- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ben de biraz daha tutayım bari ama durma süresinin sadece yarım saat 40 dk sı keyifli ondan sonra hep mız mız ben de uyutmaya çalışıyorum napiyim6 aylık bebek 2-2,5 saat uyanık kalabilir diyor uzmanlar canım. Benimki ortalama 2 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor. Dün 5 de uyanmıştı gündüz 2 saat uyumuştu. 7 de tekrar yatırayım biraz kestirsin dedim uyumadı bıraktım oynadık banyo yaptık derken 9 a doğru uyudu. Akşam üzeri uykusu pek yapmıyor artık ben de zorlamıyorum oyalayıp gece uykusuna yatırıyorum.
Tabi oyle birsey varsa etiketlerim hatta tüm herkesi etiketlerimTabiki bulursam etiket ederim tabi sende olurda bulursan beni unutmavalla ben şimdiden perişan oldum biraz kilolu bebeğim ayaklarımın şaftı kaydı
Maśallah artık hareketlendiler iyice.Ne yalan soyliyeyim bende koyuyorum, oglumuda koymuştum.Kızlar ben örümceğe koydum oğlanıalmayacam, koymayacam derken yengem komşusundan istemiş o da hemen getirmiş işgüzar dün getirdi. Yıkadım kuruttum sabah ortalık toplarken azcık koyayım bakıyım napacak dedim hemen ilerlemeye başladı tv. Nin yanına gitti orda durdu bir 10 dk saftirik ben de odayı toplayıp bi camını siliverdim hemencecik.az az koyarım böyle napıyım durmadığı zaman diyorum
Beşikte yatır canım artık bir iki kez olurda sürekli olmasın yazık ikinize deGünaydın hanimlar.
Bu kacinci dusus.
Yastik koydugumuz taraftan sandalye olmasina ragmen sandalye ile yatagin arasina dusmus gece.
Agliyor ara ara goremedim aklim gitti. Saniyelik is tabi de iste.
Kafasini sure sure enekliyor oyle becerdi sanirim.
Okumazsam boyle olur nazarliorum en cok ben severken.
Sanirim part yatakta yatmali degil mia artik
Nasil agir uyuyorsam anlayamadim cok kiziyorum kendime.
Hoş geldin bahar bir kaç kez yazdım görmedinn nasılsınMaśallah artık hareketlendiler iyice.Ne yalan soyliyeyim bende koyuyorum, oglumuda koymuştum.
İyiyim sagol canim vallahi görmedim. Ne zaman girsem elimde tele saldiriyorlar, bazen kaçırıyorum. Kusuruma bakma. Sen nasılsın bebek nasıl.Hoş geldin bahar bir kaç kez yazdım görmedinn nasılsın
Israrcı olman lazım, iki gün sonra daha çok yorulacaksın. Emin ol kararlı ol bebekler isteklerinize, bir zaman sonra direnemez pes eder kabul eder. Ayakta sallayarak uyuytmak cokta sağlıklı değil. En azından beli bacağı ağrıyan bir annesi olur. Hem bebegininde gerile gerile uyumayı öğrenmesi lazım. Bu sekil aylarini kaybedecegine, en fazla bir haftanı kaybet. İkiniz icinde hayırlı olan bu. Nerede nasıl yatmasını istiyorsan, onu denemekte ısrarcı ol.Selam güzel hanımlar bende Nisan annesiyim 7 gün sonra 6 aylık olacağız bı konuda fikirlerinizi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benim oğlan ayakta sallanıp uyumaya alışık nasıl bu huyundan vazgecirebilirim. Yatağında uyumaya alışsın diyorum uyurken bırakıyorum 10 dk geçmeden eli kolu başlıyor harekete ağlayıp uyaniyo ayaklarımda derman kaldı daha
Bide o var doğruTabi oyle birsey varsa etiketlerim hatta tüm herkesi etiketlerimbenmki ayakta uzun salladigm icin sevmiyorm hemen uyumuyo smdi bi de kafayi kaldiriyo daha zorluyo beni
Haklısın. Bu dediğini bı iki kere yaptım beşiğine koydum uyumadi ağlamalara başladı aldım dediğin gibi ısrarcı olmalıyım teşekkür ederim canımIsrarcı olman lazım, iki gün sonra daha çok yorulacaksın. Emin ol kararlı ol bebekler isteklerinize, bir zaman sonra direnemez pes eder kabul eder. Ayakta sallayarak uyuytmak cokta sağlıklı değil. En azından beli bacağı ağrıyan bir annesi olur. Hem bebegininde gerile gerile uyumayı öğrenmesi lazım. Bu sekil aylarini kaybedecegine, en fazla bir haftanı kaybet. İkiniz icinde hayırlı olan bu. Nerede nasıl yatmasını istiyorsan, onu denemekte ısrarcı ol.
