- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Yoğurdu sevdiremedim bende bir . Dün azıcık havuç yedi nasıl mutlu oldum . Onu da kaşık maması içe birlikte kandırarak verdim de bitirdi. Pirinçli sütlü kaşık maması aldım arkadaşın önerisi ile . Yutmayı öğrenene kadar ver arada dedi , bizim kız da çok sevdi . Ama içime sinmiyor onu vermek . Zorda kalınca mecbur veriyorum . Dün senin önerinle havucu az su ve soğanla düdüklüde haşladım . Soğanlı olunca yedi . Bakalım patatesi de öyle tekrar deneyeceğim . Meyvelerden de şeftaliyi sevmedi , muzu güzel yemişti .Kızlar e bebekten tarhana aldırdım demiştim sonuç başarısız ben de beğenmedim tadını. Ekşi biraz. Tereyağıyla falan da pişirdim ama nafile yemedi oğlanım yoğurt yedi kalktı.
Oh senin iş Almanya dan iyiymişKahvaltıya simit canım istedi eşim de sınava gitti erkenden yengemi aradım simit alın gelin diye. Kızlara da sofra kurmayı kitledimbulaşık makinesi boşaltıp sofra kuruyorlar ben de oğlanı uyuttum emziriyorum şükür
Yoğurdu her çocuk sevmez benim kızlar da tek yemezdi bir yemek bir yoğurt verirdim öyle yerlerdi güç bela. Yayla çorbası deneyebilirsin sarımsak da koy içine. Unu tereyağında kavurdum azcık üzerine kabak ve havuç doğrayıp iyice pişirdim bir de sarımsak attım. Ezdim çorba niyetine güzel yedi birazYoğurdu sevdiremedim bende bir . Dün azıcık havuç yedi nasıl mutlu oldum . Onu da kaşık maması içe birlikte kandırarak verdim de bitirdi. Pirinçli sütlü kaşık maması aldım arkadaşın önerisi ile . Yutmayı öğrenene kadar ver arada dedi , bizim kız da çok sevdi . Ama içime sinmiyor onu vermek . Zorda kalınca mecbur veriyorum . Dün senin önerinle havucu az su ve soğanla düdüklüde haşladım . Soğanlı olunca yedi . Bakalım patatesi de öyle tekrar deneyeceğim . Meyvelerden de şeftaliyi sevmedi , muzu güzel yemişti .
Teşekkür ederim canım. Evet haklısın uykuları daha iyi olmaya başladı. İnşallah böyle gider.Karınları doymaya birde yorulmaya başlayalı, uykular daha iyi oldu.@ba
Hoşgeldin baharcım Maşşallah çocuklarına bin kere. Düzeniniz hiç bozulmaz inşallah ne güzel kurmuşsun darısı bize olsun. Erken odadan ayırınca uykular da çabuk düzene giriyor aslında. Evin de hayırlı uğurlu bol neşeli olsun inşallah
Allah sabır versin hepinize. Çok zor. Allah sizlere evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.Evet okullar açılmayınca 6 güne yayıldı canlı dersler ne yazık ki sistem kaldırmıyor kilitleniyor çoğu zaman. 37 gün oldu kendimi sürekli bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum yoksa aklıma geldikçe çok kötü oluyorum hala inanamıyorum daha dün geldim evime bugün gidicem tekrar annemde kalınca daha rahat huzurlu hissediyorum kendimi eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama ne zamana kadar büyük kızım 1.sınıfa başladı eşimin benim canlı derslerimiz var sürekli bu haftada böyle idare edip hafta içi evime geçerim sanırım akşamları kardeşler toplanıyoruz anne evinde olmak daha iyi geliyor ama onun yokluğu çok acı...
