- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ha sen nisan anneleri diye yaziyosn bak aklima gelmedi o benmYok şifreyi girmeye gerek olmuyor zaten kayıtlı ya telefonda. Googledan nisan anneleri yazıp giriyorum ben hep. Daha kısa yolu mu var acaba dedim
Yeni yeni açmaya başladı sayılır oda gevşek bırakıyorum zatenİyi kundagi acmiyosa şanslisin bencebenm sıpayı kundak paklamiyo artk bende yeni bir yöntem yapiyorm ellerini donuna sokuyorm üstüne de kundak bazen aciyo onu bile ama uyuyana kdar el kol oynamiyo en azindan uyuduktan snfa eli çıkarsa çıksın diyorm napim
Aynen valla daha yurumeye başlayınca nasl olacak düşünemiyorumYeni yeni açmaya başladı sayılır oda gevşek bırakıyorum zatenvalla hamileyken başladı aha doğdu eli ayağı durmuyo hiç
Herşeyde yapın diyor doktorlar canım. Ben yapmadım gerçiKizlar meyvelerdede 3 gun kurali yapiyor muyuz ?
Ben yaptım kuzumKizlar meyvelerdede 3 gun kurali yapiyor muyuz ?
Nasıl oldu Ata canım? Sünnetinin sıkıntısı kalmamıştır inşallah artıkBen yaptım kuzum
Yaa sorma nolacak bu tuvalet meselesi zaten normal doğum bütün kasları gevşettiBende ekstra uykuya geçerken bağırma ve kendini atmada başladıya bu eşler 2 dk bakacaklar ne bu havalar biz bütün gün aynıyız ya bak uyut emzir falan derken banyo yapamıyoruz banyo tuvalete gidemiyoruz ya 2 dk iş yapıp bilmişlikler falan
Canım anne sütü veriyorsan problem yok bence zaten doktorlar 6.ayda başladı ben mama veriyorum diye 5.ayda en azından tadım yaptırayım dedim zaten hiç bişeyi doyumluk yediremiyorumKızlar merhaba.
5 ay 18 gün olmuşuz.
Artik sadece sut doyurmaz mi.
Dışarıdayız da kafam karıştı başka bir şey yedirsem mi acaba diye.
Herşeye saldırıyor ama dişten galiba poset, telefon elime ne gecse falan kemirmek istiyorr
Yemiyor ki zaten.Yaa sorma nolacak bu tuvalet meselesi zaten normal doğum bütün kasları gevşetti
Canım anne sütü veriyorsan problem yok bence zaten doktorlar 6.ayda başladı ben mama veriyorum diye 5.ayda en azından tadım yaptırayım dedim zaten hiç bişeyi doyumluk yediremiyorum
Veriyorum.Daha ek olarak hic birsey vermiyor musun.? Bence yavastan başla derim az az yedir doyumluk yedirmiyorm ben ama diğer öğünü biraz gec yiyor sadece. Patates yumurta sarisi peynir seftali yogurt yedi bu zamana kdar
Yaşayıp göreceğiz artıkAynen valla daha yurumeye başlayınca nasl olacak düşünemiyorum
Bnde bonu dysunuyorm acaba ne zamn ek gidada diyumluk yiyecekler.? Bizimkindr de heves var da bakalm smdiden yogurt sevmiyor nasl olacak bu süreç en besinli şeyi sevmedi bnde meyve verince ardina veriyorm napim... Bnce 6 da dha fzla yerlee gni zaten ek gida gnelde 6 aylkken olduguna göreVeriyorum.
Zaten saldırıyor resmen.
Ama pek yiyor diyemem
Hevesle yapıorum kasigi elimden alıp ağzına sokuyor,bos bos.
Denedim baya şeyler,sofradaki yemekten bile.
Yani merak ettiğim şuan sütle mamayla doyuyorlar mi.