Ağlmaya başlayinca cok uzun sureli degil, al kucağina öp sev geri koy, tekrar takrar yap. Ama aldığında sallama kucaginda. Öp gül neseli davran, iyi birsey olduğunu düşünsün korkmasın. Sevsin yapılanı bir zaman sonra, eylenceli gelecek. Guldure biliyirsan güldür huysuzlaştığında. Surekli yaptığında yorulacak zaten.kucagina aldığında besigin yanından uzaklaşma, besigin yaninda yap. Gezdirme bu sefee hep gezmek ister, uyku öncesi.Haklısın. Bu dediğini bı iki kere yaptım beşiğine koydum uyumadi ağlamalara başladı aldım dediğin gibi ısrarcı olmalıyım teşekkür ederim canım
Çok haklısın bunları uygulayacam inşallah işe yararAğlmaya başlayinca cok uzun sureli degil, al kucağina öp sev geri koy, tekrar takrar yap. Ama aldığında sallama kucaginda. Öp gül neseli davran, iyi birsey olduğunu düşünsün korkmasın. Sevsin yapılanı bir zaman sonra, eylenceli gelecek. Guldure biliyirsan güldür huysuzlaştığında. Surekli yaptığında yorulacak zaten.kucagina aldığında besigin yanından uzaklaşma, besigin yaninda yap. Gezdirme bu sefee hep gezmek ister, uyku öncesi.
Hoşgeldin canımHerkese selam;
Aylar sonra tekrar merhaba güzel anneler
Uzun bir süre annemdeydim; yazlık evde. İnternet çok aktif kullanamadım kısıtlı bir şekilde girip çıktım ama ondan da öte foruma otomatik giriyorken bütün ayarlarım gitti ve ne şifremi ne de mailimi hatırladım bir kaç deneme yaptım olmadı derken en son bir yere not etmişim şifreler mailler onu buldumtam bir komediyim :))) neredeyse iki aydır uzak kaldım buralardan özlemişim ; ama eskiye dönüp okuma ihtimalim yok malesef umarım herkes ve bebişler iyidir
Tekrardan selamlar,sevgiler
Bizim de aynu dediğin gibi yarım saat sonra cızırdamaya başlıyor. Sabah uykusundan uyandı biraz emzirdim güç bela. Kahvaltısını hazırladım yedirdim. Yere uzandık beraber oynadık biraz. Oturttum oyuncak oynadı falan yarım saat gayet iyiydi sonra başladı mama içirdi babası biraz gezdirdi kucaktan kucağa dolandı 2 saati doldurdu bu şekilde. Altını üstünü değiştirip uyuttum şimdi. Sen de 1,5 saati yavaş yavaş arttır uyanıklık süresini daha çabuk uyur belkiBen de biraz daha tutayım bari ama durma süresinin sadece yarım saat 40 dk sı keyifli ondan sonra hep mız mız ben de uyutmaya çalışıyorum napiyim
Yarar canım insan oğlu neye alışmıyor. Çare olmadığında, Başa gelen öyle veya böyle çekiliyor. Oda alışacak kucaginda sallamayı bırakırsan çaresi kalmıyacak, garibimim. Caresiz birakmana tesfik etmek istemem ama, bebeginin ve senin icin hayirlisi olsun diye söyluyorum.Sağlıklı uyku önce annenin sonra bebeğin hakkı. Anne sağlıklı olsunki bebege daha iyi bakabilsin.Çok haklısın bunları uygulayacam inşallah işe yarar
Katılıyorum dediklerine valla sezaryan doğum oldum doğdu doğalı bı rahat uyku uyuyamadım bazen onada katkım olmuyo inşallah bu sefer işe yarar ikimizde rahat edrrzYarar canım insan oğlu neye alışmıyor. Çare olmadığında, Başa gelen öyle veya böyle çekiliyor. Oda alışacak kucaginda sallamayı bırakırsan çaresi kalmıyacak, garibimim. Caresiz birakmana tesfik etmek istemem ama, bebeginin ve senin icin hayirlisi olsun diye söyluyorum.Sağlıklı uyku önce annenin sonra bebeğin hakkı. Anne sağlıklı olsunki bebege daha iyi bakabilsin.
