2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de biraz daha tutayım bari ama durma süresinin sadece yarım saat 40 dk sı keyifli ondan sonra hep mız mız ben de uyutmaya çalışıyorum napiyim

Tabiki bulursam etiket ederim tabi sende olurda bulursan beni unutma valla ben şimdiden perişan oldum biraz kilolu bebeğim ayaklarımın şaftı kaydı
Tabi oyle birsey varsa etiketlerim hatta tüm herkesi etiketlerim benmki ayakta uzun salladigm icin sevmiyorm hemen uyumuyo smdi bi de kafayi kaldiriyo daha zorluyo beni

Maśallah artık hareketlendiler iyice.Ne yalan soyliyeyim bende koyuyorum, oglumuda koymuştum.

Beşikte yatır canım artık bir iki kez olurda sürekli olmasın yazık ikinize de

Israrcı olman lazım, iki gün sonra daha çok yorulacaksın. Emin ol kararlı ol bebekler isteklerinize, bir zaman sonra direnemez pes eder kabul eder. Ayakta sallayarak uyuytmak cokta sağlıklı değil. En azından beli bacağı ağrıyan bir annesi olur. Hem bebegininde gerile gerile uyumayı öğrenmesi lazım. Bu sekil aylarini kaybedecegine, en fazla bir haftanı kaybet. İkiniz icinde hayırlı olan bu. Nerede nasıl yatmasını istiyorsan, onu denemekte ısrarcı ol.

Kızlar merhaba.
5 ay 18 gün olmuşuz.

Artik sadece sut doyurmaz mi.
Dışarıdayız da kafam karıştı başka bir şey yedirsem mi acaba diye.
Herşeye saldırıyor ama dişten galiba poset, telefon elime ne gecse falan kemirmek istiyorr

Tabi oyle birsey varsa etiketlerim hatta tüm herkesi etiketlerim benmki ayakta uzun salladigm icin sevmiyorm hemen uyumuyo smdi bi de kafayi kaldiriyo daha zorluyo beni
Bide o var doğru benimki yoruluyo uykusu gelene kadar bişe yapmiyom sora kundak yapiyom ıgranamiyo uyuyo uyuduktan sora özgür

Haklısın. Bu dediğini bı iki kere yaptım beşiğine koydum uyumadi ağlamalara başladı aldım dediğin gibi ısrarcı olmalıyım teşekkür ederim canım

Haklısın. Bu dediğini bı iki kere yaptım beşiğine koydum uyumadi ağlamalara başladı aldım dediğin gibi ısrarcı olmalıyım teşekkür ederim canım
Ağlmaya başlayinca cok uzun sureli degil, al kucağina öp sev geri koy, tekrar takrar yap. Ama aldığında sallama kucaginda. Öp gül neseli davran, iyi birsey olduğunu düşünsün korkmasın. Sevsin yapılanı bir zaman sonra, eylenceli gelecek. Guldure biliyirsan güldür huysuzlaştığında. Surekli yaptığında yorulacak zaten.kucagina aldığında besigin yanından uzaklaşma, besigin yaninda yap. Gezdirme bu sefee hep gezmek ister, uyku öncesi.

Çok haklısın bunları uygulayacam inşallah işe yarar

Hoşgeldin canım kızın nasıl? Ne iyi olmuş yazlık evde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Foruma otomatik nasıl giriliyor bu arada senelerdir giriyorum hiç otomatik giremedim ben
Ben de biraz daha tutayım bari ama durma süresinin sadece yarım saat 40 dk sı keyifli ondan sonra hep mız mız ben de uyutmaya çalışıyorum napiyim
Bizim de aynu dediğin gibi yarım saat sonra cızırdamaya başlıyor. Sabah uykusundan uyandı biraz emzirdim güç bela. Kahvaltısını hazırladım yedirdim. Yere uzandık beraber oynadık biraz. Oturttum oyuncak oynadı falan yarım saat gayet iyiydi sonra başladı mama içirdi babası biraz gezdirdi kucaktan kucağa dolandı 2 saati doldurdu bu şekilde. Altını üstünü değiştirip uyuttum şimdi. Sen de 1,5 saati yavaş yavaş arttır uyanıklık süresini daha çabuk uyur belki

Çok haklısın bunları uygulayacam inşallah işe yarar
Yarar canım insan oğlu neye alışmıyor. Çare olmadığında, Başa gelen öyle veya böyle çekiliyor. Oda alışacak kucaginda sallamayı bırakırsan çaresi kalmıyacak, garibimim. Caresiz birakmana tesfik etmek istemem ama, bebeginin ve senin icin hayirlisi olsun diye söyluyorum.Sağlıklı uyku önce annenin sonra bebeğin hakkı. Anne sağlıklı olsunki bebege daha iyi bakabilsin.

Katılıyorum dediklerine valla sezaryan doğum oldum doğdu doğalı bı rahat uyku uyuyamadım bazen onada katkım olmuyo inşallah bu sefer işe yarar ikimizde rahat edrrz

Bide o var doğru benimki yoruluyo uykusu gelene kadar bişe yapmiyom sora kundak yapiyom ıgranamiyo uyuyo uyuduktan sora özgür
İyi kundagi acmiyosa şanslisin bence benm sıpayı kundak paklamiyo artk bende yeni bir yöntem yapiyorm ellerini donuna sokuyorm üstüne de kundak bazen aciyo onu bile ama uyuyana kdar el kol oynamiyo en azindan uyuduktan snfa eli çıkarsa çıksın diyorm napim

Otomatik derken her girmende şifre mi giriyorsn sen anlamadm bende şifresiz giriyorm oyle rahat oluyo onu mu diyosn

Daha ek olarak hic birsey vermiyor musun.? Bence yavastan başla derim az az yedir doyumluk yedirmiyorm ben ama diğer öğünü biraz gec yiyor sadece. Patates yumurta sarisi peynir seftali yogurt yedi bu zamana kdar

Otomatik derken her girmende şifre mi giriyorsn sen anlamadm bende şifresiz giriyorm oyle rahat oluyo onu mu diyosn
Yok şifreyi girmeye gerek olmuyor zaten kayıtlı ya telefonda. Googledan nisan anneleri yazıp giriyorum ben hep. Daha kısa yolu mu var acaba dedim

Anneciğin, hepimizinkinurlarda yatsın kuzum. İyiki var. Hem çocuklar büyükanneli büyümüş oluyor ki bence bu çok güzel. Benim eşim de annen seni bana emanetlemiş der. Allah razı olsun. Komşum çocukları sahile indiriyor musun. Çok yakınız belki bir kahve içimine uğrarsınız. Bahçede ağırlarım beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…