Ne zaman doyumluk yemeliler. yemiyor çünkü
Aynen oyle bnce o zamanlar daha zorlu olacak gni geliyorYaşayıp göreceğiz artık
Şükür kuzum. İyileşti . Atlattık inşallah. Siz nasılsınız. GÖKTUĞ paşam kızlar iyi olsunlar inşallah. Mama sandalyesi bakıyoruz. Hem salıncak hem sandalye olanından beğendik. Bahçede biz otururken sallanır oyalanır diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalınNasıl oldu Ata canım? Sünnetinin sıkıntısı kalmamıştır inşallah artık
Rabbim yardımcımız olsunAynen oyle bnce o zamanlar daha zorlu olacak gni geliyor
Bilemedim ki canım.Bnde bonu dysunuyorm acaba ne zamn ek gidada diyumluk yiyecekler.? Bizimkindr de heves var da bakalm smdiden yogurt sevmiyor nasl olacak bu süreç en besinli şeyi sevmedi bnde meyve verince ardina veriyorm napim... Bnce 6 da dha fzla yerlee gni zaten ek gida gnelde 6 aylkken olduguna göre
bir gün yapalım.bencede güzel olurAnneciğin, hepimizinkinurlarda yatsın kuzum. İyiki var. Hem çocuklar büyükanneli büyümüş oluyor ki bence bu çok güzel. Benim eşim de annen seni bana emanetlemiş der. Allah razı olsun. Komşum çocukları sahile indiriyor musun. Çok yakınız belki bir kahve içimine uğrarsınız. Bahçede ağırlarım beklerim.
prego mu canim? kilo sınırı var. biz kullanıyoruz ama çok sallanmayı sevmiyor sipamŞükür kuzum. İyileşti . Atlattık inşallah. Siz nasılsınız. GÖKTUĞ paşam kızlar iyi olsunlar inşallah. Mama sandalyesi bakıyoruz. Hem salıncak hem sandalye olanından beğendik. Bahçede biz otururken sallanır oyalanır diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın
canim oglanin boyu yetisti mi peki benim kiz 71 72 cm sanirim suan alsam 10 dk dursa yeter ya bugun bezdirdi beni gecen aylar isim oldugunda 10 dk tv aciyordum bakiyordu simdi gic acmiyorum pesimden agliyor ana kucagindada durmuyor artik kenarlarini isiiriyor kendini atiyor. Keske benim yanimdada soyle 12 13 yaslarinda bir kiz olsaydida yardim ederdi. Yegenlerim var ama gelip kalmazlar bir tanesi gece uykusunda flan kalkiyor bizim ede yuksek bir kez kaldi sabaha kadar uyuyamadim. Dieride gelmez zaten. Senin ne guzel kizlarin var oyaliyorlar kuzuyuKızlar ben örümceğe koydum oğlanıalmayacam, koymayacam derken yengem komşusundan istemiş o da hemen getirmiş işgüzar dün getirdi. Yıkadım kuruttum sabah ortalık toplarken azcık koyayım bakıyım napacak dedim hemen ilerlemeye başladı tv. Nin yanına gitti orda durdu bir 10 dk saftirik ben de odayı toplayıp bi camını siliverdim hemencecik.az az koyarım böyle napıyım durmadığı zaman diyorum
Ay tatlim cikarsinz yine birsey olmaz benim halimr bak. Evi halen temizleyemedim bugunde sadece mobilyalari silebildim. Esim geldi az once kizi vericem disari cikarsin kapilari yerleri silicem yapabilirsem tabi 140m2 evDünden konuştuk kızlarla, eşimle canlı dersleri bitince oğlanı da alıp açık havalı bi yerlere gidelim diye. Yemeğimi erkenden yaptım işimi bitirdim. Oğlan erken uyandı öğlen uykusundan kızın dersi bitene kadar tekrar uykusu geldi. Küçük kızım kek yapıyım anne dedi onun pişmesini bekledik derken oğlan uyudu. Bi baktım eşim almış arabanın anahtarını benim ufak bi işim var ben kaçtım dedi çıktı☹uyanık şakir bebeyi sana bırakıp kızlarla bir market yapsaydım bari kaç gündür evdeyim dedim. Çabuk gelirim dedi kaçtı adam bugün de böyle akşam oldu iyi miAllah sağlık versin binada da 3 koronalı daire var onların yerine kendimi koyuyorum tek derdin bu olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?