2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde önceden gündüzleri fazla uyurdu geceleri uyanmazdi ama şimdi sizin gibiyiz gündüz uykusu yok denecek Kadar ayaklarımda olursa fazla uyuyo yoksa uyumuyo. Bizimde tek başlarına uyusa ne güzel olur ya

Anlıyorum canim ama senin bagisikligin duserse ne olacak? Merak etme o alacagini almistir. sen kendini toparlamaya bak.2 yaş cok zor ama gecici bir dönem..biraz daha sabır canım ❤
evet geçecek kendime sürekli hatırlatıyorum ve şu minik hallerini özleyeceğiz diye diye sabretmeye çalışıyorum. umarım sağlıklı ve huzurlu geçiririz umarım

bizde de bu ara gece çok çok uyanıyor. migren atağının tuttuğu gece eşimle yer degistirdim o emzik versin diye gecenin 4unde sigara icmeye gitti gelmis bu boyle olmaz doktoru ara diyor ya dedim o bu ara boyke zaten ben seni uyandirmiyorum ama sanirim dedigime de cok ikna olmamis.
herkes bir olmaz ama ne yazık ki erkeklere rahatlığı verirsen zora gelemiyorlar. ben bu oglum da kontrol bende olsun ıstiyorum çünkü sabırlı değil uykusuzken. agresif oluyor bu sefer biz kavga ediyoruz cocigu ondan alacam diye. bu sebepten oturu bana uykusuz her gece mod on

canim söyleyince çok şey istiyor ya da istegin bitmiyor oluyor. yani bedenen yorgunuz zihnen de yoruluyoruz bi de duygusal olarak bitiriyorlar bizi. çözümüm yok. odaklanamiyorum zaten. hergün başka türlü takiliyorum sanirim.

bence acele ediyorsun. özelikle son gece uykusuna geçmeden önce 3 saat uyanıklık isteniyor
ne güzel özetlemişsin. benimde bir güzelsanatlar diplomam var o zaman. 5 yıl doldu biz de de.

aynı odada nasıl olacak ki şimdi. yani birbirlerini uyandirirlar. beze devam canim. kas farkindaligi olusmus degil. bende tuvalet egitimi vermeye hazir hissetmedim kendimi. ama yinede gece 1-2 uyanir su içer ve tekrar uyuyamaz ya yanına yatarım ya da ayakta sallarım
şimdi geldim kv hep birlikte. sağolsun geldi. valla şu an bile psikolojik olarak bi rahatlama var. Allah razı olsun ondan sanki annem beni ona emanet etmiş öyle naif öyle iyi.

Serum fizyolojik zaten tuzlu su. Oranına bir bak internetten öyle hazırlayabilirsin.
Teşekkür ederim canım. Senin ilk çocuğun ben 2 yaşına kadar yanımda tuttum, sana diyebirmiyim kötü yapıyorsun. Tadını cıkar sen nasıl mutluysan öyle yap. Ama şunuda söyliyim çokta yanina alıştırıp, eşte başka odada kalınca, bi sure sonra olmuyor. Aşk yavaşlıyor. Kendini hep anne gibi hissdersin, ben umutta öyle oldum. Duru oldu anaanne gibi hisstmeye başladım. Baktım bir süre sonra, dedim benim hiç hayatım yokmuş. Zaten aksama kadar onlarlayım, birde geceyide onlarla geçirince, sıkıldım kendimi hep anne olarak hissettim, anne olabilirim ama ben Bir kadınım. Cocuklardan zaten bi kahve bir çay icip, rahat sohbet edemiyoruz. Bari gece sarilarak uyuyayım dedim. Diğer konuya gelince Dişlerinde sıkıntısı vardır, söylediğin belirtiler onu gösteriyor, biran evvel patlatsada rahatlasa. Sen biraz yardım etsen, ya parmak dis fırçası al, yada elini cok guzel yika biraz masaj yap dişlerine rahatlasın.

Canımcım zaten bir bedenden kalbi çıkardığımızda geriye ne kalıyor? Hıc kocaman bir hiç... beynimizle kimseyi sevemez ve anlaşamayız..hele erkeklerle asla bir kere komutsuz çalışmazlar hakikaten..istedigin işi de genellikle yarım yaparlar ama iyi ki varlar..yine başımız sıkışsa en iyi bizi onlar anlarlar..ben de beynimle dusundugumde esime dolar taşarım.o yuzden beyin iptal evleneli kalp bedava attım kalbe orda iyi..Allah çıkarmasın Allah hepimize aile saadeti versin

Ote yandan kalp kırıldı mı beyin devreye giriyor H hansela nın yorumuna canı gonulde katiliyorum

Kızlar benim Elifim cok huzursuz..hic gülmüyor diyemem ama öyle dalgın dalgın..ne bileyim bir acaip..iştah da az..birden aglamaya başlıyor diş kasiyiciyi verene kadar susmuyor.o da gecici susturuyor..sonra gene aynı.gogus hep ıslak..ne onluk ne mendil tutmuyor..diş bu kadar etki eder mi? Yani sanki kalbi kırık giib mahzun..dayanamiyor icim..