İyi kundagi acmiyosa şanslisin benceBide o var doğrubenimki yoruluyo uykusu gelene kadar bişe yapmiyom sora kundak yapiyom ıgranamiyo uyuyo uyuduktan sora özgür
Otomatik derken her girmende şifre mi giriyorsn sen anlamadm bende şifresiz giriyorm oyle rahat oluyo onu mu diyosnHoşgeldin canımkızın nasıl? Ne iyi olmuş yazlık evde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Foruma otomatik nasıl giriliyor bu arada senelerdir giriyorum hiç otomatik giremedim ben
Bizim de aynu dediğin gibi yarım saat sonra cızırdamaya başlıyor. Sabah uykusundan uyandı biraz emzirdim güç bela. Kahvaltısını hazırladım yedirdim. Yere uzandık beraber oynadık biraz. Oturttum oyuncak oynadı falan yarım saat gayet iyiydi sonra başladı mama içirdi babası biraz gezdirdi kucaktan kucağa dolandı 2 saati doldurdu bu şekilde. Altını üstünü değiştirip uyuttum şimdi. Sen de 1,5 saati yavaş yavaş arttır uyanıklık süresini daha çabuk uyur belki
Daha ek olarak hic birsey vermiyor musun.? Bence yavastan başla derim az az yedir doyumluk yedirmiyorm ben ama diğer öğünü biraz gec yiyor sadece. Patates yumurta sarisi peynir seftali yogurt yedi bu zamana kdarKızlar merhaba.
5 ay 18 gün olmuşuz.
Artik sadece sut doyurmaz mi.
Dışarıdayız da kafam karıştı başka bir şey yedirsem mi acaba diye.
Herşeye saldırıyor ama dişten galiba poset, telefon elime ne gecse falan kemirmek istiyorr
Yok şifreyi girmeye gerek olmuyor zaten kayıtlı ya telefonda. Googledan nisan anneleri yazıp giriyorum ben hep. Daha kısa yolu mu var acaba dedimOtomatik derken her girmende şifre mi giriyorsn sen anlamadm bende şifresiz giriyorm oyle rahat oluyo onu mu diyosn
Anneciğin, hepimizinkinurlarda yatsın kuzum. İyiki var. Hem çocuklar büyükanneli büyümüş oluyor ki bence bu çok güzel. Benim eşim de annen seni bana emanetlemiş der. Allah razı olsun. Komşum çocukları sahile indiriyor musun. Çok yakınız belki bir kahve içimine uğrarsınız. Bahçede ağırlarım beklerim.evet geçecek kendime sürekli hatırlatıyorum ve şu minik hallerini özleyeceğiz diye diye sabretmeye çalışıyorum. umarım sağlıklı ve huzurlu geçiririz umarım
bizde de bu ara gece çok çok uyanıyor. migren atağının tuttuğu gece eşimle yer degistirdim o emzik versin diye gecenin 4unde sigara icmeye gitti gelmis bu boyle olmaz doktoru ara diyor ya dedim o bu ara boyke zaten ben seni uyandirmiyorum ama sanirim dedigime de cok ikna olmamis.
herkes bir olmaz ama ne yazık ki erkeklere rahatlığı verirsen zora gelemiyorlar. ben bu oglum da kontrol bende olsun ıstiyorum çünkü sabırlı değil uykusuzken. agresif oluyor bu sefer biz kavga ediyoruz cocigu ondan alacam diye. bu sebepten oturu bana uykusuz her gece mod on
canim söyleyince çok şey istiyor ya da istegin bitmiyor oluyor. yani bedenen yorgunuz zihnen de yoruluyoruz bi de duygusal olarak bitiriyorlar bizi. çözümüm yok. odaklanamiyorum zaten. hergün başka türlü takiliyorum sanirim.
bence acele ediyorsun. özelikle son gece uykusuna geçmeden önce 3 saat uyanıklık isteniyor
ne güzel özetlemişsin. benimde bir güzelsanatlar diplomam var o zaman. 5 yıl doldu biz de de.
aynı odada nasıl olacak ki şimdi. yani birbirlerini uyandirirlar. beze devam canim. kas farkindaligi olusmus degil. bende tuvalet egitimi vermeye hazir hissetmedim kendimi. ama yinede gece 1-2 uyanir su içer ve tekrar uyuyamaz ya yanına yatarım ya da ayakta sallarım
şimdi geldim kv hep birlikte. sağolsun geldi. valla şu an bile psikolojik olarak bi rahatlama var. Allah razı olsun ondan sanki annem beni ona emanet etmiş öyle naif öyle iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?