Umut tek yatmak istemedi, uykularini düzene soktum. Akşam 10 da ikisinide yatağına yatırıyorum. Ben kızın yanına uzanıyorum meme verip bırakıyorum. Oğlum zaten tek uyuyabiliyordu. Biz yatiyoruz diyorum umut uyuyor. Kızda 10 dk emip mayışıyor kalkıyorum yanından. Telsiz var gece 4 de kadar kalkmıyor, 4 te emmeye kalkıyor. Emiyor uykulu tekrar yatağına bırakıyorum. Sonra 8 de ikiside kalkıyor. Sonra sabah 11ile 1 arası kız tekrar uyuyor. 3 ile 6 arası ikisi öğlen uykusuna yatıyor. Allah'a şükür bi düzenimiz var. Kızın bazasında koruyucu var. Evet canım duruda çok yaramaz, her yeri karıştırıyor. Saç çekme zaten benim en sinir olduğum sey. İlk başlar hosuma gidiyordu. Umut yeni bıraktı, o başladı.uyumayan beslenmeyen çocuga bakmak cok zor. Uyku yonunden sıkıntımız yok şükür. Çok yoruluyorlar o yüzden güzel uyuyorlar. Vallahi koy bence uyansın, uyanmasın derken öyle alışıyor bu sefer. 21 gün kuralını uyguluyorum. Ne olmasini istiyorsam basarisizda olsam, devam ediyorum.illaki alıştırmak istediğin şeye alışıyorlar.Bu olmadı deyip pes etme, ben nerede hangi sekil uyumasini istiyorsam onu yapıyorum, elinde sonunda oluyor. Çayima şekeri, sigarayı o şekil bıraktım. Blendır hiç kullanmadım, meyve ile elma puresi ile başladım. Cam reddede ezdim, diğer seyleri çatalla ezdim. Birtek patatesi sevmedi onu ve havucu, ikiye bölüm haşladım o sekil yedi. Ben herseyi veriyorum artik. 3 gun kurali ilk gunler yaptim, simdi biraktim. 1 kofte yiyor Hemde severek.ben orti bebede kullanmiyorum, serum fizyokejikte sıkmiyorum. Hergun duş aliyor, sıcak suyla burnunu ovuyorum banyoda, genelde hapşırıyor cikiyor. Her yemek yediginde birde iskak mendili bıraktım, altini temizlemek icinde yikiyorum. Ozamanda hep yuzunu yikiyorum. Burun tikanikligi hiç olmadı

Ben olsam gider elimin nemal olduğunu anlatır kalbini kıran tarafın ben olmadığımı söylerdim yazık işsizlik başka bişey değil neden insanlar bu kadar kötü

Ben sadece tatile gittiğimizde yanımda yatırdım kokumu aldıkça emmek istedi ağladı bize yaramadı bütün gece uyuyamıyorum yanında olunca hep meme istiyor zaten yanına yattığımda mememi açmazsam direk ağlıyor sarılıp yatma hayal bende

Teşekkür ederim
Hoşgeldin canın. Evi taşımana sevindim. O hadsiz komşundan da kurtulmuş oldun. Güle güle oturun. Kuzuların ayrı oda işi de iyi olmuş kolayca alışsınlar inşallah.
N Nehir8077 ne iyi yapmışsın taşınmakla
Yeni evin daha da huzur getirsin inşallah .
Teşekkür ederim sağolun. Babadan kalma 2 katlı bir evimiz vardı. Sonunda abim satılmasını istedi. Onu sattik hakkimizi aldik, birazda biz borçladık o şekil aldık. Nzh o komsum ben duruyu dogurmadan önce taşınıp gitmişti. Daha önce kurtulmustum zaten. Unutmamana sevindim benimde bazen aklima gelir, adi herif niye susuyordun diye arada sorarım.

Ooooo masallah ne de guzel anlatmisssinn.
Cok tesekkur ediyorum.
Catalla ezince olmuyor ki cok puturlu oluyoor.
Kofteye de basladiniz demek yarasin duruya.
Duzeniniz col guzel masalalh nazar degmesin.
Bizim duzenimiz duzensizlik.
Ama hakkini yemiyim uykusuzluk uyumama duzeni var kizimin ya da memeyi cekince uyanma duzeni

Pes etmemek lazim ne guzel.yapiyorsun.
hep okuyorum zaten cocuklar pes ettginizi gorunce dedikleri olana kadar hep savasir diye de iste sabir lazim o da ben de yok sanirim.