Canim bizde ayniyiz ya valla dis mi baska birsey mi anlamadim moralim bozuk evime geldim kiz gülmüyor sanki orada cocuklar vardi baya egleniyordu

Herkese selam;
Aylar sonra tekrar merhaba güzel anneler
Uzun bir süre annemdeydim; yazlık evde. İnternet çok aktif kullanamadım kısıtlı bir şekilde girip çıktım ama ondan da öte foruma otomatik giriyorken bütün ayarlarım gitti ve ne şifremi ne de mailimi hatırladım bir kaç deneme yaptım olmadı derken en son bir yere not etmişim şifreler mailler onu buldum tam bir komediyim :))) neredeyse iki aydır uzak kaldım buralardan özlemişim ; ama eskiye dönüp okuma ihtimalim yok malesef umarım herkes ve bebişler iyidir
Tekrardan selamlar,sevgiler

Eger kendi kendine uyuyacak formülü bulirsan beni de etiketle mutlaka bende ayakta salliyorm ileride cok perişan olacagm biliyorm ve kuculken kendi kendine uyumayi öğrenmeli ammaa nası bilmem

Bak bunu bilmiyordum deneyeceğim zaten son uykudan önce çok durmak istiyordu bizimki ben de bundan dolayı iyice zor uyuyor diye düşünüyordum.

Kızlar günaydın dün kv gile gitmiştik aman Allahım bütün gün herkese dudak büktü çok yabancıladı evi de insanları da halbuki her hafta görüyor. Akşam oldu iyice ağlama krizlerine girdi eve geldik yolda uyudu ama yine gece boyu uyandı ağladı sabaha karşı yerinde yatmak istemedi. Yine zombi gibi güne uyandım

6 aylık bebek 2-2,5 saat uyanık kalabilir diyor uzmanlar canım. Benimki ortalama 2 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor. Dün 5 de uyanmıştı gündüz 2 saat uyumuştu. 7 de tekrar yatırayım biraz kestirsin dedim uyumadı bıraktım oynadık banyo yaptık derken 9 a doğru uyudu. Akşam üzeri uykusu pek yapmıyor artık ben de zorlamıyorum oyalayıp gece uykusuna yatırıyorum.

Kızlar ben örümceğe koydum oğlanı almayacam, koymayacam derken yengem komşusundan istemiş o da hemen getirmiş işgüzar dün getirdi. Yıkadım kuruttum sabah ortalık toplarken azcık koyayım bakıyım napacak dedim hemen ilerlemeye başladı tv. Nin yanına gitti orda durdu bir 10 dk saftirik ben de odayı toplayıp bi camını siliverdim hemencecik.az az koyarım böyle napıyım durmadığı zaman diyorum

Bende ekstra uykuya geçerken bağırma ve kendini atmada başladı ya bu eşler 2 dk bakacaklar ne bu havalar biz bütün gün aynıyız ya bak uyut emzir falan derken banyo yapamıyoruz banyo tuvalete gidemiyoruz ya 2 dk iş yapıp bilmişlikler falan

Sabah bir maratonla başladı ayşecik erken uyandı altını değiştir besle kahvaltı hazırla büyük kızın okulu vardı bugün onu hazırladım okula bıraktım ayşecik te babayla derse katıldı mecburen ha bire ağlamış elimde biberon kucağımda Ayşe öyle ders anlatmış eşim ne olacak halimiz böyle bilmiyorum

Ben müzik açıyorum sakinleştirici onunla daha sakin deliriyor Sağol canım yine de

Benimki de de 1.5 2 saate huysuzluk başlıyor gözleri falan o alıyor geliyor uykusu yani

Söz çok iyiymiş evlilik zor değil aslında erkekler uyum sağladığı müddetçe ben doktora katılıyorum ya arz talep mevzusu var malesef şunu yap bunu yap diycen başka türlüsü yok yapmıyorlar kendi düşünüp evi bok götürüyor 1 kere ağzından duymadım hadi temizlik yapalım diye illa ben diycem mesela

Eger kendi kendine uyuyacak formülü bulirsan beni de etiketle mutlaka bende ayakta salliyorm ileride cok perişan olacagm biliyorm ve kuculken kendi kendine uyumayi öğrenmeli ammaa nası bilmem
Tabiki bulursam etiket ederim tabi sende olurda bulursan beni unutma valla ben şimdiden perişan oldum biraz kilolu bebeğim ayaklarımın şaftı kaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…