Allah seni bir vesile ile kurtarsın o kadından önüne kapılar açsın canım ne diyim
Günaydın canım valla benimki de aynı ya gecesi iyiydi onu da bozdu kaç kere uyandı sayamadım bir de gece de emmedi bu gece nasıl ağlıyor biberon istiyorum diye gündüz çok vermemiştim biberon özledi zaar kisabah 6 mıydı bilmem eeee eee diye ağlıyordu beşiğinde salladım emzik verdim konuşmaya başladı yanıma aldım emdi sonra gülücükler neşeler şımarmalar gündüz de uyusa da emzirecem diye başında bekliyorum zaten valla yoruldum nasıl işmiş bu meme reddi biberonu bırakmadan olmuycak bu iş de bakalım nasıl yapacaz. Odaya girince biberonu koyduğumuz yeri biliyor ona doğru atılıyor eller ayaklar. Dün kaldırdım şaşkın daha ı tarafa atılıyor
Insanlar biliyorlar ama yoruluyor insan bazen..sürekli bir savas icindeyim sanki.mucadele gücüm azaldıKalppare sana da bol bol sabır diliyorum ne diyim. İnsanlar da biliyordur bence o kadını takma kafana boşver
canim sola yatırırken sırtı dayalı olsa sağa dönemeyecek gibi denemissindir belki ama bi de bazi pozisyonlama sistemleri var onlar uygun olur mu ki ?Kaskı 23 saat aralıksız takıyormuş bebekler . Benim bebem örtüye şapkaya çoraba karış bir çocuk. Takmaz diye düşünüyoruz çok ağlar kıyamam. Çocuk doktoru sola yatsa düzelir hala diyor. Kolumda ayağımda nerde yatarsa yatsın dönüyor. Hayırlısı bakalım. Tek yıkamak zor. Balık gibi kayıveriyorlar. Benim avantajım eşim evde. Bana yardımcı yoksa daha da zorlanırdım. Hep kucakta çünkü normalde de.
ben tek çocukla böyle değildim. daha 20 günlüktü haftada 1 akşam drama kursuna giderdim. işe devam ediyordum zaten. oglum cok bagimli degildi simdi 2 yasindan dolayi mi kardeainden dolayi mi bilmiyorum herseyi benimle istiyorAy keşke benden de gitsee kilolar
Özgürlük ne kelime artık bize bağımlı bir canlı var ki sende 2 tane. Ben sürekli önceden ne kadar tembelmişim diyorum kendime şimdi de hiç bişeye enerjim yetmiyor akşam olunca belim ayaklarım her yerim ağrıyor. Alışkın değilim ben bu kadar30 yaşında yaşlandım sanırım
canim bende büyük oğlanı 5 aylıkken ayirmistim ama simdi kucugu büyüğün odasına götürmem gerekecek ve gözüm yemiyor domino taşı gibi oluruz. uyandırırlar birbirlerini. evi taşımayı bekliyorum küçüğü de ayri odaya alacamBen biraz erkenci davradım. Senin ilk çocuk duru yokken, ayiramiyordum tek kalacak diye , icim rahat degildi.Her cocuk kendi belirliyor zamanı. Al oğlum 2 yasinda ayrilmis oldu, cogu oglum yuzune birazda acele ettim, ilk gunler korktum ama, bende alıştım. Hem cocuklar esimin horlamasından kurtuldu. Gecenin bi yarısı bazen oda sıçratıyordu cocukları.