Ben aimdi ayiramam sanirim ama aklimda bulunsun bu tavsiyen, israrci olucaz yani anlasildi.

Benim kiz da karistiriyor her seyi cantami gorsun cekiyor,catali kasigi aliyor sofraya otursak tabaklari deviriyor cekerek.
Yandik sanirim. Yigenlerimden beter cadaloz olacak bu kiz.bir konusuyor onlarla , bir bagiriyor sasiriyorum.

Masallah olmaasin hic tikaniklik.
Ben annemdeyim ya ber fun yikayamiyorum da el yuz tabi surekli yikiyoruz.
Burnunu cirkin yapiyor bilio musun onu hani sumkurur givi agzini da buzuyor. Dedim acaba burnu mu dolu ama oyun yapiyor sanirim.
Daha tam ek gida baslayamadim arada az az veriyorum iste yogurt meyve, yrmek varsa suyuna ekmek baniyorum. Az yumurta ezip veriyorum patatesle kahvaltida, peynir yedi ama tuzlu iste suzme peynir. yapmam dedigimm seyi yaptiriyor bana annem ve bu kizin sofrada durmayan eli kolu, cigliklari.

Cocuklarla cok zor olmustur tasinmak. Halledebildin mi.
Abiden ogrendi galiba sac cekmeyi duru.

Bende gece ayakta uyutup yatağına koyuyorum ama beşik yanımızda odamız yok yapmadım şarka gideceğiz diye ama sen iyi yapmışsın
Ben biraz erkenci davradım. Senin ilk çocuk duru yokken, ayiramiyordum tek kalacak diye , icim rahat degildi.Her cocuk kendi belirliyor zamanı. Al oğlum 2 yasinda ayrilmis oldu, cogu oglum yuzune birazda acele ettim, ilk gunler korktum ama, bende alıştım. Hem cocuklar esimin horlamasından kurtuldu. Gecenin bi yarısı bazen oda sıçratıyordu cocukları.

Ya bu eltin senden ne istiyor ne degisik bir kadin
Bence gitme ya bosver ne gerek var 6 sene oncesymis birde, karsindaki olgun bir kisiyse zaten orali olmaz sende bosver sinirlenme ya kendine yapiyorsun.

Valla istediği belli.herkes benden nefret etsin.ben yalniz kalayım istiyor..insanlara kendini sevdirmek icin durmadan beni karalıyor..bir de hic olmayan seyleri olmus gibi anlatıyor bu bari olmuş bisey ama bu da eksik anlatılmış..kapımı dinliyor..bunaldım

Aslında evlenene kadar bunu problem olarak gormuyordum.bazen arkadaslarim takilirdi okulda bana cay bardagini kirkladin yeter diye ama onemsemezdim.gulerdim.ama evlenince kv bunun iyi bir durum olmadigini soyledi.giderek hastaliga doner dedi.o cok usteleyince ben de abartmayacagim diye kendi ustume düştükçe bir de baktim daha da abartıyorum keske bu kadar ustume varmasalardi.ben o kadin gibi degilim cok sukur ya.. Manyak bir kadın o..yedigi keki kusturmaya calışti kardesine.icinde mikrop var diye Allah etmesin kimseyi öyle..neden ondan bahsettim biliyor musun? Bakip ders almalı diye.Beni bu toz akarlari perisan etti.iinsAllah biterler.

Sahi sen de goruyor musun? Var ya iddasina varim bircok insan fark bile etmiyor..toz tanesi iste.ebat bu..yani nasil ifade edilir ki.. ogluma mobilya bakarken kac dukkanda gordum.nerde gorsem tanirim.gecen kuruyemiscide bir kadin da dertleniyordu.kv de var..yani buralarda herkeste var..ama ben cok takıyorum galiba
Esime de boyle soyleyince onlar gormuyorlardir..gorselerdi herkes takardi diyor.
Birinden geldi işte bana da..eve gelen bir misafirden ustuyle basiyla tasidi muhtemelen..ya da mobilya..ya da tasinirken tırla ama kurtulamayacagim anladim..canimi disime taktim temizledim yok..mumkun degil..bitmiyor bitmiyor..forumda boyle derdi olanlar bile artik beni buluyor..care soruyorlar ama yok
Namazi da Allah nasip etsin insAllah canım benim..❤
Seans demissin guldurdun kim kime verecek ucret az dertlesmedik senle ❤ dualarda bulusalim

