2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar e bebekten tarhana aldırdım demiştim sonuç başarısız ben de beğenmedim tadını. Ekşi biraz. Tereyağıyla falan da pişirdim ama nafile yemedi oğlanım yoğurt yedi kalktı.

Kahvaltıya simit canım istedi eşim de sınava gitti erkenden yengemi aradım simit alın gelin diye. Kızlara da sofra kurmayı kitledim bulaşık makinesi boşaltıp sofra kuruyorlar ben de oğlanı uyuttum emziriyorum şükür

Kızlar e bebekten tarhana aldırdım demiştim sonuç başarısız ben de beğenmedim tadını. Ekşi biraz. Tereyağıyla falan da pişirdim ama nafile yemedi oğlanım yoğurt yedi kalktı.
Yoğurdu sevdiremedim bende bir . Dün azıcık havuç yedi nasıl mutlu oldum . Onu da kaşık maması içe birlikte kandırarak verdim de bitirdi. Pirinçli sütlü kaşık maması aldım arkadaşın önerisi ile . Yutmayı öğrenene kadar ver arada dedi , bizim kız da çok sevdi . Ama içime sinmiyor onu vermek . Zorda kalınca mecbur veriyorum . Dün senin önerinle havucu az su ve soğanla düdüklüde haşladım . Soğanlı olunca yedi . Bakalım patatesi de öyle tekrar deneyeceğim . Meyvelerden de şeftaliyi sevmedi , muzu güzel yemişti .

Oh senin iş Almanya dan iyiymiş bizimkiler de büyüyüp yardım ederler mi

Yoğurdu her çocuk sevmez benim kızlar da tek yemezdi bir yemek bir yoğurt verirdim öyle yerlerdi güç bela. Yayla çorbası deneyebilirsin sarımsak da koy içine. Unu tereyağında kavurdum azcık üzerine kabak ve havuç doğrayıp iyice pişirdim bir de sarımsak attım. Ezdim çorba niyetine güzel yedi biraz

Teşekkür ederim canım. Evet haklısın uykuları daha iyi olmaya başladı. İnşallah böyle gider.Karınları doymaya birde yorulmaya başlayalı, uykular daha iyi oldu.

Allah sabır versin hepinize. Çok zor. Allah sizlere evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.

Allah seni bir vesile ile kurtarsın o kadından önüne kapılar açsın canım ne diyim

hayırlı afiyetli bir yuva isterim Rabbimden. Sag ol bitanem ❤
Bu arada bizim de uyku krizlerimiz var bu ara..gece uyaniyor birden ve uyumuyor

Yaa ölürüm ona ben akıllı civcive bak sen.hahahaha

Kalppare sana da bol bol sabır diliyorum ne diyim. İnsanlar da biliyordur bence o kadını takma kafana boşver
Insanlar biliyorlar ama yoruluyor insan bazen..sürekli bir savas icindeyim sanki.mucadele gücüm azaldı duan için sağol canım ❤

canim sola yatırırken sırtı dayalı olsa sağa dönemeyecek gibi denemissindir belki ama bi de bazi pozisyonlama sistemleri var onlar uygun olur mu ki ?

ben tek çocukla böyle değildim. daha 20 günlüktü haftada 1 akşam drama kursuna giderdim. işe devam ediyordum zaten. oglum cok bagimli degildi simdi 2 yasindan dolayi mi kardeainden dolayi mi bilmiyorum herseyi benimle istiyor
canim bende büyük oğlanı 5 aylıkken ayirmistim ama simdi kucugu büyüğün odasına götürmem gerekecek ve gözüm yemiyor domino taşı gibi oluruz. uyandırırlar birbirlerini. evi taşımayı bekliyorum küçüğü de ayri odaya alacam

canim süt sağıp veriyordum 1 kez ama nerdeyse 1 aydan fazla oldu ya bi uyku gerilemesi başlayınca süt sağamaz oldum zaten takatim de olmuyor da işte corona var ya bağışıklığını desteklim derdindeyim

Gunaydin kizlar dunden beri esimle tartisip duruyorum eve geldik nasil biraktiysam o sekil. Bulasiklar ortada bir halilari yikamaya gondermis valla kafayi yicem diyorum iyilesmissin yatak odasinin carsafiji degstrseydn oradada kizla ben yatiyorduk diyorki ellesem kizardin o odayi kapattim hic girmedim e kiyafetlerini almaya girdi ama aksam carsaf yatak degstirmekle ugrastim. Az oncede mutfak masasinin ortusunu degstrdim koltuklari sildim daha camasr suyuyla her yere girmem lazim. Kizda agliyor babasina yabanciliyor. Dun de gelirken buyuk poset getir dedm hamak vs icin poset almadan gelmis cop posetiyle alttan ustten bantla iki saat ugrastim. Bagirdim soylendim valla. Valla bu erkekler cok rahat sinir oluyroum

Kalppare ya canim bu toz akari dedigin susam gibi ufacik mi bizdede oluyor yazin genelde pencere kenarlarinda nokta kadar 1 2 tane goruyorum ilk tasndigim sene daha coktu elma sirkesi ile sil pencere kenarlari ici vs kapi kenarlari genelde buralarda oluyor ama kisin olmuyor sanki. Yeni evlerde var sanki bu. Senin aile aprtmani idi dimi kaynannda flan var mi.