canim süt sağıp veriyordum 1 kez ama nerdeyse 1 aydan fazla oldu ya bi uyku gerilemesi başlayınca süt sağamaz oldum zaten takatim de olmuyor da işte corona var ya bağışıklığını desteklim derdindeyimValla istediği belli.herkes benden nefret etsin.ben yalniz kalayım istiyor..insanlara kendini sevdirmek icin durmadan beni karalıyor..bir de hic olmayan seyleri olmus gibi anlatıyorbu bari olmuş bisey ama bu da eksik anlatılmış..kapımı dinliyor..bunaldım
Aslında evlenene kadar bunu problem olarak gormuyordum.bazen arkadaslarim takilirdi okulda bana cay bardagini kirkladin yeter diye ama onemsemezdim.gulerdim.ama evlenince kv bunun iyi bir durum olmadigini soyledi.giderek hastaliga doner dedi.o cok usteleyince ben de abartmayacagim diye kendi ustume düştükçe bir de baktim daha da abartıyorumkeske bu kadar ustume varmasalardi.ben o kadin gibi degilim cok sukur ya.. Manyak bir kadın o..yedigi keki kusturmaya calışti kardesine.icinde mikrop var diye Allah etmesin kimseyi öyle..neden ondan bahsettim biliyor musun? Bakip ders almalı diye.Beni bu toz akarlari perisan etti.iinsAllah biterler.
Sahi sen de goruyor musun? Var ya iddasina varim bircok insan fark bile etmiyor..toz tanesi iste.ebat bu..yani nasil ifade edilir ki.. ogluma mobilya bakarken kac dukkanda gordum.nerde gorsem tanirim.gecen kuruyemiscide bir kadin da dertleniyordu.kv de var..yani buralarda herkeste var..ama ben cok takıyorum galiba
Esime de boyle soyleyince onlar gormuyorlardir..gorselerdi herkes takardi diyor.
Birinden geldi işte bana da..eve gelen bir misafirden ustuyle basiyla tasidi muhtemelen..ya da mobilya..ya da tasinirken tırlaama kurtulamayacagim anladim..canimi disime taktim temizledim yok..mumkun degil..bitmiyor bitmiyor..forumda boyle derdi olanlar bile artik beni buluyor..care soruyorlar ama yok
Namazi da Allah nasip etsin insAllah canım benim..❤
Seans demissin guldurdunkim kime verecek ucret az dertlesmedik senle ❤ dualarda bulusalim
@Susam_tanesi
Bu kadar temizliğe düzene vs takılacak kadar uzun değil ömrümüz yaa. Belli bir düzen ve temizlik içinde yaşamayı kafi buluyorum ben. Yazık ömrümüzü bu tarz şeylere harcamamak lazım.
Eskı ben ile konusuyorum sanki.. bu toz akarı meselesi beni cok yordu susamcıminan kim olsa aynisini yapardi.toz seker kadarlar ve cogaliyorlar..ben omrumu temizlik yaparak geciremem surekli boyle..kendimi yorgun hissediyorum
Bitsin artık inşAllah
Bence gidip niyetini anlatabilirsin anlayacaktır
Gidecektim ama kv "gitme sakin.
Bana bunu soyleyenle kavga eder.koskoca kadinlari birbirine dusurme" dedi.e ama boyle de olmaz ki dedim.ben ona soylerim usulca dedi
Ben de gitmek istiyorum ama kv gitme diyor.bence eltimden korkuyor..kavga cikarir diye.bakalim bir yolunu bulmaya calisacagim.bakalim ama dert oldu icime.