S Susam_tanesi

Bu kadar temizliğe düzene vs takılacak kadar uzun değil ömrümüz yaa. Belli bir düzen ve temizlik içinde yaşamayı kafi buluyorum ben. Yazık ömrümüzü bu tarz şeylere harcamamak lazım.

Eskı ben ile konusuyorum sanki.. bu toz akarı meselesi beni cok yordu susamcım inan kim olsa aynisini yapardi.toz seker kadarlar ve cogaliyorlar..ben omrumu temizlik yaparak geciremem surekli boyle..kendimi yorgun hissediyorum
Bitsin artık inşAllah

Bence gidip niyetini anlatabilirsin anlayacaktır

Gidecektim ama kv "gitme sakin.
Bana bunu soyleyenle kavga eder.koskoca kadinlari birbirine dusurme" dedi.e ama boyle de olmaz ki dedim.ben ona soylerim usulca dedi

Ben de gitmek istiyorum ama kv gitme diyor.bence eltimden korkuyor..kavga cikarir diye.bakalim bir yolunu bulmaya calisacagim.bakalim ama dert oldu icime.

Canım sen hala büyük olanı sütten kesmedin mi? Yapma canım..sana yazık..ona bugune kadar aldigi süt yeter..gücten düştüm diyorsun..yazık degil mi canina? Hem sen iyi olmalisin ki onlara bakabilesin ❤

Ben olsam gider elimin nemal olduğunu anlatır kalbini kıran tarafın ben olmadığımı söylerdim yazık işsizlik başka bişey değil neden insanlar bu kadar kötü

Kötülük bu jade ya..kötülük başka açıklaması yok yani bunun...kötü bir ruh..hasta bir ruh..
Gitnek istiyorum ama kkv gitme.dedi..o cözecekmiş guya..

Canım inşAllah kuzu çabucak toparlar ❤
Kaćirdim sanirim ben.tam olarak neden kask onerdiler? Basinda sekil bozuklugu mu var?

Evet 2 çocuk olunca mecbur kızı alsan oğlan zaten isyankar valla duru hanımda erken alışır ilerde seni uğraştırmaz zaten herşeyi erken durucuğun maşallah

Kızlar benim kız 3 gündür bambaşka bir bebek uyku reddini hiçbir atakta böyle yaşamadık çok zorluyor beni ayaklarım koptu sallamaktan kendini resmen sağa sola savuruyor ağıt bağırmaları falan bambaşka boyuta ulaştı uyku aşamasında bir de uyumuyor yatıyor 20 dk 30 dk gece iyi uyurdu onda da uyanmalar başladı 5.30 gibi dikti beni ayağa yeni uyudu güç bela

Günaydın canım valla benimki de aynı ya gecesi iyiydi onu da bozdu kaç kere uyandı sayamadım bir de gece de emmedi bu gece nasıl ağlıyor biberon istiyorum diye gündüz çok vermemiştim biberon özledi zaar ki sabah 6 mıydı bilmem eeee eee diye ağlıyordu beşiğinde salladım emzik verdim konuşmaya başladı yanıma aldım emdi sonra gülücükler neşeler şımarmalar gündüz de uyusa da emzirecem diye başında bekliyorum zaten valla yoruldum nasıl işmiş bu meme reddibiberonu bırakmadan olmuycak bu iş de bakalım nasıl yapacaz. Odaya girince biberonu koyduğumuz yeri biliyor ona doğru atılıyor eller ayaklar. Dün kaldırdım şaşkın daha ı tarafa atılıyor

@ba
Hoşgeldin baharcım Maşşallah çocuklarına bin kere. Düzeniniz hiç bozulmaz inşallah ne güzel kurmuşsun darısı bize olsun. Erken odadan ayırınca uykular da çabuk düzene giriyor aslında. Evin de hayırlı uğurlu bol neşeli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…