Canım sende yorgunsun ne zamandır tek başınaydın sinirlerin yıpranmış boşver yavaş yavaş yaparsın
Valla erkekler bir değişik bizde eşimle 1 aydır birbirimizi yiyoruz

Git konuş söyle bence. Ne kadar kötü kadın ne kadar üzülmüştür. Doğrusunu öğrenirse rahatlar.

Sanırım bende gider söylerdim eştin kötü kapli gerçekten ben anlamıyorum insanlar nasıl böyle kötü kapli oluyor ben bir kötülük bile geçirsem aklımda sonra hemen pişman oluyorum korkuyorum sanırım bu yüzden de kötülere bir şey olmuyor

Cok cok kolay gelsinnn. Hemen toplarsimiz inşallah
sagl cnm
Canım sende yorgunsun ne zamandır tek başınaydın sinirlerin yıpranmış boşver yavaş yavaş yaparsın
Valla erkekler bir değişik bizde eşimle 1 aydır birbirimizi yiyoruz
Evet ya o degil bir yeri ellemeye korkuyorum virus vardir diye1 bucuk ay oldu ama
Sen naptin esinle halledebildiniz mi sorunlari

Anlıyorum canim ama senin bagisikligin duserse ne olacak? Merak etme o alacagini almistir. sen kendini toparlamaya bak.2 yaş cok zor ama gecici bir dönem..biraz daha sabır canım ❤

sagl cnm

Evet ya o degil bir yeri ellemeye korkuyorum virus vardir diye1 bucuk ay oldu ama
Sen naptin esinle halledebildiniz mi sorunlari
Epey zaman geçti benim bildiğim max 72 saat içinde canlılığını yitiriyor virüs bebeğin olduğu yerleri hallet de gerisinğ yavaş yavaş yaparsın
Tabiki hallledemedik bazı şartlarıma okey dedi o yüzden haftaya evime dönüyorum annemlerde artık onunla tartışmak istemiyorum onlar da huzursuz oluyor evime gidince artık güzellikle konuşacağım
Telefonda salak saçma davranıyor suratıma falan kapatıyor ergence şeyler kızımı kullanıyorsun diyor benim için
Oysa benim kızım doğdu bir hayırlı olsun demediler vs daha başka o kadar çok şey var ki kızmış hatrına düzgün konuşalım demek ve kzını düşünüyorsan böyle şöyle davran dediğim için kullanmış oluyorum
Böyle oldukça sevgim öfkeye dönüyor sonuç nereye varacak zaman gösterecek
Ama o kadar çok dua ettim ki şeytan kalpli insanların bu dünyada acı çektiğini göster allahım diye

Yok canim onlardan da geldi arda.onlar baska.onlara can kurban en azindan gorebiliyorsun.onlar sivri sinek gibi gelip gecici ve zarari yok.evde uremiyorlar.bunlar baska birsey.yuruyen toz seker.. kayinvalidemde var ve muhtemelen ondan geldi bana.dun soyledim sende de var dedim.kipkirmizi oldu kadin.vardir goremem dedi ama var oldugunun farkindaydı.. ben onun ciktigi eve yerlestim o alt kata gecti ben bu kata gectim.ilk 1 sene hicbirsey yoktu.ya da ben farkinda değildim.sonra hamileligimin kotu gecmesiyle cok is yapamaz oldum.o sira belirdi.ben basta anlamadim.gecer sandim.ama gecmiyor.evin icini yikadim resmen..buzdolabimi ne zamandir silemedim.soylemeye utaniyorum.sira gelmedi yani.ya bilmiyorum ordan obsesif bir temizlik hastasi gibi mi göründüm bilmiyorum..ama bu oyle birsey degil.ya tamam titiz bir insanimdir ama cok şükür ileri vardirmadim.yani aslinda burda dert yanmamin sebebi su..
Ben cok yoruldum..temizle temizle bittim artik.dikislerim cok acıyor dayanamiyor bedenim artik iki cocuk da bir yandan.. esime dert yaniyorum..mucadele edecegiz nasilsa bitecek diyor.kayinvalideme söylüyorum cok takma herkeste var diyor.anneme söylüyorum cok uzuluyor cikin o evden diyor.ciksam nasil olacak mendil bile almadan cikmam lazim.bastan esya mi duzeyim? Kısacası simdilik mucadele ediyorum.ama ustune bir de elti belasiyla uğraşıyorum..annem hastaliktan sinra huysuzlandi..bazen kendimi firtinada bir hortum icinde hissediyorum..savruluyor gibi..ondan buraya yazıyorum..çünkü burda kimsenin bir digerinden cıkarı yok.herkes objektif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…