Canım sen hala büyük olanı sütten kesmedin mi? Yapma canım..sana yazık..ona bugune kadar aldigi süt yeter..gücten düştüm diyorsun..yazık degil mi canina? Hem sen iyi olmalisin ki onlara bakabilesin ❤
Canım sende yorgunsun ne zamandır tek başınaydın sinirlerin yıpranmış boşver yavaş yavaş yaparsınGunaydin kizlar dunden beri esimle tartisip duruyorum eve geldik nasil biraktiysam o sekil. Bulasiklar ortada bir halilari yikamaya gondermis valla kafayi yicem diyorum iyilesmissin yatak odasinin carsafiji degstrseydn oradada kizla ben yatiyorduk diyorki ellesem kizardin o odayi kapattim hic girmedim e kiyafetlerini almaya girdi ama aksam carsaf yatak degstirmekle ugrastim. Az oncede mutfak masasinin ortusunu degstrdim koltuklari sildim daha camasr suyuyla her yere girmem lazim. Kizda agliyor babasina yabanciliyor. Dun de gelirken buyuk poset getir dedm hamak vs icin poset almadan gelmis cop posetiyle alttan ustten bantla iki saat ugrastim. Bagirdim soylendim valla. Valla bu erkekler cok rahat sinir oluyroum
Git konuş söyle bence. Ne kadar kötü kadın ne kadar üzülmüştür. Doğrusunu öğrenirse rahatlar.Ya hanımlar benim bu eltim basıma bela..ellerim titriyor sinirden..iyice hasta etti beni kadın
Ben buraya 6 yıl önce geldigimde (ki baska sehirde yasadim 5 yil) beni komşu bir nene (90) var ona goturdu kv.birsuru de komsu teyze vardi.orada nene bana evlatlarini kaybettigini söyledi agladi..eve geldik.ben de ve kayinvalideme ya cok uzuldum.kimi kimsesi yok mu? Bakani yok mu? Evlatlari da ölmüş.tirnaklari da uzamış. Demistim.kv de bana kizim kimsesi olmaz olur mu ust katta gelini var o bakıyor ama o da yasli demisti.ben de o yyazik ikisi de yasli demek uzuldum denistim.hatta eger kabul ederse gidip evini temizlerim ben gencim bir cirpida biter nolacak sevap yasli kadin demistim. annem de kizim yanlis anlarlar bosver demisti.konu kapanmisti.bunca zaman tut sen bunu icinde de.git kadina sen sekerpareyi seviyorsun ama o senin hakkonda soyleniyor.bakamiyirlar kadina tirnaklari b.k icinde les gibi evi diyor .demedim..deee meee diimm..bir kere yeni gelinim her lafimi seciyorum.b.k kelimesini kulllanmam imkansiz.ya hadi diyelim ki ben bir terbiyesizlik yaptim.kii evladi yok sandigimdan dedim.sen evladini bile bile yasli basli insanlari uzmeye nasil gidersin..hic mi icin sizlamadi mi be kadin.o insanlari ici kırılır diye hic ni dusunmedin vicdansiz..benden buyuksun 6 yas.ben cahilmisim.ben o lafi 25 yasimda ettim ama sen simdi bu aklindla 38 yasinda yetistirdin..Allahim cok uzgunum..icim parcalandi..benim.bi cahil lafımdan konu nerelere gelmis.gidip hatami duzeltmeliyim..bugun gidip konusmayi dusunuyorum..sizce mantikli mi? Kv gitme diyor.esim de oyle.ama ben benim yuzumd3n kirik bir kalbe dayanamam..
Sanırım bende gider söylerdim eştin kötü kapli gerçekten ben anlamıyorum insanlar nasıl böyle kötü kapli oluyor ben bir kötülük bile geçirsem aklımda sonra hemen pişman oluyorum korkuyorum sanırım bu yüzden de kötülere bir şey olmuyorYa hanımlar benim bu eltim basıma bela..ellerim titriyor sinirden..iyice hasta etti beni kadın
