2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok şifreyi girmeye gerek olmuyor zaten kayıtlı ya telefonda. Googledan nisan anneleri yazıp giriyorum ben hep. Daha kısa yolu mu var acaba dedim
Ha sen nisan anneleri diye yaziyosn bak aklima gelmedi o benm ben kadınlar kulübü diye yaziyorm ordan forum yapiyorm zaten bildirimlerde oluyo basıp giriyorm. Benimki braz daha uzun işmiş yahuu

Yeni yeni açmaya başladı sayılır oda gevşek bırakıyorum zaten valla hamileyken başladı aha doğdu eli ayağı durmuyo hiç

Dünden konuştuk kızlarla, eşimle canlı dersleri bitince oğlanı da alıp açık havalı bi yerlere gidelim diye. Yemeğimi erkenden yaptım işimi bitirdim. Oğlan erken uyandı öğlen uykusundan kızın dersi bitene kadar tekrar uykusu geldi. Küçük kızım kek yapıyım anne dedi onun pişmesini bekledik derken oğlan uyudu. Bi baktım eşim almış arabanın anahtarını benim ufak bi işim var ben kaçtım dedi çıktıuyanık şakir bebeyi sana bırakıp kızlarla bir market yapsaydım bari kaç gündür evdeyim dedim. Çabuk gelirim dedi kaçtı adam bugün de böyle akşam oldu iyi mi Allah sağlık versin binada da 3 koronalı daire var onların yerine kendimi koyuyorum tek derdin bu olsun diyorum

Yaa sorma nolacak bu tuvalet meselesi zaten normal doğum bütün kasları gevşetti
Canım anne sütü veriyorsan problem yok bence zaten doktorlar 6.ayda başladı ben mama veriyorum diye 5.ayda en azından tadım yaptırayım dedim zaten hiç bişeyi doyumluk yediremiyorum

Yemiyor ki zaten.
Az bisey yedirdim onu da gaz çıkarır gibi yaptı kustu.
Nasi olacak bilmiorum.
Dün irmik kavurup patates havuca pisirmistim açtı biraz yedi. Az önce de açtı az muz ezdim küstü. Ekmek bandım onu da tukurdu.
Ama boş kaşığı alıyor ağzına sokuyor. Anlamıorum cok iştahlı duruyor, davranıyor ama yemiyor emmesi de uykulaysa. Hele etrafta çocuklar varken hic emmiyir.
Bakalım inşalalh ac kalmazlar, büyürler sağlıklı ne diyim.

Daha ek olarak hic birsey vermiyor musun.? Bence yavastan başla derim az az yedir doyumluk yedirmiyorm ben ama diğer öğünü biraz gec yiyor sadece. Patates yumurta sarisi peynir seftali yogurt yedi bu zamana kdar
Veriyorum.
Zaten saldırıyor resmen.
Ama pek yiyor diyemem
Hevesle yapıorum kasigi elimden alıp ağzına sokuyor,bos bos.
Denedim baya şeyler,sofradaki yemekten bile.
Yani merak ettiğim şuan sütle mamayla doyuyorlar mi.
Ne zaman doyumluk yemeliler. yemiyor çünkü

Bnde bonu dysunuyorm acaba ne zamn ek gidada diyumluk yiyecekler.? Bizimkindr de heves var da bakalm smdiden yogurt sevmiyor nasl olacak bu süreç en besinli şeyi sevmedi bnde meyve verince ardina veriyorm napim... Bnce 6 da dha fzla yerlee gni zaten ek gida gnelde 6 aylkken olduguna göre

Nasıl oldu Ata canım? Sünnetinin sıkıntısı kalmamıştır inşallah artık
Şükür kuzum. İyileşti . Atlattık inşallah. Siz nasılsınız. GÖKTUĞ paşam kızlar iyi olsunlar inşallah. Mama sandalyesi bakıyoruz. Hem salıncak hem sandalye olanından beğendik. Bahçede biz otururken sallanır oyalanır diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın

Bilemedim ki canım.
Istahli duruyor,saldırıyor.
Ama peçete yiyor yemek yemiyor
Dişten belki, galiba.
Bakalım illa ki alışacaklar.
Yoğurt ekşi mi oluyor.
Annemin mayası eksiymis onu pek istemedi yani.
Yutmayı da bilmiyorlar ondan da olabilir mi acaba.
Sabah kahvaltıda patatesli yumurta yapmıştım ezip verdim onu yemişti ama uyanikspor, tatsız tuzsusu yemem der gibi

bir gün yapalım.bencede güzel olur

prego mu canim? kilo sınırı var. biz kullanıyoruz ama çok sallanmayı sevmiyor sipam

canim oglanin boyu yetisti mi peki benim kiz 71 72 cm sanirim suan alsam 10 dk dursa yeter ya bugun bezdirdi beni gecen aylar isim oldugunda 10 dk tv aciyordum bakiyordu simdi gic acmiyorum pesimden agliyor ana kucagindada durmuyor artik kenarlarini isiiriyor kendini atiyor. Keske benim yanimdada soyle 12 13 yaslarinda bir kiz olsaydida yardim ederdi. Yegenlerim var ama gelip kalmazlar bir tanesi gece uykusunda flan kalkiyor bizim ede yuksek bir kez kaldi sabaha kadar uyuyamadim. Dieride gelmez zaten. Senin ne guzel kizlarin var oyaliyorlar kuzuyu
Ay tatlim cikarsinz yine birsey olmaz benim halimr bak. Evi halen temizleyemedim bugunde sadece mobilyalari silebildim. Esim geldi az once kizi vericem disari cikarsin kapilari yerleri silicem yapabilirsem tabi 140m2 ev kizda cok yoruyor beni az once biraz ayakta tuttum mama verirken uyuyakaldi ama ustu basi islakti degstrdim flan hamaga koydum uyumuyir elini kolunu ayagini savuruyor ayaklariyla geri dogru ittiriyor kendini simdi aldim ayagimda salliyorum. Esimde eve gelmis bunu goruyor dışarı cikarim mi diyor kiz uyutuyorum git dusunu al dedm valla deli olmaya az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…