Ben buraya 6 yıl önce geldigimde (ki baska sehirde yasadim 5 yil) beni komşu bir nene (90) var ona goturdu kv.birsuru de komsu teyze vardi.orada nene bana evlatlarini kaybettigini söyledi agladi..eve geldik.ben de ve kayinvalideme ya cok uzuldum.kimi kimsesi yok mu? Bakani yok mu? Evlatlari da ölmüş.tirnaklari da uzamış. Demistim.kv de bana kizim kimsesi olmaz olur mu ust katta gelini var o bakıyor ama o da yasli demisti.ben de o yyazik ikisi de yasli demek uzuldum denistim.hatta eger kabul ederse gidip evini temizlerim ben gencim bir cirpida biter nolacak sevap yasli kadin demistim. annem de kizim yanlis anlarlar bosver demisti.konu kapanmisti.bunca zaman tut sen bunu icinde de.git kadina sen sekerpareyi seviyorsun ama o senin hakkonda soyleniyor.bakamiyirlar kadina tirnaklari b.k icinde les gibi evi diyor .demedim..deee meee diimm..bir kere yeni gelinim her lafimi seciyorum.b.k kelimesini kulllanmam imkansiz.ya hadi diyelim ki ben bir terbiyesizlik yaptim.kii evladi yok sandigimdan dedim.sen evladini bile bile yasli basli insanlari uzmeye nasil gidersin..hic mi icin sizlamadi mi be kadin.o insanlari ici kırılır diye hic ni dusunmedin vicdansiz..benden buyuksun 6 yas.ben cahilmisim.ben o lafi 25 yasimda ettim ama sen simdi bu aklindla 38 yasinda yetistirdin..Allahim cok uzgunum..icim parcalandi..benim.bi cahil lafımdan konu nerelere gelmis.gidip hatami duzeltmeliyim..bugun gidip konusmayi dusunuyorum..sizce mantikli mi? Kv gitme diyor.esim de oyle.ama ben benim yuzumd3n kirik bir kalbe dayanamam..
Kafa yamuk biraZ . Araştırınca kaksla düzeleceğini buldum. Henüz kimse önermediCanım inşAllah kuzu çabucak toparlar ❤
Kaćirdim sanirim ben.tam olarak neden kask onerdiler? Basinda sekil bozuklugu mu var?
sagl cnmCok cok kolay gelsinnn. Hemen toplarsimiz inşallah
Evet ya o degil bir yeri ellemeye korkuyorum virus vardir diyeCanım sende yorgunsun ne zamandır tek başınaydın sinirlerin yıpranmış boşver yavaş yavaş yaparsın
Valla erkekler bir değişik bizde eşimle 1 aydır birbirimizi yiyoruz
canim sola yatırırken sırtı dayalı olsa sağa dönemeyecek gibi denemissindir belki ama bi de bazi pozisyonlama sistemleri var onlar uygun olur mu ki ?
ben tek çocukla böyle değildim. daha 20 günlüktü haftada 1 akşam drama kursuna giderdim. işe devam ediyordum zaten. oglum cok bagimli degildi simdi 2 yasindan dolayi mi kardeainden dolayi mi bilmiyorum herseyi benimle istiyor
canim bende büyük oğlanı 5 aylıkken ayirmistim ama simdi kucugu büyüğün odasına götürmem gerekecek ve gözüm yemiyor domino taşı gibi oluruz. uyandırırlar birbirlerini. evi taşımayı bekliyorum küçüğü de ayri odaya alacam
canim süt sağıp veriyordum 1 kez ama nerdeyse 1 aydan fazla oldu ya bi uyku gerilemesi başlayınca süt sağamaz oldum zaten takatim de olmuyor da işte corona var ya bağışıklığını desteklim derdindeyim
Epey zaman geçti benim bildiğim max 72 saat içinde canlılığını yitiriyor virüs bebeğin olduğu yerleri hallet de gerisinğ yavaş yavaş yaparsınsagl cnm
Evet ya o degil bir yeri ellemeye korkuyorum virus vardir diye1 bucuk ay oldu ama
Sen naptin esinle halledebildiniz mi sorunlari
Kalppare ya canim bu toz akari dedigin susam gibi ufacik mi bizdede oluyor yazin genelde pencere kenarlarinda nokta kadar 1 2 tane goruyorum ilk tasndigim sene daha coktu elma sirkesi ile sil pencere kenarlari ici vs kapi kenarlari genelde buralarda oluyor ama kisin olmuyor sanki. Yeni evlerde var sanki bu. Senin aile aprtmani idi dimi kaynannda flan var mi.
Git konuş söyle bence. Ne kadar kötü kadın ne kadar üzülmüştür. Doğrusunu öğrenirse rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?